Filmzene

Több
21 éve 11 hónapja #86244 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: Filmzene
ainu:asszem 1 kicsit elfogult vagy :D !azer' a HP zenejet megiscsak John Williams irta :nono: !!a MESTER :)
szoval ne fitymaljuk igy le :wink:

'a prayer for the wild heart,kept in cage'

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 11 hónapja #86243 Írta: ainu
ainu válaszolt a következő témában: Filmzene
Jó, jó, hát nem egy "Aníron", de valahogy ott van benne minden, ami Gollamot jellemzi. A nő hangja, illetve előadásmódja pedig annyira intenzív, hogy elakadt a lélegzetem (jó, jó, kicsit talán túlzok... :D ). A legjobb szó rá talán a hátborzongató. Olyan benyomásom volt, mint a FotR elején, amikor Galadriel azt mondja (angolul, nem szinkronizáltan!!!): "de készült egy másik gyűrű is...". Emlékeztek? Hátborzongatóan jó volt!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 11 hónapja #86236 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Filmzene
Gollam Dala ennyire jó lenne? Én még csak rövid részletet hallottam belőle, de az nem fogott meg annyira..

Több
21 éve 11 hónapja #86231 Írta: ainu
Igaz, gyakorlatilag semekkora, hacsak Shore nem lett időközben mondjuk néger - akkor megkapná, hogy ő lehessen az első színesbőrű Oscar-díjas zeneszerző. Persze erre még kisebb az esély. :wink:
Igen, lehet, hogy Gollamé lesz a legjobb betétdal. Telitalálat! És az énekhang is!
Zenei művelségem elég hiányos, úgyhogy talán nagy ökörséget mondok, de én úgy gondolom, hogy a TTT zenéje részletgazdagabb, mint a FotR-é. Valahogy több motívumból épül fel, nem? Vagy ez csak azért van, mert amazt már megszoktuk?

Több
21 éve 11 hónapja #86225 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Filmzene
ainu: szívemből szóltál! Bár nem tudom, mennyi az esélye, hogy egy zeneszerző két, egymást követő évbe Oscart kapjon :roll: És remélhetőleg most Gollam dala megkapja a legjobb betétdal szobrocskáját!

Több
21 éve 11 hónapja #86218 Írta: ainu
Ne de hol van a HP zenéje a TTT-hez?! :wink: Hiába adják ki együtt, meg külön állványon, az akkor is csak a HP zenéje marad! Én azt mondom, inkább várok még egy kicsit, csak legyen meg!
Persze könnyen beszélek, mert megvan!!! :D
Igaz, hogy csak írt cd-n (egy jóakarómtól kaptam ma este), de azért teljesen rendben van így is (egy darabig, mertúgyis megveszem a "bolt edisön"-t). Gyerekek, ez a zene fantasztikus! Megfogadtam ugyan, hogy nem hallgatom meg a bemutatóig, de elég gyenge jellem vagyok, szerencsére. Mikor a rohani téma először felcsendült, komolyan beleborzongtam, annyira eleven, és annyira gyönyörű zene! Azért nem túl gyakran szoktam zenehallgatás közben borzongani, de ezt a zenét nem lehet máshogy. Bravó, Howard! Részemről mehet az Oscar! :itscool:

Több
21 éve 11 hónapja #86156 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Filmzene

Elanor írta: Ma voltam a Duna Plazában, és ott sem volt, csak CD... azt mondták, hogy elvileg jövő héten már lesz kazi is, és ők is furcsállták, hogy nincs, mert általában együtt szokott jönni a kazi és a CD. (Bezzeg a HP filmzene halomban állt egy külön állványon... :evil: )

Nekem sehol sem tudták megmondani, hogy lesz-e kazi, és hogy mikor :?
Az a potteres dolog engem is bosszant:ha azt ki tudják adni kazin a normális időben GYU-ra miért kll várni :roll: :x :evil:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 11 hónapja #86075 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Filmzene
Lara: a speciális változattal (Internet Limited Edition) két probléma van:
1: csak a neten lehet megrendelni
2: csak Amerikába szállítják :rmad2:

Ha van valakinek egy amerikai ismerőse, akkor lehet próbálkozni, és az ő címére rendelni :roll:

Több
21 éve 11 hónapja #86049 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Filmzene
Ulmo:ehhez a speciális kiadáshoz hol lehet hozzájutni?Ha valaki tud Pesten egy boltot ahol mindenféle borítóval van CD az szóljon,köszönöm!

I make my own luck.

Több
21 éve 11 hónapja #86036 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Filmzene

ipszilon írta: asszed nem tudom elolvasni? De azért milyen jó lett volna egy Frodós borítóval...

Nem azért írtam úgy,hogy ne tudd elolvasni... :D

ipszilon írta: Nem lehet megnézni vhol a neten a borítókat?

Erre én is kiváncsi lennék...Valaki nem tud segíteni? :roll: :)

Több
21 éve 11 hónapja #86034 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Filmzene
Jé, azt hittem, csak én vagyok a hülye, hogy nem találok kazit! Ma voltam a Duna Plazában, és ott sem volt, csak CD... azt mondták, hogy elvileg jövő héten már lesz kazi is, és ők is furcsállták, hogy nincs, mert általában együtt szokott jönni a kazi és a CD. (Bezzeg a HP filmzene halomban állt egy külön állványon... :evil: )

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 11 hónapja #86030 Írta: ipszilon
ipszilon válaszolt a következő témában: Filmzene
asszed nem tudom elolvasni? De azért milyen jó lett volna egy Frodós borítóval... :-)

Te nem Aragornba vagy szerelmes? Nekem Gollamos kell? Nem lehet megnézni vhol a neten a borítókat?

Domb? Hm... igen, ezaz, bár elég elhamarkodott szó olyasmire, ami azóta itt áll, mióta a világ ezen része alakot öltött.

Több
21 éve 11 hónapja #86016 Írta: Lili
jaja én is örülök neki,hisz a tartalom ugyanaz és az a lényeg... :D :wink:
[size=9:19hsv3i0]De azért mien jó lett volt egy Frodós borítóval... :lol: :oops: [/size]

Több
21 éve 11 hónapja #86007 Írta: ipszilon
én örülnék, ha legalább olyan lenne, szal ne sírj

Domb? Hm... igen, ezaz, bár elég elhamarkodott szó olyasmire, ami azóta itt áll, mióta a világ ezen része alakot öltött.

Több
21 éve 11 hónapja #86002 Írta: Lili
Miért van az,hogy én csak sima filmplakátos CD-t tudtam venni???? :( :cry:
A boltban hülyének néztek mikor megkérdeztem,hogy nincs-e másféle borítóval is... :evil: :cry: :bawling:

Több
21 éve 11 hónapja #85996 Írta: ipszilon
Hódica! Van Gollam is??? :hello: Ész hogy van rajta a drágaszágom? Én bisztosz olyat veszek:sungl:

Több
21 éve 11 hónapja #85990 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Filmzene

hódica írta: Ma a fél várost körbejártam és kazetta sehol sincsen :twisted: :twisted: :cry: CD se mindenhol, de a Duna Plazában van egy csomó féle borítóval(Aragorn, Arwen, Gandalf, Samu és Frodó, GOLLAM!!!!, és a plakátos) :wink:
Nem látott v.ki v.hol KAZETTÁT :?: :!: :? Most nagyon nincs pénzem CD-re, karácsonyra meg nem kérhetem, mert egy csomó mindent kaptam már. :? :)

Ha egy kicsit visszaolvasol,akkor ott van,hogy én hol vettem meg.Valószínűleg ott volt kazi,de nem 100...Tényleg furcsa,hogy sehol sincs kazi... :?

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 11 hónapja #85970 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Filmzene
Én se láttam sehol kazit... :( pedig akko nekem is inkább az kéne mert karácsonyra tuti nem kapom meg a CD-t... Legfeljebb ha letöltjük a netről :?

Több
21 éve 11 hónapja #85964 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Filmzene
Ma a fél várost körbejártam és kazetta sehol sincsen :twisted: :twisted: :cry: CD se mindenhol, de a Duna Plazában van egy csomó féle borítóval(Aragorn, Arwen, Gandalf, Samu és Frodó, GOLLAM!!!!, és a plakátos) :wink:
Nem látott v.ki v.hol KAZETTÁT :?: :!: :? Most nagyon nincs pénzem CD-re, karácsonyra meg nem kérhetem, mert egy csomó mindent kaptam már. :? :)

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 11 hónapja #85940 Írta: Lili
Sziasztok!

Végre én is megvettem a CD-t és nagyon jóóóóóó... :D Mondjuk igaz,hogy Karácsonyra kapom,de már nem is tudom hányszor meghallgattam... :evil3: :twisted: És Gollam dala nagyon király!!! :dance:
[size=9:3k7doz8s]Amúgy én 5140-ért vettem... :roll: [/size]

Több
21 éve 11 hónapja #85891 Írta: ipszilon
genya! kurbli jó z a zene, csak szar a hangkártyám és eléggé rosszúl hangzik az elején az a dob. Ha már itt tartunk akkor az első résznek az utolsó, legjobb, mozi bemutatójának az a zenéje, ami a felétől, vagy kb. onnan kezdődik, azt honnan lehet letölteni, mert ezeket midig lehadják a cd-ról, de miért?

Több
21 éve 11 hónapja #85888 Írta: Telumehtar
Nem tom én teljesen értem a szakakat... :roll:

Több
21 éve 11 hónapja #85887 Írta: ipszilon
Maul! köszi

nekem nem tetszik gollam dala, mert értem amit a csaj énekel, sokkal jobb, hogyha latinul van, mert úgy nem tudok, olyan, mintha a zene, tényleg akkor keletkezett volna, nem pedig most, ez így nem jó. Tom a May it be is angol, de abban a szavakat nem ismertem és így ne értettem, de a gollamosban mindet ismerem, szal nem jó...

Több
21 éve 11 hónapja #85868 Írta: Telumehtar
Gollam Dala nagyon RULZ ;)

Több
21 éve 11 hónapja #85862 Írta: Lord Maul
Lord Maul válaszolt a következő témában: Filmzene

ipszilon írta: Lord Maul! Clint Mansell Requiem for a Dream zenéjét le lehet vhonnan tölteni?

www.operationsombrero.com/previe ... erture.mp3

We will drive the machinery of war with the sword and the spear and the iron fist of the orcs!

Több
21 éve 11 hónapja #85857 Írta: ipszilon
ja, igen, az a kedvenc részem:-)

amúgy köszi

Több
21 éve 11 hónapja #85852 Írta: Telumehtar

ipszilon írta: hülye leszek: mi az az In Dreams? Vmi GYU zene? mert se az első, se a második soundtracken nincs ilyen szám:-) Na, most tom elég hülye voltam :oops:

Szia Ipszilon!
Az In Dreams a 17. számnál van (asszem) amikor a kisfiu igen magas hangon énekel ;) remélem igy már rémlik valami....

Több
21 éve 11 hónapja #85851 Írta: ipszilon
hülye leszek: mi az az In Dreams? Vmi GYU zene? mert se az első, se a második soundtracken nincs ilyen szám:-) Na, most tom elég hülye voltam :oops:

Több
21 éve 11 hónapja #85850 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Filmzene
Valaki nem tudja nekem bemásolni szolmizációs hangokkal, vagy eljuttatni valahogy(tali?) az In Dreams kottáját??????Léciléciléciléciléciiii

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 11 hónapja #85845 Írta: ipszilon
Lord Maul! Clint Mansell Requiem for a Dream zenéjét le lehet vhonnan tölteni?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.788 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére