Filmzene

Több
21 éve 11 hónapja #85415 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Filmzene
És nem tudja valaki csak simán a kottáját elküldeni? mert nekem LG-m lesz, és szvsz arra nem jó a nokiás izé.

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 11 hónapja #85407 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Filmzene
19 szám van a zenén, plusz van egy búnusz trackes verzió (Farewell to Lórien a bővített DVD-ről). Nekem is megvan az In Dreams Nokiára, el tudom küldeni.
:wink: :wink: :wink:

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 11 hónapja #85364 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Filmzene
Ithil: elküldenéd nekem is????Előre is köki:)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 11 hónapja #85354 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Filmzene
Minerva: Szerintem csak azon a helyen fogyott el ahol Narië vette...szóval még biztos lehet :P Egyébként Celeborn-os nincs :(

Több
21 éve 11 hónapja #85345 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Filmzene
Nincs több aragornos borítóval??? :bawling: Akkor celebornossal? :tongue:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 11 hónapja #85307 Írta: Ithil Iarfeniël
Ithil Iarfeniël válaszolt a következő témában: Filmzene
hódica: nekem megvan nokiára az In dreams. Küldöm priviben

A zenét énis megkapom karácsonyra. HURRÁ! :hello: Remélem vmi jó borítóval veszik meg! :roll:

Több
21 éve 11 hónapja #85295 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Filmzene
Én is szerettem volna ma megvenni,de a boltban csak megrendelni tudtam,így jövőhéten kapom meg vmikor... :cry: :(
Azért remélem remélem lesz Frodós borítóval... :roll:

Több
21 éve 11 hónapja #85294 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Filmzene
Én ha minden igaz pénteken vagy szombaton veszem meg :D :D :D

OFF: pár hónapja be volt ide linkelve az In dreams csengőhangként Nokiára. Nincs meg v.kinek, vagy nem emlékszik v.ki, hogy ki linkelte be??? :roll: :? ON

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 11 hónapja #85293 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Filmzene
Gyerekek!
Hol lehet kapni a filmzenét? Ma bejártam a fáél várost és sehol nem tudtak róla!
Segítseteeeeeek!!!!! :confused2:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 11 hónapja #85280 Írta: Telumehtar
Én nem a Frodó+Samusra gondoltam hanem a Pippin+Trufásra...vagy olyan is van??? :oops:

Több
21 éve 11 hónapja #85277 Írta: Haldír Lórien
Haldír Lórien válaszolt a következő témában: Filmzene

Telumehtar írta: :? Nem értem...hogy--hogy van szinte minden szereplönek speciális boritója...(még Gimlinek és Arwennek is) csak a 2 hobbitnak nincsen? :evil: Mééért???

[size=9:1b83x6g9]Egyébként mennyibe kerül???[/size]

Énis megvettem!!! :dance: És volt két hobbitos is.
Ja,és mindkét oldalán van kép!!!!
A zene :itscool: FENOMENÁLIS

Emlékezünk, hull szívre jel
E fák alatt, távoli tájon,
Nyugati Tenger, csillagod látom!

Több
21 éve 11 hónapja #85260 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Filmzene
Az első rész zenéjét én kétféle borítóval láttam üzletben. Volt még több fajta is :hein:

Telu: [size=9:3jtop7mk]4800 Ft volt a Westend egyik pici boltjában[/size] :)

Több
21 éve 11 hónapja #85255 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Filmzene

Narië írta: Ellentétben az elôzô résszel,többféle borítóval is kapható

Kiadták azt is több borítóval, de boltban megvenni nem lehetett, csak nyerni :(

Több
21 éve 11 hónapja #85252 Írta: Telumehtar
:? Nem értem...hogy--hogy van szinte minden szereplönek speciális boritója...(még Gimlinek és Arwennek is) csak a 2 hobbitnak nincsen? :evil: Mééért???

[size=9:2brc826g]Egyébként mennyibe kerül???[/size]

Több
21 éve 11 hónapja #85250 Írta: Ulmo
MEGVAN! Megszereztem! :dance: :bounce: :dance:

Igaz, nem spéci borítós változat, csak a film posztere van az elején, de maga a CD tele van extrákkal!
Egy rakat kép van rajta, linkek a speciális webtartalomhoz, ugyanúgy, mint az első filmzenénél! :itscool:

Több
21 éve 11 hónapja #85223 Írta: ainu
ainu válaszolt a következő témában: Filmzene
Te istennő!!!
Leborultam a monitor előtt a tiszteletedre!
Most viszont sajnos mennem kell, mert nemsokára nyitnak a boltok. Csak lehet már kapni itt is! :hello:

Több
21 éve 11 hónapja #85218 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Filmzene
Na,nagy hírem van.(hálisten nem kacsa,mint a filmkönyvnél...utólag is bocsi...)Most már TÉNYLEG megjelenet a filmzene.Tegnap teljesen véletlenül (anyámmal,hálisten :lol: ) betévedtem egy lemezboltban,és mondta a srác,hogy már kijött.Ellentétben az elôzô résszel,többféle borítóval is kapható,asszem van
  • Gollam
  • Arwen
  • Frodó és Samu
  • Aragorn (RULEZ!!Sikerült elcsípnem belôle az utolsót :) )
  • Gandalf
  • Éowyn (?)
  • Legsie
  • Gimli
Nincsen sajnos Enya,kb.16 szám van rajta,hogy milyen,azt nemtudom,mert csak a Jézuska hozza... :? :P De szerintem nagyon érdemes megvenni... :mrgreen: :itscool: :up:
Na jó keresést!

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 11 hónapja #85173 Írta: A Fák Úrnője
A Fák Úrnője válaszolt a következő témában: Filmzene
Hódica: Senki sem tökéletes! :D

Nin o Chithaeglir, lasto beth daer,
Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!

Több
21 éve 11 hónapja #85153 Írta: hódica

Estel Adániel írta:

hódica írta: www.soundtrack.net/features/article/?id=100 :arrow: ez elvileg egy "élménybeszámoló", de olyan picik a betűk, hogy nem tudom elolvasni :evil:

Hmm... az Explorer Főmenü/View/Text Size/Largest-et próbáltad már? ;)

kösszi. :oops: :? :roll:
hát igen...ilyen béna vagyok én :oops: :roll:

Több
21 éve 11 hónapja #85098 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Filmzene

hódica írta: www.soundtrack.net/features/article/?id=100 :arrow: ez elvileg egy "élménybeszámoló", de olyan picik a betűk, hogy nem tudom elolvasni :evil:

Hmm... az Explorer Főmenü/View/Text Size/Largest-et próbáltad már? ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
21 éve 11 hónapja #85093 Írta: Ulmo
Idézet egy e-mailből, amit ma kaptam, Két Torony filmzene:

A Warner Music Hungary írta: Elméletileg 2-án kellett volna megjelennie a CD-nek, de nem érkezett be az áru. Megnéztem a raktár-programot, ma számlázták ki az első CD-ket, tehát holnaptól lesz kapható az üzletekben.
Üdv:
Szilágyi Andrea

Ezek szerint nálunk is 10-én jelenik meg 8O Jól titkolták...

Több
21 éve 11 hónapja #85090 Írta: Niphredil/Szméagol
Lord Maul: egyetértek, mellesleg nekem a Trebeard is nagyon tecc, ahogy visszatér benne Völgyzugoly és Lórien témája. És minden énekes szám gyönyru! Gollum's Song abszolút rúlzik, monhat akárki akármit. A May It be egy dolog, ez meg egy másik. És mindketto :cool2: :!: Sztem Gollum's simán van oly jó, mint az Enya-dal. Csak más.

:wink:

I've seen the moon
And the first sunrise

Több
21 éve 11 hónapja #85027 Írta: Lord Maul
Lord Maul válaszolt a következő témában: Filmzene
Én már nem bírtam volna várni, de mindenképpen megveszem a lemezt, mert az ilyen zenét vétek mp3 minőségben hallgatni. :)

We will drive the machinery of war with the sword and the spear and the iron fist of the orcs!

Több
21 éve 11 hónapja #85025 Írta: Telumehtar
hódica linkjéhez: A zenecímekre kattintva letölthető mindegyik számból ugy fél perc...de szentem érdemesebb kivárni ;)

Több
21 éve 11 hónapja #85024 Írta: hódica
Hát igen, vannak szerencsések, akik már hallották, és vannak, akik még csak ácsingóznak utánna :roll: :? :cry:

www.soundtrack.net/features/article/?id=100 :arrow: ez elvileg egy "élménybeszámoló", de olyan picik a betűk, hogy nem tudom elolvasni :evil:

Több
21 éve 11 hónapja #84999 Írta: Lord Maul
Lord Maul válaszolt a következő témában: Filmzene
Sajnos tényleg nem lehet még kapni a filmzenét. :S

Pedig fenomenálisan király! :) Hornburg végén a Lothlórien-énektéma dühös indulóvá áthangolva, valami hatalmas... :) A rohírok témája ("Riders of Rohan" és végig a lemezen) egy újabb gyönyörű téma, sőt, talán az új kedvencem a "Másodkor" (The Prophecy) téma mellett. Gollam szompolygása/tragédiája is érezhető az ő témájából.

Szóval Shore nagyot alkotott, jók az új témák, és a régiek variációi, szép énekes számok vannak benne, mondjuk a Gollum-nóta nem lesz egy új May It Be (ami engem mondjuk nagyon nem érdekel :) ), röviden ez egy 10/10 album, és kötelező darab!! A Fellowship album azért még mindig előnyben nálam a Nazgúlos témák miatt (The Black Rider, At The Sign of The Prancing Pony mind felett!), de lesz még egy Shore lemez sok Gondor/Mordor/Nazgúl témával... előre is borzongok ha rágondolok. :)

We will drive the machinery of war with the sword and the spear and the iron fist of the orcs!

Több
21 éve 11 hónapja #84650 Írta: Niphredil/Szméagol
Esz calász! (na jó, én azért nem panaszkodhatom) tavaly már dec. elejétol kapható volt! :evil: :evil: :evil:

I've seen the moon
And the first sunrise

Több
21 éve 11 hónapja #84480 Írta: A Fák Úrnője
De hát itt nincs is olyan, hogy dec. 2-án jelenik meg! 8O Vagy igen, és az én szemem rossz? :oops: Mindegy, akkor is átverteeek!!! :x

Több
21 éve 11 hónapja #84433 Írta: hódica
Hát ez szar... :twisted: :evil:
Miért írták, hogy dec.2, ha nem is akkor jelenik meg????? :twisted: :x

www.warnermusic.hu/kiadvanyok.asp?album=494

Több
21 éve 11 hónapja #84327 Írta: A Fák Úrnője
Te mázlista! Ugye igent mondtál? (mellesleg végig rohantam az egész városon, de télleg sehol se tudnak semmit a filmzenéről... :cry: Átvágtak...)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.789 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére