-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Filmzene
Filmzene
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #25040
Írta: Anonymous
herald of death: a halál hírnöke<br> maiar: maiák
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #25039
sziasztok!!a 'The Prophecy' cimű résznél a 'Hearld of Death' mit jelent magyarul??és a 'Lament for Gandalf'-ban a 'Maiar'??segítsetek!a kottáról sajnos nem tudok semmit!<br> <br> üdv,<br> Kyra
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24832
Érdekes, én is épp most írom át a feliratozást. Nekem ugyan nem szövegfájl volt, de lehet letölteni mindenféle kis feliratozóprogramokat is a netről.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24831
Brisa: ugyan nem ebbe a fórumba tartozik, de elmesélem (talán nem vágnak kupán:)) A film felirata az én verziómon egyszerűen szerkeszthető szövegfájl, a Jegyzettömbbel is átírható. Benne van az idő, amikor a felirat a képernyőn van, és maga a szöveg. Azért írom át, mert rühellem a magyar változatban az elf és törpe szavakat, plusz van sok elgépelés, félrefordítás, mintha hallás után készült volna a szöveg. <br> A film egyébként teljes, még a stáblista is végig rajta van, és a May It Be ott szól alatta. Rongyosra fogom nézni!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24830
Ulmo: Csodállak, mondtam már? Csak úgy módosítod a szöveget?<br> Minden érdekel! Csak még gép nincs hozzá!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24829
Brisa: Köszi, olvastam a mailedet, elszomorított, dehát a Filmért mindent (én most módosítom a film magyar feliratait, mert szörnyűek!)<br> Amit legelőször küldtem neked (egy swf fájl), azóta megvan futtatható progi formájában, semmi speciális dolog nem kell hozzá, nézhető. Ha érdelek, elküldöm.<br> Kellemes dolog tetőtérben lakni, az én szobám is ott van, és néha tényleg benéz a Hold.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24828
Ja, és Ulmo: írtam emilt neked. Igen szomorú dolgok vannak benne. (Amelyek - többek között - megakadályozták, hogy szombaton újra élvezhessem a társaságotokat.)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24827
Én speciel a belvárosban lakom egy 3 ermeletes ház tetőterében. A Hold sokszor benéz az ablakomon, és az Orion is rendszeresen szokott integetni...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24826
Érdekes, megérne egy próbát. De hol van olyan hely, ahol világítanak a csillagok? Nehéz dolog egy nagyvárosban ilyen helyet találni. Az Aniron után pedig a Journey In The Dark is jöhet.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24825
Ezt kiprobálom ma! Elég ha megnyomom a replyt! Bár lehet hogy az In dreamssel csinálom meg ezt, bár az nem tünmdéül van...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24824
Nekem a két Enya-szám tetszik a legjobban!<br> Ínyenceknek: Hallgassátok meg az Aníriont sötétben, amikor csak a hold és a csillagok világítanak! Lenyűgöző! Esküszöm, ha egy csillagfényes este egy erdő kellős közepén hallanám, biztos, hogy látnék egy tündét.
<br> (Az élvezet hosszantartása céljából én egy üres kazira többször átmásoltam az Aníriont.)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24822
Sziasztok!<br> Halgattátok már a Flight to Ford-ot, vagy a Council of Elrond-ot?<br> Szerintem ezek nagyon jók. <br> (A másodikban Enya énekel)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24821
Nekem mondju elejétől a végéig tetszik az album, de a legjobban talán a Bridge of Khazad-dum, May It Be, Concerning Hobbits dalokat szeretem. És a Journey In The Dark azon részét, ahol a filmben Gandalf bevilágítja a nagy csarnokot.<br> Nagyon együtt él a zene a Filmmel. Márc 24-én kap majd díjat? Mindenképpen megérdemelné.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24820
Ez érdekes! Az én kedvencem a Many Meetings, a May it be után
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #25038
Valaki nem tudja, hol lehet megszerezni a zene kottáját?<br> Egyébként szuper a zene.Bár sokan azt mondják, hogy az egész szintetizátorral van összebarkácsolva.Én ebben nem hiszek.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #25037
Alyr:o)<br> Én aznap kaptam meg a cd-t, amikor először néztem meg a filmet... amint hazaértem a koleszba. Azóta nyúzom. Csoda, hogy még bírja! <br> A filmkönyvre én is pályázom, és most, hogy végre megjött az ösztöndíj - megváltás végre normális kaját enni, nem pedig azokat a félkész borzalmakat -, már rohanok is a könyvesboltba! ...aztán böjtölök a következő hónapig
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24819
Az a ''héjja'' az Ere, vagyis ''mikor, amikor'', ha jol tudom
<br> <br> Nekem a főfő kedvencem a The Breakinf of the Fellowship!<br> Utána a Bridge of Khazad-dum, Concerning hobbits, Amon Hen, May it be. <br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24818
A kedvenceim: <br> Concerning Hobbits<br> Bridge of the Khazad-dum<br> Breaking of the Fellowship<br> Aniron<br> Treason of Isengard<br> May It Be
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24817
Ulmo: Most olvastam az emiledet. Válaszoltam is rá. Csütörtöktol nem leszek net-közelben. Szombat este jövök vissza, ha minden igaz.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24816
Brisa: postafiókodat nézd meg, a továbbiakat emilben.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24815
Ulmo: Megint próbáltam, de most sem enged be.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24814
Az én kedvenceim a Concerning hobbits (mindig meghat:)) a Black Rider, a Breaking of the Fship, a khazad Dum is baromi jó... <br> Nagyon tetszik a hobbitok és megható jelenetek dallama:)) (amire énekelnek a Breaking of the Fship-ben), de ami még szerintem tökjó, az a Fekete Lovasok témája, tudjátok, az a ,,héjjjjjja''
))))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24813
Ja-ja! Velem is így van! És igazából a B.O.T.Fs. is csak azután lett a kedvencem, miután láttam a filmet. Pont emiatt!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24812
Detto. Azzal a különbséggel, hogy a Bridge of Khazad Dum a legjobb! miközben halgatom, látom magamelőtt a filmet.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24811
Az én kedvenc számaim: <br> Concerning Hobbits<br> The Ring Goes South<br> The Bridge Of Khazad Dum<br> The Breaking Of The Fellowship<br> May It Be<br> <br> De a kedvencem a Breaking Of The Fs.!!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24810
hogy ma is írjon valaki valamit: szeritem nagyon jó a zene, Nagggyon! illik a könyv hangulatához. szerintem.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24809
Oké! Szép álmokat! Én is megyek. Majd még próbálkozom.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24808
Brisa: Akkor ott valami gáz van. Én most is azt az oldalt nézem.<br> De legalább a képek megvannak ugye? A többit egyelőre képzeld hozzá. Később megoldjuk, most sajnos mennem kell.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #24807
Ulmo: Végrehajtottam az utasításaidat, de csak ezt kapom:<br> The page cannot be found
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Filmzene
Oldalmegjelenítési idő: 0.826 másodperc