Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Több
16 éve 8 hónapja #356297 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Ami viszont már problémázásra adhat okot, hogy a Harry Potterek miatt A Hobbit tényleg csúszhat egy évet: A Warner ugyanis állítólag nem akar egy évben több nagy fantasy-blockbustert, és előbb a HP-sorozatot akarja lezárni (az IMDB-n a Halál Ereklyéi 2010-re van kiírva).

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 8 hónapja #356021 Írta: Szméagol
Szméagol válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Nóli i linantea írta: Attila, Szméagol: ugye nem gondoljátok komolyan hogy ezen problémáztok? A film első 10 másodpercéről van szó. Az előtte levő trailerek és reklámok nem zavarnak titeket? Szerintem beszéljetek a fogalmazókkal hogy tiltsák be az összeset.
Örüljetek annak hogy lesz film, vagy ha ennyire problémásnak találjátok, ne nézzétek meg.

Nem problémáztamm, csak elmondtam a véleményemet a dologról. Ez nem azt jelenti, hogy nem várom a filmet, csak azt, hogy ez a kis apróság nekem nem tetszene.

A hideg rögök tenyértörők, talpunkhoz komiszak. Sziklák, kövek: mint cont-rideg, nem eleven anyag.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 8 hónapja #355950 Írta: Maedhros
Maedhros válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Logó, :lol:

Különben én is filmeket kötök a logókhoz. Az MGM oroszlánjához pl. a régi Tarzan-filmeket. A Paramounthoz a Keresztapákat, a Fox-logó után pedig eleve csalódást okoz, ha nem Star Wars jön utána. A Miramax után Tarantino jöjjön :D
A régi TOHO cég logója után pedig fekete-fehér szamurájfilm a megfelelő folytatás, lehetőleg Toshiro Mifunéval a főszerepben. :lol:

I Love still lives and grows strong
Where I cannot enter
What hope is there in my own dark world for me?

Több
16 éve 8 hónapja #355915 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Alyr Arkhon írta: Meg egyébként is gondoljátok bele, mennyire gáz már a 20th century fox intrója is, nem?
És aaaaannyira lerontja a Star Wars hangulatát, mi? :D

Sőt, a Clone Wars animációs film, ill. sorozat is minden bizonnyal nagyon gáz lesz és veszteséggel fog zárni, mert azokat is a Warner fogja szponzorálni - glom a nyitójelentben köztársasági cirkálók helyett Warner-pajzsok röpködnek majd az űrben. Szerintem meg se nézem egyiket se. :D

(flame on. Alyr, van egy olyan érzésem, hogy ahhoz lassacskán nem szükségeltetik semmiféle aláírásgyűjtés - bocsánat... flame off.)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
16 éve 8 hónapja #355913 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Szerintem kezdjetek aláírást gyűjteni, hogy akkor inkább már ne is legyen film.
Annyira megalapozott az érvetek mint némely elbolrult amcsiké akik a Két Torony cím ellen tiltakoztak.

Azt viszont vegyétek számításba, ha az ilyen marhaságok miatt nem lesz film, a rajongók úgy szét fognak cincálni titeket, hogy csipesszel kell össszeszedni a darabjaitokat.

Nekem is megdobban a szívem, ha a newline logóját látom, de most akkor meg fog akkoris ha jön az oroszlán. Az MGM meg végre kijöhet a csődből egy ilyen filmmel.
Meg egyébként is gondoljátok bele, mennyire gáz már a 20th century fox intrója is, nem?
És aaaaannyira lerontja a Star Wars hangulatát, mi? :D

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
16 éve 8 hónapja #355869 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Ulmo cheers!

Ben: de most képzeld el, ha Aslan-t tennék be logoba.
Hát hallottál te már Liam Neeson-t bömbölni? Tényleg katasztrófa.
(elnézést 8) )

Thereon, a vándorló varázsló

Több
16 éve 8 hónapja #355859 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Ulmo: :bounce: :hello: még mindig te vagy a legjobb :meghajol:

Attila írta: Viszont ha az oroszlán fog ordítani, számomra 1 pontot veszteni fog a listámon. :roll:

már bocs, de neked akkor nem is Tolkien adja meg az alaphangulatot hanem a filmstúdió? :hömmm:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
16 éve 8 hónapja #355858 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Attila írta: OFF

Ez egy szubjektív vélemény volt, és ennyi. Az általad felsorolt filmek...inkább hagyjuk.

ON

Amikor nincsenek érvek, akkor jön az inkább hagyjuk... álláspont ;)
BtW, mivel MGM-Warner koprodukció lesz a film, szerintem meg se nézd. Biztos rossz lesz, nem úgy, mint az istenkirály NLC-s filmek ;)
Nem gondoltam volna, hogy a filmsznobizmusnak is vannak még általam nem ismert fokozatai...

Több
16 éve 8 hónapja #355857 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
OFF

Ez egy szubjektív vélemény volt, és ennyi. Az általad felsorolt filmek...inkább hagyjuk.

ON

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 8 hónapja #355855 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Attila írta:

Nóli i linantea írta: Attila, Szméagol: ugye nem gondoljátok komolyan hogy ezen problémáztok? A film első 10 másodpercéről van szó. Az előtte levő trailerek és reklámok nem zavarnak titeket? Szerintem beszéljetek a fogalmazókkal hogy tiltsák be az összeset.
Örüljetek annak hogy lesz film, vagy ha ennyire problémásnak találjátok, ne nézzétek meg.

Nem, csak tudod, ha elkezdődik egy NLC-s film, akkor bennem az van, ohgy igen a GYU is milyen jó volt, ez is milyen jó lesz. Viszont ha az oroszlán fog ordítani, számomra 1 pontot veszteni fog a listámon. :roll:

Több olyan NLC-s filmet tudnék mondani, ami logó ide, logó oda, bűnrossz alkotás.
Az MGM égisze alatt viszont rengeteg, mára klasszikussá vált mű látható. Komolyan mondod, hogy ha MGM-es a film, akkor nálad 9/10-nél kezdődik az osztályozás? Végülis igen, mekkora sz.r film volt már a Vámpírok bálja meg az összes James Bond... A jó, a rossz és a csúfról már nem is beszélve, végülis iMDB szerint csak a közízlés által negyedik legjobbnak tartott alkotás.

Több
16 éve 8 hónapja #355854 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Attila írta: Nem, csak tudod, ha elkezdődik egy NLC-s film, akkor bennem az van, ohgy igen a GYU is milyen jó volt, ez is milyen jó lesz. Viszont ha az oroszlán fog ordítani, számomra 1 pontot veszteni fog a listámon. :roll:

Katasztrófa, igazán... (elnézést)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
16 éve 8 hónapja #355851 Írta: Attila

Nem, csak tudod, ha elkezdődik egy NLC-s film, akkor bennem az van, ohgy igen a GYU is milyen jó volt, ez is milyen jó lesz. Viszont ha az oroszlán fog ordítani, számomra 1 pontot veszteni fog a listámon. :roll:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 8 hónapja #355830 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Sztem majd eldől, hogy mi, hogy lesz madj úgy is megtudjuk elöbb útobb :D

A nemes tetteket nem hűvös bölcsességgel kell megítélni.

Több
16 éve 8 hónapja #355828 Írta: Nóli i linantea
Attila, Szméagol: ugye nem gondoljátok komolyan hogy ezen problémáztok? A film első 10 másodpercéről van szó. Az előtte levő trailerek és reklámok nem zavarnak titeket? Szerintem beszéljetek a fogalmazókkal hogy tiltsák be az összeset.

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
16 éve 8 hónapja #355826 Írta: Szméagol
Szméagol válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Ulmo írta:

Gandalf írta: Úgy tűnik, ha végre lesz film A Hobbitból, akkor annak az elején egy MGM-oroszlán üvölt majd és egy WB-pajzs emelkedik elő a felhők közül...

További variációk:

- az oroszlán a pajzson fog üvölteni, fölötte felhős lesz az ég
- az oroszlán üvölt, erre a felhős égből a fejére szakad egy pajzs
- az oroszlán egy pajzsot tart maga elé, és szégyenlősen mögé bújik
- egy pajzs fog üvölteni, az oroszlán meg bután néz

Mindegyiktől hót komolytalan lesz a film.

Egyetértek... pedig a WB pajzs feldobná... az, ha jó a szín és aláfestő zene választás, általában meghatározza az egész film hangulatát... de ha jön a retro oroszlán, akkor azt gondolom, jé, ez a Tom és Jerry, csak Tom kissé be van rekedve. :roll:

A hideg rögök tenyértörők, talpunkhoz komiszak. Sziklák, kövek: mint cont-rideg, nem eleven anyag.

Több
16 éve 8 hónapja #355824 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Gandalf írta: Úgy tűnik, ha végre lesz film A Hobbitból, akkor annak az elején egy MGM-oroszlán üvölt majd és egy WB-pajzs emelkedik elő a felhők közül...

További variációk:

- az oroszlán a pajzson fog üvölteni, fölötte felhős lesz az ég
- az oroszlán üvölt, erre a felhős égből a fejére szakad egy pajzs
- az oroszlán egy pajzsot tart maga elé, és szégyenlősen mögé bújik
- egy pajzs fog üvölteni, az oroszlán meg bután néz

Mindegyiktől hót komolytalan lesz a film.

Több
16 éve 8 hónapja #355821 Írta: Gandalf
De, a film előtti oroszlán kihat majd az egész filmre, pocsék lesz tőle.... :roll: :roll: :roll:

Nem mintha ennek bármilyen köze volna a Time Warner döntéséhez, az oroszlán dec. 18. óta eléggé valószínű toldalék.

Több
16 éve 8 hónapja #355820 Írta: Attila

Gandalf írta: A Warner Brothers magába olvasztotta a New Line Cinemát, előbbi fog ezentúl nagy filmeket csinálni, utóbbi csak alcégként független kisfilmekkel foglalkozik majd.

Úgy tűnik, ha végre lesz film A Hobbitból, akkor annak az elején egy MGM-oroszlán üvölt majd és egy WB-pajzs emelkedik elő a felhők közül...

Forrás: TimeWarner.com

:bawling::bawling: Nem fogja ez az egész filmet (legalább is egy kicsit)komolytalanná tenni az MGM oroszlán miatt??? :roll: :evil: :?

Több
16 éve 8 hónapja #355818 Írta: Gandalf
A Warner Brothers magába olvasztotta a New Line Cinemát, előbbi fog ezentúl nagy filmeket csinálni, utóbbi csak alcégként független kisfilmekkel foglalkozik majd.

Úgy tűnik, ha végre lesz film A Hobbitból, akkor annak az elején egy MGM-oroszlán üvölt majd és egy WB-pajzs emelkedik elő a felhők közül...

Forrás: TimeWarner.com

Több
16 éve 8 hónapja #355148 Írta: Maedhros
Maedhros válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Acho írta: Maedhros: " This video has been removed due to terms of use violation." :( Véletlenül nincs fent máshol? :reménykedik:
Ami a filmügyet illeti: a legjobb az lenne, ha az örökösök kapnának pénzt, és meg lehetne csinálni a filme(ke)t.

Itt fent van, csak ez kicsit hosszabb részlet, a végén van a szám.
És a jelenet :twisted:

I Love still lives and grows strong
Where I cannot enter
What hope is there in my own dark world for me?

Több
16 éve 8 hónapja - 16 éve 8 hónapja #355130 Írta: Caladril
Caladril válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Akkor a fa nyert? habár nem is tudom azokkal a gülü szemekkel...Inkább szarumán egyik madara XD 8O 8O

Békesség a harag fölött
Becsület a gyűlőlet fölött
Erő a félelem fölött.

Több
16 éve 8 hónapja #355048 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Attila írta:

Ulmo írta: Mutass nekem egy entet a Hobbitban. A könyvben.

:oops: Rosszul fogalmaztam, a háttérben álló fától eljutottam az entekig. (valóban nincs a hobbitban ent ez tény. Kecske képoszta effect. Akkor betesszük a köztes részbe. :mrgreen:

Erről az Elijah Woodos castingról eszembe jutott egy video:
youtube.com/watch?v=ur2GzE9BFdo

Csak annyit mondok, hogy érdemes végignézni.

Thereon, a vándorló varázsló

Több
16 éve 8 hónapja #355024 Írta: Attila

Ulmo írta: Mutass nekem egy entet a Hobbitban. A könyvben.

:oops: Rosszul fogalmaztam, a háttérben álló fától eljutottam az entekig. (valóban nincs a hobbitban ent ez tény. Kecske képoszta effect. Akkor betesszük a köztes részbe. :mrgreen:

Több
16 éve 8 hónapja #355020 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Attila írta:

Nibeniel írta:

Attila írta:

Caladril írta: Sziasztok!!!

Most olvastam, hogy Eljah Wood szerepelni szeretne a Hobbit című filmben, amit nemsoká kezdenek forgatni Tolkien műve alapján.Egy ciki van...Frodó nem szerepel a műben...Fel is tették az ifjú színésznek a kérdést amire ő azt mondta,hogy nem baj attól még játszhatna más hobbitott, ,mert hiányzik neki a stáb és az egész hercehurca....
nem is tudom...

Háttérben álló fa??? :roll: :twisted:

Azzal nem lehetne szövege...én inkább az egyik trollt ajánlanám... :wink: :roll:

No és az entek??? :wink:

Mutass nekem egy entet a Hobbitban. A könyvben.

Több
16 éve 8 hónapja #355018 Írta: Attila

Nibeniel írta:

Attila írta:

Most olvastam, hogy Eljah Wood szerepelni szeretne a Hobbit című filmben, amit nemsoká kezdenek forgatni Tolkien műve alapján.Egy ciki van...Frodó nem szerepel a műben...Fel is tették az ifjú színésznek a kérdést amire ő azt mondta,hogy nem baj attól még játszhatna más hobbitott, ,mert hiányzik neki a stáb és az egész hercehurca....
nem is tudom...

Azzal nem lehetne szövege...én inkább az egyik trollt ajánlanám... :wink: :roll:

No és az entek??? :wink:

Több
16 éve 8 hónapja #355012 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
A Hobbitban semmiképpen, de a Hobbitot és A GyU-t összekötő filmben egy rövid szerepre esetleg el tudnám képzelni. Állítólag olyan is lesz.

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Több
16 éve 8 hónapja #355008 Írta: Nibeniel
Nibeniel válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Attila írta:

nem is tudom...

Több
16 éve 8 hónapja #354989 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Lehet valamelyik goblin/kobold/manó/ork (mindenki vállassza ki a megfelelő fordítást/eredetit)... :twisted:

Kārātārānen a áirâë...

Több
16 éve 8 hónapja #354952 Írta: Attila

nem is tudom...

Több
16 éve 8 hónapja #354936 Írta: Nóli i linantea

Caladril írta: Egy ciki van...Frodó nem szerepel a műben...

:lol: :lol: :lol: Ez kábé olyan mint az Earendil trailerben XD

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.750 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére