Vélemények, kritikák

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23785 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Vélemények, kritikák
de amikor megérkeznek, akkor nappal van! mutatják, ahogy bemennek az erdőbe, és akkor világos van, de az erdő mégis sötét... bár lehet, hogy aadigra besötétedett...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23901 Írta: Anonymous
Válogatott majomságok is olvashatók az alábbi webcímen (remélem, jól be tudom rakni ide):<br> <br> <a href=http://www.elevenfree.hu/?cid=93>Elevenfree LOTR cikk

Ízleítő abból, hogyan vegyítsünk okosságokat hüjjeségekkel:

''...Később az orkok megölték Isildurt, ő még mielőtt meghalt volan a folyóba dobta a Gyűrűt...''

''...Szauron ... 20 mágikus hatalommal bíró gyűrűt készíttetett...''

''...Aragorn, Arathorn fia, Gondor királyságának örököse...''

''...A gyűrűlidércek ... kilencen vannak, jelképezve a Szauron által, a Gyűrű hatalmának segítségével, elpusztított kilenc királyt... ''

''... Uruk-Haik: azt a parancsot kapják, hogy öljék meg a Gyűrű Szövetségének tagjait és szerezzék meg a Gyűrűt...''

''... Látás Kövei: hét kristálygömb, palintiri-nek is hívják őket...''

Uhh.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23784 Írta: Anonymous
LÓRIEN:<br> Ma, amikor néztem, nagyon figyeltem Lóriennél, és a következőre lettem figyelmes. A fák lombján átszűrődik az ég és látszik, hogy ÉJSZAKA v. ESTE érkeznek meg. Tehát nem lehet napfényes! És mivel a felpörgetett tempó miatt másnap indulnak, csak annyit látunik, amikor Frodó megkapja az ajándékot, süt a nap, ott ragyog a hajukon. Tehát Lóürien nem sötét. Csak elmondhatatlanul nagyon hiányoznak a leforgatott és aztán mégis kihagyott/kivágott jelenetek.<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23783 Írta: Anonymous
Nekem Boromir a könyvben már az első pillanatban rettenetesen ellenszenves volt, mert ott is eszméletlenül tiszteletlen a tanácsban. Sokszor, nagyon sokszor gondolkodtam el a figuráján és többször is elolvastam a könyvet, mire megértettem emberi gyarlóságát, jellemének nagyságát. És megbocsátottam neki, teljes szívemből. Ezt a film még jobban megerősítette. Az egyik legkarakánabb szereplő. Elbukott. Miért kárhoztatjuk? Mi bölcsebben döntöttünk volna az ő helyzetébe? A könyvben csak jóval később derül ki, de az Aragornal való beszélgetésében, Lórienben, megmutatja magát, leveszi a kemény 'álarcot', és aggódásának őszinte mezítelenségében áll előttünk. Vállán nyugszik egy ország sorsa. Ő örökli apjától a helytartói tisztet, és Mordor olyan közel van, olyan hátborzongatóan közel. Elbukott, mert a Gyűrű erősebb volt. De elbukott volna Bilbó és Frodó is, gondoljátok csak végig! Kárhoztatjátok? Hogy tehetitek? Tisztelnünk kellene...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24063 Írta: Anonymous
Dalien: ha innen nézted ki a mail címemet, akkor légyszives magyarázd meg a mailedet! irni jelenleg nem tudok, mert nem jo a mailem!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24062 Írta: Anonymous
Nekem is nagyon tetszett! A helyszínek, meg a zene (már persze letöltöttem, és napi 3x meghallgatom:))) is nagyon királyak!!! Egyedül Lóriennel, meg Arwen szinkronjával nem vagyok megelégedve...de a többi aaaz nagyon kiri!!! Szombaton megnézem másodszor:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24061 Írta: Anonymous
?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24060 Írta: Anonymous
Kérdem én ,miköze a gyűrűgyártásnak ehhez a topichoz?:-)<br> Vagy esetleg én értelmeztem félre a sajátomat?:-)<br> Hmmm...Nemtudom.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23900 Írta: Anonymous
nalam is Boromir a király (akarom mondani helytartófi.) :) =<br> Mr. Bean :) nagyot alakított. Jobbat nem is találhattak volna asszem.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23899 Írta: Anonymous
Nos, az en pontszamom a filmre 10-es skalan 9. A velemenyem meg elolvashato a nyito oldalon.<br> Szereplokben a favorit nalam amugy Boromir.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23898 Írta: Anonymous
Én nem tudok Burger King közelébe jutni itt Fehérváron, sem Pécsett. :( ((((

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23897 Írta: Anonymous
Igen, ő nekem is. Már meg is van Burger Kinges figurában... :-) ) (tényleg!)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23896 Írta: Anonymous
Szíved joga. Én nem akarom ráderőltetni a VÉLEMÉNYEM!<br> Nekem pl.: Arwen tetszik.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23895 Írta: Anonymous
No ne már! Nekem határozottan tetszik Galadriel.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23894 Írta: Anonymous
Alyr: Azért nem kéne ennyire leírni.<br> Gandalf, ha jól tudom tényleg mondott ilyet még valahol a könyv elején.<br> A harcok kiválóak.<br> Galadriel egy kiégett r**anc szintjén van.<br> Ezen kívül JÓÓÓÓ!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23893 Írta: Anonymous
Ez a film atomarc!!Tündék rulez:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23892 Írta: Anonymous
Lamorak: és Loszlórien?<br> Ha Théodent is így fogják mondani, én....<br> (gondoljátok el: Szengel fia Széoden... és akkor még Gollam sejpít)<br> És volt egy olyan is, amikor Bilbó felajánlja Gandalfnak a Gyűrűt:<br> Általam hatalma olyan nagyra nőhet... <br> Namármost szerintem a Gyűrűvel Gandalf hatalma nő, nem a Gyűrűé...<br> Nekem 7.8 <br> látvány: jó!<br> kameratechnika: pocsék... a harcokat olyan közelről mutatják, hogy csoda hogy a smink megmarad a szereplőkön...<br> rendezés: valahova nagyon rohannak, egy fél mondat erejéig sem pihennek... <br> szereplők: Galadriel a negatív csúcs...<br> helyszínek: Lothlórien is negatív csúcs...<br> majd folytatom

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23891 Írta: Anonymous
10-es skálán a filmről:<br> Látvány: 10<br> Szereposztás: 9,8 (főszereplők jók, de a többi tünde férfi megjelenésével nem voltam megelégedve :) )<br> Történet: 6 (olyan részleteket is megváltoztattak, amelyeket nem lett volna szükségszerű, és emiatt következetlenné vált)<br> Akció: 8 (időnként túltupírozták)<br> Jellemrajz: 7 (a változtatások miatt a szereplők jelleme is változott, nem előnyükre)<br> <br> Talán úgy tűnhet, hogy nagyon kritikus vagyok. Igaz is. Ettől függetlenül nem tudtam még kikerülni a hatása alól, pedig még csak egyszer láttam... :)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23890 Írta: Anonymous
Lamorak: A Gandalf által idézett versben nekem is feltűnt a hiba. Azthiszem Vicnek meg is írtam.<br> Az a Baradur nekem is sértette a fülem, viszont Gimli kiejtése (ha helyenként elég bénán szinkronizálták is) nagyon jó lett. Az, amikor úgy elnyeli a r betűket.ű<br> A szinkron nekem is tetszett.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23889 Írta: Anonymous
Még egy-két fordítási hülyeség a szinkronból:<br> 1. Boromir a Tanácsban: 'Atyám, Gondor királya...' és két perc múlva: 'Gondornak nincs királya' (nyilvánvalóan fordítási hiba, az eredetiben nem figyeltem fel rá).<br> 2. Aragorn, 'Araszorn fia' (banális Hunglish)<br> 3. Baradur tornya-- (akkor már mért nem Sötétorony?)<br> 4. A gyűrűvers utolsó sora Gandalf idézetében-- bár itt lehet, hogy a szószámra kellett figyelni.<br> Alapvetően nem rossza a szinkron, nem rosszak a hangok.<br> <br> Szerintem Harry Potterrel semmi, de semmi baj nincsen. De ezt már megírtam a Vs. Harry Potter témában réges régen. Nyilván nem fantasy (hanem krimi), és nem is gyerekkönyv, igazából.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24059 Írta: Anonymous
?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24058 Írta: Anonymous
Én innen mentem. Nem csetelek.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24057 Írta: Anonymous
annyiért készítette az ötvös

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24056 Írta: Anonymous
MI???????

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24055 Írta: Anonymous
Eia: nem tudom, mert azokat nem próbáltam, csak mondta az egyik kollegám. Ha hűek a sztorihoz, akkor Galadrielé. Fari: én is megpróbáltam minden csatornát beizzítani, hogy megszerezzem, de lehetetlen vállalkozásnak tűnt, tényleg sorsolni fogják. Rajta van a felirat egyébként, nagyon vad :) (intim info: mintegy 80.000 Ft volt az EGY)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #23782 Írta: Anonymous
Meg amikor - a könyvben - Aragorn megmutatja a kardját, az két részbe van és nem ötben!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24054 Írta: Anonymous
és teljesen homogén az egy gyűrű?<br> mert akkor aztán szívesen megkaparintanám...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24053 Írta: Anonymous
onering:Melyik tünde-gyűrű női méretű?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24051 Írta: Anonymous
Azt gondoltam... :) )

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #24052 Írta: Anonymous
na jó, bevallom, kicsit reménykedtem :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.700 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére