Vélemények, kritikák

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24008 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák
Dwin Odiff:<br> <br> arra való ez a nyüves web, hogy használjuk... :) Meg hát, lehet, hogy egyszer majd nekem kellene valami infó és azt pont te tudod megadni...<br> <br> Remélem, a többség ilyen errefelé... Az indexen is nézegetem a topikokat, de ott az egyik Tolkien topikot felborogatta egy idióta, aki csak fikázni ment oda meg sértegetni a rajongókat :( <br> <br> Viszont van egy másik topik is, ahol meg olyan magas szinten nyomjuk, hogy még engem is alaposan megizzasztanak! Hja, Olórin tudása sem teljes, nekem is van mit tanulnom... :) <br> <br> üdv<br> Olórin<br> <br>

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24007 Írta: Anonymous
b.Olórin: Köszi!<br> Látjátok ezt szeretem ebben a társaságban. Az ember feltesz egy kérdést és rögtön kapja rá a választ minden hátsó szándék nélkül. De ezt egyszer már leírtam a Rádió interbirka című topicban is. Mindenkinek köszi mindent. Ma tök jó napom vanÍ!!!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24006 Írta: Anonymous
Dwin Odiff:<br> <br> Csak most kezdik felkapni őt, de van pár site:<br> <br> Orlando Bloom linkek:<br> <br> <a href=http://wwww.angelfire.com/celeb2/orlandobloom/index2.html target=\_blank>Blooming Marvellous

Elirium OB Site

TheOneRing-Bloom

üdv
Olórin

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24005 Írta: Anonymous
Én sosem ll-kedtem bennük. Főleg az első csatajelenet után...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24004 Írta: Anonymous
Bevallom, nekem is tetszett. Ha ezek után valaki a tündék harci képességeit gúnyosan emlegeti...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24003 Írta: Anonymous
Köszi! Igaz nem nekem kell, hanem a barátnőmnek. Még nem olvasta a könyvet, de miután megnézte a filmet rögtön el is kérte a könyvet és Lego hívő lett. :) =

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24002 Írta: Anonymous
Dwin: Orlando Bloom: www.imdb.com...teljes biográfia+képek...<br> Mellesleg az utóbbi hetekben az ő a leglátogatottabb színész itt....

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24001 Írta: Anonymous
HAli!<br> Én is megyek, nemcsak még egyszer megnézni a filmet...ez biztos. Tökéletesség határa..hát igen. Komoly kérdést vetett fel egyik barátom: ez után a film után mire fogom azt mondani, hogy jó? Hasonló mondatokra gondoltunk:Jó volt a film, de a Gyűrűk Urában emlékszel.... :-) )<br> Az Oscarral kapcsolatban...remélem, csak a szám lesz a kérdéses.. ;-) ))<br> DVD:hol lehet aláírni?? ;-) )<br> **vennem kell egy DVD-t, a fenébe is;-))**

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24000 Írta: Anonymous
Szia Vic!<br> Köszi. Elmentünk a haverokkal vasnap, és képzeld: A pécs Plazában be kellett rakni egy 23:30-as előadást is a nagy érdeklődés miatt... Úgy néz ki, hogy lesz 3. is. Azóta ostromolnak Tolkien könyvekért, meg, hogy meséljek MERP-et.<br> Ja egy kérdés: Orlando-ról hol lehet letölteni valami hhasznosat??? (pl.: Biográfia, képek, stb. :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23999 Írta: Anonymous
Szia Dwin!<br> Örülök, hogy még egyszer meg tudtad nézni :) Én is megyek, csak még nem tudom, mikor...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23998 Írta: Anonymous
Másodszorra még nagyobb élmény volt, mint elsőre. (Ezért lesz belőle harmadik is...)<br> OSCAR-t Sean BEAN-nek!!!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23997 Írta: Anonymous
A theonering.net-en felroppent ma a hir, hogy a DVD akar 4.5 oras is lehet! Sot allitolag forgattak jeleneteket Bombadillal es az Oregerdovel is, ami rajta lehet a DVD-n!!! Barcsak tenyleg igy lenne!<br> Peticio is indult, amit tovabbitani fognak a New Line Cinema es Peter Jackson reszere, tobbek kozott azert, hogy a DVD-n a kihagyott reszek a film szerves reszekent szerepeljenek. Eddig mar tobb mint 22300 alairas gyult ossze es a szam percenkent no!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23763 Írta: Anonymous
Üdv!<br> <br> Nem tudom emlékeztek-e rám... az idejét se tudom mikor jártam erre legutóbb.De pont azért hagytam abba az írást, hogy majd miután megnéztem a filmet visszajöjjek és megnézzem,mennyit változott azóta a hozzá állásotok a könyvhöz és a filmhez.<br> De elég nehéz dolgom van,mert olyan sok új névvel találkoztam!!!És komolyan mondom,a fórum mérete...én le vagyok ragadva ott,hogy 5 topic van összesen:)))<br> <br> Nagy örömömre szolgál viszont,hogy a régiek viszonya a könyvhöz semmit sem változott (még szép) hacsak nem fokozódott a ragaszkodás a film hatására!<br> <br> Na de nem nosztalgiázni jöttem,szeretnék hozzászólni a témához:<br> A filmtől túl sokat vártam.Anyit,amennyit nem lett volna szabad:( Mert kétség sem férhet hozzá hogy nagy alakítás,P.J. és az összes szereplő igazán kitett magáért,de ettől függetlenül,tele van hibával.Még azon túl is,hogy tudtam; az öreg Bombadil Buckástól mindenestül kimarad,Liv Tyler pedig meg nem érdemelt jelenetekkel fogja leépíteni a színvonalat,sok mindent hiányoltam a filmből...(és persze ki is vágtam volna jócskán jeleneteket,dehát -talán szerencsére- senki nem adott ollót a kezembe.)<br> Ennyi volt a kritika:)<br> Mindezek ellenére!!!!Ha egy 100-as skálán kéne pontoznom,az eredmény:94pont! És ez azért elég jó nem?<br> El kell ismerni,hogy olyat vártam,ami teljességgel lehetetlen.Nem hinném hogy valaki is képes lenne tökélyre vinni ezt a filmet,mégakkor sem,ha nem vesszük figyelembe,hogy mindenki máshogy képzeli el. <br> A film tehát önmagában szuper(én is nagyobb társasággal néztem,köztük páran még a történetet se ismerék,nem hogy olvasták volna,de mint utóbb kiderült,tudták követni az eseményeket és izgalmasnak találták)de az igazán fanatikus rajongók számára csalódás...<br> <br> Nem akarok belemenni az apró részletkérdések kivesézésébe (így is túl sok helyet foglalok el a hülyeségeimmel),ezt már annyian megtették előttem is.<br> <br> Most már tényleg abba hagyom,de ezt még muszáj lejegyeznem:<br> Miért szapulja mindenki Boromirt?Mikor kijöttem a moziból,az első pozitív megnyilvánulásaim közé tartozott,hogy:Úgy örülök,hogy a filmbeli Boromirt sokkal szimpibbnek mutatják,mint amilyen a könyvben!<br> <br> Minden esetre még minimum 2x szeretném megnézni,ebből egyszer feliratosan.Kíváncsi vagyok mekkora az eltérés.<br> <br> Remélem nem leszek kiutálva a hosszú szövegem miatt:)<br> Bye!<br> Alynnan

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23996 Írta: Anonymous
szia!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23995 Írta: Anonymous
A film nagyon jó volt!<br> Mivel ez a topic az én müvem illik reagálnom rá!<br> Mivel most láttam nemrég.<br> De csak majd holnap fogok,mert most mennem kell dolgozni. :-( <br> Ígérem egy rendesen hosszút fogok írni!:-)<br> Addig is !<br> Gilthóniel Elbereth!<br> Legyetek jók!!:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23762 Írta: Anonymous
Ganga, most csak szívatsz minket, ugye? :) ma 17.04<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23994 Írta: Anonymous
én nem értelek titeket. szerintem a film nagyon jó lett, de semmi sem lehet tökéletes - a könyv sem az. de a könyv is, film is gyönyörű, és nem együtt kell nézni a kettőt, hanem külön-kölön, és ha igy nézzük akkor a film egy csodálatos élmény, én soha életembe még ilyen jó filmet nem láttam.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23993 Írta: Anonymous
Nekem is nagyon tetszett. Hatan néztük meg, hat teljesen különböző ember, és amikor kijöttünk a moziból, meg se tudtunk szólalni. Utána még tanulnom kellett volna, mert másnap vizsgáztam, de nem ment. Meg is buktam, persze, de kit érdekel... <br> Nekem az a jelent tetszett nagyon, amikor Arwen szembefordul a gázlónál a Fekete Lovasokkal. (Tudom, a könyvben nem így van...) Szóval ha valaki megnézni ezt a jelenetet, félreteheti az esetleges előítéleteit a nyavalygó, álmodozó, kissé málé - már bocs - tündékkel kapcsolatban.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23761 Írta: Anonymous
Kedves Elrondunk nem csak ilyet tud. Látta valaki a ''Priscilla, a sivatag királynőjének kalandjai'' című filmet? Megnézhetitek benne Hugo Weawinget, mint transzvesztitát: fantasztikusat alakít...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23760 Írta: Anonymous
Old Hawk: a havas táj nem a háttérbe lett vetítve, tényleg a hegyen forgatták le, kirakták őket helikopterrel a gerincre, de a lábnyomokról tényleg megfeledkeztek.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23759 Írta: Anonymous
Elronddal kapcsolatban: Nekem az tetszett benne, hogy nagyon jól kijött benne az emberi és a tünde faj is. A könyvből annyira nem jött átt, hogy Isildur végeredményben bűnös volt a dologban (már ha nem a Gyűrű hatása volt). Elrondból igenis áradt egy kis megvetés, de nem ítéletként, hanem inkább sajnálatkén. Viszont ott van a tisztelet is. Hiszen egy EMBER vágra le a Gyűrűt Szauron ujjáról, viszont egy EMBER miatt maradt meg a Gyűrű, aminek pusztulnia kellett volna. Pontosabban egy ember hatalomvágya miatt. Az emberi természet kettőssége maga ez. Sokat beszélgettünk arról, hogy ha az ősi fajok ennyire táposak, akkor miért nem csapnak bele a lecsóba maguk. Általában arra jutunk, hogy a rövidéletű ember faj dinamizmusa kell ahhoz, hogy a változásokra időben lehessen reagálni. Az örökéletű (hosszúéletű) fajok statikusak. Ez persze nem jelenti, hogy semmit nem csinálnak (Viggo Mortensen szavaival élve: csak a hosszú szőke hajukat fésülgetik), de igen nehezen változnak és akkor is csak lassan. A hirtelen alkalmazkodást igénylő időkben könnyen kudarcot vallhatnak minden bölcsességük ellenére. Elrond emberek iránti tiszteletében ez is kifejezésre jut. De ugyanakkor az is, hogy nem bocsátja meg Isildur gyengeségét. Nagyon árnyalt a karakter. Csak gratulálni tudok Hugonak, még akkor is ha csak ilyet tud alakítani. Mert ezt nagyon jól csinálja. <br> Bocsi, ha kicsit bonyolult voltam, én sem teljesen értem, amit írtam. :-) <br> ÉSzAH<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23992 Írta: Anonymous
Egyszerűen fantasztikus volt!!Teljesen profi.Nem volt zavaró, ha kihagytak részeket,vagy megváltoztattak valamit.Ez így tökéletes ahogy van!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23991 Írta: Anonymous
Nekem nagyon tetszett,bár voltak részek,melyeket nem hagytam volna ki.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23990 Írta: Anonymous
Hmmm...<br> Akinek nem tetszett a film, ajánlom, nézze meg pár nap múlva még egyszer... amikor már beépülnek a hibák, nem akad fenn rajtuk, és akkor egészen más lesz... <br> Nekem így volt. De akkor se mondanám, hogy tökéletes... hiányzik bel?le az a szomorú szépség, ami a könyvben benne van... de mai filmként nagyon tuti!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23989 Írta: Anonymous
Nekem is nagyon tetszet, és igyekszem nem azokkal a részletekkel foglalkozni amik nem igazán voltak tökéletesek. Mert persze voltak benne hibák, de lesz**om. :) )<br> Fő a pozitív hozzáállás.<br> <br> Vic: ez a DVD dolog tuti, vagy csak te gondolod így?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23758 Írta: Anonymous
Na, én olvastam a könyvet, de mégsem tudom mi az a szem, meg kié volt a kettétört kard:-)))<br> <br> Mi az a szem?<br> <br> Kié volt a kettétört kard?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23757 Írta: Anonymous
Végigolvasva a topicot, nem fogok újat mondani, csak talán máshogy. <br> <br> Nagyon tetszett a színészek alakítása, a díszlet, a tárgyak. Ami nem tetszett: Eltolódtak a hangsúlyok a filmben. Pl. Lóthlórien egyáltalán nem ilyen fenyegető, sötét, baljós, és negatív, mint a filmben. Aztán miért kellett felborítani a rendes cselekményt? Csak a második könyvben jön rá Gandalf, hogy Szarumán Palantírral kommunikál Szauronnal. Aztán, a film végén: Miért úgy lett megcsinálva, hogy Aragorn, kvázi elengedi Frodót? A könyvben simán elszökik és a második könyv feléig izgalomban tartja az olvasót, hogy a három üldöző (Aragorn, Gimli, Legolas) nem tudja, hány hobbitot raboltak el és miért? Passz.<br> Aztán: Aki nem olvasta el a könyvet, az nem tudja, hogy mi a franc a SZEM és miért nézelődik olyan nagyon (egyébként nagyon jól volt megcsinálva), meg az a Mithrill? Mitől olyan nagy franc az a páncéling? Egy szó sem esik arról, hogy miután előkerült a Gyűrű, újra összekovácsolták a Kettétört Kardot, és most azzal harcor Aragorn. Pedig azért ez nem kis dolog. A számítógépes grakikáról: A legtöbb helyen nagyon jóóóóóó! De vannak gondok: Amikor a hegyeken vágnak át akkor nagyon látszik, hogy mesterséges világítás volt és odavetítették őket a tájra. Aztán, amikor menetelnek a havon és távolról mutatják őket, elfelejtettek nyomokat rajzolni nekik. (Közelinél már volt.) Vasudvard és Mória, a Balrog, és a csatajelenetek szenzációsak, óriásiak, szuperlatívusz nekik. Kiváncsi vagyok, hogy az Entek, hogy fogják szétkapni, mint a foxi a lábtörlőt. Ja és a Románc!!! Aragorn & Arwen!!! Minek kell bele? Annyira hálivúdi lett tőle!!! <br> Na mindegy.<br> <br> Összességében ettől a pár apróságtól eltekintve tényleg jó. Sajnos ez a pár dolog megkeseríti a szám ízét. Csak azt tudom ajánlani, hogy A három könyv mindenek elébb és mindenek fellett!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23756 Írta: Anonymous
Hello mindenkinek, újra itt vagyok!<br> Négy napja nem írtam, de ez a topic ez alatt több, mint 2-szeresére nőtt.<br> Remélem jó sokan látták a filmet!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23755 Írta: Anonymous
Eia<br> <br> :) ezzel asszem a 20. oldal táján sokan vitatkoznának :) <br> <br> Nekem mondjuk az egyik kedvenc könyvem, de nem épp egyszerű olvasmány...<br> <br> És jó párszor el kell olvasni, hogy az ember kiismerje magát a tündetörténelemben :) <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23754 Írta: Anonymous
Egyszerűbb elolvasni a Szillmarilokat

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.667 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére