-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Filmzene
Filmzene
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24780
Írta: Anonymous
Alapítunk gyorsolvasó klubot, Nyulhopsz?
)) mondjuk, én nem is olyan gyorsan (kb. 1,5 oldal/perc), hanem inkább kitartóan olvasok (5 órát is egyfolytában:))
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24779
Ugye A GyU-ról beszélsz, Aieless? Affranc, én aszittem vagesz vagyok a 6 napommal! Mondjuk azé nem maradtam fel hú de sokáig olvasni...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24778
Brisa: ez durvanak t?nhet, de MIND A HÁRMAT olvastam ki 4 nap alatt:))))))<br> Na jó, az is igaz, hogy szünet volt, alig ettem és éjjeli kett?kig olvastam:))) Reggel hétkor keltem a könyvvel....<br> Mindezek ellenére nem voltam felületes - ehhez nagy gyakorlat kell ám!
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24777
Éppen most láttam először a May It Be másik verzióját a Viván... amiben kevesebb Enya és több filmrészlet van...fuh, annyira jó! Kár hogy ezt nem adják többször!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24776
Ezer köszi, Shalina! (Nagyon szép neved van!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24775
Ha egy icipicit lejjebb nézel az oldalon, megtalálod.<br> (febr. 21. 00:36)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24774
Nem tudja véletlenül valaki, hol találom meg a May It Be szövegét?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24773
Robin: Olvasd el a könyvet. Utána dönts. A könyv elott én is úgy gondoltam, ahogy te. A filmbol pont a fontos részletek maradtak ki (mint a GYU-ból, csak sokkal drasztikusabban).
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24772
Az elso részt 4 nap alatt olvastad ki? Akkor én el sem merem mondani, hogy nekem meddig tartott.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24771
Brisa: hogy mondhatsz ilyet?A Hé év Tibetben filmváltozata nem jó?!Nekem nagyon tetszett!A könyvhöz sajnos meg nem jutottam hozzá...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24770
Én direkt örülnék, ha még kétszer, háromszor végtelenszer ilyen hosszú lenne!!!!! Így is csak 4 napig tartott!!!!!!!!!<br> Amúgy én 13 évesen már igen durva dolgokat olvastam:))))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24769
Egy nagyon híres pszichológus profersszor mondta nekem a regényrol: Úgy nyúlik a történet, mint egy rágógumi. Az egész sztorit le lehetne írni egy könyvben. No, persze én megvédtem Tolkient. Az unalmasságot esetleg ez okozhatja - mármint a <br>ágógumi-stílus - egyeseknél. Én úgy gondoltam, hogy ez foleg a gyerkocökre igaz. <br> Örülök, hogy olvasol. Ajánlhatok neked egy jó regényt? Olvasd el a Hét év Tibetben c. könyvet (Heinrich Harrer). Ha a GYU tetszett ez is tetszeni fog. Lényegében csak egy a különbség közöttük, hogy Harrer története igaz, megtörtént. (A filmváltoza nem jó!)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24768
További jó szórakozást mindenkinek! Később még benézek.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24767
Tiszta haszon lenne. Én kb. 10 éve kaptam a könyvet, és azonnal átrágtam magam rajta. Jó, ha ezek a könyvek szoktatják rá / vissza a gyerekeket az olvasásra, és nem a képregények (és Gy.U. mellett persze dalszövegeket is kell olvasni:))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24766
Én rengeteg könyvet olvastam már, és szerintem a GyU-val az a baj, hogy rövid!
És egyáltalán nem találtam unalmasnak, sőt
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24765
Pont fordítva: a GYU felnotteknek szól! Most derült ki számomra, hogy 13 éves gyerekek is olvassák. Teljesen ledöbbentem ettol. Már a terjedelem miatt sem gondoltam, hogy a kezükbe veszik a gyerekek, hát még a lassan zajló (már-már unalmas) történések és a bonyolult nevek miatt.<br> Én még csak most kezdem látni, hogy mennyire nem számít a kor itt sem, akár a Harry Potternél. Tök jó lenne, ha az ilyen könyvek rávennék a srácokat arra, hogy többet olvassanak.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24764
Gondolod, hogy itt számít a kor? Hiába mondják, hogy a Gy.U. egy mese, nagyon sok felnőtt is szereti.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24761
Azért ezen nem csodálkoznék, ismerve Tolkient.<br> Hagy kérdezzem meg: te hány éves vagy Ulmo?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24760
Lehet, hogy az írekben (vagy a keltákban) van valami tündés. Egyébként az ír zeneaz utóbbi években kezd elterjedni, talán ennek is köszönheti Enya a sikerét. <br> Nemrég letöltöttem egy vele készült 8 perces interjút, ami a filmzenéről szól. Megjegyezte, hogy a tünde nyelv mennyire hasonlít a gael kelta nyelvre. (újabb tünde kapcsolat:))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24759
Akkor már ketten vagyunk: én is erre gondoltam. Enya külseje, mozgása és a hangja olyan finom és szép, mint egy tündéé.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24758
Ebben lehet valami. Én is gondoltam rá, hogy szerepelnie kellett volna a filmben, jó lett volna egy tünde szerepében.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24757
Enya minden dala jellegében olyan, mint a GYU-é. Én nagyon szeretem, ahogy az énekesno hangja szinte egybefonódik a zenével. Olyan tündés...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24756
Én sajnos csak néhány szerzeménxét ismerem. Az Only Time (szintén filmzene) hangulatában nagyon hasonlít a May It Be-re. Nagyon szép lírai zenék.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24755
Enya többi albumát is ismeritek?<br> (Nagyon örülök, hogy o gyozött a díj-kiosztón!)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24754
Gandalf: a May It Be-re gondolsz? Az tényleg jó.<br> Idézet az [origo]-ról:<br> Enya sikeresen legyőzte Britney Spearst és Didot a legtöbb lemezt eladó női énekes kategóriájában a szerdán éjjel átadott World Music Awards díjkiosztóján.<br> Gratulálok neki, csak így tovább!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24752
Mondjanak az újságok, amit akarnak, jelölték Oscarra vagy nem? Na ugye.<br> Egyébként szerintem nem lett volna John Williams olyan jó, mert én személy szerint kissé már unom, vhogy olyan hasonló zenék születnek t?le. Jók, de hasonlók. A GyU pedig másmilyen.<br> Egyébként a Cinema szerintem színvonalas, csak általában azt hiszik, hogy ?k az atyaúristen, és aki vmi rosszat mond rájuk, azt magas lóról lefikázzák (velem már megesett:)))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24751
A Cinema nem feltétlenül szennylap, de nagyon sok kritikájával nem értek egyet én sem.Viszont minőségi lap.Igaz, mostanában a Vox jobb.A film egyébként pozitív kritikát kapott.
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Filmzene
Oldalmegjelenítési idő: 0.767 másodperc