- Köszönetek: 0
A HOBBIT
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Estelwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- nn ms.j sAw
- Olorin.papa
- Nem elérhető
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Gandalf
- Nem elérhető
Sir Christopher Lee hivatalos honlapján jelent meg a hír, hogy az idős mágus is csatlakozik a szereplőgárdához:
christopherleeweb.com/story/sir- ... rns-hobbit
- Gandalf
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Sir Ian McKellen is aláírta a szerződést, visszatér Gandalfként!
"I am happy to say I start filming in Wellington on February 21 2011."
www.mckellen.com/cinema/hobbit-movie/index.htm
És még néhány pletyka:
- Állítólag már Andy Serkissel (Gollam) is közel a megegyezés!
- Lehet, hogy Sir Christopher Lee (Saruman) és Sir Ian Ian Holm (Öreg Bilbó) is visszatérhetnek
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Gandalf
- Nem elérhető
Szerintem Legolas mellékszereplő lesz maximum, nem hinném, hogy túl sokat szerepeltetnék.Olorin.papa írta: Szerintem simán beférne, hiszen Thranduil fia, és így a barlangban és az Öt Sereg Csatájában is szerepeltetni lehetne. Igaz, csak mellék szereplőként.
A két filmben összesen 75 "szöveges" (beszélő) szerep lesz, ebből 35-öt új-zélandiak, 40-et "tengeren túliak" (külföldiek) kapnak, utóbbira külön engedélyt kellett kérni a szigetország illetékes hatóságától (innen az infó).
Sajnos az ünnepek alatt nem történt semmilyen újabb bejelentés. A Weta viszont az alábbi képpel kívánt Boldog Karácsonyt a rajongóknak:
www-images.theonering.org/torwp/ ... m-Weta.jpg
- Olorin.papa
- Nem elérhető
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Van még kérdés?
- Namarie
- Nem elérhető
Thorongil Hunadán írta:
Gandalf írta: Gimli Az erebori kutatásban (A Hobbit szövegkritikai változatában vagy A Gyűrű keresésében olvasható) elmondja, hogy ő ment volna Thorinékkal, de túl fiatal volt még, a hatvanas évei elején járt, így nem engedték el a kalandra.
Ennyire nem vagyok művelt Gimli fiatalkorát illetően; én úgy gondoltam, hogy lakhatott volna Dainnál, és a vasdombi törpökkel együtt részt vehetett volna az Öt Sereg Csatájában.
De Legolast én mindenképp beleraknám a filmbe.
Off. a jövetkező feltételekkel:
csakis és kizárólag minimum triplaszaltóval ugrik fel egy lóra:))
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Gandalf
- Nem elérhető
www.thesun.co.uk/sol/homepage/sh ... obbit.html
- Grondir
- Nem elérhető
Gandalf írta: Gimli Az erebori kutatásban (A Hobbit szövegkritikai változatában vagy A Gyűrű keresésében olvasható) elmondja, hogy ő ment volna Thorinékkal, de túl fiatal volt még, a hatvanas évei elején járt, így nem engedték el a kalandra.
Ennyire nem vagyok művelt Gimli fiatalkorát illetően; én úgy gondoltam, hogy lakhatott volna Dainnál, és a vasdombi törpökkel együtt részt vehetett volna az Öt Sereg Csatájában.
De Legolast én mindenképp beleraknám a filmbe.
Lacho calad! Drego morn!
"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."
- Gandalf
- Nem elérhető
Gimli Az erebori kutatásban (A Hobbit szövegkritikai változatában vagy A Gyűrű keresésében olvasható) elmondja, hogy ő ment volna Thorinékkal, de túl fiatal volt még, a hatvanas évei elején járt, így nem engedték el a kalandra.Thorongil Hunadán írta: Szerintem Legolas mellett még akár Gimlit is belerakhatnák a filmbe, szerintem az sem lenne túl nehéz.
Még nincs, még kiszivárgott infó se.Thorongil Hunadán írta: Thranduilról és Bardról még nincs semmi hír?
- Grondir
- Nem elérhető
Thranduilról és Bardról még nincs semmi hír?
Lacho calad! Drego morn!
"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."
- Gandalf
- Nem elérhető
www.deadline.com/2010/12/orlando ... he-hobbit/
(Legolast nem lenne túl nehéz beleilleszteni a sztoriba, nem csak a Bakacsinerdőben lehetne jelen népével, hanem akár az Öt Sereg Csatájában is...)
- Gandalf
- Nem elérhető
Sil írta: Engem jobban aggaszt, hogy se Gandalf, se Elrond nincs még bejelentve...
McKellen (és Andy Serkis) bejelentése csak idő kérdése szerintem, nyilván még a pénzről egyezkednek. Hugo Weaving kapcsán sem aggódnék: nincsen semmi egyéb film betervezve neki jövőre, tehát rá fog érni.
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
- Gandalf
- Nem elérhető
Gandalf írta: Galadriel - Cate Blanchett
Balin - Ken Stott
Radagast - Sylvester McCoy
Beorn - Mikael Persbrandt
Drogó - Ryan Gage
Nori - Jed Brophy
Bifur - William Kircher
Nos, Galadriel és Radagast személye egyértelművé tette, hogy A Hobbitban benne lesz a Fehér Tanács. Ennek örülök.
Zsákos Drogó szerepeltetése viszont több mint érdekes. Vajon a második film végén lesz egy "kitekintés" Frodó születésére? Vagy Drogó egyéb szerephez jut a Megyében játszódó jelenetek során? Az, hogy külön bejelentették ezt a szerepet is, figyelemre méltó.
Egyesek már egy Bilbó-Primula-Drogó szerelmi háromszögről pletykálnak, de ennek még semmilyen megalapozottsága nincsen.
Szerintetek?
- Gandalf
- Nem elérhető
Galadriel - Cate Blanchett
Balin - Ken Stott
Radagast - Sylvester McCoy
Beorn - Mikael Persbrandt
Drogó - Ryan Gage
Nori - Jed Brophy
Bifur - William Kircher
www.theonering.net/torwp/2010/12 ... %E2%80%9D/
Majd csinálok a főoldalra is anyagot ebből.
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Gandalf
- Nem elérhető
IMAX?
Ugyan, lejárt lemezek...
Itt jön az új generáció: a RED-kamera, amely még nem is készült el, de A Hobbitot már ezzel forgatják!
Soha nem látott méretek, soha nem látott felbontás!
Cikk:
www.herr-der-ringe-film.de/v3/de ... lm+News%29
Képek:
www.herr-der-ringe-film.de/v3/me ... camera.jpg
www.herr-der-ringe-film.de/v3/me ... ic_res.jpg
www.herr-der-ringe-film.de/v3/me ... /epic1.jpg
- Gandalf
- Nem elérhető
... r_embedded
fotók és tudósítás:
www.stuff.co.nz/waikato-times/ne ... -in-droves
- Gandalf
- Nem elérhető
Remélem, a parókája olyasmi lesz, mint amit Holm viselt a GySz prológusában.
- Sil
- Nem elérhető
Lehet, de tényleg csak tegnap jelent meg egy spanyol újságban:Gandalf írta: Hm, ha minden igaz, ez az interjú kicsit régi, szerintem most már a februári kezdés a reális (és a hivatalosan bejelentett), nem a januári.
www.elpais.com/articulo/cultura/ ... icul_2/Tes
És az Animals c. filmnek köszönhetően tudták elkapni egy interjúra, azt meg kevesebb mint egy hónapja kezdték el forgatni Barcelonában, és Martin kb 6 napot töltött ott, szóval két-három hétnél tuti nem régebbi (bár az kb épp elég lenne ahhoz, hogy még a bejelentés előtti legyen - de előtte miért kérdezték volna a szerepről, amikor még úgy volt, hogy nem vállalja el?). Hmm...
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Gandalf
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
newboards.theonering.net/forum/g ... 337#298337
Ezekszerint januárban kezdi a forgatást, nyáron lesz egy szünete a Sherlock miatt (Gatissék múlt héten azt mondták, hogy ők május körül kezdik a Sherlock második évadának forgatását) , és szeptemberben tér vissza Új-Zélandra. És már felpróbálta a hobbitlábakat meg egyéb alkatrészeket... *vizualizálja*
Tears unnumbered
- Sil
- Nem elérhető
www.theonering.net/torwp/2010/11 ... wn-is-ori/
James Nesbitt mint Bofur és Adam Brown mint Ori.
Tears unnumbered
- Sil
- Nem elérhető
www.theonering.net/torwp/2010/10 ... terbombur/
Hmm, azért az eddig bejelentett 8 törpből 4 új-zélandi, ez annyira nem tűnt fel az eredeti felsorolásban...
Tears unnumbered