-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Vélemények, kritikák
Vélemények, kritikák
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #23469
Írta: Anonymous
mi most épp a gép el?tt ülünk (hehe), és a tolkien.hu-ról letöltött három számot (meg az új Enya-albumot) hallgatjuk - állati jó!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #23468
boreger:bocs, teljesen más téma, de hogyan kell a quenya-szótárt kitömöríteni?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #23466
boreger (és ezek szerint sesy is): mennyibe került? (mennyiért hozta a jézuska?) mondjuk mostanában nem nagyon jártamcd-boltban, de nem láttam még sajnos.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #23465
Én nem hallgattam meg addig, amíg nem láttam a filmet(neagyon nehéz volt megállni). a May it be-t hallottam csak, meg a Lórien-ből és a C...Hobbits-ból egy részletet. A Lórien nagyon-nagyon tetszett. De ma, amikor végre végighallgattam a cd-t és meghallottam a Lórien-t, megfagyott bennem a vér. Mintha megláttam volna a Szemet... hátborzongató volt. <br> De nagyon szép. (hogy mondják azt tündéül, hogy szép?)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #23856
Pitvesz: Kösz a felvilágosítást! Eredményeként megvilágosodtam...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #23464
) hát, azt nem mondhatom meg, tudjátok, titkos források, meg ilyenek..Államtitok.Privát, és magán.És kulisszatitok.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #23461
Fari: miért, már játsszák a következ? részt is?
<br> Eddig hányszor láttad különben? Mi már kidobtuk d100-zal, hogy hányszor nézzük még meg, és kijött a 00...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #23462
én csak a cd-ről tudok beszélni, a kazit még nem hallottam
))))))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #23463
aha, hát nem tudom ,hogy engem annyira a padlóba tudna-e döngölni, mint film alatt, mert akkor csak bambultam ki a fejemből, és élveztem az összhatást, és nem hittem se a fülemnek, se a szememnek..
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #23458
a zene az nagyon illik könyvhöz is, filmhez is:)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #23459
milyen kaziról beszélgettek?Megosztjátok velem is?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #23457
ööööööö.... a zene?? a zene az.... olyan, mint a film.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #23455
persze, és ezért megyek, és nézem meg a következő részt is, mert talán, hátha, amúgy most olvasom a 2. kötetet.Lenyűgöző az orkok szociális megnyilvánulása.....
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #23454
A SZEM mindent lát!<br> boreger: és milyen a zene? Hülye kérdés, tudom, hogy jó, de MILYEN?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #23453
Fari (ha még itt vagy): az álom azért maradt álom, mert EZ a film nem AZ a film, így mindenki megfontoltan, és el?re megvette a jegyét!<br>
))))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #23452
Ainu, hol látsz te minket, az még csak rendben hogy tuidathasadt vagyok ,de te biztos lea akartál ökrözni, nem
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #23451
Fari: oké, látlak benneteket, de az a sz*r netscape nagyon lassan tölt
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #23449
Ainu:ühüm (Jézuska hozta- persze meg kellett mutatnom neki, hogy melyik cd-re gondolok
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #23447
boreger:igen, a cd-re (vagy kazira, mindegy) gondolok, igen! Ezek szerint akkor neked megvan?<br> A másik, meg hogy nekem egy farmert kellene vennem, de mozijegyre fogom költeni a pénzt
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #23448
na mindegy, meg megyek szórólapozni vagy mifene, meg alkalmi munkákat vállalok.Egyvalamit azonban hiányoltam, mit viszont máás formában bár, de átéltem: a mozi előtt jegyekért kuncsorgó embereket, akik bármit megadtak volna azért ,hogy megszerezhessék a Te jegyedet.De ez csak álom, de annak nagyon szép
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #23446
a GyU kazi lesz a drágaszágom! (a diszkötésű könyv után:)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #23443
Az már igaz, én most egy erdeti bőrkötéses kiadványra spórolok, ezért nem is iszom, vagy 2 hónapja.A cél szentesíti az eszközt...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #23442
nekem egyetlen 'original' videókazim sincs, mind úgy lett lemásolva valahonnan, de a GyU-t meg fogom venni, magyarul meg eredetiben, díszdobozban, dvd-n meg mindenhogy. És odarakom majd a polcon a Tolkien-könyvek mellé. De szép lesz
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #23441
És amikor majd a kezedben tartod, és tűnődve nézed, hogy az egész életedet a tenyereden hordozod, nos akkor....
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Vélemények, kritikák
Oldalmegjelenítési idő: 0.667 másodperc