Filmzene

Több
21 éve 10 hónapja #87423 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Filmzene
A borítók nem semmik, de nekem tuti nem kéne ilyen...
a zene:hááát.....

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #87379 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Filmzene
Anyám borogass 8O ...

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #87340 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Filmzene
Nem tudom,gondolom csak külföldön kapható ilyen extra spéci kiadásban,és az ára is borsos lehet.

I make my own luck.

Több
21 éve 10 hónapja #87309 Írta: ipszilon
ipszilon válaszolt a következő témában: Filmzene
:o nem rossz. mennyi egy ilyen?

Domb? Hm... igen, ezaz, bár elég elhamarkodott szó olyasmire, ami azóta itt áll, mióta a világ ezen része alakot öltött.

Több
21 éve 10 hónapja #87305 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Filmzene
Micsoda borítók!Csak az a tudat nyugtat meg,hogy a zene legalább ugyanaz :) : www.elfenomeno.com/peliculas/mul ... hp?id=3009
www.elfenomeno.com/peliculas/mul ... hp?id=3010
www.elfenomeno.com/peliculas/mul ... hp?id=3011
www.elfenomeno.com/peliculas/mul ... hp?id=3012

I make my own luck.

Több
21 éve 10 hónapja #87234 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Filmzene
Végre sikerült letölteni a Gollum's songot.... :D :D :D
Első hallásre kicsit furi volt, de most így 30x-ra már nagyon tetszik. A szövege is király, és ennek a csajnak is jó a hangja :wink: :D

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 10 hónapja #87124 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Filmzene
Anyum megvette nekem a filmzenét! Meglepetés!! :bouce:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 10 hónapja #87123 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Filmzene
Szívesen :)
Egy gondom van: a "The Call" c. versnek miért hiányzik az első két sora :hein: ("Where is the horse and the rider / Where is the horn that was blowing?")
Az első előzetesben és a könyvben is szerepel ez a két sor.

Több
21 éve 10 hónapja - 21 éve 10 hónapja #87122 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Filmzene
Köszi!
Húúúú, ezek a dalszövegek nagyon ott vannak a szeren! Rendkívül ütősre sikerültek!
S ezek a fordítások! Khuzdul, Quenya, Óangol... mmm! :tongue:

Több
21 éve 10 hónapja #87112 Írta: Ulmo

ipszilon írta: Na, a Gollam zenéjének a videóját nem érdemes letölteni, a legnagyobb méretben is nagyon rossz a minősége, és semmi új jelenet nincs benne, ugyanazok, mint a mozibemutatóban, csak más sorrendben, de a tv előzetest töltsétek le, az szinte csak új részeket tartalmaz. király. kár, hogy csak 30 mp.

ipszilon: nem akarlak elkeseríteni, de ez nem a hivatalos klip. Az még el sem készült.

Gandalf: nézd meg a dalszöveget itt:

www.lordoftherings-soundtrack.com/ile/lyrics.php

A listából válaszd a Gollum's songot.

Több
21 éve 10 hónapja #87111 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Filmzene
Nem tudja valaki, hol lehet elolvasni a Gollum's Song szövegét?

Több
21 éve 10 hónapja #87062 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Filmzene
A kazetta mikor fog pontosan megjelenni? Jaj, de várom! nem sikerül vm.-ért letölteni a Gollum's songot! :?

(Off: köszi, gyerekek, igen 15 vagyok.)

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 10 hónapja #87041 Írta: ipszilon
de, lehet. hogy lehet ide képet betenni?

Domb? Hm... igen, ezaz, bár elég elhamarkodott szó olyasmire, ami azóta itt áll, mióta a világ ezen része alakot öltött.

Több
21 éve 10 hónapja #87039 Írta: Minerva
Nem inkább a theonering.net?

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 10 hónapja #87037 Írta: ipszilon
hát, azt nemtom hogy kell ide képet betenni, de www.theonering.com és ott legfelül az a hosszú kép. de ez a kép látogatásonként változik, szal lehet nem ez fog neked pont bejönni, de próbálgass.

Több
21 éve 10 hónapja #87036 Írta: Minerva
Azért néha vegyél levegőt is :) És tedd be a képet légyszi! Köszi. :)

Több
21 éve 10 hónapja #87035 Írta: ipszilon
Na, a Gollam zenéjének a videóját nem érdemes letölteni, a legnagyobb méretben is nagyon rossz a minősége, és semmi új jelenet nincs benne, ugyanazok, mint a mozibemutatóban, csak más sorrendben, de a tv előzetest töltsétek le, az szinte csak új részeket tartalmaz. király. kár, hogy csak 30 mp.

Több
21 éve 10 hónapja #87033 Írta: ipszilon
genya, kurbli jó képet láttam. Gollam be van öltözvre mikulásnak, a nazgulok, meg húzzák a szánt. nagyon lol... :lol:

Több
21 éve 10 hónapja #87032 Írta: ipszilon
sikerült letölteni, csak kell hozzá letöltésvezérlő

Több
21 éve 10 hónapja #87030 Írta: ipszilon

Narië írta: A Gollum's song videója leszedhetô a theonering.netrôl.
link itt:
img-nex.theonering.net/movies/go ... d_High.mov

őőő... nekem nem hoz be semmit ez az oldal. biztos, hogy jó? és ez videó is, vagy csa a zene?

Több
21 éve 10 hónapja #87008 Írta: Minerva
Na, azért 'Liana sem rossz... Először kicsit furcsa, de meg lehet szokni. :)

Több
21 éve 10 hónapja #87001 Írta: Ragoran

Lord Maul írta:

Ragoran írta: Narië:Ki énekel ebben? 8O

Emiliana Torrini. Izlandi illetőségű (bár félig olasz) :) , érdekes dolog, a FOTR albumon rengeteg a kelta hatás, ott Enya szerepelt, a Riders of Rohan skandináv témájával fémjelzett lemezre északi szólista kellett. :)

Hát megint-csak köcc! :wink:
Szvsz maradtak volna Enyánál.... :twisted: :oops: :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #87000 Írta: Lord Maul
Lord Maul válaszolt a következő témában: Filmzene

Ragoran írta: Narië:Ki énekel ebben? 8O

Emiliana Torrini. Izlandi illetőségű (bár félig olasz) :) , érdekes dolog, a FOTR albumon rengeteg a kelta hatás, ott Enya szerepelt, a Riders of Rohan skandináv témájával fémjelzett lemezre északi szólista kellett. :)

We will drive the machinery of war with the sword and the spear and the iron fist of the orcs!

Több
21 éve 10 hónapja #86995 Írta: Ragoran
Narië:Ki énekel ebben? 8O

Több
21 éve 10 hónapja #86977 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Filmzene
A Gollum's song videója leszedhetô a theonering.netrôl.
link itt:
img-nex.theonering.net/movies/go ... d_High.mov

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 10 hónapja #86970 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Filmzene
Ami igaz, az igaz... De a SW zenék úgy tökéletesek, ahogy vannak! 8)
Shore rúlz!
channels.netscape.com/ns/music/c ... oc=MU-STYL
Asszem vannak részletek a zenéből, meg hasonló finomságok...
P.S.:

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 10 hónapja #86940 Írta: Lord Maul
Nem bántom én Williams Mestert, csak annyira bennem van a tüske az Episode II miatt... hogy adhatta a nevét ehhez? Nem értem.. (nem a csodás, szuper Ep II zenére gondolok, hanem az átollózásokra, Yoda téma a droidgyár alatt, stb. :( )

A Harry Potter második részről érdemben nem nyilatkozom, mert csak egyszer láttam a filmet, a zenét még nem hallottam a maga valójában, de ami feltűnt az a sok átollózás, ami engem idegesít. Ha már "berögzült" a kicsi agyamba hogy a zene melyik képsorhoz tartozik, akkor roppant idegesítő tud lenni, ha ezt megbolygatják. :) A másik negatívum meg az volt, hogy Lucius Malfoy látványa jól hallhatóan ugyanazt a dallamsort idézi fel Williams Maestroban, mint szegény Ani sötét oldalra sodródása. Stb. :)

A HP és a BK :) zenéje egyébként az egyik kedvencem, már csak azért is, mert a kviddics meccs elején rögtön magamat hallom ahogy támadok - Darth Maul Attacks!! Na de komolyan nagyon jó az album.. KEVIN!!! De komolyan. :)

De ha kétségeim lennének, egy Birodalom, Baljós, vagy Schindler album még mindig eloszlatja ezeket. :) Meg a másik bajom Williams-szel, hogy nem ő hangszerel.. márpedig a hangszerelés csodákra képes, és nagyon fontos dolog, lásd Shore.

[size=9:vkseqwq0]P.S.: Akkor is Danny Elfman a királyh!![/size]

We will drive the machinery of war with the sword and the spear and the iron fist of the orcs!

Több
21 éve 10 hónapja #86924 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Filmzene
Lord Maul: azért ne mondjunk rosszakat az öreg Williams mesterre! Tény, hogy a HP zene néha tényleg teljesen olyan, mintha a SW EpII.-t hallaná az ember, de a mester zenéi szerintem mindig is hasonlítottak egy kicsit egymásra...
A TTT zenéjét nem lehet eléggé dícsérni, az én egyik kedvencem jelenleg az Isengard Unleashed. Ha a jelenet csak feleannyira jó lesz, mint a zene... 8)
[size=9:1aim9orl]Mellesleg a Duel of the Fates kicsit hasonlít az Iniana Jones 2. zene egyik részére. Persze Király![/size]
:wink:

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 10 hónapja #86910 Írta: Lord Maul

Niphredil/Szméagol írta: Minek ilyesmiről vitázni? Előbb hallgassátok meg a zenét, és aztán kérdezzétek, miért nem énekel Enya. Azután valószínűleg már nem is akarjátok... Nagyon jók voltak a dalok a FotR zenén, és a TTT-én is vannak legalább olyan csodálatosak, az ír hölgy nélkül is!
:wink:

Nagyon nagy igazság.. nekem egyáltalán nem hiányzik, a TTT lemezen szereplő szólisták meg khmm.. jobbak Enya néninél. :)

Shore Mester pedig egyenesen fenomenális, ez a lemez már jobban bejön, mint a Fellowship... nagyon, de nagyon jó. Hangszerelés a tetőfokon, Shore egy isten, na. :)

Valaki említette a Harry Potter zenéjét: nekem tetszik, de egy az egyben átollózni az első részből a zenéket elég igénytelen megoldás. A többi meg mintha Reszkessetek betörők, vagy Star Wars Episode I ill. II lenne helyenként. Williams Mester kezd nálam a "jó iparos" kategóriába tendálni. :? Azért a Duel of the Fates még mindig csúcs! :)

Több
21 éve 10 hónapja #86903 Írta: Ulmo
Úgy néz ki, mindenhonnan leszedték a Requiemet, semelyik link nem működik. Kár érte :(

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.784 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére