Filmzene

Több
21 éve 10 hónapja #89293 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Filmzene
Ez halál komoly??
Lehet, hogy szép lesz, ezzel nincs is baj, csak azzal, hogy így sztárolják...
Ennyi erővel akármelyik más szereplő is énekelhetne... [size=9:3t0fdzlv](csak ne Viggo - bocsi a rajongóktól ;) )[/size]
Szóval nekem csak emiatt nem jön be ez a dolog... hogy biztos majd úgy fogák reklámozni, hogy RotK filmzene - Liv Tyler gyönyörű dalával... :roll:

I feel complete when I feel sick inside

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #89263 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Filmzene
Most olvastam a TORN-on,hogy Liv Tyler egy dalt fog énekelni a RoTK filmzenéjén!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! :evil: :evil: :eek2: :cross: :cross: :heu: :rmad2: :rmad2: :rmad2: :rmad2: :rmad2:

Narië

No more blood for oil!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #89047 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Filmzene

Lili írta:

zsoffija írta: Nekem nincs meg a filmzene( :cry: )-a főcímdalt(vmit)most is Enya énekli?
Gollam éneke?miket hallok... 8O

zsoffija:Enya ezúttal nem szerepel az albumon.
A Gollum's Song-ot pedig Emiliana Torrini énekli...

Hála néked nagyon :!: :wink:

Amúgy nekem teccett...(mármint Enya hangja...a kazin...)

Vmelyik trailer alatt volt egy ének...majd megpróbálom megkeresni,hogy meik...vaonazGollaméneke? :roll:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 10 hónapja #89039 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Filmzene
Ez is egy elfogadható lehetőség!

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 10 hónapja #89032 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Filmzene
Szerintem izgult.Tudom,aki ennyit énekelt már meg minden az hogy izgulhat?De hát ez mégiscsak az Oscar gála volt.

I make my own luck.

Több
21 éve 10 hónapja #89018 Írta: Ery
Részemről még kavicsra sem számíthatsz. :wink: Enya tényleg alulmúlta önmagát a gálán. Biztos beteg lehetett. :wink:

Καναπή!

Több
21 éve 10 hónapja #88987 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Filmzene

Niphredil/Szméagol írta: Egyébként remélem, hogy ljelölik Oscarra, mert akkor megláthatjuk élőben az előadását.
:wink:

lehet hogy megköveztek, de szerintem Enya borzalmas volt tavaly...nagyon nem jól szólt a hangja :roll: :oops: :?

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 10 hónapja #88938 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Filmzene

zsoffija írta: Nekem nincs meg a filmzene( :cry: )-a főcímdalt(vmit)most is Enya énekli?

zsoffija:Enya ezúttal nem szerepel az albumon.
A Gollum's Song-ot pedig Emiliana Torrini énekli...

Több
21 éve 10 hónapja #88920 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Filmzene
Nekem nincs meg a filmzene( :cry: )-a főcímdalt(vmit)most is Enya énekli?

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 10 hónapja #88918 Írta: primula
primula válaszolt a következő témában: Filmzene
Szerintem a TTT zeneje jobb lett mint az elso,bar azt is imadom.Az a hegedu szolo!!!Isteni!A 8-as szam(Evenstar) a legjobb!

Több
21 éve 10 hónapja #88882 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Filmzene
Nekem semmi kifogásom nincs a TTT zenéjére (talán csak az, hogy lehetne hosszabb :D ). Végülis Shore is ember! A régi témák a kapcsolódási pontok. Pl. Samwise the Brave nagyon el van találva! Rohan témájánál meg álmodni se lehetne jobbat (én nem tudnék)! Gollam dala pedig... hallgatni kel, na, nem beszélni róla. Egyébként remélem, hogy ljelölik Oscarra, mert akkor megláthatjuk élőben az előadását.

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 10 hónapja #88734 Írta: Ery
Igaz. Az első rész izgalma után, a második, már kevésbé tűnik olyan jónak, de azért így is remek. :wink:

Καναπή!

Több
21 éve 10 hónapja #88679 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Filmzene
Bevallom, nekem csalódást okoztott a második rész zenéje...
Míg az első helyenként valóságos katarzist okozott, a mostanin csak bólogattam. Túl erősen és túl sok helyen térnek vissza a már ismert motívumok, és a "szép" számok is inkább közhelyesek, mint elragadtatóak.
Lehet, hogy az elvárásaim is magasak voltak, de ez a jelenlegi állapoton nem változatat sokat.
Kár érte...

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
21 éve 10 hónapja #88496 Írta: Ery
Úgy legyen! :)

Καναπή!

Több
21 éve 10 hónapja #88492 Írta: hódica

Ery írta: Hello Hódica!

sajana úgy tűnik, hogy a kazetta eltűnt a piacról. :(
Horribile dictu! meg se jelent :(

Egy nő a warnermusictól nekem azt írta, hogy már meg van rendelve No-ból a kaziszállítmány, csak késik, de elvileg a 2 ünnep között megérkezik... :roll: :?

Több
21 éve 10 hónapja #88404 Írta: ipszilon
ipszilon válaszolt a következő témában: Filmzene
akkor is az overture a legjobb! vki help! azt a zenét, amelyik az első rész bemutatójában kb. a fele után egy picivel kezdődik, miután pippin beleejti a csontvázat a kútba, és gandalf mondja, hogy jönnek, akkor elkezdődik egy kurbli jó pörgős zene. na, azt honnan lehet letölteni?

Domb? Hm... igen, ezaz, bár elég elhamarkodott szó olyasmire, ami azóta itt áll, mióta a világ ezen része alakot öltött.

Több
21 éve 10 hónapja #88387 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Filmzene
Varda: ha ezt előbb tudom... :roll:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 10 hónapja #88233 Írta: Ery
Hello Hódica!

sajana úgy tűnik, hogy a kazetta eltűnt a piacról. :(
Horribile dictu! meg se jelent :(
Magam is kazetta után kajtattam a várost, de az égegyadta világon sehol sem találtam :rmad2:
Szerencsére a CD-t megkaptam karácsonyra!!!!! :dance:
Sok sikert a kereséshez!

Ui. Próbálj kikönyörögni egy CD-t!

Καναπή!

Több
21 éve 10 hónapja #88138 Írta: hódica
Még mindig senki sem látott kazit sehol? Ha v.ki v.hol lát, azonnal szóljon, és már rohanok is venni :P :?

Több
21 éve 10 hónapja #88112 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Filmzene
Hú, azok a borítók... Nekem csak egy szinpla zöld írható CD-n árválkodik ez a Csoda. Ez volt az ára annak, hogy már november óta hallgatom. 8) Persze, ha valaki megdobna egy Gollamos borítóval... :D :bounce:

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 10 hónapja #88110 Írta: Varda Tintallë
Varda Tintallë válaszolt a következő témában: Filmzene

Lara írta: Nem tudom,gondolom csak külföldön kapható ilyen extra spéci kiadásban,és az ára is borsos lehet.

ma még láttam kettő db-ot az Árkád Média Markt-ban! csak egy 100-assal drágább a normál kiadásúnál... Szóval lehet rohanni! :)

Namárie!

Varda Tintallë

I anwe harya limbe antar... / Az igazságnak sok arca van...

Több
21 éve 10 hónapja #87965 Írta: Onering
Onering válaszolt a következő témában: Filmzene
Hódica: Ne aggódj, nem vagy egyedül! :crying:

"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)

Több
21 éve 10 hónapja #87954 Írta: Augustíne
Igen, szerintem is iszonyat jó, bár elég sok tekintetben hasonlít a FOTR zenéjére! (Mondjuk nem véletlenül, csak szerintem néha kicsit sok az ismétlés...)

Több
21 éve 10 hónapja #87692 Írta: Elanor

Minerva írta: Riders of Rohan rulz!!!! 8O :itscool:

Igen, annyira szép! Vhogy olyan fenséges, olyan tiszta... nem olyan földöntúli, mint a tünde-témák, hanem pont illik az emberek világához. A rohírokéhoz legalábbis... jó lenne, ha sok olyan ember élne a mai világban, akit egy ilyen zene jellemez... :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #87650 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Filmzene
Jaj, én már tök rég megkaptam, de csak tegnep hallgathattam meg. Este 11kor leálltam meghallgatni, majdnem elaludtam addigra, de a zene egyből felébresztett. :lol: Riders of Rohan rulz!!!! 8O :itscool:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 10 hónapja #87633 Írta: hódica
Már csak nekem nincs meg????? :cry: :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :x

Több
21 éve 10 hónapja #87574 Írta: Augustíne
Na, csatlakozom!! Szerintem is iszonyú jó!! A Gullom's song szerintem tök ari!! Mondjuk jobbra számítottam... :roll: Én is +nézném azt, akinek az a kék bőrkötéses van meg!! :evil:

Több
21 éve 10 hónapja #87572 Írta: Elanor
Jaj, képzeljétek megkaptam karácsonyra a filmzenét! Tudom, hogy már mindekinek megvan, meg mindenki leírta már az élményeit vele kapcsolatban, de annyira jóóó! :oops: :lol:

Több
21 éve 10 hónapja #87565 Írta: hódica
Nekem teljesen mind1, hogy milyen borítóban, csak lenne már meg... :twisted: :roll: :cry: :cry:

OFF: anyu teljesen ki van borulva, hogy egy órán keresztül Gollum's songot hallgatok és még éneklek is hozzá. Enyhén falra mászik tőlem :lol: :oops: ON

Több
21 éve 10 hónapja #87464 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Filmzene

Lara írta: Nem tudom,gondolom csak külföldön kapható ilyen extra spéci kiadásban,és az ára is borsos lehet.

A Warner szerint 500 db ide is jött a kék bőrkötéses változatból . Szeretném látni, kinek jutott belőle!
A piros bőrkötéses az Internet Limited Edition, amit csak a neten lehetett megrendelni, és csak Amerikába szállítják. Most olvasom a filmzene oldalán, hogy a nagy érdeklődés miatt csak januárban fogják kiszállítani a rendelt darabokat. Ezekből már nem lesz karácsonyi meglepetés :evil2:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.806 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére