Filmzene

Több
22 éve 7 hónapja #52288 Írta: Nyulhopsz!
Nyulhopsz! válaszolt a következő témában: Filmzene
Nazgúl: Igen, ezért sírok én is... :cry:

Tényleg! A 'hobbitosan megható' dallam az az, amelyik majdnem megegyezik az In Dreams első két sorával?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 7 hónapja #52280 Írta: nazgúl
nazgúl válaszolt a következő témában: Filmzene
Émmeg Bilbó partizenéjét hiányolom nagyon de nagyon!!!! Azannyirajóóóóóóóóóóóó! :D És mégis kihagyták. :evil:

Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 7 hónapja #52268 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Filmzene
Howard Shore valahol azt nyilatkozta, hogy 9 órányi :!: zenét komponált a filmhez. Nem csoda, hogy az album rövidebb.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
22 éve 7 hónapja #52265 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Filmzene
shaira: Hát sajnos a filmben hallható zene és a filmzene-album nem 100%-ig egyezik meg. Amit te kérdeztél, a Bridge of Khazad-dum vége, az a lemezen 1 prec 20 mp. (saccra), a filmben 2 perc 10 mp. (megint saccra). Ha lehetne, én is a filmbeli változatot választanám, de nem tudom lekeverni róla a beszédhangot.

Több
22 éve 7 hónapja #52259 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Filmzene
Volna egy kérdésem: :P
Nem tudja valaki véletlenül, hogy biztos emlékeztek arra a jelenetre, amikor Gandalf lezuhan a homályba, a többiek futnak ki a bányából, és megy alatta az a zene.Az hol van? Jó, tudom, hogy a Bridge of Khazad Dum végén, de a filmben az a szép szám tovább van. Az a rész hol lehet? :roll: :?:
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna rá választ adni. Kérjen bármit, csak jöjjön be.

Több
22 éve 7 hónapja #52257 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Filmzene
Remélhetőleg nem ment el Enya kedve a filmzeneírástól, és újra énekel egy betétdalt a Két Toronyban. Annyira jó lenne!

Több
22 éve 7 hónapja #52212 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Filmzene

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~

Több
22 éve 7 hónapja #52169 Írta: Galadriel Úrno
Galadriel Úrno válaszolt a következő témában: Filmzene
Felegar: egyetértek :lol:
Nyulhopsz: szerintem sem dedós, más szemszögére gondoltam, bár én nem tudom, mit jelent az, hogy fiatal ill. idősebb korosztály, én 13 1/2 vagyok, nem tudom, hogy ez fiatalnak vagy idősnek számít (bár én inkább az előbbire tippelnék.
(Ui.: a helyesírássomal ne foglalkozzatok.)

Ai! laurie lantar lassi súrinnen!
Aratsirien

Több
22 éve 7 hónapja #52166 Írta: Felegar
Felegar válaszolt a következő témában: Filmzene

A zene szerintem is nagyon jó. Nem valószínű, hogy ugyanazokat a zenéket rakják be a következő részek alá is. Peter Jackson van akkora rajongó, hogy az ilyen apróságokra is figyeljen. :wink:
Most egyenlőre azon töröm a fejem, hogy hogy fogok szerezni egy DVD lejtszót szerezni októberig, mikor is megjelenik a film 30 percel hosszabb változata. :D
A zenére visszatérve: Remélem a többi filmzenében is közreműködik Enya, mivel csak egy ilyen csodálatos hang illik egy ilyen csodálatos filmhez/történethez.

Nemo me impune lacessit!
Felegar, a Kék

Több
22 éve 7 hónapja #52156 Írta: Nyulhopsz!
Galadriel Úrnő: nem dedós dolog, én is mindig arra alszom.

Mondjuk az is igaz, hogy én is a legfiatalabb korosztályba tartozom, akik itt megfordulnak...

De akkor sem dedós dolog! :twisted:

Több
22 éve 7 hónapja #52153 Írta: Galadriel Úrno
Ragoran: A CD kb. 6000 Ft, a kazi kb 2600 Ft, azt hiszem, ennyibe kerül, nem tudom pontosan. :roll:

Aratsirien

Több
22 éve 7 hónapja #52150 Írta: Galadriel Úrno
n8n: Elmagyarázom. Tegyük fel, a megvan a zene cd-én. És van egy diskman-ed(ha így irják :oops: )Ugyanezt megcsinálhatod kazival. Nem tudom, melyen járművel közlekedsz, de akkor például hallgathatod. Lehet, hogy ez hülyeség, de én amikor fürdök, akkor is berakom egy magnóba és fürdés közben hallgatom. Vagy ez lehet hogy dedós dolog de én elalvás előtt is szoktam hallgatni.

Aratsirien

Több
22 éve 7 hónapja #52149 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Filmzene
Kb. mennyibe kerül a GY.U. CD??
Van kaziban vagy még csak CD-n?
Bocs, hogy beleszóltam.
Ragoran

Több
22 éve 7 hónapja #52121 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Filmzene
Galad:hüly vagyok és gyűszűagyam van, de nem értem! :oops:
Nuinladien:hjahja, azt én is nagyon remélem: a Mission Impossible is ilyen...
Manó:
passz, sajna nem láttam... :cry:

n8n returns

Több
22 éve 7 hónapja #52077 Írta: manó
manó válaszolt a következő témában: Filmzene
Az oscar-on a legjobb filmzenénél a jelölt zenékből ugye bejátszottak egy kicsit? Vagy csak a zeneszerzők nevét és a film címét mondták?
Én nem láttam élőben a vágottba pedig nem tették bele a legjobb zenét :(

A Gyűrűk ura zenéjéből melyik részt játszották be az oscaron????

...összeforr a törött szablya,s koronás lesz a király.

Több
22 éve 7 hónapja #52062 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Filmzene
Gondolom igen, mivel egyszerre vették fel az egészet.
Bár lehet, hogy ez a zenét nem érinti :?: :?

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
22 éve 7 hónapja #52047 Írta: Nyulhopsz!
Hát én nagyon remélem, hogy nem az lesz, hogy fogják a FOTR összes dallamát, és más sorrendben berakják!

Bár mondjuk ez elég valószinűtlen... :roll:

De ugye Howard Shore írja a TTT zenéjét is, ugye?

Több
22 éve 7 hónapja #52033 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Filmzene
Szerintem a hobbitosan megható az nem lesz benne, mivel nem nagyon illik sehova sem :) :) :)
De a szövetségé biztos... hisz azok a dallamok a film a dallamai, szoval értitek :)

És a nazguloké meg már mondtam hogy nem héjja, hanem ere, vagyis "íre" :P

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~

Több
22 éve 7 hónapja #52010 Írta: Nuinladien(Tünde-l.)
Nuinladien(Tünde-l.) válaszolt a következő témában: Filmzene
Remélem , hogy nem fog beállni a Star Warsos "majdnem-mindegyik-egyforma, hiába-nagyon-jó-a-zene" eset...
Bár Howardunkban bízhatunk:-)

"To be the sailor of the world, bound for all parts"
W.Whitman

Több
22 éve 7 hónapja #52004 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Filmzene
Kérdés:
Szerintetek milyen lesz a 2. rész zenéje?
Az alapmotívum (a ,,hobbitos megható" meg a ,,szövetséges nagykaliberű" :) ) biztos benne lesz, meg sztem a nazgúlok ,,héjjjjja" motívuma is :) , de remélem, új zenék is leszenk! Bár biztos. Pl. Mordor alá ezek közül egyiket sem lehet olyan jól benyomni (a nazgúlosat csak eksön közben:)), ott biztos lesz vmi új!

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Több
22 éve 7 hónapja #51995 Írta: Nuinladien(Tünde-l.)
Ha jól sejtem, valakik itt Boromir -mániások:-)

Hát, ami igaz, igaz..najó,de ne offoljunk.
:D

W.Whitman

Több
22 éve 7 hónapja #51988 Írta: Nyulhopsz!
Manó: az Lothlorien c. szám nekem is megvan. Szép, ugye?

Több
22 éve 7 hónapja #51979 Írta: manó
manó válaszolt a következő témában: Filmzene
Ma kaptam egy HI-FI-t meg egy Enya CD-t. Tök jó nekem :)
Azon a CD-n vagy egy szám aminek Lothlórien a címe.És holnap már a Gyűrűk ura zenéjére kelhetek :)

...összeforr a törött szablya,s koronás lesz a király.

Több
22 éve 7 hónapja #51974 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Filmzene
Sztem az a zene a lexebb, amit Bor baby halálakor nyomnak be. :(

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 7 hónapja #51958 Írta: Galadriel Úrno
Ha esetleg kazettán vagy cd-én van meg akkor halgasd diskman-en vagy walkman-en, ha utazol, tök jó feltölt energiával :oops: , ha már elfáradtál de még egy halom dolog vár rád.

Aratsirien

Több
22 éve 7 hónapja #51953 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Filmzene
Milyen LOTR zenék vannak még?
nekem naggyon naggyon naggyon naggyon naggyon naggyon tetszett a film zenéje!!!!!!! imádom hallgatni, bár mostanában nem nagyon tettem, nincs időm :cry:

n8n returns

Több
22 éve 7 hónapja #51948 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Filmzene
Tünde-lány:

Dwin Odiff írta: Hali!

Akit érdekel a Kalandozások Középföldén c. dupla CD, az letölti az alábbi címről:

mmp.freeweb.hu/

A magyar metal részről a 2. 15 között van.

Jó zúzást!

:twisted:

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 7 hónapja #51919 Írta: Nuinladien(Tünde-l.)
boreger: azért köszi.

Igen, egyetértek az Aníronnal kapcsolatban.

W.Whitman

Több
22 éve 7 hónapja #51914 Írta: Lady Paradox
Lady Paradox válaszolt a következő témában: Filmzene
A zenéje nekem is tetszett, de valahogy nem passzol a könyvhöz.
Túl sok benne a fanfár :!:

Több
22 éve 7 hónapja #51913 Írta: Galadriel Úrno
Nekem az Aníron a kedvencem persze a többit meg másért szeretem nagyon, de valahogy ott Enyának olyan csengő hangja van ez nagyon jó átélni. :lol:

Aratsirien

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.867 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére