Vélemények, kritikák

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24023 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák
Hali!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24022 Írta: Anonymous
Nna én lassan megyekk. Sziasztok!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24021 Írta: Anonymous
Hát ez az!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24020 Írta: Anonymous
Én láttam egy nagy fekete hegyet, sok furcsa fényt, sötét ködöt. Mi ez ha nem Minas Morgul, kérdem én?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24019 Írta: Anonymous
Mintha mondta volna Szarumán a filmben, hogy a Kilencek útnak indultak Minas Morgulból. (nem szó szerint így)<br> Meg kell néznem mégegyszer.... :-) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24018 Írta: Anonymous
Bólogat.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24017 Írta: Anonymous
Hülye az aki hibát keresni ült be a<br> moziba.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24016 Írta: Anonymous
Már bocsi, de a filmben nem lehet tudni pontosan, hogy a fekete lovasok honnét indulnak útnak. Csak egy kaput mutatnak, ha nem tévedek...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24015 Írta: Anonymous
Nos szerintem is tökéletes film volt. Van egy pár ismerősöm akik a moziból kilépve elkezdték darálni a hibákat (pl.: a fekete lovasok nem abból a várból (Barad-dur) indulnak, ahol Gollamot megkínozzák, hanem Minas Morgul-ból), de szerintem kár így beülni a moziba. Azt a könyvet a lehető legtökéletesebben vitték filmre.<br> <br> Tökéletes színészi alakítás, tökéletes helyszínek (nem igazán értem, miért írják az oldal kritikájában, hogy érződött pl. Orthancnál, hogy számítogéépel van megcsinálva. Szerintem egyáltalán nem.<br> <br> Ebben a filmben én nem találtam kivetnivalót. Eleve hülyeség elvárni, hogy teljesen a könyvet adja vissza.<br> <br> Az, hogy Elendil kardjáról a sztori kimaradt, szerintem nem baj, mert valószínüleg a következő részekben megemlítik.<br> <br> És szerintem a tündék is tökéletesek Hibátlanok. <br> <br> Személy szerint nekem minden idők legnagyobb filmje, és azt hiszem, hogy ezekt után egyszerűáen égés lesz a következő Star Wars rész, vagy éppen a Harry Potter (fájdalom lesz moziba járni)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23778 Írta: Anonymous
Nekem nagyon tetszettt és más nem számít!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24014 Írta: Anonymous
(azért csak zárójelben jegyzem meg, hogy igazán mutathatták volna kicsit hangsúlyosabban is Gil-galadot és Elendilt, hiszen annak a csatának az elején -- dagorladi ütközetnek -- ők voltak a főszereplői, és ők vívtak Szauronnal; Elrond nem volt hadvezér... De ettől függetlenül Weaving jól néz ki a jelenetbe és hatásosan kiáltja, hogy ''Tangado a chahad!'')<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23777 Írta: Anonymous
Dwin:<br> <br> Azt hiszem Szauron csak egyfajta alakot tudott ölteni, Númenor pusztulása óta, és ez fekete volt és iszonyatos. De hogy ezt konkrétan mikor öltötte fel, az egy másik dolog.<br> <br> A könyvben Gollam maga idézi fel Frodóéknak Szauron kezét, amikor átvágnak a Holtlápon és szóba kerül a dagorladi csata, és az Egy Gyűrű levágása Szauron kezéről...<br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24013 Írta: Anonymous
Dwin:A csatában nekem is tetszik Elrond.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23776 Írta: Anonymous
ta meri:Ha elolvasod a könyvet (szerintem)már nem lesz 'igazi', mert már áttad a filmben levő szereplőket, 'fertőzött' a fantáziád. De azért jó olvasást!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23775 Írta: Anonymous
Azt hiszem eleve elfogultan mentem moziba és elhatároztam, hogy tetszeni fog és úgy is lett!<br> <br> Persze kifogást találhatok, nekem Galadriel megformázása nem tetszett, csak azt az oldalát mutaták, ahogyan a Lórienben nem jártak látják, veszélyes stb. Gimli ezek után összefog veszni bárkivel is, hogy ne szóljon róla egy rossz szót sem? a könyvben Lórien inkább megnyugtató volt:kis időtlen pihenő.<br> <br> azt hiszem csak akkor láthatom a GyU-rát olyannak, amilyennek szeretném, ha csak elolvasom (éppen ezt is teszem és közben a zenéjét hallgatom)Kifogás ide vagy oda nekem nagyon tetszettt!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23774 Írta: Anonymous
A birtokomban levő Gyűrű Keresése I-II -t a Szukits Könyvek kiadó 1995 Szeged adta ki, utánna egy könyvben szines címlapban mégegyszer megjelent, sorry nem tudom hol kapható még, ha látok valahol majd írok.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23773 Írta: Anonymous
Bocs. Szar a nyetem már megint. én az előtted szólóval értettem 1-et Boromir kapcsán. Méghozzá akaratomon kívül 2x.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23772 Írta: Anonymous
Mivel?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23771 Írta: Anonymous
Maximálisan 1etértek.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23770 Írta: Anonymous
Maximálisan 1etértek.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23769 Írta: Anonymous
Cirdan:Nem tudod, hogy hol lehet megszerezni a Gyűrű Keresését?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23768 Írta: Anonymous
Sziasztok! Ami Boromirt illeti valóban kiváló volt, az általam korábban már említett Kettétört Kard jelenet kivételével, amikor ott hagyja a kard leesett markolatát, lehet, hogy Aragorn hirtelen megjelenését nehéz megemésztenie, de a kard iránti lovagi tisztelet miatt szerintem visszatette volna. Nekem nem tetszett amikor a filmben Galadriel utalgat, hogy a társaságban áruló van, erről szó sincs a regényben és Boromir nem is áruló, hanem egy olyan hős akit keményen megkísért a gyűrű.Lehet, hogy a film nem kívánta ennyire erős jelzővel illetni áruló de nekem ez ugrott be miközben néztem és kissé kiakadtam az adott jeleneten.<br> Ami Isildur szerepét illeti érdemes elolvasni a Gyűrű Keresése című válogatáskötetet, amelyben található még néhány konkrét dolog arról hogyan is történt Isildur halála. Valóban hibát követett el, de hát rá is hatott már a gyűrű.<br> Elrondról, megfontolandó ÉSzAH véleménye amikor ismét megnézem (szerintem kb. minimum 3-szor érdemes)figyelni fogok erre.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24012 Írta: Anonymous
Ery: Ezt mintha már olvastam volna tőled... (De igazad van.)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24011 Írta: Anonymous
Aki nem tud elvonatkoztatni egy régi szereptől, az ne nézzen filmeket és ne járjon színházba!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24010 Írta: Anonymous
De akárhogy is fikázta mindenki Hugo bácsit szerintem isteni Elrond lett. Leszámítva azt a jelenetet, amikor Frodó felébred Völgyzugolyban. Az elég gáz... De az első csatajelenetben, olyan, mint maga a megtestesült hadisten!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24009 Írta: Anonymous
Sean Beannek én is adnék egy Oscart. Annyira erőteljes volt az alakítása. És szerintem tökéletes is!!!!!!<br> Orlando Bloomnak pedig egy legtündébb tünde díjat. :) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23767 Írta: Anonymous
b.Olórin: Ha visszaemlékszel Saruman is azt mondta, hogy MÉG nem tud alakot ölteni.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23766 Írta: Anonymous
Sziasztok! Tegnap láttam a filmet, és nagyon-nagyon tetszett. Tizes skálán 10 pontot adnék rá. Nem igazán arra , hogy milyen jó volt a film, hanem arra, hogy mennyire volt rám hatással. Teljesen. Pont annyira, mint a könyv, amikor egy hónappal ezelőtt először kézbe vettem. Nem mondom, hogy nem voltak benne hibák, de szinte teljesen biztos vagyok, hogy ennél jobban nem lehetett volna megcsinálni. Legfeljebb még hét év munka árán, de ki bírt volna addig várni. <br> Szeritem nem volt túl sok az akció. És rengeteg vicces, megható jelenet volt benne. A szereplők közül most csak Boromirt emelném ki. Hihetetlenül jól kijött, hogy neki mi is a konfliktusa igazán. Ésigazán hiteles volt. A halála pedig számomra nagyon megrázó.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23765 Írta: Anonymous
Annyit tennék hozzá, hogy szauron tudott alakot ölteni a Harmadkorban is, hiszen Gollam is látta a kezét.<br> <br> Az más kérdés, hogy ez az alak mennyire volt elviselhető látvány, illetve, hogy Szauron mennyire tartotta fontosnak, hogy folyamatosan fenntartsa. Mivel szinte ki se mozdult Barad-dúrból, valószínűleg legtöbbször megelégedett a Szemének a megjelenítésével és használatával...<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23764 Írta: Anonymous
Ganga: a Kettétört Kard, Narsil Szálas Elendil kardja volt. A regény szerint ő, és az utolsó tünde-király, Gil-Galad kötötte az Utolsó Szövetséget, amelyik megdöntötte Szauron hatalmát. (ez volt a film elején a csata:-)) )<br> A Szem: A Soha-Le-Nem-Hunyt-Szem. Ezen a néven emlegették a harmadkorban visszatért Szauront, mivel a Gyűrű elvesztésével nem tudott alakot ölteni igazán.<br> A mordori orkok egy vörös szemet viseltek címerként.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.833 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére