Filmzene

Több
22 éve 7 hónapja #53758 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Filmzene
Manó: A Cross Borns Cd-ket a Duna Plázában meg lehet venni az aluljáró részben és az 3800Ft. Ez a két CD-ára. :wink:

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 7 hónapja #53732 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Filmzene

manó írta: A kérdésemet a Cross Borns-ra értettem.Azt hol lehet megszerezni?

Én láttam a Tescóban, bár nem pontosan ezt. De le is lehet tölteni innen. :D
A filmzenét viszont sajnos leszedték, az már nem elérhető. :cry:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 7 hónapja #53702 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Filmzene
Nem tudom, mivel kaptam. De sztem nagyobb CD boltokban meglehet... bár nem valoszinű

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~

Több
22 éve 7 hónapja #53700 Írta: manó
manó válaszolt a következő témában: Filmzene
A kérdésemet a Cross Borns-ra értettem.Azt hol lehet megszerezni?

...összeforr a törött szablya,s koronás lesz a király.

Több
22 éve 7 hónapja #53699 Írta: manó
És azt honnan lehet megszerezni? Egyszerű CD boltban? Én is kíváncsi lennék rá,bár pénz se ártana hozzá,ami nekem per pillanat nincs :( Mint mindig :?
Ma azzal szórakoztam hogy kinyitottam a szobámban az erkélyajtót és az ablakot és bömböltettem az én édes,drága,gyönyörű LOTR zenémet :) hogy a szomszédok is hallják.Remélem hallották.Művelődjenek egy kicsit :wink:

Több
22 éve 7 hónapja #53685 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Filmzene
Hello mindenkinek!! Én még új vagyok itt,és ahogy olvasgattam a fórumot úgy láttam,hogy szinte mindenkinek a "17"-es szám a kedvence.Én se mondhatok mást egyszerűen csodás! Szeretem még a May it be-t a Many meetings-et + az ÖSSZESET!! :mrgreen:

Több
22 éve 7 hónapja #53624 Írta: Sesy
Szandy: igen, tetszik! köcci! (bár még mindig röhögök pár részén :)

Több
22 éve 7 hónapja #53521 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Filmzene
Sesy: Örülök, hogy tetszik a Cross Borns. :D Ha még nem halottátok akkor ajánlom, hogy szerezzétek, meg mert nagyon jó.

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Több
22 éve 7 hónapja - 22 éve 6 hónapja #53509 Írta: nazgúl
nazgúl válaszolt a következő témában: Filmzene
Átírtam a szöveget magyarra úgy, hogy énekelhető legyen. Tessék dalrafakadni! (Bejelöltem a hajlításokat, remélem érthetőek...)

Mikor jön a hideg tél
napot takar el az éj
Utunk keserű esőn
vezet át a homályban (magyartalan, de kijön)

A neved
álmomban még mindig hallom ----> ez a sor még gáz
és veled
megi-hi-nt együtt lehetek

Mikor hegyek dőlnek le
napok vége köszönt be
> meg ez
a sötétben szól egy hang
elhív engem
odamegyek
oda s vissza...

:roll:

Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...

Több
22 éve 7 hónapja #53494 Írta: Sesy
Ez olyan jo:

Most csendben fekszik, az álnok Zsákos, Fullánk kardja, az övben rejtve vár, szegény árva fejünk, most elviszi őket, a halott mocsáron át!
Sompolyogtunk, settenkedtünk, és éhesek vagyunk. Jaj szegény kis Gollam. Hideg ujjak szoritják. Rossz gazda torkát. És ujra miénk lesz, miénk lesz a Drágaszág! | Utunk nem tart örökké, és Gollam jo, egyszer mint minden hobbit, ó hajhaliho, mezőn szalad kék ég alatt, egyszer talán, az eljövendő uj nap hajnalán! | De nem tehetünk, hisz igéret köti, de a Banya, a Banya majd megsegít. És a barlang mélyén majd holtan fekszik. A rut hobbitot eltemetik. Falujában elfelejtik!
De csak csendben, tervünk legyen rejtve! Sompolygásunk véget ér... te csak halgass következő hajnal, ugy utoljára midnenért!

Gollam dala :lol: :lol: :lol:

Több
22 éve 7 hónapja #53464 Írta: Sesy
Most hallgatom a Cross Bornstól a Kalandozások Középfölén-t! Bmi jó rockopera :)

Több
22 éve 7 hónapja #53340 Írta: manó
Hogy erre nem jöttem rá... :)
De télleg mivel Enya ír.
Már a neve is elég fura (nekem legalábbis) Eithne NiBhraonáin...

Több
22 éve 7 hónapja #53338 Írta: Varda Tintallë
Varda Tintallë válaszolt a következő témában: Filmzene
Aiya Manó!

Megtaláltam a neten: ír nyelven van :)

www.poplyrics.net/waiguo/enya/037.htm

Namárie!

Varda Tintallë

I anwe harya limbe antar... / Az igazságnak sok arca van...

Több
22 éve 7 hónapja #53334 Írta: Varda Tintallë
Varda Tintallë válaszolt a következő témában: Filmzene

manó írta: Éist le mo chroí
Go brónach a choích
Tá mé cailte gan tú
's do bhean cheile.

Ez milyen nyelven van?

Aiya!

Az az egy biztos, hogy nem quenya..., hogy sinda-e, annak még utána kéne néznem. :? Első ránézésre nekem nem annak látszik, de a sindát nem ismerem túl jól, így aztán lehet-lehet...

Namárie!

Varda Tintallë

I anwe harya limbe antar... / Az igazságnak sok arca van...

Több
22 éve 7 hónapja #53301 Írta: Sesy
When a cold of winter comes
Starless night will cover day
In the veiling of the sun
We will walk in bitter rain

But in Dreams
I still (can-t énekel) hear your name
And in Dreams
We will meet again

When the seas and mountains fall
And we come to end off days
In the dark I hear a call
Calling me there
I will go there
And back again...

Magyarul meg:
Mikor jön a hideg tél
És csillagtalan éjszaka takarja a napot
A nap fányolában
Mi vándorlunk a keserű esőben

De az álmokban
Még mindig hallom a neved
És az álokban
Mi ujra találkozunk

Mikor a tengerek és hegyek ledőlnek
És mi jövünk a napok végén
A sötétből hallok egy hivást
Oda hívnak engem
És én el megyek oda
Majd ujra vissza...

Bocs, elég tré fordítás :oops: :) :) :)

Több
22 éve 7 hónapja #53219 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Filmzene
Thaurwathiwen: nekem is küldd el kérlek a Breaking of the Fellowship szövegét. :roll: :D

Több
22 éve 7 hónapja #53143 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Filmzene
Nekem a Breaking of the Fellowship, a May It Be és az Aníron van meg. Ha vki akarja elküldhetem neki.
Csak szóljon az akinek kell és az is akinek megvan a Lothlórien és a Bridge of Khazad-dum szövege, és küldje el nekem.
nazgúl: Küldöm a Breaking of the Fellowship szövegét, ha kell még.

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
22 éve 7 hónapja #53119 Írta: nazgúl
nazgúl válaszolt a következő témában: Filmzene
Juj, valaki küldje el nekem a szövegeket lécccccci!!! (Aníron+May it be megvan)

Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...

Több
22 éve 7 hónapja #53048 Írta: Felegar
Felegar válaszolt a következő témában: Filmzene
Nem tudom láttátok -e, de Buz Luhrmann Romeo + Juliet című filmjében is volt egy néger kissrác, aki énekelt. Az is remek volt :D !
Ha már felvették a TTT zenéjét, lehet, hogy rajta lesz megint. De ha nem, kérdés, hogy nem változik e meg a hangja addig... :?:

Nemo me impune lacessit!
Felegar, a Kék

Több
22 éve 7 hónapja #53022 Írta: Sesy
Fiu? :( (((
Utálok tévedni! Mindegy, a lényeg, hogy gyönyörű hangja van! Remélem a TTT-ben is fog énekelni!

Több
22 éve 7 hónapja #52965 Írta: manó
Én az In Dreams-re először azt hittem hogy egy nő énekli.Aztán mikor már többet hallgattam,akkor jöttem rá hogy ez egy gyerek.
Aztán rájöttem hogy a borító belsején le van írva... :roll: :oops:

Több
22 éve 7 hónapja #52963 Írta: manó
Dez!
Amit írtam az Enya Sepherd Moons című lemezéről van.Az utolsó szám legeleje.

Akkor Enya tényleg "tolkienes" ? :)
Valami olyat olvastam hogy Enya visszacsempészte a mai világba a tündéreket. Már nem tudom pontosanb hogy volt... Mind1
De amit leírtam az quenyául van?

Több
22 éve 7 hónapja #52952 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Filmzene
Tényleg egy kisfiú adja elő. hihetetlen hangja van :!: Amikor először meghallottam nagyon furcsának éreztem, de mire véget ért a szám, már a hideg futkározott a hátamon a gyönyörűségtől.

Szerintem a Lothlorienes dal szövege nem teljesen az, amit énekelnek. Talán nem az egész van rajt a CD-n. :?:

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
22 éve 7 hónapja #52949 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Filmzene
Sesy!

Azért gondolom, hogy fiú énekli, mivel a kazetta belső borítóján fel van tüntetve a dalszöveg mellett az előadó. S ha emlékeim nem csalnak meg, akkor az előadó fiú.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
22 éve 7 hónapja #52931 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: Filmzene
manó: honnan való az az idézet amire rákérdeztél?

Olyan szép, hogy Enya az albumai végén gael nyelven köszöni meg a segítséget a barátjának! (vagy valami ilyesmi) :D :D

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!

Több
22 éve 7 hónapja #52917 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Filmzene
Az Aníron-t lehet követni, de a Lothlórienest nem nagyon. :?

Több
22 éve 7 hónapja #52913 Írta: Nyulhopsz!
Nyulhopsz! válaszolt a következő témában: Filmzene
Felegar: szerintem nem vagy hülye, mert én se tom követni...

(bár ha én sem tudom követni az lehet hogy azért van, mert én tényleg hülye vagyok :P )

Több
22 éve 7 hónapja #52911 Írta: Felegar
Felegar válaszolt a következő témában: Filmzene
Sesy Olórea: A The Breaking of the Fellowship -et egy Edward Ross nevű fiú adja elő...
Nem tudom hogy vagytok vele, de én nem tudom követni a dalszöveget a legtöbb számnál. Hallgatom, figyelek, de nem ismerem fel a szavakat. Csak én vagyok ilyen bamba? :cry: :oops:
Nekem a "Lothlorien" és a "17-es" a kedvencem...

Nemo me impune lacessit!
Felegar, a Kék

Több
22 éve 7 hónapja #52894 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Filmzene
Igen, vki írta is régebben, hogy Enya neve középet jelent, és azt is, hogy ő félúton van a tündék és emberek közt... ez olyan szép... :)

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 7 hónapja #52887 Írta: Sesy
Már az is érdekes, hogy Enya a neve, ugyanis Középfölde quenyául Ambarenya... :oops: :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.779 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére