A HOBBIT

Több
13 éve 4 hónapja #402178 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: A HOBBIT
Hát, Kili elég tündésre sikeredett... :shock: :?

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 4 hónapja #402175 Írta: Grondir
Grondir válaszolt a következő témában: A HOBBIT
Erre nem is emlékeztem! :)

Lacho calad! Drego morn!

"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 4 hónapja #402174 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: A HOBBIT
A Bakacsinerdőben a Beorntól kapott íjakkal lődöznek az állatokra.

Több
13 éve 4 hónapja #402173 Írta: Grondir

Gandalf írta: Az íj a könyvből van. :)

Le van írva, hogy van íja? én csak arról tudok, amikor Thorin rálő egy szaruíjjal a követre. De egyébként nem tartom rossz ötletnek hogy a törpök is íjászkodnak, csak még A babóban/Hobbitban is kevés rá az utalás.

Lacho calad! Drego morn!

"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."

Több
13 éve 4 hónapja #402172 Írta: Gandalf
Én is azt várom már, hogy legyen nagyobb felbontású. :)

Az íj a könyvből van. :)

Több
13 éve 4 hónapja #402171 Írta: Grondir
:o

Ezek egyre furábbak! De nem rosszak! Bár az íj azért elég fura, de belefér. meg kicsit lehetett volna ezeknek hosszabb szakálluk, nem sokkal, csak... :D
A kardjuk is fura.

Nagyobb felbontásban nincs? :D

Lacho calad! Drego morn!

Több
Több
13 éve 4 hónapja - 13 éve 4 hónapja #402155 Írta: Grondir

Gandalf írta:

Grondir írta: Na, ezek már sokkal jobbak! :lájk:
Bár szerintem még mindig van mit fejlődni!

Miben? :lol:

Hát olyan törpösebbek! Nincs olyan nagyon extrém haj és befont szemöldök! De igazából azon is csak azzal az egy törppel volt bajom. A többi nem rossz! Bár kicsit túl durvák. Utazó törpöknek jók, de egyébként biztosan (még a Kékhegységben is) díszesebbek stb. szerintem.

Lacho calad! Drego morn!

Utolsó szerkesztés: 13 éve 4 hónapja által.

Több
13 éve 4 hónapja #402061 Írta: Gandalf
Tevildo: Igen, érezhetően a közvetlen családtagok jobban hasonlítanak egymásra.

A második produkciós videó képről képre elemezve:
www.theonering.net/torwp/2011/07 ... -number-2/

Több
13 éve 4 hónapja #402034 Írta: Tevildo
Tevildo válaszolt a következő témában: A HOBBIT
Van egy elméletem a szokatlan hajviseletre:

hiszen itt van egy törpcsaládok szerinti "osztályozottság"

Dori, Nori és Ori a GyU függeléke szerint rokonok (Thorin távoli rokonai, Durin házának leszármazottai)

Oin és Gloin megintcsak testvérek, ahogy Dwalin és Balin ill. Fili és Kili is. Bifur, Bofur és Bombur szintén rokonok.

Lehet hogy ezek a házak mind megkülönböztethetőek lesznek haj- és szakállviseletük szerint is... :?:

Üdv,
a Macskaherceg

Több
13 éve 4 hónapja #402025 Írta: Sil
És egy új forgatási videó :lájk: :
www.facebook.com/video/video.php ... 7&comments

Tears unnumbered

Több
13 éve 4 hónapja #401993 Írta: Gandalf

Grondir írta: Na, ezek már sokkal jobbak! :lájk:

Miben? :lol:

Több
13 éve 4 hónapja #401985 Írta: Grondir
Na, ezek már sokkal jobbak! :lájk:

Lacho calad! Drego morn!

Több
13 éve 4 hónapja #401980 Írta: Gandalf
GLÓIN ÉS ÓIN:

www-images.theonering.org/torwp/wp-conte...7/6970_912526707.jpg
Nagyobb felbontásban:
collider.com/wp-content/uploads/hobbit-m...age-oin-gloin-01.jpg

(Ugye, Glóin A Gyűrű Szövetsége filmváltozatában így nézett ki a völgyzugolyos jelenetnél: lotrtcgdb.com/images/LOTR15006.jpg - hasonlít rá a fiatalkori énje, és a tesóján is látszik, hogy Gimli rokona. :) )

Úgy látszik, naponta érkeznek a törpök. 8-)

Több
13 éve 4 hónapja #401956 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: A HOBBIT
A csillagszerű frizura nagyon tündebarát!!!:)

Több
13 éve 4 hónapja #401937 Írta: Aydin
Aydin válaszolt a következő témában: A HOBBIT
:shock: ...
Láthatóan igyekszenek, hogy meg lehessen különböztetni egymástól a törpöket. Ez dicséretes. :)

Több
13 éve 4 hónapja #401898 Írta: Finwe
Hát ha megnézem a baloldali figura haját akkor, az tényleg kicsit extrémebb a GYu filmekhez képest, kicsit modernebb felfogás...DE jó

Több
13 éve 4 hónapja #401880 Írta: Gandalf

Több
13 éve 4 hónapja #401870 Írta: Finwe
Ez jó. Első ránézésre kicsit olyan volt mintha jól kidolgozott 3d modellek lennének:)) Valszeg a bevilágítás miatt.

Több
13 éve 4 hónapja #401857 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: A HOBBIT
:lájk:

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
Több
13 éve 4 hónapja #401211 Írta: Gandalf

Az alábbiakban a Fórum Hungary által küldött sajtóhírt olvashatjátok, amely két igencsak népszerű franchise hazai sorsát is érinti.

Budapest, 2011. július 1. – Az MGM a tegnapi napon Los Angelesben bejelentette, hogy hosszú távra szóló forgalmazási megállapodást kötött a Forum Filmmel, a Cinema City International NV (CCI) film disztribúcióért felelős leányvállalatával. A megállapodás mozi és DVD/BD jogokra egyaránt vonatkozik, az érintett országok Lengyelország, Magyarország, Románia, Bulgária, és Izrael, valamint bizonyos filmek esetében Csehország és Szlovákia is. A szerződés az elkövetkező öt év új bemutatóira szól, többek között tartalmazza a nagy várakozás övezte “Hobbit” filmeket 2012-ben és 2013-ban, valamint a Bond franchise következő részeit, a 2012. november 8-án a hazai mozikba kerülő “Bond 23”-at, és az egyelőre dátum nélküli “Bond 24”-et.

“Bár kapcsolatunk Gary-vel és Roger-rel régi keletű, büszkeséggel tölt el, hogy minket választottak forgalmazó partnerüknek a “mi” piacainkon. “ mondta el Mooky Greidinger, a Cinema City International elnök-vezérigazgatója. “Hosszú távú megállapodást kezdeni ilyen várható filmekkel nagyon izgalmas, biztos vagyok benne, hogy a Forum Film csapatok minden országban elkötelezetten fognak azon dolgozni, hogy maximalizálják az MGM filmek piaci eredményeit.”

“Nagyon szerencsésnek érezzük magunkat, hogy folytathatjuk a kapcsolatunkat Mooky-val és a Forum Filmmel. Úgy gondoljuk, a Forumnál a lehető legjobb kezekben lesznek filmjeink ezeken a piacokon” – nyilatkozta Barber és Birnbaum, az MGM alelnök-vezérigazgatói.

aeonflux.freeblog.hu/archives/2011/07/01...um_es_az_mgm_kozott/

FRISSÍTÉS:

Az MGM-filmek magyarországi DVD- és Blu-ray Disc-kiadását a megállapodás értelmében a Gamma Home Entertainment viszi tovább.
www.dvdextra.hu/news.asp?KOD=65183384163500583780274496

:idea:

Több
13 éve 4 hónapja #401107 Írta: Gandalf

Snuffles írta: Mondjuk nem ismerem az MGM körüli sztorikat, csak azt, hogy elárverezték a Csillagkapu díszleteit, de örülök, ha megoldódtak a gondok :) Kár lett volna érte.

Részletek:
tolkien.hu/index.php?option=com_ ... Itemid=220

Több
13 éve 4 hónapja #401105 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: A HOBBIT

Sil írta: [...] És akkor mintegy önkínzásként letöltötte a Sherlockot az iPad-jére és megnézte.

Azért nem nagyon tudom sajnálni, szegény, le kellett töltenie az iPadjére... :P De végül is Martin Freeman lett Bilbó és remek választás volt, megérte várni.
Mondjuk nem ismerem az MGM körüli sztorikat, csak azt, hogy elárverezték a Csillagkapu díszleteit, de örülök, ha megoldódtak a gondok :) Kár lett volna érte.

"Well, I'm back."

Több
13 éve 4 hónapja #401096 Írta: Sil
Az Empire cikke szkennelve:
shagneto.tumblr.com/post/7051681 ... -2011-full
Különösen tetszik az a rész, amikor Martin kiválasztásáról van szó. :D
(Röviden: Del Toro és PJ számára is Martin Freeman volt Bilbó, és fel is keresték Londonban, és Martin alig várta, hogy kezdhessen, de nem tudtak neki konkrét időpontot mondani az MGM helyzete miatt, és mire az megoldódott, Martinnak közbejött a Sherlock, úgyhogy nemet kellett mondania. PJ átnézte mind a 60 próbafelvételt Bilbó szerepére, de nem talált más alkalmas jelöltet, mert hát egyik sem Martin volt. És akkor mintegy önkínzásként letöltötte a Sherlockot az iPad-jére és megnézte. Azt mondja, hogy élvezte a Sherlock-ot, de közben nyomorultul érezte magát, mert csak arra tudott gondolni, hogy Martin tökéletes lenne Bilbónak (ezek szerint nem vagyok ezzel egyedül... :P ) . És aztán hajnalban felébredt 3-4 körül, és rögtön felhívta Martin ügynökét, hogy kérdezze meg Martint, tudná-e vállalni, ha a Sherlock köré szerveznék a forgatást... :) )

Tears unnumbered

Több
13 éve 4 hónapja #401065 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: A HOBBIT
A fül-láb dolgokhoz nem tudok hozzászólni, de a hajszín változása szerintem színészhez van igazítva. Nem biztos, hogy természetesen hatna az eredeti bilbós árnyalat az új Bilbó arcával. :D Ez is lehet a változás oka, de csak tippelek.

"Well, I'm back."

Több
13 éve 4 hónapja #401063 Írta: Sil
A képek teljes verziója az Empire-ből:
www.empireonline.com/news/story.asp?NID=31352

Tears unnumbered

Több
13 éve 4 hónapja #400947 Írta: Gandalf
Az egyébként egy picit zavar Bilbó kinézetében, hogy egyáltalán nem törekedtek a Sir Ian Holm-féle öreg Bilbóhoz való hasonlóságra.
Sokkal világosabb (szőke?) paróka, világos szemöldök, teljesen más formájú fül és láb. Mind öltözetében, mind kinézetében inkább Pippinre hasonlít, mint a GyU-Prológus sminkkel megfiatalított Holmjára. :roll:

Több
13 éve 5 hónapja #400864 Írta: Sil
Az EW cikk szkennelt verziója:
www.herr-der-ringe-film.de/v3/de ... _70848.php

Tears unnumbered

Több
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.588 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére