Filmzene

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24750 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Filmzene
Anna:<br> <br> Ha a Cinemát olvasod, akkor badarságokkal bőségesen el leszel látva...<br> <br> Ott minden filmhez görcsösen érteni akarnak, ez lesz belőle. Lehet, hogy a hojvúdi B-filmek sokadik folytatásainak elemzéséhez elég, beraknak pár fotót, de a GYU filmhez (hehehe) elsősorban GYU-értés kell...<br> <br> Szerintem a Cinemát tartsd meg a nehéz pillanatokra (vonatra várás, biológiai szükségletek rendezése stb.), ott könnyed olvasmányt jelent :) <br> <br> <br>

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24749 Írta: Anonymous
A VOX-ban (ami tényleg elég kritikus, a GyU-ról is elég kemény kritikát irtak!) nagyon szépnek találták a zenét.<br> Ezek csak kritikusok, de hogy jönnek ahhoz, hogy ezt feltételezzék a rajongokról? Azt hiszem megint irok nekik.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24748 Írta: Anonymous
Valszín, igen!! De most komolyan: hogy jönnek ahhoz, hogy ilyen kritikát írjanak?? Ha nem teccik nekik, ne rakják bele az újságba!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24747 Írta: Anonymous
A Cinema-ban nem botfülüek ülnek?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24746 Írta: Anonymous
Szerintem is 100%.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #25032 Írta: Anonymous
Ki volna az a jó lélek,aki át tudná írni nekem a film zenéjét?<br> Nem tudom,hogy tudnánk megoldani,de nem baj.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24745 Írta: Anonymous
Szerintem a filmzene általában jó volt,főleg az a téma tetszett,amikor pl Orthancot meg a gonoszokat mutatták:Volt viszont néhány középszerűen nyálas rész,és nagyon dühös voltam,hogy nem hangzott el a filmben egyetlen dal,rege sem.ez nagy hiba.Talán inkább John Williamsra kellett volna bízni a dolgot(lsd pl Star Wars-zseniális!)<br> Amúgy a VOX 100 %ot adott a zenére,ami azért meglepő,mert ők mindent lefikáznak!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24744 Írta: Anonymous
A februári Cinemában található az alábbi cikkecske:<br> A gyűrűk ura-filmzene<br> Ez a zene körülbelül annyira illik a filmhez,<br> mint egy körfűrész a karácsonyfadíszbarkácsoláshoz.<br> Ki engedte meg Howard Shore-nak, hogy ilyen elképesztő kotyvalékot hozzon össze?<br> A Gyűrű-rajongók nem fognak megelégedni néhány ófrancia dallammal.<br> Végtítélet:20%<br> (a 100%-ból)<br> Nos, mi a véleményetek?<br> Engem kicsit azért elgondolkodtatott ez a cikk, mert nem amatőr írta.Lehet, hogy a film iránt érzett rajongásunk vakít el minket, amiért a zenét is istenítjük?Nem tudom.<br> De hogy a cikk szerzője milyen ófrancia dallamokról beszél, azt sem tudom.Ha a hobbitos részekre gondol, azok véleményem szerint inkább ír és angol dallamvilágból merítenek.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24743 Írta: Anonymous
Én nem tudok úgy semmilyen zenét hallgatni, hogy közben nem cselekszem, de ez már majdnem kivétel!:))) Már elég ha énekelek közben!:)<br> Iszonyat jó. De a filmben még van pár zene, ami a CD-r?l lemaradt! Pl. amikor Bilbó elt?nik.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24742 Írta: Anonymous
Nekem meg van a filmzene, de ha nem csinálnék semmit se miközben hallgatom, bizti elaludnék. Ezek az a fajta 'elalszikatejaszámban' tipusu dalok.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24741 Írta: Anonymous
Az emlitett 2 cd-s anyagot le lehet szedni audiogalaxyval...eddig 2 szam jott le...hááát érdekes. Lehet jó lesz, de igy elsőre annyira nem fogott meg annyira. De nem rossz, csak nem fogom mindennap ezt hallgatni imho...mondjuk 2 szam alapjan konnyelmu kijelentes.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24740 Írta: Anonymous
Hát nem igaz!! Csupa olyanba botlok akit a THP-ről ismerek?!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24739 Írta: Anonymous
a hivatalos honlapról le lehet tölteni, a zenéknél.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24738 Írta: Anonymous
Eena?? Te nem vagy tag a THP-n?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24737 Írta: Anonymous
Nem tudjátok, le lehet tölteni valahonnan a klipet? Mert nekem nem jönnek be a zeneadók... :(

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24736 Írta: Anonymous
Szerintem baromi jó ez a szám. Egyik nap (kb 3 hete) láttam a klipet (nem először) és ennek hatására mentem el még egyszer megnézni a filmet. Annyira illik a filmhez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24735 Írta: Anonymous
Ja, akit a Könyvklubos CD-k érdekelnek, megkérdeztem az árukat emilben, és együtt 4590 Ft-ba kerülnek. A Cicafül által megadott címen v. telefonszámon keresztül lehet rendelni.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24734 Írta: Anonymous
Igen Sesy, igazad van. Legjobb filmzene jelölés (Howard Shore), és legjobb betétdal jelölés (Enya: May It Be). A betétdalokat élőben is előadják a díjkiosztón! Már alig várom!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24733 Írta: Anonymous
Szerintem Enya-nak a May It Be számát külön jelölték Oscarra, és külön a filmzenét. Nem?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24732 Írta: Anonymous
Tünde-lány: Bevallom belőlem is majdnem könnyeket csalt ki. Pedig én fiú vagyok (ráadásul 21 éves)!!!<br> Egyébként szerintem is fantasztikus zene. Viszont amit nem tudok, hogy úgye a cd-re az van írva, hogy a két Enya számot azt maga is komponálta, és én úgy tudom, hogy Howard Shore -t jelölték oszkárra. Az a két szám akkor nem is számít bele az oszkárba? Vagy ha nyer akkor majd az Enya is kap egy szobrocskát? Vagy most hogy van ez?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24731 Írta: Anonymous
Ekkkkkora mákot! Hosszas rugdosás és programozás és klopfolás árán sikerült behozni a Viva+ot! Tegnap tiszta ünnepnapom volt: 2X láttam a klipet!Csodálatos!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24730 Írta: Anonymous
Ááááá! Kiderült, hogy ugyanakkor van a szülinapom, mint Enyának!! Dejódejódejódejóóó!!!! Tök hawaii! =B)))))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24729 Írta: Anonymous
Tünde-lány: Én a Könyvklub-ban láttam, és ott lehet megrendelni.<br> A CD kódja: 34047<br> <br> telefon: 06/29/578-210; 224-3333<br> e-mail: rendeles@mkk.hu <br> <br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24728 Írta: Anonymous
na, szülinapom novemberben lesz...de ezt a két CD-set hol lehet még megszerezni:?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24727 Írta: Anonymous
KINYAVALYGOM A SZÜLINAPOMRA!!!muszály!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24726 Írta: Anonymous
jaja:-) Bravo.<br> Szerintem is ez a zene szuper, mondjuk a nagyon filmzenés, kissé kevésbé élvezhető részeket, bevallom, egyszer-egyszer énisátugrom, de napi kétszeri hallgatásba ez is belefér...szerintem.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24725 Írta: Anonymous
''Még a lehető legszuperebb film sem az igazi egy jó filmzene nélkül. Igy van ez A Gyűrűk urával is, amely időközben több millió embert csaloggatott a mozikba. Ehhez egy olyan előadóművészt kellett találni, akinek szövegei és dallamai legalább annyira elbűvölik az embereket, min a képkockák. Az ír énekesnő, Enya igen jo választásnak bizonyult, hiszen a dal csodálatos , nem véletlen hogy Oscarra is jelölték''

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24724 Írta: Anonymous
A kritika egy szubjektív mufaj, oket kritizálják a legtöbbet. De igazán megkérdezhetett volna egy igazi Gyuru-rajongót! Szerintem ezekre nem kell igazán annyit adni. Jelölték Oscarra? Jelölték. Szerintem ez inkább mérvadó, mint egy nemis-biztos-hogy-zenekritikus egyéni véleménye, aki hónapról hónapra tutcatnyi hasonlót ír. Különben meg más újságokban 4 meg 5 csillagosra értékelték. Mellesleg én nagyon is beértem az ófrancia dallamokkal.<br> <br> Más, de ez is zene: a Könyvklub katalógusában találtam egy CD-t melynek címe - és ez fogott meg - The Lord Of The Rings. Elolvastam a hozzátartozó magyarázatott és az angyon felcsigázott:<br> A két CD, An Evening és A Night In Rivendell, A Gyuruk Ura könyvben megjelent versek és énekek megzenésített változatát adja közre. A muveket híres dán zeneszerzok írták, megihletve a Gyuruk Ura mesés világától. Eloadja a Tolkien ensemble. A CDhez tartozóü füzetben megtalálhatók a szövegek és információk a zeneszerzokrol és az együttes tagjairól. Tolkien-rajongók számára kötelezo.<br> <br> Engem nagyon érdekel!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24723 Írta: Anonymous
CINEMA:<br> ,,Gy?r?k ura filmzene<br> Ez a zene annyira illik a filmhez, mint egy körf?rész a karácsonyfadísz-barkácsoláshoz. Ki engedte meg Howard Shore-nak, hogy ilyen zenét csináljon?! A Gy?r?-rajongók nem fogják beérni néhány ófrancia dallammal.<br> 20%''<br> Mi a véleményetek?<br> AZ én els? gondolataim nem éppen voltak szalonképesek, de aztán elröhögtem magam, mert arra gondoltam, hogy az egyik barátn?m ezért atomtöltetes tankkal fog a szerkeszt?ségre támadni. Másrészt, hogy mernek a Gy?r?-rajongók nevében beszélni? Én annak tartom magam, és én IGENIS BEÉREM EZZEL A FANTASZTIKUS ZENÉVEL!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #24721 Írta: Anonymous
Igen, egyetértek...én sírtam is rajta.<br> ill majdnem.<br> De persze a szemem az jó könnyes lett, pont, mint a film végfelé, ez benne oylan különleges...a hatás ugyanaz.Majdnem

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.814 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére