-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Filmzene
Filmzene
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #24860
Írta: Anonymous
Pláne nem lehet összevetni a Szörny RT. zenéjével. Nem akarom kétségbe vonni a zeneszerző érdemeit, de valószínűleg a 'sokszor jelölték, de nem kapta meg, most már kapjon ő is' elv alapján győzőtt. Egyszerűen nem egy kategória a May It Be-vel.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #24859
Enya naon szép volt, naon gyönyörűen énekelt, és naon izgult.
)) Egyszerűen hátborzongatóan szép volt az előadása a filmrészletekkel együtt. Annyira szurkoltam neki! <br>
(((<br> *sóhaj* Szerintetek a TTT-hez milyen betétdal lesz? Lesz egyáltálán?? (legyen!!) Ha lesz, akkor Enya megint? (az is jó lenne...)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #24858
Ring-bearer: ez mindannyiunk csalódása. Hihetetlen, hogy nem kapta meg az Oscart! Össze sem lehet hasonlítani a többiekkel! Olyan csodálatos a tünde-hangja, és a díjátadáson tünde-ruhában volt!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #24857
Ollyan ari volt úgy remegett a hangja az Oscaron! Nagyon-nagyon izgult, látszott az arcán!<br> És a az nyamvadt szörnymicsoda kapta meg az Oscart!!!!<br> Ha még a Pearl Harbor azt modndom oké, az tényleg szép...<br> De ez??!!!!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #24855
Hány éves leszel Estel? Próbáld majd ki a következőt: este, sötétben (amikor már csak a csillagok és a Hold szórja ezüstös fényét...) hallgasd meg a filmzenét. Különösen az Aníron hatásos.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #24853
Én azzal fogom kúrálni magam, hogy a húsvétot végigfilmzenehallgatom!<br> (Szülinapra fogom megkapni - még 2 nap)<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #24852
Estel: Igazad van, de attól még a szúró érzés nem múlik el. Ha belegondolok, hogy Enya mit érezhet... Mondjuk a szakmájától azért megkapta az elismerést.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #24851
Az biztos, de oolyan gyönyörű és nem tudom elhinni, hogy egy ilyen kis dreamwork vagy Disney L tudja venni előle, amikor ez olyan híres...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #24850
Ne sírj, Brisa!<br> A zene ugyanolyan gyönyörű marad akkor is, ha nem kap érte az alkotója szobrot...<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #24849
Szegényt és egy ilyen hülyeség nyerte L előle...
((((
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #24848
Enya nem kapta meg a szobrot... hüp-hüp-hüp... pedig annyira megérdemelte... hüp-hüp-hüp... hisz olyan gyönyörű a May It Be meg az Aníron... hüp-hüp-hüp
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #24847
Hi cicafül!<br> Bocs, ez hülye kérdés lesz, de nem tudjátok,hogy fent van-e a neten a May It Be, klippel együtt, és ha igen, akkor hol. Köszi!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #24846
<a href=http://story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/020325/170/1avsa.html>Enya a vörös szonyegen
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #24845
Némá! Még egy Cica! (csak úgy halkan megjegyzem - mert itt nem szabad ám chatelni) Különben SZIA!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #24844
Jaj, most léptem be ide először! Megvan kazettán a zenéje!!! Iszonyú jó, és a legjobb tényleg a May It Be!!! Imádom!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #24843
De Enya nem
(( Én nagyon csalódott voltam, amkior a Szörny Rt nyerte a legjobb betétdalt!
(<br> De a filmzenének nagyon örülök!!!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #24842
A film zenéje Oscar-díjat nyert. Persze mi ezen nem lepődünk meg, ez így természetes!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #24841
Ragoran: jó sokba! Én nemrég nézegettem és 4-5 ezer forintocska volt, de inkább 5
( <br> Akinek van bármilyen ENYA CDje az szólhatna, mert én szívesen átvenném (még pénzért is).
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #24840
Ulmo: Nagyon kedves vagy, és nagyon igazad van! A May It Be szövegének minden szavát megtanultam már (kiejtés, jelentés, sőt helyesírás). Amúgy le is fordítottam magamnak a számot, de nem lett valami magyaros. Tud valaki egy jó fordítást?<br> (A gépem még mindig kómában van.
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 7 hónapja #24839
Nem tudja valaki, hogy melyik szám a cd-n az, mikor a Caradrason vannak, és Boromir majdnem elvette a gyűrűt?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24838
Kíváncsi leszek,hogy kivágják-e az ismétlésben....Mert ugye nálunk szülôi akadályokba ütközik az 1/2 3 kori tvzés....
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24837
Enya az Oscar-átadáson el fogja énekelni a may it be-t
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24835
Lehet,hogy senki se úgy születik,de az embernek hang,hogy tudjon énekelni
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24834
Brisa, az angoltudásod előbb-utóbb meglesz, senki sem úgy születik, hogy mindent tud. Ebben segíthet a zenehallgatás is, ha előtted van a dal szövege. <br> Most vadászok Enya-számokra, találtam is néhányat! Remélhetőleg legalább olyanok, mint a May It Be. Az Only Time majdnem olyan jó, talán ezért lett filmzene ez is.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24833
De jó nektek! Elméletileg a miénken is szövegfájl (txt) van, de én nem merném átírni. Hogy miért? Mert minimális az angol nyelvtudásom.<br> Meg aztán - mint tudod Ulmo - most éppen darabokban van a gépem a Nemes Cél miatt.<br> Más. Próbálta valaki az éjszakai zene-hallgatást a csillagok és a hold fényénél?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Közösség
-
Fórum
-