Vélemények, kritikák

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23587 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák
Lórient tényleg elrontották:( de szerintem azt leszámítva nagyon jó film ;)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23586 Írta: Anonymous
Túl sok átalakítás volt és Galadrielt elrontották, viszont összességében yo film volt, de egy picit csalódtam, mert Lórient nem ilyennek képzeltem és Galadriel a kedvenc tündém, viszont Samu ari volt.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23584 Írta: Anonymous
:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23585 Írta: Anonymous
Lestat, mit akarsz azzal mondani, hogy nem is tudod, hogy tetszett?<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23583 Írta: Anonymous
Sok kicsi Legolas? Ő maga is megjegyezte, hogy nem árta még oda vagy 100 bakacsin-erdei íjász. Ő már csak tudja! :-) <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23582 Írta: Anonymous
Most jöttem haza a moziból és hát nem is tudom hogy tetszett...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23581 Írta: Anonymous
Fari: Ha sok kicsi Legolas fog ott rohangálni, én biza nem bánom :) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23886 Írta: Anonymous
köszi, és akkor bocs.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23887 Írta: Anonymous
Dalamar: hát nekem nem ugy tűnik. és miért irsz nagy betűvel, talán ideges vagy?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23888 Írta: Anonymous
dalamar, ne kiabálj, lécci

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23885 Írta: Anonymous
Fangorn.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23884 Írta: Anonymous
Sesy: imétlem: NINCS ROSZ VÉLEMÉNYEM EGYÁLTALÁN A GYU-ról, olvasd már el a véleményemet rendesen mielőtt ítélkezel!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23883 Írta: Anonymous
a lényeg, hogy mi eggyé váljunk velük, és az, hogy ezt más hogy éli meg, azzal ne foglalkozzunk, csak ha akarunk,akkor meg sajna be kell látni, hogy vannak ilyen, meg oilyan figurák is, és hogy nagy az isten álltakertje, legalább akkora, ehány fa állt sok-sok évvel ezelőtt Falangorn erdejében, remélem ezt jól írtam, ha nem, akkor bocs

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23882 Írta: Anonymous
Azért ne modnjuk azt, hogy akik nem értik, azok kevesek.<br> <br> Tessék biztatni mindenkit, hogy ismerje meg ezt a világot. <br> <br> Én anno még a Hobbit kalandjáték változatával kezdtem, ZX Spectrumon (ha valaki még emlékszik ilyen gépre :) )<br> <br> Szóval nem rosszabbak ők, csak MÉG nem tudnak eleget :) <br> <br> (Na persze akadnak varacskos taplók, ork-szerű tahók, akiknek mindegy, sose fogják érteni... csak az ilyenek miért ülnek be a mozikba??)<br> <br> B.Olórin<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23580 Írta: Anonymous
ez így van, és ha a Helm szurdokban lesznek tündék, és ráadásul sokan, akkor ott is az államat fogom keresgélni...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23579 Írta: Anonymous
Az elején nekem nagyon tetszett a tündék csatasora, ahogy egymás után hátulról előrecsapva bárdolták szét az orkok rohamát... nagyon ott volt...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23578 Írta: Anonymous
Szauronhoz:<br> <br> azért ezt persze nem kell ennyire konkrétan venni, de a felütése a filmnek tényleg zseniális.<br> <br> Szauron alakját nehéz feladat volt a könyv alapján megformálni...<br> <br> Amikor Númenórt elnyelte a tenger, Szauron, aki (idézek:)<br> <br> <i>...aki fekete trónján ült... felnevetett... a tulajdon gondolatán, hogy mit fog ő most tenni az edánoktól megszabadult világgal, megragadtatott jókedve közepette és trónja ... a feneketlen mélységbe zuhant.<br> <br> Ám Szauronnak nem volt halandó teste, s bár elveszítette alakját, és soha többé nem tudott emberi szemnek tetsző alakot ölteni... <br> <br> Barad-dúrban lakozott, amíg új alakot nem készített magának, a láthatóvá tett gonoszság és gyűlölet képét, és Szauron az iszonyatos tekintetét kevesen tudták elviselni...<br> </i><br> <br> Szauron maia volt, s mint ilyen, elég sokféle alakot ölthetett fel, e film megoldása kissé metálos volt, de korántsem rossz...<br> <br> B.Olórin<br> <br> <br> <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23881 Írta: Anonymous
Fari okosan szólt!Tényleg sokan nemfogják fel mit látnak,vagy mit kellene látniuk.Ahogy a könyvvel is azonosul az ember,szinte,sőt nem is szinte ,hanem teljesen elfelejti hol is van. :-) <br> Középföldére kerül és ő a 10. aki elkíséri az útját a gyűrűnek.<br> Szinte beszélget a szereplőkkel.<br> Ez az mikor egy könyv rabul ejti az embert!<br> Ezért csodálatos mű!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23880 Írta: Anonymous
Nálam egy 10-es skálán 11-est kapna. Ide tényleg csak ennyit írok, a topic-indító kérésének eleget téve. Részletekért lásd bejegyzéseimet a többi rovatban.<br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23577 Írta: Anonymous
Ja ... még valami. A csatajelent az elején. Úgy látszik divatba jött az in medias res kezdés egy jó kis csatával (ld. Ryan közlegény, Gladiátor, stb.) de nem is baj. Nagyon hatásos volt. Sauron egy ős-táp-állat. És így jó. Egyet üt és 2 tucat ellenséges katona pusztul. Így lehet kérem kezelni még a túlerőt is. És nagyon jól volt megcsinálva a karaktere is. <br> Levegőt sem kaptam az első 5 percben. <br> Érdekes, hogy tényleg nagyon fegyelmezettek voltak az emberek a moziban. Szerintem azért, mert arra figyeltek, hogy ne felejtsenek el levegőt venni. <br> <br> Mondtam, hogy jövök még. :-) <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23576 Írta: Anonymous
Vic, teljesen megértelek. Én csak most, lassan 24 órával azután, hogy láttam, higgadtam le annyira, hogy értelemesen meg tudjam fogalmazni a gondolataimat. Még most sem igazán tudom, hogy mit írhatnék, annyi minden van a fejemben. Na majd apránként. <br> Nálam a legjobban a balrog jött be. Minden nagyon jó volt, de a balrog különösen. Meg az egész Mória. Nálam az a rész vitte el a pálmát. <br> Kellemes meglepetések: <br> 1. Arwen szerepe nem lett túldimenzionálva. <br> 2. A filmből kihagyott epizódok nem hiányoztak. Persze, hogy hiányoztak, de csak akkor vettem észre, hogy ez meg ez nem volt benne, amikor már rég sokkal tovább tartott a történet. <br> Amit kiemelnék: <br> 1. Frodó tragédiája nagyon szépen előjött. Igazi drámai szereplővé vált a filmen. <br> 2. Boromir tragédiája is jól jött át. Kitűnt, hogy ő nem gonosz, hanem áldozat, aki a szíve mélyén igenis egy nemes ember. <br> 3. A látvány. Na ez az, amiről nem lehet írni. Látni kell. :-) Pazar volt. <br> 4. A színészi alakítások. Az ÖSSZES!!! Mindegyik a maximumot adta és maximális beleéléssel. <br> Nagy meglepetés: <br> 1. Gimli. Már a könyv alapján is tudtam, hogy jó fej, de adtak a szájába egy-két olyan beszólást, ami a könyvben nincs benne, de nagyon szépen kidomborította a törp karakterét. <br> 2. Elrond. Amikor képen láttam kiakadtam és elhibázottnak éreztem a választást. Kénytelen voltam revidiálni a nézeteimet. Hugo Weaving tökéletes Elrond. <br> Egyelőre ennyi. Ígérem még jövök. <br> ÉSzAH

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23879 Írta: Anonymous
dalamir: ha ennyire rossz véleménnyel vagy a GyU-ról, és ezt a Dragonlence-t szereted, akkor miért jössz ide?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23878 Írta: Anonymous
jaja, meg a rágók ,meg a matricák, de hogy ez kiket hat meg, mert engem nagyon nem, csak azt fogom ssajnálni, vagy sajnálni fogom-e, azt még nem tudom, hogy az ememberek nem a Műben fellelhető világ szépségéért, hanem ezekért5 a marketing cuccokért fognak beülni a mozikba, és fikázzák majd a filmet, holott nem is tudják, hogy mit is kellene látniuk, mert soha nem is azonosultak ezzel.Ezért sem merem az ismerőseimnek ajánlani, mert moindenki csalódni fog,max az akciójelenetek jönnek be majd nekik, de azt, amit én igazán értékelek ebben a filmben, azt ők fel sem tudják fogni, mert ehhez ők kevesek!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23877 Írta: Anonymous
jaj, 16:07-es hozzászólásod Fari, attól én is félek, hogy nem csak utánérzések lesznek, hanem majd jönnek a műanyag Legolas meg Frodo figurák (gyűjtsd össze mindet!) meg kretén Lara Croft-szerű akciójátékok, ahol Gandalfként kell egy bottal hadonászni és szaltózni jobbra-balra... :( <br> <br> B.Olórin<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23876 Írta: Anonymous
Na ja de Willow bukta volt annak idején. Lucas nem is igazán akar fantasy-t csinálni többet.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23875 Írta: Anonymous
na de ha már a fantasy filmeknél tartunk, én attól is féelk, hoy a filmipar felismerve a nagy keresletet az ilyen filmekre elkezdi dönteni majd magából a *****nál *****bb filmeket, lsd: D&D.Mert hogy az nem egy komoly alkotás, az szent....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23874 Írta: Anonymous
Emlékeztek még a Willow című filmre? Az fantasy volt a javából...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23873 Írta: Anonymous
hát én még nem néztem meg a HP-t, de az az igazság, hogy valahogy nem vagyok rákattanva...<br> <br> Az egész (a trailerek és az eddigi infók alapján) valahogy olyan amerikai kiskölököknek való mese lehet. DE:<br> <br> Ami engem bosszant a HP-ben:<br> <br> 1. nincs múltja, így ez nem kultusz, ami körülötte van, csak hype.<br> 2. Amiről most már nem esik szó: a botcsinálta szerzőnő egy másik, igazi írónőtől nyúlta le az egészet, de utána nyilván jó sok pénzzel betömték a száját.<br> 3. A varázslótanonc téma tök régi!<br> 10 éve kb. volt PC-re egy kalandjáték sorozat, az volt a címe, hogy SPELLCASTING 101 (102, 103), na ebben az amerikai college- és campus-életet tették át varázslós világba, kerekre röhögtük magunkat a poénokon...<br> <br> Aki a HP-t fantasynak nézi, az már tényleg nagyon izé...<br> De hálistennek ez nem a harrypotter.hu :) <br> <br> üdv<br> B.Olórin<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23575 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> Most jövök a filmről, az esetleges gépelési hibákért előre elnézést kérek, de annyira remeg a kezem, hogy alig bírok írni...<br> Nos, az én osztályzásom a 10-es listán 9,5. A fél pont levonás Lórienért jár, ami szerintem pocsék lett (rövid és összecsapott). A többi viszont annyira CSÚCS, hogy kárpótol az előbbiért. <br> Egy biztos, ez a film valóban egy filmtörténeti mérföldkő, valószínűleg még az unokáink is beszélni fognak róla... <br> Bővebben:<br> Nem tudom, lehet, hogy hülyének tartotok, de én már a főcímnél elbőgtem magam, aztán a film során vagy féltucatszor. Annyira a hatása alatt vagyok még mindig - én és a húgom is, mert együtt láttuk - hogy legszívesebben még ma visszamentem volta még egyszer megnézni. <br> A Corvin moziban egyébként valódi káosz volt, kígyózó sorokban vették a jegyet, pedig a délelőtti 10-es előadásra mentünk. Telt ház volt, és mindenki úgy ülte végig a 3 órát, mintha egy templomban lenne (szerencsére).<br> A tájak és helyszínek olyanok voltak, mintha Alan Lee képei megelevenedtek volna. Új-Zéland tökéletes Középfölde. A Megye édes volt, Völgyzugoly álomszép - pedig a fotók alapján féltünk mindkettőtől, nehogy túl giccsesre sikerüljön, Mória hihetetlen és lenyűgöző. <br> A Fekete Torony olyan, mint a GYU festményeken - a hátamon borsózott a hideg. <br> A trükköktől nagyon féltem, hiszen a Weta nem volt sehol sem még a GYU előtt, és ugye, igencsak az Industrial Light and Magic trükkjeihez vagyunk szokva - de nem csalódtam. Élethű, valóban igazi csapatmunkáról és sok álmatlan éjszakáról tanúskodik. Le a kalappal a Weta csapata előtt!<br> A film/könyv közti különbségek szerintem legtöbbször a film javára íródtak - én nem éreztem sehol sem vad vágyat, hogy el kezdjem szapulni a forgatókönyvet. Sőt! Aranyosnak találtam a végét, amikor Trufa és Pippin elterelték az orkok figyelmét, hogy Frodó elmenekülhessen. Azon lehet vitatkozni, hogy Aragorn soha nem engedte volna elmenni Frodót, de szerintem nem volt így sem rossz a vége. <br> A rendező szerintem zseniális munkát végzett, ha Jackson ezért nem kap Oscart, akkor James Camerontól visszavesszük a Titanicért kapottat. :) ) <br> <br> És végül a szereplőkről (velük kellett volna kezdenem):<br> Elijah TÖKÉLETES Frodó. Vele együtt sírtam, nevettem, rettegtem - ha ő nem volt Zsákos Frodó, akkor senki. <br> Samu, Trufa és Pippin igazi hobbitok. Életrevalók, folyton éhesek, vidámak - azonnal a szívembe zártam őket. <br> Gandalffal nekem személy szerint semmi bajom nem volt, mint ahogy Szarumánnal sem. (és a kettejük harca sem volt olyan vészes, mint ahogy sokan írtátok)<br> Aragorn és Boromir tökéletes választás volt, Viggo és Sean remekül játszanak, állati jól bunyóznak és igenis olyanok, amilyeneknek a könyvben elképzeltem őket. <br> Legolas és Gimli sajnos ebben a részben még nem szerepelt sokat - de ez a könyvben is így van - ennek ellenére amit Legolas művelt azzal az íjjal, az minden képzeletet felülmúl. Nekem - mondjuk ez várható volt - Lego és Frodó volt a csúcsok csúcsa az egész filmben.<br> Arwen szerintem megszépült :) , viszont Galadriel szerepe nem volt egy hálás feladat. Galadriel soha nem volt ennyire gonosz, mint ebben az 5 percben, amíg szerepelt. Ki érti ezt?<br> <br> A kedvenc részem persze nekem is Mória, de ezzel nem mondok újat. A balrogot speciel nem így képzeltem el, de végeredményben nem volt rossz. <br> Huh, már nagyon sokat írtam, ne haragudjatok, de muszáj volt... ez a film már most egy LEGENDA, az első kockájától az utolsóig remekmű. <br> <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23872 Írta: Anonymous
mortin: Abban igazad volt hogy hiány van a fantasy filmekben, csak mindez lehet egy nagyon jó dolognak elrontója is.<br> <br> NÉZD MEG EZT A KORCS HARRY POTTER-t!!!<br> <br> Tudod mit mond az emberek többsége? Miért nézi meg a filmet?<br> <br> válasz: mert szereti a misztikus dolgokat és a fantasy-t!!<br> <br> JÓ! NEVEZZETEK ELVAKULTNAK! DE EGY ILYEN HOLLYWOOD-i korcs gyerekmesét senki ne merjen fantasy-nak nevezni!!!!!!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.636 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére