-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Vélemények, kritikák
Vélemények, kritikák
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #24131
Írta: Anonymous
ery! Azon leszek, csak még nem tudom, hogyan. Lehet, hogy megveszem, mégha egy hétig nem eszem is...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #24130
Hétvégén meglesz cd-n! Nem t'om hányszor fogok elmerülni benne...<br> Ti, ó nagy LOTR-hívők, remélem nem mosolyogtok le egy kezdő rajongót!<br> üdv.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #24129
btomah: pedig jó volna megszerezned, mert ez egy olyan könyv amit sokszor el lehet olvasni, és mindig felfedez benne az ember valami újat, valami olyat, ami addig elkerülte a figyelmét.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #24128
almoselod! Köszi a reagálásod, nagyon jó érzés, hogy bíztatsz. Természetesen feltett szándékom, hogy elolvasom, de az ismerőseim, akiknek megvan, most mind újraolvassák, nekem meg nincs pénzem megvenni most! Pedig iszonyúan vágyom rá, nagyon érdekel, hogy valójában milyen a story, milyenek a kihagyott részek és hol vagyok én igazából ebben a tolkieni valóságban. Hiszen mindannyian benne vagyunk, az álmainkról, a bölcsességünkről, a küzdelmeinkről, a jóságról szól az egész. (teljesen felment az adrenalinom...
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #24127
Kedves btomah! Ha igazán tetszett a film és enniyre megfogott akkor javaslom hogy olvasd, az még jobban fog tetszenni. A filmet egy nap általában 3x szoktam megnézni és hogy mondjam még mindig nem tudok betelni vele!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #24126
Sziasztok! Őszintén szólva a film előtt nem olvastam a könyvet, nem voltam olyan fanatikus-kedves rajongó, mint közületek jónéhányan.<br> Ám a filmet 3 nap alatt 2szer is megnéztem, egyszerűen elbűvölt, magához láncolt és nem enged. Ezek a gyönyörűséges lelkű lények, a jó és rossz csatájának ilyenfajta monumentális felfogása, ez a bölcsesség, ez a mélység és magasság egyszerűen elvarázsolt. Csak nézem azóta a képeket, a trailereket és csak álmodom ezekről a nemes lelkekről, érzésekről, amit a történet mesélt el nekem. A látvány pedig hihetetlenül magával ragadó volt!<br> Hűűű... hát ez egy kicsit patetikus volt, de legalább őszinte! Élvezet olvasni ezt a fórumot, nagyon kis kedvesek vagytok.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #24124
Megnéztem mult hét szerdán. megnéztem mult hét vasárnap. na vajon mit nézek meg holnap??? Tippeket várom!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #24123
wigwam: Most csak a kedvünket akartadv elvenni, ugye?<br> Amúgy meg húzz el innen egy másik ******** topicra, amelyik kevésbé színvonalasabb, mint ez. <br> Na, az Neked való.<br> wzu5tg96z2436z5hn3w
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #24122
Kedves wigwam!<br> Itt azt hiszem senkit nem zavar. De hogy egy kicsit képben legyél, ebben a tröténetben NINCSENEK tündérek, törpék, meg lovagok (vagyis én nem ezt a szot használnám Rájuk). Mi nekünk igenis van kedvünk várni ennyi időt, hogy megnézhessük a folytatásokat. És ha meg nem tetszik Neked a film, hát sajnálom... Azt viszont rosszul teszed, hogy amiatt, amiért a film nem tetszett, nem olvasod el a könyvet, de hát Te tudod.<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #24121
Elöször eredeti nyelven láttam, és csak utána néztem meg szinkronizálva. Aki igazán fanatikus és nagyon tetszett neki, annak nyugodt szívvel ajánlom, hogy ha teheti nézze meg eredeti nyelven. Nagyon élvezetes!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #24120
Tenyleg senkit nem zavar, hogy ull a vaszon elott,tomegnyoorban 3 orat es a filmenek meg csak vege sincs.Szep a tortenet, van benne jo es rossz,tunderek, torpek,lovagok, hercegnok stb. dehat ki a f@sznak van kedve varni +2 evet hogy megnezze a veget.nekem biztos nem,bar megfogom. Az viszont biztos, hogy az agyam nem fogom eldobni a filmtol.Olvasni meg inkabb fogom a magyar nepmeseket... FREE GONDOR!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #24119
Szerintem is nagyon jó volt a film, és szerintem a legeslegjobban a feketelovasok voltak megcsinálva.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #24118
Na a kólával én is így voltam, de szerencsére annyira lekötött a film, hogy nem gondoltam rá
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #24117
A magyarországi premier után 4 nappal néztem meg a filmet, nagyon jól megcsinálták, teljesen beleéltem magam, csak az volt a baj, hogy kihagytak belőle elég sok jelenetet.<br> Várom már a következő részt!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #24116
Nekem nagyon teccet a film!<br> Nyugis bemenetel, ugyanis már 1 héttel előtte megvettük a jegyeket!<br> Tuti hely a terem közepén!<br> Jó kaja ,pia!<br> Csak egy a gond, megittam egy marha nagy adag kólát, és a 3 órás film végére már majdnem behugyáltam!<br> Király!<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #24115
Este 10 óra.Kicsit kései idopont.A moziban a tömegnyomor.Várakozó arcok.Kérdesünkre,hogy van-e még hely a következo eloadásra,ez volt a válasz:4.sor széle vagy ülhetek az 1. és a 2. sorba.Mindegy a vászon is elött is elüldögélek,de ma ÉN ezt megnézem.Így is lett.És azóta nem kapok levegot.Nem fogtam fel,ezért ma újra megnézem.Valószinüleg a jövo héten is.Rászoktam egy alkalom után.És a következo karácsonyt várom.Tudom kissé banálisan hangzik amit írtam,de ezt érzem péntek este óta...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #24113
en meg nem lattam, de teccik
<br> de azt tudom hogy szegeny bombadilt kihagytak.... pedig nemsemmi a csavo:) fel kezzel lenyomna szauront..
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #24112
aha, értem
<br> (most már nem te vagy, hehe >
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #24111
semmi, csak én akartam az első lenni az első négy topicban. tudom, beteges..
))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #24108
Csak a Lurz nevű főfő uruk-hai (a Szarumán haverja
) volt nagyon Predatoros, sokak szerint...<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #24107
az Uruk-hai-ok durvák voltak!! főleg az, akinek végig volt lőve az ornyerge!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #24104
jaja! én nem ennyire elmosódottnak képzeltem, de nagyon jó volt! főleg a nazgulok néztek ki jol ott!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #24103
jah, az is nagyon jól megvolt csinálva, hogy mit lát a Frodó, ha felhúzza a Gyűrűt!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #24102
engem egyáltalán nem zavart, hogy Boromirnak olyan hosszu haláltusája volt, szerintem igy volt szép. <br> amikor néha felvillant a Szem, én ugy megijedtem
)
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Vélemények, kritikák
Oldalmegjelenítési idő: 0.667 másodperc