Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Több
21 éve 9 hónapja #89542 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Na igen :evil: Ez az RTL Klub :evil:
A werkfilmet is lehetetlen időpontban adták :evil:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #89510 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
ma lesz a Stella moziklubban az RTL-en a TTT de ne sokmindenre számítsatok, mert 5film lesz és az egész cucc csak félórás. hát, ez van...

Gyöngycem (voltam valaha)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #89405 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Én ezt a hasonlítgatást utálom... ebben pl azt modnták, hogy Tolkien bztosan az anyjáról mintázta Galadrielt. Persze, lehet, ki tudja, de nem tudhatjuk, szóval sztem butaság ilyeneket állítani...

Meg a végén amikor elkezdtek a szerepjátékokról beszélni...hát nem tudom... kapcsolódik ugyan Tolkienhoz, de sztem egy ilyen műsorba nem kellett volna ennyit beszélni róluk.

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 9 hónapja #89398 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
A Discoveryn kicsit erőltetett volt sztem :? Néha mintha már azt se tudták volna mit mondjanak és vmi hüleséget bevágtak helyette :x
Viszont Tolkienről mondtak egy-két dolgot :)

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #89387 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Frodó, a Gyűrűhordozó és hű barátja, Samu Mordor földje felé tart, hogy a tűzbe hajítsa terhét: ám egy újabb veszéllyel kell szembenézniük - felbukkan Szgollam, aki magának követeli a kincset. Eközben a szövetség még élő tagjai a Kósza vezetésével újabb harcokba keverednek.

Jó-valszeg csak véletlen hiba,és a Kósza sem olyan vicces bejelentés,mint amilyennek én látom...(csak erről az jut eszembe,hogy a Gyűrűkúrában Aragornt eccerűen csak Kószának hívták,és erre itt is...Sssssssssssszgollam...)[/quote]

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 9 hónapja #89362 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
nincs MTV-nk :evil: :evil: :evil: elvették :!: :evil: :evil: jó hogy csak most! ha lemaradtam volna a werkfilmről... :? :x :evil:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 9 hónapja #89357 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Elanor:huhh! Tök véletlenül néztem ide... Nagyot segítettél! Hantale len!! :hello:
Area:Szintén köcc, későn van, de megpróbálom felvetetni... :roll:

Több
21 éve 9 hónapja #89309 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Elanor írta:

Ring-bearer írta: Asszem január 1-jén lesz a Discoveryn egy elemzés a Gyűrűk Ura és Harry Poterről! HP úgy tudom 6-kor kezdődik a GyU 7-kor, de nem emlékszem a dátumra!

Csak emlékeztetőül. :)

:dance: jajjdejó :!: :!: :!: gondolkoztam,most jöjjek fel avagy majd este-jól döntöttem,köci,Elanor :!: :dance:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 9 hónapja #89308 Írta: Erda niire (Area)
CSütörtök RTL klub 22:45 Stella Moziklub, benne Így készült A Gyűrű Ura
asszem ez az első részről szól, de kitudja...

'Is there anybody out there?'

Több
21 éve 9 hónapja #89297 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Elanor:huh...köszi, már teljesen elfelejtettem :D

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #89295 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Ring-bearer írta: Asszem január 1-jén lesz a Discoveryn egy elemzés a Gyűrűk Ura és Harry Poterről! HP úgy tudom 6-kor kezdődik a GyU 7-kor, de nem emlékszem a dátumra!

Csak emlékeztetőül. :)

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 10 hónapja #89183 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Hát nem lemaradtam az MTv-s bemutatóról? :bawling: :bawling: meséljetek! milyen volt?
Vasárnap vagy szombati napon volt? :oops:

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 10 hónapja #89179 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

zsoffija írta: ieneken én már fenn sem akadok... :wink:

Igazad van,ez a jó hozzáállás!!!!!
Különben:BÚÉK!!!!!!!!!!!

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 10 hónapja #89113 Írta: zsoffija
Szerintem nincs mit probrémázni... :shake: :wink: :wink: :wink: Jól áll neki a szőke haj... :wink: -istenem,most szőkék lesznek a gondoriak :!: :twisted: hajeveredés meg úgysem lenne-Faramirnak visz.lag rövid a haja/asszem/...
ieneken én már fenn sem akadok... :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #89014 Írta: Niké
Niké válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Ja... bocsi :oops: :lol: :look: :roll: :oops: :oops:

Több
21 éve 10 hónapja #89013 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Niké, pont ezen problémázik a társaság :P 8) :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #89010 Írta: Niké
Niké válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Bocs nem akarok kötekedni de Faramirnak a filmben nem is fekete a haja...
Vagy valamit félreértettem volna :hein:

Több
21 éve 10 hónapja #88990 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Namarie írta: Faramir a könyvben fekete hajjal rendelkezik. Bravó! Ezek után tényleg érdekel, hogy hogy fog összekeveredni Faramir fekete haja Eowyn szőke hajával. :?

Én is e miatt aggódom...Faramir és Éowyn az egyik kedvenc szereplőim, és olyan szép az a jelenet... :roll:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 10 hónapja #88906 Írta: zsoffija

Narië írta: És mellékesen a Faramirt játszó David Wenhamnak eredetileg iss fekete a haja...

pojén... :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #88887 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
És a BBC-n láttátok a Tolkien: Master of Middle-Earth c. műsort szombaton vagy vasárnap?

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 10 hónapja #88886 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Penngaladiel írta:

Narië írta: Bill F.:Nkem is furcsa volt elôször Elromd hozzáállása A&A-hoz,de tudod,így hálivúdosabb... :? :? :?

És segít az embernek Smith ügynökre asszociálni :evil2:

Mondjuk ha láttátok volna a Priscilla, a sivatag királynője c. filmet, akkor Elrondról nem Smith ügynök ugrana be elsőre, hanem Mitzie, a transzvesztita. Rá jobban hasonlít. :twisted:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 10 hónapja #88884 Írta: Elryn
Elryn válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

hódica írta: nem vagyok kibékülve a haja szinével...miért nem lehet fekete, könyörgöm :x :x :twisted:

Azért nem fekete a haja, mert Gongorban a szőkésbarna, hullámos, vállig érő haj és enyhe borosta v. körszakál volt a divat. Punktum.

"Hajamba hét csillagot és szalmát tűztem én"

Több
21 éve 10 hónapja #88870 Írta: Ery
Ja! Áthozta az emberutálatát. :wink:

Καναπή!

Több
21 éve 10 hónapja #88865 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Narië írta: Bill F.:Nkem is furcsa volt elôször Elromd hozzáállása A&A-hoz,de tudod,így hálivúdosabb... :? :? :?

És segít az embernek Smith ügynökre asszociálni :evil2:

Több
21 éve 10 hónapja #88858 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
És mellékesen a Faramirt játszó David Wenhamnak eredetileg iss fekete a haja...

Bill F.:Nkem is furcsa volt elôször Elromd hozzáállása A&A-hoz,de tudod,így hálivúdosabb... :? :? :?

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 10 hónapja #88845 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
off: Faramirt passzították a szőke Boromirhoz, minekutána Faramir a könyvben fekete hajjal rendelkezik. Bravó! Ezek után tényleg érdekel, hogy hogy fog összekeveredni Faramir fekete haja Eowyn szőke hajával. :? Ellentétes jellemű testvérek, tehát beleférne. Meg paróka is van a világon.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 10 hónapja #88844 Írta: Bill F.
Bill F. válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Sziasztok, hobbitbaratok!
En is lattam az elozetest (a Harry Potter elott- latom az is szoba kerult; a film atlagos, a konyv jo), es tenyleg van egy-ket felreforditas. A film kiralynak igerkezik, engem csak az zavart, hogy Elrond szerepe nagyon megnott (legalabbis az elozetes alapjan). Igazabol az a gond, hogy az Arwen-Aragorn szerelemhez valo viszonyulasa alapjan inkabb Thingolra, Luthien apjara hasonlit, mint a Gyuruk Ura Elrondjara.
Remelem jo lesz a "Feher Gandalf felfedi kiletet"-jelenet; amikor eloszor olvastam a konyvet, legalabb otszor elolvastam azt a reszt.
Mi van a szaz tundevel es a szaz torppel a Helm-szurdoknal? En csak egyre-egyre emlekszem- lehet, hogy rosszul...
Egy ember kivetelevel senkit sem ismerek kozuletek, de csutortokon ott leszek, ugyhogy lehet, hogy a jovo heten mar jobb lesz a helyzet.

Vannak balladak, amelyek nem vegzodnek tragediaval. Ezeket hivjuk vigballadaknak.

Több
21 éve 10 hónapja #88781 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Elanor írta: Eleven: ez tetszik! ;)

Iowa: először szinkronosan nézed meg :arrow: ez a premierre vonatkozik?

Hát igen, az a jelenet is érdekes volt, amit Gandalf mondott...meg volt még néhány ilyen, sőt én sztem eddig nem is láttam olyan jelenetet, ami pontosan így lett volna a könyvben... :roll:

Igen arra.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 10 hónapja #88751 Írta: Penngaladiel

hódica írta: Mondjuk Faramir elég gázos amikor ott a karddal piszkálja a Gyűrűt, meg én még mindig nem vagyok kibékülve a haja szinével...miért nem lehet fekete, könyörgöm :x :x :twisted:

Azért nem fekete, mert Boromir testvére, akit viszont a szőke Sean Bean játszik, akit mellesleg direkt akart PJ erre a szerepre. Faramirt meg hozzá passzították :P :wink: 8)

Több
21 éve 10 hónapja #88749 Írta: Ery
Lili, hidd el nem sokat vesztesz. Egy rövidke örömért nem éri meg.

Καναπή!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.760 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére