Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Több
21 éve 6 hónapja #116168 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Már minden topic-ot agyon néztem, de nem találom a TTT bővített változatának pontos listáját. Pedig tisztán emlékszem, hogy valaki betette valahova... Nem tudna valaki segíteni???

Az interneten valamivel előbb lesz, mint a moziban?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #116137 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Ulmo írta: (Megint tele lesz a lemez TV-reklámokkal meg előzetesekkel :( )

ez nem újdonság :roll: :? éppen ma olvastam, hogy a Mo.-on megjelent DVD-k közül a FotR 4 lemezes kiadásból adták el a legtöbbet :wink: azaz hol hirdessenek, ha nem ott :P

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #116091 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
hódica: nem te vagy érthetetlen, csak az info túl kevés :( (Néha szeretnék belekukkatntani a New Line vezetőinek a fejébe...)

Addig is, amíg nem tudunk biztosat a RotK előzeteséről, itt van egy pici hír, néhány extra a TTT augusztusi DVD-jéről:

www.theonering.net/perl/newsview/8/1050092330

(Megint tele lesz a lemez TV-reklámokkal meg előzetesekkel :( )

Több
21 éve 6 hónapja #116018 Írta: hódica
Bár úgy is lehet olvasni, hogy először a Reloaded előtt adnak trailert, s előtte(tehát máj.15) nem. :roll: :?

Aki tudja, hogy mi az igazság, az javítson ki.Tudom, elég érthetetlen vagyok :oops: :roll: sorry

Több
21 éve 6 hónapja #116016 Írta: hódica

Augustíne írta: Na, kezdek összezavarodni... +próbálom összefoglalni (javítsatok ki, ha hülyeséget mondok):
a Mátrix Reloaded peremierje Amcsiban május 15.-én lesz, és akkor adják le 1.x a Mátrix Revolutions, és a ROTK trailerét (onnantól a netről is le lehet tölteni), viszot itthon csak május 22.-től adják a Reloaded-et. Ugye? :wink: (itthon akkor most leadják a ROTK trailerét a mozikban a Realoaded előtt?) :?

Ulmo linkjéből én azt veszem ki, hogy nem lesz RotK-trailer a Reloaded előtt az USA-ban sem. :? 8O De persze nem akarok rémhíreket kelteni, lehet, hogy csak félreértelmezek (már megint...) v.mit :roll: :roll: :oops:

Több
21 éve 6 hónapja #115939 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
A Mátrix Reloaded és Revolutions trailereket+egyéb infókat a whatisthematrix.com-on lehet nézni.

Nem akar vki elmenni a premierre és felvenni egy kis kamerával a RotK előzetest?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 6 hónapja #115884 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Szméagol: Aha! én is ezen gondolkoztam, de lehet, h most a Mátrix miatt csinálják, h reklámozzák... :wink:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 6 hónapja #115883 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Tavaly is fönt volt a neten az előzetes a TTT-ből és nem csak az amerikai honlapojon. A moziban mégis kb. ősztől kezdték el vetíteni a trailert... Én legalábbis a HP előtt láttam először, de ha jól tudom előtte is volt már. :roll: Én végülis azzal is megelégedem, ha a netre fölkerül. (Jééé! Pedig én nagyon maximalista szoktam lenni. :P :wink: )

[size=9:2sbbppjz]A Matrix-hoz nem akarok hozzászólni, mert (nagyon) nem szeretem. Csak részleteket láttam belőle és nem nyerte meg a tetszésem, de ha ennyit áradoztok róla megnézem már egyszer. Csak van benne valami. :roll: :D [/size]

Több
21 éve 6 hónapja #115877 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Na, kezdek összezavarodni... +próbálom összefoglalni (javítsatok ki, ha hülyeséget mondok):
a Mátrix Reloaded peremierje Amcsiban május 15.-én lesz, és akkor adják le 1.x a Mátrix Revolutions, és a ROTK trailerét (onnantól a netről is le lehet tölteni), viszot itthon csak május 22.-től adják a Reloaded-et. Ugye? :wink: (itthon akkor most leadják a ROTK trailerét a mozikban a Realoaded előtt?) :?

Több
21 éve 6 hónapja #115817 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
ROTK trailer mindenképpen májusban lesz, igaz, ez egy elég tág intervallum, de azért mégis csak valami...
Mátrix Újratöltve hazai premierje május 22.

Több
21 éve 6 hónapja #115717 Írta: Augustíne
Hód: hát május 15.-én! :wink:

Több
21 éve 6 hónapja #115701 Írta: hódica
Ha jól értem, akkor senki sem tudja, hogy mikor lesz RotK trailer :roll: Matrix-Reloaded előtt sem lesz?Akkor valóba sok idő még, mire kijön, mivel nem sok nagy kaliberű film van a láthatáron, ami előtt adni lehet :roll: (a Matrix-Revolution pedig egy kicsit odébb van még... :? :roll: )

Több
21 éve 6 hónapja #115690 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Találtam két cikket(bocsi,ha már nem újdonságok)

Mátrixról:

A DarkHorizons.com weboldal két posztert tett közzé a május 15-én bemutatásra kerülő Matrix c. film folytatásáról. Az egyiken Neo (Keanu Reeves), a másikon pedig Trinity (Carrie-Anne Moss) látható.

King Kongról:
A The Dominon Post a 95 éves Fay Wray-jel – az eredeti film sztárjával – készített interjút, melyben elmondta véleményét az akkori és a mostani rendezőről.

„Nagyon jól emlékszem Merion Cooperre, aki az eredetit megalkotta. Nagyszerű ember volt, határozott és nagyon elkötelezett a film irányába.”

„Fantasztikusnak és nagyon dicséretesnek tartom azt, hogy Peter Jackson is ragaszkodik az eredeti alkotáshoz. Büszke vagyok arra, hogy egy ilyen valaki akarja King Kongot ismét feltámasztani.”

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Több
21 éve 6 hónapja #115611 Írta: Ulmo
Aug: én is hallottam a hírt a Matrix - Revolutions trailerrel kapcsolatban, de álljon itt egy idézet:

A TheOneRing.net írta: Matrix II ROTK Trailer? Not Happening
4/09/03, 1:57 pm EST - Xoanon

Insider sources tell TheOneRing.net that there will be NO ROTK trailer before screenings of The Matrix: Reloaded next month. There WILL be SOMETHING in regards to an ROTK trailer happening soon, but nothing is set in stone.

And we can all collectively moan 'awwwwww...'

Tehát csak várni és reménykedni tudunk :roll:

Több
21 éve 6 hónapja #115579 Írta: Augustíne
Há, ja! De a Mátrix tényleg most fog jönni (májusban)... Legalábbis én úgy tudom! Csak max. a hónap végén... :wink:

Több
21 éve 6 hónapja - 21 éve 6 hónapja #115577 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Tudtommal nálunk a Mátrix Újratöltve később kerül a mozikba... tehát max. netről tudjuk majd letölteni a ROTK előzetest máj. 15. után...

Több
21 éve 6 hónapja #115557 Írta: Augustíne

hódica írta:

It looks like the ROTK trailer may be attached to the Matrix which is coming out on May 15th! Woot!

:arrow: ezt nem teljesen értem :roll: ez azt jelentené, hogy a Mátrix trailerével egyidőben jön ki a RotK-é is 8O :roll:
(a bagendinn.com-ról van)

A Mátrix Reloaded trailerével nem jöhet ki, mert azt már kb. 1 hónapja adják: a filmmel 1ütt fog kijönni, és a Mátrix Revolutions trailerével május 15-én!! :wink: (legalábbis szerintem)

Ez nem tudom, h mi, de a king Konggal kapcsolatos :? :
www.comingsoon.net/cgi-bin/archi ... 4317,59483 ,

Több
21 éve 6 hónapja #115556 Írta: Augustíne

hódica írta:

It looks like the ROTK trailer may be attached to the Matrix which is coming out on May 15th! Woot!

:arrow: ezt nem teljesen értem :roll: ez azt jelentené, hogy a Mátrix trailerével egyidőben jön ki a RotK-é is 8O :roll:

A Mátrix Reloaded trailerével nem jöhet ki, mert azt már kb. 1 hónapja adják: a filmmel 1ütt fog kijönni, és a Mátrix Revolutions trailerével május 15-én!! :wink: (legalábbis szerintem)

Ez nem tudom, h mi, de a king Konggal kapcsolatos :? :
www.comingsoon.net/cgi-bin/archi ... 4317,59483 ,

Több
21 éve 6 hónapja #115525 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Szméagol írta: Gondolom ez a mondat lesz a bővitettben a kapocs Csörgecsarnokhoz...

Én is éppen erre gondoltam. Olyan rövid az a bevágás, alig pár másodperc, egészen biztos, hogy onnan vágták ki ezt a jelenetet, vagy is majd ehhez illesztik be. :)

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!

Több
21 éve 6 hónapja #115484 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Szméagol írta: Sziasztok!

Akkor a 3.-ban Trufa és Pippin megjelenik, dúsabb, göndörebb hajjal és pár centivel magasabban és senki nem fogja tudni mi történt velük? (Mármint a "mezei" mozinézők.) :lol:

De hát sztem, nem a TTT végén lesz a csörgecsarnok, szóval már elvileg ebben a filmben is meg kellett volna változniuk nem???

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 6 hónapja #115478 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Akkor a 3.-ban Trufa és Pippin megjelenik, dúsabb, göndörebb hajjal és pár centivel magasabban és senki nem fogja tudni mi történt velük? (Mármint a "mezei" mozinézők.) :lol:

Több
21 éve 6 hónapja #115470 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Szméagol: Úgy bizony. S ott a hobbitok jót kortyolnak majd az entek italából

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 6 hónapja #115443 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Cerebrum: Kiváló ötleteid vannak...
Én mégis azt hiszem, hogy Cirith Ungol lépcsőjénél lesz, pedig azt nagyon nem szeretném. Azt a pillanatot megzavarni egy ilyen bevágással nagyon nagy hiba lenne. Teljesen őszintén mondom, hogy a kedvenc jelenetem és bármikor tudnék sírni rajta. A moziban meg épp csak elkezdenének bugyogni a könnyeim, erre meg jön egy bevágás... :evil:

Szilszakáll megjegyzése mutatja legjobban, hogy a moziba került változat csonka. :wink: "Az otthonom az erdő mélyén fekszik közel a Vég-hegység lábához." Pedig ennek a mondatnak semmi jelentősége nincs a Filmben és olyan, mintha Szilszakált félbeszakítanák.
Gondolom ez a mondat lesz a bővitettben a kapocs Csörgecsarnokhoz...

Több
21 éve 6 hónapja #115421 Írta: Elanor

Cerebrum írta: Ha már mindenképpen a ROTK-ban lesz ez a rész, akkor szerintem az lenne a legjobb, ha ezzel kezdődne a film. Mondjuk látnánk amint Szméagol és Déagol csónakáznak, teszem azt közben Galadriel mesélné a történteket (mint a FOTR-ben) egészen Gollam átalakulásáig (közben persze látnánk az eseményeket, Déagol meggyilkolását stb.), majd egy közeli kép Szméagolról hirtelen átváltana a "mostani" Szméagolra, amint Frodót és Samut vezeti Cirith Ungol felé. És ekkor írnák ki, hogy The Return of the King...

Hmm...ez sem egy rossz elképzelés.. :) csak lehet, hogy a mezei mozinézők nem igazán tudnák, hogy ki ez a két fickó, és hogy kerültek ide... (persze, ha így lenne, akkor valszeg kiderülne számukra végül, de azért nem hiszem, hogy PJ ezt a megoldást fogja választani...)

Több
21 éve 6 hónapja #115419 Írta: hódica

Ulmo írta: hódica: SENKI nem mondta semelyik filmnél, hogy nálunk a vilgápremierrel egyszerre lesz a bemutató!
A csúszás okait nagyjából kitárgyaltuk a filmek előtt, ne kezdjük újra. Majd meglátjuk, idén hogy sikerül összehozni a dolgot. (Én még reménykedem :roll: )

okéka, akkor rosszul emlékeztem :oops: bocsi :roll:

Több
21 éve 6 hónapja #115400 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Ha már mindenképpen a ROTK-ban lesz ez a rész, akkor szerintem az lenne a legjobb, ha ezzel kezdődne a film. Mondjuk látnánk amint Szméagol és Déagol csónakáznak, teszem azt közben Galadriel mesélné a történteket (mint a FOTR-ben) egészen Gollam átalakulásáig (közben persze látnánk az eseményeket, Déagol meggyilkolását stb.), majd egy közeli kép Szméagolról hirtelen átváltana a "mostani" Szméagolra, amint Frodót és Samut vezeti Cirith Ungol felé. És ekkor írnák ki, hogy The Return of the King...

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
21 éve 6 hónapja #115262 Írta: Ulmo
hódica: SENKI nem mondta semelyik filmnél, hogy nálunk a vilgápremierrel egyszerre lesz a bemutató!
A csúszás okait nagyjából kitárgyaltuk a filmek előtt, ne kezdjük újra. Majd meglátjuk, idén hogy sikerül összehozni a dolgot. (Én még reménykedem :roll: )

Több
21 éve 6 hónapja #115231 Írta: hódica

Gandalf írta: ROTK:
Világpremier: 2003. december 17. 0:01
Hazai premier: 2003. december 18. ( :?: ) :arrow: még bizonytalan...

Minden évben azt mondták, hogy világpremierrel együtt lesz nálunk is a bemutató, aztán tessék! Csak átcsúszott mind a 2x januárra :evil: Szerintem a RotK-el is így lesz...

Több
21 éve 6 hónapja #115227 Írta: Elanor

Dez írta: És ahhoz mit szólnátok, ha a legvégén lenne benne, mikor már elérték a Végzet Hegyét? És ott emlékezne vissza minderre Gollam? (elszállt gondolat, de én már semmin nem lepődnék meg)

Erről most eszembe jutott egy vicces dolog... :)

Ugye azt tartják, hogy az ember szeme előtt a halála előtti pillanatban lepereg az egész élete. Gondoljatok bele: elérjük a drámai tetőpontját a filmnek, Gollam leharapja Frodó ujját, zuhan a mélybe, erre vált a kamera, és leadják a Szméagol-Déagol közti epizódot. Aztán újra vissza, Gollam eltűnik a lángok közt. Kicsit hatás romboló lenne, nem? :twisted:

Na, komolyra fordítva a szót: sztem is a RotK-ban lesz ez a jelenet, azért is, amit előttem mondtatok sokan, hogy túl fontos ahhoz, hogy kihagyják, meg egyébként is mindenhol azt lehet olvasni, hogy nem a TTT bővítettjében lesz, hanem a RotK-ban.

Több
21 éve 6 hónapja #115103 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Hát az biztos, hogy a bővítetteben gondolkodott, hiszen ő is tudta, hogy képtelenség 3 órába belesűríteni a mondanivalót. De szinte minden filmmel így van, a vágószoba után derül ki, mennyi maradt meg belőle, sőt, a tesztvetítés után is vágnak, változtatnak rajta. Nekünk ilyen szempontból szerencsénk van, mert azokat a jeleneteket is láthatjuk, és ráadásul a filmbe ágyazva, ami csemege, és hiányzik azoknak, akik a könyvet olvasták. Nem sok filmmel teszik meg ezt!

És sztem biztosan benne lesz a RotK-ben az a jelenet, hiszen Gollam most utal is rá. (-Gyilkosz!) Lényeges része lesz a filmnek. Nem hiszem, hogy a bővítettben lesz benne. Ez azért nem egy kocsmai éneklés vagy lamentálás az anyuka sírjánák, hanem fontos jelenet.

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.771 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére