Vélemények, kritikák

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23706 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák
meg nem csak a botok érdekelnek...<br> <br> hülye vagy, Olórin, nem figyelsz arra sem, amire válaszolsz...<br>

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23707 Írta: Anonymous
Na tessék... Ezeket a részleteket alig veszik észre, de ha valami apróságot elszúrnak, az már katasztrófa... Tök jó, hogy még ezekre is figyeltek...!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23705 Írta: Anonymous
A verset is hiányoltam... Azére ennyire nem kellett volna kihagyniuk őket! És Bilbó ott volt a tanácson? Jobb lett volna, ha ő mondja el ott a verset és nem Legolas védi meg Aragorn (bár semmi bajom a tündékkel... :-) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23704 Írta: Anonymous
<br> heheh, én már 2x megnéztem, de persze hogy nem csak a kardok érdekelnek...<br> <br> Tudtátok például, hogy Móriában a Mazarbúl Terem falai tele vannak törp-rúnákkal? Pár fanatikus már elemzi az isten tudja hogyan készített kockákat, a KHAZAD-DÚM felirat sok helyen olvasható.<br> <br> A Krónikák Könyve (amit Gandalf felemel és olvas) fedelén szintén valós, kiolvasható felirat van:<br> <br> <b>Mazarb Zigintarâg Khazadduműl</b><br> azaz:<br> <br> <i>A mória(i) Hosszúszakállúak (=törpök) krónikái</i><br> <br> Megtekinthet&#337; az alábbi címeken:<br> <a href=http://www.elvish.org/gwaith/graphics/im1.jpg>MAZARB
ZIGINTARÂG
KHAZADDUMŰL

Az ilyen részletek miatt megy el az ember naponta a moziba :)

Olórin

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23703 Írta: Anonymous
Nem említették meg, s az valószínűleg egy másik kard volt. Pedig Frodóék Bríben az kardról és a versről ismerik meg és fogadják el.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23702 Írta: Anonymous
És amikor előrántotta legelőször a kardját a hobbitoknak megmutatni, erősen egybe volt az a kard... És nem is kovácsolták újra... Azt azért megemlíthették volna! (vagy megint nem figyeltem... :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23701 Írta: Anonymous
Aragornnal kapcsolatban azért kicsit rosszabb a vonakodása a királyságtól, az örökség átvételétől. A könyvben - ha jól emlékszem - tele van küldetéstudattal. Ráadásul a Kettétört Kard állandóan nála van, nem pedig kipakolva egy múzeumi tárlón.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23700 Írta: Anonymous
Ja, igen, Aragorn kardjai nekem is feltűntek... A csávó kész két lábon járó fegyverraktár... Na meg a szilánkokra törött Kettétört Kard... :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23698 Írta: Anonymous
Tinúviel és Sesy<br> (két huncut tündelányka?)<br> <br> A táskák érdekesek, mit ahogy az is, hogy Aragorn öt karddal mászkál mindenfelé, amíg a hobbitokba bele nem botlik...<br> <br> :) <br> <br> Olórin<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23699 Írta: Anonymous
Na ne már, hogy csak a botok miatt akarod mégegyszer megnézni! :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23696 Írta: Anonymous
Tényleg... :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23697 Írta: Anonymous
Gandalf,<br> <br> ez a bot-história nekem is rejtély...<br> <br> Faragott magának egy másikat? Akkor meg kell még néznük párszor a filmet, hogy megnézzük, eltérőek-e a botok...<br> <br> DVD-t és állóképet akarok! Most, rögtön, azonnal!<br> <br> :) <br> <br> Olórin<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23695 Írta: Anonymous
a sajátommal nincs baj, nekem nagyon-nagyon tetszett

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23693 Írta: Anonymous
én meg azt nem értem, hogy Pippin és Trufa honnan szerezték a táskáikat, amikor ők minden szervezés nélkül mentek el Frodóékkal?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23694 Írta: Anonymous
Azt hiszem nem az osztálytársak reakciója számít, hanem a sajátod.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23692 Írta: Anonymous
én sajna az egyik osztálytársam reakcióját már tudom

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23690 Írta: Anonymous
Tinúviel: az ellentmondások épp azért voltak benne, mert eltértek a könyvtől, s a végén ezeket nem vették figyelembe.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23691 Írta: Anonymous
Egy rejtély számomra, hogy pl. Gandalf honnan szerezte vissza a botját, miután Szarumán elvette tőle.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23689 Írta: Anonymous
én most kicsit előre félek, hogy mit fognak szolni az osztálytársaim a filmhez :P

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23688 Írta: Anonymous
...Amik ugyabár minden filmben megtalálhatók, főleg, ha könyv alapján készültek. És még így sem volt annyi hiba benne, inkább azok, hogy másképp képzeltük el.<br> Örök hálám a film összes készítőjének és szereplőjének...!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23687 Írta: Anonymous
Ja, én még nem mondtam, de nagyon tetszett, még a horrorisztikus atmoszféra ellenére is. Egyszerűen nagyszerű alkotás. Az apróbb bakikat és logikai ellentmondásokat figyelmen kívűl hagyva.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23685 Írta: Anonymous
Sesy: én csak azt mondtam, azokat a részeket kár volt kihagyni Lothlórienben, mert így nem jött ki a lényeg és ezért nem tetszett egy csomó embernek az a rész. Igazából nem Galadriel átalakulása volt a rossz benne (szerintem az nagyon jó ötlet volt, akárcsak Bilbónál). Mint mondtam, ezeket a kimaradt részeket leforgatták (én még láttam is egy képet, ahol az Úrnő átadja az övet Trufának), eezért remélem, hogy a DVD változatba berakják.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23686 Írta: Anonymous
Gandalf: így már pontosabb, tényleg inkább lovagi. :-) <br> Sesy, üdv, és egyet értek... Hősiesen próbálom védeni másokkal együtt a Filmet, ehhez hozzátenni már mást nem tudok, minden érvemet elmondtam már legalább egyszer...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23683 Írta: Anonymous
Jó-jó, nem kell mindjárt mindent elsöprő szenvedélyre gondolni! :-P <br> Szerintem Gimli Galadrielhez fűződő érzései amolyan lovagi rajongásnak foghastó föl. Éomerrel a könyvben kész lett volna párbajozni érte!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23684 Írta: Anonymous
Hát elolvastam a véleményetek, és hát azt kell mondanom, hogy a friss tej is megsavanyodna ezektől a beszolásoktól. Szerintem a film nagyon jó lett, PJ és a szinészek kitettek magukért, a tájak gyönyörűek, és néhány kisebb hibát leszámítva a film tökéletes. Az nyilvánvaló, hogy nem adhatja vissza a könyvet, akármilyen hosszu is, ugy senki sem tudná megcsinálni, ahogy elképzeltük, de szerintem a film igenios méltó a GyU-hoz, és nem csak a hibűkat kéne észrevenni. Én most néztem meg másodszor, és egyre jobban tetszik. Először a szereplők kissé személytelennek tűntek, de mostmár egyáltalán nem. Szerintem örülni kéne, hogy valaki megcsinálta a filmet, és nem is rosszul, szoval nem csak a hibát kéne keresni, és nyavajogni, hogy miben különbözik a könyvtől. Amugy szerintem eléggé érthető, hogy Gandalf a lepke által üzent a sasnak (most nem jut eszembe a neve). Nekem egyedül a mágusok csatája nem tetszett, az elég hülyén jött ki, de minden más TÖKÉLETES! Ma az egész nézősereg bennmaradt a film után, és csendben hallgatták a zenét, és sokan a könnyüket törülgették. Szoval ez a film, és nem a könyv - de filmnek remek!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23682 Írta: Anonymous
Ja, így már értem. :-) ))<br> Szerintem is egyoldalú, hiszen Galadrielnek ott van Celeborn, és Gimli Galadriel nagylelkűsége miatt áradozik annyit róla - hiszen a törp-tünde ellentét ellenére is milyen kedvesen bánt vele, akárcsak a többiekkel. Már azt hittem, vmi olyasmit nem olvastam el, mint a filmben Aragorn-Arwen... :-) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23681 Írta: Anonymous
Azért az egyoldalú rajongást Gimli részéről túlzás románcnak mondani, nem?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23680 Írta: Anonymous
Akkor meg nem figyeltem...<br> Gimli és Galadriel...? De hol? Mikor...? <br> Megyek olvasni... :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23678 Írta: Anonymous
Akkor ott még nem tartok... :-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23679 Írta: Anonymous
Dehogynem! Ha Lórient elolvastad, akkor igen!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.011 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére