-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Filmzene
Filmzene
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #25050
Írta: Anonymous
Estel Adániel: Hol szereztétek be a filmzenét???<br> Én a szünetben meglátogattam a tesómékat Pesten, de még a Duna Plazában se volt, pedig egy átoknagy CD-üzletben voltunk!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #25049
Athelas: a FOTR első trailerében sem az a zene volt, ami a filmben.<br> És sztem is lesz külön zene, hisz az furcsa lenne, ha pl. Lórien és Minas Tirith zenéje ugyanaz lenne...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #24881
Brisa: kukkantsd meg a postaládád! (Ejnye, türelmetlen!)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #25047
Na de a trailerben ugyanaz a zenéje!!! Most néztem meg...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #24880
Kinek melyik a kedvenc Enya dala?<br> Nekem absz. No.1 az Anywhere Is és a May It Be (of kóz)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #25046
Roppant valószínű, hogy lesz még 2 CD a másik két rész zenéjével...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #25044
Télleg szerintetek mindháromnak külön a zenéje lesz, vagy ez egyszerrre mind a három film zenéje?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #25043
Mi volna az, Kyra??<br>
<br> (Azért csak most kószáltam erre, mert <b>eddig</b> nem volt meg a filmzene...de most már megvan!!<br> Elvileg szülinapomra, gyakorlatilag Nagypéntekre megkaptam, és azóta már vagy tizenakárhányszor végighallgattam...Nagyondenagyonjó!)<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #25042
hogy el van hanyagolva ez a topic...
(<br> ha mégis erre kószálna valaki lenne egy ötletem.<br> üdv,<br> Kyra
Kevesebb
Több
-
-
Köszönetek: 0
-
-
-
22 éve 7 hónapja #28
Írta: svindler
A film zenéjével kapcsolatos témák fóruma. A régi Enya fórum folytatása.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #24878
May It Be szövegének fordítása lenne? Hááát... Versekben nem vagyok túl jó, de talán meg lehet próbálni. <br> Nemrég találtam egy Tempus Vernum c. Enya-számot, szerintem, ez is nyugodtan belefért volna a GY.U. zenéjébe, teljesen olyan a hangulata, mint a Bridge of Khazad-dumnak.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #24877
Akit érdekel a fordítás: még dolgozunk rajta (kezdetleges nyelvtudásunk lévén, nem minden áll össze értelmes egésszé). Két dolgot tehetünk: felrakjuk úgy, ahogy most van és közösen csiszolgatjuk. Vagy pedig megkérjük nagy tudású Bölcseinket, hogy fordítsák le nekünk. Ulmo? Olórin? Vagy valaki más?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #24875
Én megnéztem Enya kazettáit itt Pécsen az ABCD-ben, és meglepően sokat találtam. Olyanokat is, amiket már évek óta nem láttam. A következők voltak:<br> A Day without Rain<br> Paint the Sky with Stars<br> Shepherd Moons<br> The Celts<br> The Memory of Trees (Ez a kedvencem, ráadásul az egyetlen Enya-kazim, ami eredetiben van meg, és nem átvéve.)<br> Watermark<br> + Volt egy May It Be című CD is, de összesen volt rajta 3 szám. A May It Be meg két számomra ismeretlen.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #24874
Légyszi jöjjön valaki át a chatelős topikba!!!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #24873
Valaki Drága nagyon kérem nekem is küldje el! Nagyon-nagyon örülnék neki!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #24872
Ki volt az a kedves, aki elküldött nekem e-mailben egy May It Be fordítást? (Elfelejtette aláírni.)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #24871
Minden számot rövidítve adtak elö!<br> Amúgy télleg, mintha remegett volna a hangja, meg el is siette kicsit....<br> De hát mindegy! Én is ideges lettem volna!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #24870
Én tegnap megnéztem az Oscar-gálát. Lehet, hogy halucináltam, de elég rosszul (hamisan) énekelte Enya a May It Be-t (legalábbis a kazihoz képest). És mindha csak az első versszak lett volna. Tévedek?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #24869
A Day Without Rain <br> ...ha jól emlékszem, ez az új albuma címe.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #24864
De azért ha meghallgatod a May It Be klipjében a szöveget akkor észre veszed hogy csak annyit hallasz hogy May It Be.<br> Ettől eltekintve egy nagyon jó szám...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #24865
Nem tudjátok véletlenül,hogy mi Enya új albumának címe?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #24863
Aki a Szörny Rt-ért megkapta az Oscart, azt korábban már tizennégyszer jelölték. Úgy látszik ez egy olyan Oscar kiosztó volt, ahol nagyon megnézték, hogy ki kapjon díjat, de nem esősorban a teljesítmény alapján.<br> Nagyon jó lenne, ha a TTT-hez is lenne Enya dal. Biztos nagyon gyönyörűt írna megint.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #24862
Köszi Ulmo! Megeloztél én is be akartam írni, de legalább így nem kell megkeresnem!
D
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Filmzene
Oldalmegjelenítési idő: 0.791 másodperc