A HOBBIT

Több
13 éve 5 hónapja #400650 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: A HOBBIT

Cerebrum írta: Arról lehet tudni, hogy lesznek-e itt is sindarin nyelvű dialógusok? Pl. tárgyalnak-e Saloval, vagy ilyesmi, felmerült-e egyáltalán a dolog már valahol?

Erről nem lehetett olvasni, de erősen gyanítom, hogy igen. :) A sok új tünde szereplő (akik a könyvben nem voltak) arra utal, hogy törp-centrikusság ide vagy oda, azért a tündék kellő súllyal fognak megjelenni a filmekben.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 5 hónapja #400645 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: A HOBBIT
Arról lehet tudni, hogy lesznek-e itt is sindarin nyelvű dialógusok? Pl. tárgyalnak-e Saloval, vagy ilyesmi, felmerült-e egyáltalán a dolog már valahol?

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 5 hónapja #400568 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: A HOBBIT

Snuffles írta: Mondjuk a háttérben azok a klingonok elég bizarr látványt nyújtanak és elég kevéssé törpszerűek. :?

Tényleg, van benne valami. :lol: Épp azon gondolkoztam, hogy ugyan kire is emlékeztet Thorin azokkal a sötét szemekkel, de igen, Gowron-ra... :P De ezek elég kicsi és homályos képek a törpökről, közelről biztos törpösebbek.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
13 éve 5 hónapja #400566 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: A HOBBIT
Mondjuk a háttérben azok a klingonok elég bizarr látványt nyújtanak és elég kevéssé törpszerűek. :?

"Well, I'm back."

Több
13 éve 5 hónapja #400562 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: A HOBBIT
biztatóan jó képek :)

Több
13 éve 5 hónapja #400479 Írta: Gandalf
Megnyugtató, hogy Bilbónak épphogy egy pici pocakja van, de egyáltalán nem kövér. :lol:

Több
13 éve 5 hónapja #400473 Írta: Estelwen
Estelwen válaszolt a következő témában: A HOBBIT
Iszonyat jó :) !

Több
13 éve 5 hónapja #400449 Írta: Sil
Wow, jajdecukiii... akarom mondani, tökéletes. :D (Sokkal fiatalabbnak néz ki, mint John Watsonként.) A harmadik képen tényleg elég durva a lábmérete... :shock: És törpök is, jeee... :)

Tears unnumbered

Több
13 éve 5 hónapja #400447 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: A HOBBIT
Uh, nekem csak most esett le, hogy ez tényleg Arthur Dent.

Egyébként meg persze váádejó :D

"Well, I'm back."

Több
13 éve 5 hónapja #400446 Írta: Gandalf
VÁÁÁÁ, BILBÓÓÓÓ ÉS A TÖRPÖK!! MEG GANDALF!

www.ew.com/ew/gallery/0,,20504849,00.html#20980350

(És hogy lássátok, kivel van dolgotok, nem Facebook-ra rakom ki először, hanem ide. ;) )

Több
13 éve 5 hónapja #400328 Írta: Sil

Gandalf írta: Aki tudja, árulja el nekem, hogy honnan vették, hogy a Great Goblint Gorkinnak hívják? Először azt hittem, ez az [origo] butasága, de azután külföldi oldalakon is láttam (pl. www.imdb.com/news/ni11917125/ ), viszont P. J. hozzászólásában nem találtam.

Részemről is passz, hogy honnan szedték, bár a Google szerint van egy Gorkil nevezetű Goblin King az egyik Gy.U.-s számítógépes játékban, az esetleg befolyásolhatta...

Tears unnumbered

Több
13 éve 5 hónapja #400323 Írta: Gandalf
Ez rendben van, de a név forrása ebben az esetben nem Peter Jackson lehetett, mert az ő bejelentésében nem szerepelt. Arra vagyok kíváncsi, hogy ez egy hivatalos filmes elnevezés, a rajongók általi elnevezés, újságírói hiba, vagy egyéb lehet.

Több
13 éve 5 hónapja #400321 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: A HOBBIT
Lsd Lurtz :D

Our knees do not bend easily

Több
13 éve 5 hónapja #400320 Írta: Tevildo
Tevildo válaszolt a következő témában: A HOBBIT

Gandalf írta: Aki tudja, árulja el nekem, hogy honnan vették, hogy a Great Goblint Gorkinnak hívják? Először azt hittem, ez az [origo] butasága, de azután külföldi oldalakon is láttam (pl. www.imdb.com/news/ni11917125/ ), viszont P. J. hozzászólásában nem találtam.

Szerencsére ez nem jelenti azt feltétlenül, hogy a filmben elhangzik ez a név: hollywoodban gyakori, hogy olyan szereplőknek is nevet és háttértörténetet találnak ki, akik a filmben végül név és háttér nélkül maradnak - részben a színészi játékot segítendő.

Üdv,
a Macskaherceg

Több
13 éve 5 hónapja #400222 Írta: Gandalf
Aki tudja, árulja el nekem, hogy honnan vették, hogy a Great Goblint Gorkinnak hívják? Először azt hittem, ez az [origo] butasága, de azután külföldi oldalakon is láttam (pl. www.imdb.com/news/ni11917125/ ), viszont P. J. hozzászólásában nem találtam.

Több
13 éve 5 hónapja #400187 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: A HOBBIT

Sil írta: PJ bejelentett két újabb szereplőt (Evangeline Lilly - Tauriel...

:lájk: :lájk: :lájk: :lájk: :lájk: :oops: :mrgreen: :!: :!: :!:

Akik ismernek tudjak mit akartam irni.

Thereon, a vándorló varázsló

Több
13 éve 5 hónapja #400150 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A HOBBIT

Sil írta: Mondjuk valahol érthető, hogy próbálnak még női karaktereket becsempészni, mert a Hobbitban még az még nagyobb hiánycikk, mint a Gy.U.-ban, de XenArwen és Itaril sem bizonyult valami népszerű koncepciónak a rajongók körében...

Az egyetlen női karakter, akire emlékszem a könyvből, az Tarisznyádi-Zsákos Lobélia, aki épp felméri a Zsáklakot, amikor Bilbó hazatér :)

A Hobbitban minden állat beszél. Nagyon kíváncsi leszek a pókok és a wargok hangjára.

Több
13 éve 5 hónapja #400003 Írta: Metaflora
Metaflora válaszolt a következő témában: A HOBBIT

Gandalf írta: Ez igaz, viszont ha a trollok beszélni fognak, mint a könyvben, akkor szerintem karakteres hangokat adnak nekik.

A trollos dolog elég fura lenne, ha NEM beszélnének... de ami a könyvet illeti, akkor már a sasok is beszélnek :)

Több
13 éve 5 hónapja #399973 Írta: Gandalf
Ez igaz, viszont ha a trollok beszélni fognak, mint a könyvben, akkor szerintem karakteres hangokat adnak nekik.

Több
13 éve 5 hónapja #399966 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: A HOBBIT

Gandalf írta: (Sasokat, pókokat és wargokat nem fognak emberek játszani szerintem.)

Szerintem a Hi-tech CGI korában a trollokat sem ;)

Our knees do not bend easily

Több
13 éve 5 hónapja #399965 Írta: Sil

Gandalf írta: Tippem:
Thranduilné is lehetne akár. Akkor nem szerelmi, hanem anyai viszonya lenne Legolasszal.

Na igen, ez lenne még talán a legjobb. Egyetértek.

Tears unnumbered

Több
13 éve 5 hónapja #399962 Írta: Gandalf
Tippem:
Thranduilné is lehetne akár. Akkor nem szerelmi, hanem anyai viszonya lenne Legolasszal.

Most már alig hiányzik pár szereplő:
A trollok, Bolg, Galion, főporkoláb, Dáin - van még valaki?
(Sasokat, pókokat és wargokat nem fognak emberek játszani szerintem.)

Több
13 éve 5 hónapja #399961 Írta: Sil

Gandalf írta: Tauriel. :?:

Hát, egy kissé átdolgozott Itarilnak tűnik egyelőre, nem véletlenül hangsúlyozza PJ, hogy NEM lesz Legolas szerelme...
Mondjuk valahol érthető, hogy próbálnak még női karaktereket becsempészni, mert a Hobbitban még az még nagyobb hiánycikk, mint a Gy.U.-ban, de XenArwen és Itaril sem bizonyult valami népszerű koncepciónak a rajongók körében...

Barry Humphries-nak egyébként egészen jó hangja van, így már el tudom képzelni goblinnak (a cápát figyeljétek):

Tears unnumbered

Több
13 éve 5 hónapja #399909 Írta: Gandalf

Több
13 éve 5 hónapja #399853 Írta: Sil
PJ bejelentett két újabb szereplőt (Evangeline Lilly - Tauriel, Barry Humphries - Goblin King) és megerősítette Luke Evans (Bard) és Benedict Cumberbatch (Smaug) szereplését is:
www.facebook.com/notes/peter-jac ... 6515141558
Hmm... nem említi viszont a Necromancert Bennél... (Sebaj, az csak bónusz lett volna, Smaug a lényeg.)
Barry Humphries-t rebesgették már korábban is, de én sajnos csak Dame Edna-ként ismerem, szóval elég nehéz elképzelnem ebben a szerepben... :lol: ("delicate sensitivity and emotional depth", LOL... :lájk: )

Tears unnumbered

Több
13 éve 5 hónapja #399756 Írta: Gandalf
A Variety úgy tudja, hogy a New Line Cinema hivatalosan is megerősítette Luke Evans szereplését (Bard) A Hobbitban:
www.variety.com/article/VR1118038701?refCatId=13

Több
13 éve 5 hónapja #399661 Írta: Sil
Interjú Martin Freeman párjával, beszél kicsit arról is, hogy hogyan viselte Martin a forgatást a világ túlsó végén:
www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/ar ... eeman.html

When he first got the part in New Zealand it was going to be for 18 months with no break, which would have been terrifying; but we knew he couldn't not do it, so we'd have to work it out. But, of course, he has been able to come back to do Sherlock.
Although when he'd been out there for over six weeks he really needed to see us. His heart ached a little bit. But we know the film is going to be huge.
He does get stressed, though. Sometimes he rings me up at 7am to say: "I've been covered in c**p, hanging upside down and I've got bloody ears on." But he knows it's for the greater good and he does it with a smile.

Tears unnumbered

Több
13 éve 5 hónapja #399609 Írta: Sil
Én meg: :shock: :D :D :D :D :D :mrgreen:

Azért lassan ideje lenne megszólalnia már PJ-nek is, szvsz, a Comic Con-ig csak nem húzhatja ki...

Tears unnumbered

Több
13 éve 5 hónapja #399589 Írta: Gandalf

Több
13 éve 5 hónapja #399572 Írta: Sil
A Deadline szerint Luke Evans kapta Bard szerepét:
www.theonering.net/torwp/2011/06 ... t-as-bard/
És Benedict lesz szerintük Smaug és a Necromancer hangja is:
www.deadline.com/2011/06/benedic ... he-hobbit/

Tears unnumbered

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.614 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére