Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Több
21 éve 10 hónapja #86974 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Hódica:Szerintem a Sötétkamra elôtt nincs,de az Álmatlanság elôtt(az is Robin Williams...) van!
De csak a rövid :(

Narië

No more blood for oil!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #86963 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Fák Úrnője: kitartás! Már csak 20 nap! :bounce:

Angi: mázlista...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #86961 Írta: A Fák Úrnője

Ragoran írta: De a moziban elég hosszan! :wink:

Az addig oké, de az én türelmem is véges! (és lassan itt a vége) :bawling:

Nin o Chithaeglir, lasto beth daer,
Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!

Több
21 éve 10 hónapja #86900 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
fuuuuu,gyerekek :D !!lattam ma az MTVn az elozetest!nagyon szuper-porgos volt am :D !
egyebkent ma is lesz valami TTT elozetes a Stella moziklubban,bar mar nem tudom,hogy mire szamitsak a multkori utan... :oops:

cupp

'a prayer for the wild heart,kept in cage'

Több
21 éve 10 hónapja #86897 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Nem tudom, jól emlékszem-e, de van a Sötétkamra c. film előtt trailer???

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 10 hónapja #86700 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
De a moziban elég hosszan! :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #86667 Írta: A Fák Úrnője
:cry: :cry: :cry: De miért csak ott? :cry: :cry: :cry:

Elkeserítetéhéhéhéhél! :bawling: :bawling: :bawling:

(bocsi a sok pattogó emotikonért)

Több
21 éve 10 hónapja #86553 Írta: Gandalf

Több
21 éve 10 hónapja #86540 Írta: A Fák Úrnője
Gandalf: [size=9:2w4ipwu2] Hé, azt mondtad, röviden ennyi. És hosszan? :wink: [/size]

Több
21 éve 10 hónapja #86534 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Gandalf írta: Pedig fog.

SPOILER! CSAK AZ OLVASSON TOVÁBB, AKI NEM BÁNJA, HA ELŐRE ELÁRULOK PÁR RÉSZLETET!

[size=9:3fbp5rq9]
Útban Helm Szurdoka felé Warg-lovasok támadnak a rohaniakra. Aragornék hátramaradnak, hogy a nép el tudjon menekülni, de Aragorn súlyos sebet kap. Mindenki azt hiszi, meghallt. Azután Aragornnak látomása lesz: megjelenik előtte Arwen, s ennek a hatására tér vissza belé az élet. Lova segítségével megmenekül, s elindul egyedül a Szurdokhoz, útközben látja Szarumán hadait, ezt később jelenti is Téodennek. Röviden ennyi.
[/size]

De psszt! Ne adjátok tovább! :wink:

Eldobom piciny agyacskámat... :dead:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 10 hónapja #86514 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Szerintem nem baj, hogy PJ pár dolgot megváltoztatott :? Végül is az sem lenne v.mi jó, ha szó szerint filmesítette volna meg a könyvet. Mondjuk akkor se lenne unalmas( :wink: ), de így szerintem jobb. A lényeg: a hangulat, a mondanivaló, a történet maradt, és ez a fő :wink:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 10 hónapja #86499 Írta: Niphredil/Szméagol
Kösz, Gandalf. Nekem jobb így, hogy beírtad. Amikor látjuk, úgysem lesz zavaró, hogy már tudjuk, miröl van szó. Végülis a könyvet is olvastuk, nem?
:wink:

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 10 hónapja #86446 Írta: Ragoran
Hát valószínű, de amien sötét vagyok...na jó OFF vége..

Több
21 éve 10 hónapja #86428 Írta: Ulmo
Rago: ezt látni kell, akkor megérted.

Több
21 éve 10 hónapja #86415 Írta: Ragoran
Gandalf:Valószínű....fáradt vagyok már ehhez...megyek is...de akkor sem értem.. :oops: :?

Több
21 éve 10 hónapja #86412 Írta: Gandalf

Több
21 éve 10 hónapja - 21 éve 10 hónapja #86410 Írta: Ragoran
Elanor:[size=9:slomnd6k]De mért ölné meg??[/size]

Több
21 éve 10 hónapja #86390 Írta: Gandalf

Több
21 éve 10 hónapja #86312 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Ez a reagálsom az apróbetűs irományra, én is így írom, mert ebből is ki lehet találni, hogy mi lesz a változtatás... 8)

[size=9:2gd4fvjv]Sztem mégha nagyon hihetően is csinálják meg, akkor se hiszem, hogy túl sok mindenki elhinné, mert akkor a harmadik filmet szinte teljes egészében át kéne írni...kezdve a címével! 8O És nem hinném, hogy PJ-nek lenne képe EKKORÁT változtatni, hogy megöli az egyik fő-főszereplőt! [/size]

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 10 hónapja #86300 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Ne bántsd, Ulmo! Én azért örülök neki, hogy elmondta. Addigra úgyis elfelejtem és éslvezettel fogok elmerülni Középfölde történetének folytatásában :P

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 10 hónapja #86285 Írta: Ulmo
Gandalf, ezt azért nem kellett volna :shake: Ez volt az egyik legnagyobb változtatás a filmben, kár volt lelőni a poént.

Több
21 éve 10 hónapja #86276 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Pedig fog.

SPOILER! CSAK AZ OLVASSON TOVÁBB, AKI NEM BÁNJA, HA ELŐRE ELÁRULOK PÁR RÉSZLETET!

[size=9:351u9j17]
Útban Helm Szurdoka felé Warg-lovasok támadnak a rohaniakra. Aragornék hátramaradnak, hogy a nép el tudjon menekülni, de Aragorn súlyos sebet kap. Mindenki azt hiszi, meghallt. Azután Aragornnak látomása lesz: megjelenik előtte Arwen, s ennek a hatására tér vissza belé az élet. Lova segítségével megmenekül, s elindul egyedül a Szurdokhoz, útközben látja Szarumán hadait, ezt később jelenti is Téodennek. Röviden ennyi.
[/size]

De psszt! Ne adjátok tovább! :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #86275 Írta: Niphredil/Szméagol
Jajj, Gandalf, mondj valamit! Nem szeretnék ott a moziban hüledezni. Az egyik barátnom tutira nem élné túl, ha Aragornnal (t.i.: a Khirállyal :D ) valami olyan történne, ami a könyvben nem volt...
:wink:

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 10 hónapja #86260 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
pedig mesélhgetnél többet is Gandalf!
Hadd tudjuk mi is a titkot, melynek te már tudója vagy :!:

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 10 hónapja #86226 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Jujj, de gonoszkák itt vkik!Na jó nem faggatózok erröl a hét pecsétes államtitokról :lol: ...elöbb-utobb úgyis kiderüüü :D l...

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #86220 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Jobb erre lelkiekben fölkészülni: ebben a filmben lesz a legtöbb és legalaposabb változtatás, s némelyik eléggé mellbevágó... főleg, ha nem számítasz rájuk...

Több
21 éve 10 hónapja #86216 Írta: Ulmo
Aynenn: legyen annyi elég, hogy azok is meg fognak lepődni, akik olvasták a könyvet ;) .

Több
21 éve 10 hónapja #86214 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Naon titokzatos itt vki :lol: ...
Lehet h átírták a forgatókönyvet és télleg meghal?Azt gondolták h belevisznek egy kis extrát is had lepődjenek meg azok is akik már olvasták :lol: ?...na most elég nagy hüleséget írtam :lol:

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #86213 Írta: Gandalf

Több
21 éve 10 hónapja - 21 éve 10 hónapja #86211 Írta: ainu
ainu válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Gandalf: Ez elég sokat sejtető volt. Mondanál többet is? 8O
Dodiee: Szájjjörrrrrrr, begíííínssssszzz! a2+b2=c2! :D

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.740 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére