-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Vélemények, kritikák
Vélemények, kritikák
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #24071
Írta: Anonymous
Az azért elég durva lett volna, ha a szőke hajához, a filmben kék szeméhez világos szemöldök társult volna...<br>
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #24070
Szerintem jobban kiemeli a szemét a sötét szemöldök. De hát, mint mondani szokták, ízlések és pofonok...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #23952
Az eredeti témához visszatérve:én háromszor láttam.Mindig egyre jobban tetszett.Nálam 10-ből 10 a pontszám.A látvány szuper,a szereposztás tökéletes,a szinkron jó.Bár a kihagyott részek nagyon hiányoznak(Toma,Sírbuckák).Viszont ha mindent a könyv szerint csináltak volna meg,legalább 6ó-s lenne mind a három rész.És nem biztos,hogy tökéletes lenne.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #24069
Sztem elég fura fekete szemöldök és szőkehaj!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #24067
Sztetek ilett arra a szereplőre Legolas személye?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #24065
Ilyen című lapot felesleges nyitni... Mindenkinek tetszett
))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #23816
Szia Ta_meri! Örülük, hogy itt is találkozunk. Úgy látszik már két közös pont van az érdeklődésünkben: az ókori Egyiptom és a GyU!
<br> Örülök, hogy tetszett a film, nekem katartikus élmény volt. De ezt már sokszor, sok formában leírtam itt a fórumon, nem szeretném ismételni magam.
<br> Üdv mindenkinek.<br> ÉSzAH
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #23951
Bacs az előbbi nem topic-ba vágó megjegyzésért.<br> De itt egy: Hol volt Gollam? Egy csomószor kihagyták a filmből (csak 1x láttam)<br> onering: a Mammut2-ben csak angolul láttam, de szörnyen drága.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #23950
Szerintem a GyU a Szilmarilokkal válik igazán érthetővé, és méllyé.<br> De sok embert visszarettent, mert olyan mint a görög regék és mondák, túl száraz. Bár másodszori olvasásra (az elsőt jegyzeteltem) már egész élvezhető volt, és sokat elárul arról, hogy a tündék milyen sokfélék, és főképp hogy mért kell elhagyniuk Eriadort, amit szerintem mindenki sajnálni fog a filmben
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #23949
Finduilas: tegnap felhívtam a Mammut2-ben lévő Libri boltot, mert egy ismerősöm is meg akarja venni, és azt mondták, hogy hiánycikk jelenleg, de január 25.-ére várják az új szállítmányt.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #24064
Mindenki, aki egy kicsit tud németül vagy angolul, feltétlenül nézze meg ezt a honlapot! <br> <B>Itt van kitárgyalva, hogy mi maradt ki a filmből - pontosan, pontokba szedve. </B> Az össz. anyag 4 óra 45 perc. <br> <B>
www.herr-der-ringe-film.de/hdr/de/news/ ... ail_73.htm
</B><br> Nem a reklám helye, de a Legolasos topicban elkezdtem fordítani, de jó lenne, ha valaki leellenőrizne, nehogy hülyeségeket írjak...<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #23814
A filmben a ...Törött Kard végig Völgyzugolyban pihen.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #23813
Ha a kard Bríben - a filmben - Aragornnál volt, akkor amikor a hobbitok bejöttek a szobába az egy másik?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #23812
Baki, túlkomplikáltam, este otthon már magam is rájöttem (csak a munkahelyemen tudok szgépezni)a Kettétört Kardos okoskodásom hibájára. Bár ami a szimbolikus jelentést illeti szerintem nem rossz. Részemről ennyit a kardról.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #23947
Ha közel van a névnapod az jó. Nekem decemberben van, és a szülinapom is szeptemberben. Azon gondolkodok, mihez kössem a filmzenét. Húsvétra nem szoktam ajándékot kapni. Ha nem pont karácsony előtt kezdem el olvasni a könyvet, biztos máshogy alakult volna az ajándékozás. Pl megveszem öcsémnek a könyvet.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #23946
Most nekem is a Tolkien életrajzi könyvre fáj a fogam, de majd 3 rugó kicsit drága érte. Majd névnapomra meglepem vele magam.
=
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #23945
Az sok. Havonta kerek 2500Ft-ot kapok, de azért egy ezrest még szerzek valahonnan. Nem lehet úgy élni, hogy ne legyen mindig a polcomon a könyv, hogy bármikor beleolvashassak! Azt is szeretném, hogy a film legyen meg videón, hogy bármikor megnézhessem. Csak ilyen szerény kívánságaim vannak.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #23944
A 3 kötetben kiadott 3600ft, az 1 kötetben pedig, ha jól tudom 5600ft.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #23943
Kösz! Az Európa jó ötlet. Megyek is mindjárt. Úgyis most kaptam meg az ösztöndíjamat. Bár nem vagyok biztos, hogy ki jön belőle.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #23942
Hááát. Próbáld meg az Auchan-ben. Fehérváron halmokban állt ott, de gyanúsan gyorsan fogyott. Vagy esetleg valami Europa, vagy Alexandra könyvesboltban. Ott biztos van.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #23941
Nekem egy példányom sincs.
( Ami meg kölcsönben van, arra már hárman várnak. Gondoltam rá, hogy nem adom vissza, de sajnos az illetővel lakok együtt Pesten, ráadásul az ő lakásában, így elég ciki lenne. Tudsz valami könyvesboltot, ahol jelenleg lehet kapni, mert én sehol nem láttam karácsony óta. Pedig nagyon meg kéne vennem.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #23940
Bizony ám! Nekem kb 8 embert sikerült rávennem, hogy olkent olvassanak. Csak az a baj, hogy nincs elég példányom a könyvekből, így várniuk kell a sorukra...
=
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #23939
Ez tök jó. Én imádom, ha rá tudok venni embereket, hogy olvassák el. Mióta én olvastam, mindenkitől megkérdezem, hogy olvasta-e. És ha nem, akor mondom, hogy feltétlenül olvassa el. Azt hiszem ebben jó segítség a film is.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #23938
Anyám azt mondta, hogy el akarja olvasni és ha meglesz videón, akkor meg is nézi. Barátnőm csak a színész nevét nem tudta megjegyezni, de a könyvet ő is el akarja olvasni. Sőt, a 7végén jön velünk MERP-ezni is.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #23937
El kell velük olvastatni a könyvet!!<br> Azt nem tudom, ha egy 22 éves egyetemista nem tudta megjegyezni a neveket, mit fognak csinálni a szüleim, akikkel hétvégén megyek a filmre. Anyukám most olvassa a könyvet. és imádja, de a neveket nem bírja megjegyezni, pedig már Lóriennél tart!!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Közösség
-
Fórum
-