Arwen (Liv Tyler)

Több
21 éve 2 hónapja #139760 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Liv utálok figyelem!
Az ilyen hozzászólásokat szerintem nem ide kellene címezni!
Egy szereplőnek a topikját nem azért hozták létre hogy az adot színészt ócsárolják a topikban! Szerintem ha a topikgazda visszajön akkor ki lesznek törölve az ilyen üzenetek! Legalábbis én ezt tenném...
Tehát a lényeg: az ilyen hozzászólásokhoz keressetek fel egy másik topikot!

Örökké nem eshet...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hónapja #139757 Írta: hedge_hog
hedge_hog válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Lalaith Scarlett írta: A maiak közül pedig egyértelműen Sophie... :roll:

Teljesen igazad van!! :crying: Audrey sajnos kiesik :cry: úgyhogy Sophie-s újraforgatást kérnék, ha lehet! :roll:

sophiemarceau.ovh.org/images/home/img_home.jpg
www.actressarchives.com/display. ... ophie6.jpg

~ Une lumi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hónapja #139750 Írta: Lalaith Scarlett
Lalaith Scarlett válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

hedge_hog írta: De rég jártam erre... jó ideig tartott, mire visszaolvastam júli közepéig! 8O Szóval üdv minden Liv Tyler-ellenesnek. :-) Semmi bajom nem volt vele a LOTR-ig, de onnantól kezdve rengeteg, amiket már mind leírtatok. Az pedig teljesen új info nekem, hogy Sophie Marceau elől halászta el a szerepet! Felháborító! Ő tényleg nagyon szupi lett volna a szerepre. Valaki írta, hogy régi színésznők közül mennyivel könnyebb lett volna választani. Ezzel is egyetértek. Számomra világos, hogy Audrey Hepburn-ből tökéletes Arwen lett volna. Ne is próbáljon senki meggyőzni az ellenkezőjéről! :nono: Olyan kisugárzása volt, ami a filmvásznon is átjött, elegáns, tiszta, méltóságteljes, gyönyörű, és iszonyú tartás mindehhez. Nem véletlen, hiszen egy nemesi származású hölgyről van ám szó. Plusz a szerephez elengedhetetlenül érezhető ártatlanság s ugyanakkor bölcsesség. Ha valaki már hallotta a hangját, az tudja, hogy már csak ez alapján is perfekt lett volna. És akkor még a nyálas, hisztis jelenetek sem kellettek volna, csak egy közeli kép a szemeiről. Tessék csak jól megnézni, a dolog egyértelműen adja önmagát:

ibelgique.ifrance.com/cinedestin ... audrey.jpg
www149.pair.com/marilynn/audrey.jpg
i.imdb.com/Photos/Mptv/1189/0033_2440.jpg
silverscreensirens.com/galleries/aud38.htm
i.imdb.com/Photos/Mptv/1182/33-2262.jpg

Na, nem akarok kampányolni :-) csak Miss Tylertől mindig ideges leszek. Hány tehetséges fiatal nem jut szerephez a protekciósok miatt. :evil:

Mennyire igazad van! Audrey gyönyörű, tehetséges, és méltóságteljes volt, tökéletes lett volna a szerephez!!! A maiak közül pedig egyértelműen Sophie... :roll: Az utolsó két mondatoddal is egyetértek, hánynom kell az ilyen Kelly Osburn és Tylerecske-féléktől....

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Több
21 éve 2 hónapja #139726 Írta: hedge_hog
hedge_hog válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
De rég jártam erre... jó ideig tartott, mire visszaolvastam júli közepéig! 8O Szóval üdv minden Liv Tyler-ellenesnek. :-) Semmi bajom nem volt vele a LOTR-ig, de onnantól kezdve rengeteg, amiket már mind leírtatok. Az pedig teljesen új info nekem, hogy Sophie Marceau elől halászta el a szerepet! Felháborító! Ő tényleg nagyon szupi lett volna a szerepre. Valaki írta, hogy régi színésznők közül mennyivel könnyebb lett volna választani. Ezzel is egyetértek. Számomra világos, hogy Audrey Hepburn-ből tökéletes Arwen lett volna. Ne is próbáljon senki meggyőzni az ellenkezőjéről! :nono: Olyan kisugárzása volt, ami a filmvásznon is átjött, elegáns, tiszta, méltóságteljes, gyönyörű, és iszonyú tartás mindehhez. Nem véletlen, hiszen egy nemesi származású hölgyről van ám szó. Plusz a szerephez elengedhetetlenül érezhető ártatlanság s ugyanakkor bölcsesség. Ha valaki már hallotta a hangját, az tudja, hogy már csak ez alapján is perfekt lett volna. És akkor még a nyálas, hisztis jelenetek sem kellettek volna, csak egy közeli kép a szemeiről. Tessék csak jól megnézni, a dolog egyértelműen adja önmagát:

ibelgique.ifrance.com/cinedestin ... audrey.jpg
www149.pair.com/marilynn/audrey.jpg
i.imdb.com/Photos/Mptv/1189/0033_2440.jpg
silverscreensirens.com/galleries/aud38.htm
i.imdb.com/Photos/Mptv/1182/33-2262.jpg

Na, nem akarok kampányolni :-) csak Miss Tylertől mindig ideges leszek. Hány tehetséges fiatal nem jut szerephez a protekciósok miatt. :evil:

~ Une lumi

Több
21 éve 2 hónapja #139717 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Szép Gilraen írta:

Artemisz írta:
IDE HALLGASSATOK!!
Liv Tyler ÓRIÁSI NAGY SZÍNÉSZNŐ!!!!!
Ahhoz képest, hogy milyen fiatal, még inkább, ahhoz képest meg pláne, hogy modellből lett színésznő...
Na, jó, lehet, hogy az elején apuci kicsit megadta neki a kezdőlökést, de ő ezt maximálisan túlteljesítette és kamatoztatta, nem pedig visszaélt vele, mint a legtöbb 2.-3. generációs színészpalánta!
Szerintem csodálatosan játszik, és CSUPA LÉLEK AZ ARCA, márpedig vajmi keveset ér a legtökéletesebb szabályos szépség is, ha üres!!! (más kérdés, hogy sztem akkor már nem is szépség..)
Arwent is nagyszerűen játssza, márpedig ez tényleg szörnyű nehéz!
Gondoljátok csak el: egy 3000 éves tünde "idő érlelte bölcsességét" és komolyságát megjeleníteni, hogy közben ne látsszék se túl elvontnak, se túl hidegnek!
Livnek ez sikerült! És mindezeken felül csak úgy sugárzik belőle az odaadás és a lágyság!!
Na, kb ez a véleményem! Lehet vitatkozni!

ANNYIRA egyet tudok érteni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D :D :dance: :cheers: :itscool: :itscool: :biggrin2: :bounce: :hello: :mrgreen:
Még mindig csak egyet tudok érteni,hozzátéve, hogy ez:

Hogy a drága Aerosmith-kislányban az extra-méretű száját, a lópofiját, vagy a vinyogó hangját szeretitek, az még mindig rejtély előttem, de hogy a Liv-féle Arwenben mit.... Az imádott livike egyetlenegy szentimentális arckifejezéssel "játszotta" Arwent, kész röhej volt a csaj, komolyan, azonis kevésbé szakadtam volna a röhögéstől, ha pl. Whoopy Goldberg lett volna Arwen
Aztán meg nincs semmi kisugárzása se, csak az a művigyor a görény fején...
Nagyon megrázott... :o :( :!: :roll:

Ui.: És figyeltétek, hogy a Nimrodel Melian által feltett német Lives oldalon még címben is úgy szerepel szegény lány neve, hogy Liv Taylor?! :roll: :lol: 8O :D :) :wink:

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
21 éve 2 hónapja #139709 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Arwen16 írta: Csak én érzem azt hogy ez a hely már csak szegény liv fikázásából áll? Kérlekszépen hagyjátok abba!

Remélem nem érezted úgy, hogy én is utálom. :roll: Mert erről szó sincs.

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 2 hónapja #139691 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Arwen16 írta: Csak én érzem azt hogy ez a hely már csak szegény liv fikázásából áll? Kérlekszépen hagyjátok abba!

Egyetértek!

Lalaith! Ez tényleg egy "kicsit" sok. Szerintem ki lehetne fejezni máshogy is ha vlmi nem tetszik. Liv Tyler modell nem pedig színész, ezért van, hogy a játéka "nem az igazi"( :evil: ) P.J. így is elég nagy bajban volt a tündéket illetőleg, és azért Liv a szebb nőkhöz tartozik.Nem lehet egyszerre minden nagyszerű egy ilyen nehéz szerep esetében. Persze az megengetheti magának az ilyen szöveget aki vörösdiplomával távozott a színművészetiről, csodálatos szép, jelentkezett a LotR forgatásra és P.J. kidobta :mrgreen:

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
21 éve 2 hónapja #139684 Írta: Arwen16
Arwen16 válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Csak én érzem azt hogy ez a hely már csak szegény liv fikázásából áll? Kérlekszépen hagyjátok abba!

Több
21 éve 2 hónapja #138979 Írta: Coralie
www.elfenwelt.net/Arwen/Arwen-Wallpaper.html
Sok szép háttérkép :) - sok jól ismert képből. :?
hometown.aol.com/jillconway/arwenwp2.jpg
Arwen-utálóknak előnyös: Minden látszik, csak ő nem. :wink:
blitzgalpapers.angelofmiseri.com ... ic012.html
Arwen négy arca. Vigyázat :!: , egyre hisztisebb (hogy kedvelt szavatokkal éljek).
blitzgalpapers.angelofmiseri.com/acpic008.html
Ez nem is olyan rossz...
blitzgalpapers.angelofmiseri.com/acpic009.html
Na ez már az!

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #138816 Írta: Coralie

Lalaith Scarlett írta: Hogy a drága Aerosmith-kislányban az extra-méretű száját, a lópofiját, vagy a vinyogó hangját szeretitek, az még mindig rejtély előttem, de hogy a Liv-féle Arwenben mit.... :roll: Az imádott livike egyetlenegy szentimentális arckifejezéssel "játszotta" Arwent, kész röhej volt a csaj, komolyan, azonis kevésbé szakadtam volna a röhögéstől, ha pl. Whoopy Goldberg lett volna Arwen :twisted: :P
Aztán meg nincs semmi kisugárzása se, csak az a művigyor a görény fején... :roll: :twisted:

Azért ez nekem egy kicsit sok. Persze-persze, vannak hibái, de én nem látom ennyire szörnyűnek.

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #138811 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Adelard írta: Na velem biztos nem fog megtörténni... :roll: :evil:

Én is meglepődtem magamon!Lehet hogy front van!Vagy napszurást kaptam !Vagy már most elegem lett a suliból! :)

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 2 hónapja #138795 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Nilraen írta: Hát ennyire azért talán nem borzalmas.... :? Nekem sem a kedvenc színészem,és szerintem is vannak olyan részek amikor lópofija van,de azon a képen tényleg szép.
Ma újra megnéztem a TTT-t,és mostmár belenyugodtam abba a nyálazós részbe.Egyáltalán nem zavart!!Nem gondoltam volna ,hogy ez is meg fog történni velem-hogy nem idegesit majd az a rész... :roll:

Na velem biztos nem fog megtörténni... :roll: :evil:

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
21 éve 2 hónapja #138792 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Hát ennyire azért talán nem borzalmas.... :? Nekem sem a kedvenc színészem,és szerintem is vannak olyan részek amikor lópofija van,de azon a képen tényleg szép.
Ma újra megnéztem a TTT-t,és mostmár belenyugodtam abba a nyálazós részbe.Egyáltalán nem zavart!!Nem gondoltam volna ,hogy ez is meg fog történni velem-hogy nem idegesit majd az a rész... :roll:

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 2 hónapja #138780 Írta: Lalaith Scarlett
Hogy a drága Aerosmith-kislányban az extra-méretű száját, a lópofiját, vagy a vinyogó hangját szeretitek, az még mindig rejtély előttem, de hogy a Liv-féle Arwenben mit.... :roll: Az imádott livike egyetlenegy szentimentális arckifejezéssel "játszotta" Arwent, kész röhej volt a csaj, komolyan, azonis kevésbé szakadtam volna a röhögéstől, ha pl. Whoopy Goldberg lett volna Arwen :twisted: :P
Aztán meg nincs semmi kisugárzása se, csak az a művigyor a görény fején... :roll: :twisted:

Több
21 éve 2 hónapja #138775 Írta: Arwen16
aha szerintem is nagyon szép!

Több
21 éve 2 hónapja #138761 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Sil írta:

Barahir írta: Igen, itt is van. Ebben fog Arwen "elmúlni", abban az ágyban, Lórienben.

A ruha maga nem bíbor, hanem fekete, csak az ujja piros... :wink: (Egyébként ez Völgyzugoly, nem Lórien.)
katt ide

nem sok kép van amin csodálatos Arwen de ez az egyik az biztos! Fantasztikusan szép ezen a képen! :)

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 2 hónapja #138751 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Barahir írta: Igen, itt is van. Ebben fog Arwen "elmúlni", abban az ágyban, Lórienben.

A ruha maga nem bíbor, hanem fekete, csak az ujja piros... :wink: (Egyébként ez Völgyzugoly, nem Lórien.)
katt ide

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 2 hónapja #138734 Írta: Barahir
Barahir válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Több
21 éve 2 hónapja #138733 Írta: Coralie
Egyébként nem tudom, hogy mi a bajotok azzal, hogy sír, amikor el kell válnia valakitől, akit szeret. Én is sírnék, ha tudnám, hogy soha többet nem láthatám a családomat, vagy ha meghalna valaki, aki közel állt hozzám.
És lehet, hogy nem is lesz annyira érzelgős a Filmben :roll: , majd meglátjuk.

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #138732 Írta: Barahir

Nimrodel Melian írta:

Barahir írta: abban a bíbor ruhában

Milyen bíbor ruha? Láthattam én már azt úgy egészben? Mert most valahogy nem rémlik...

Igen, itt is van. Ebben fog Arwen "elmúlni", abban az ágyban, Lórienben.
213.157.100.65/~tolkien/images/film/official/rotk1/rotk29.jpg

Több
21 éve 2 hónapja #138729 Írta: Coralie

Barahir írta: abban a bíbor ruhában

Milyen bíbor ruha? Láthattam én már azt úgy egészben? Mert most valahogy nem rémlik...

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #138726 Írta: Barahir

Enna írta:

Augustíne írta: Már megint hisztizik:
img-nex.theonering.net/images/sc ... 1_orig.jpg

Jellemző.... :twisted:

Ahogy közeleg a történet a végéhez, ő egyre többet fog hisztizni... :?

Kapaszkodjatok meg:
a RoTK-ban lesz még KÉT hiszti jelenet:
egy a búcsú Elrondtól (ez is egy kis könnycsepp), :crying:
kettő Aragorn elmúlása felé (gondolom én), abban a bíbor ruhában, még a szája is lefelé vonaglik... :bawling:

Több
21 éve 2 hónapja #138579 Írta: Enna Silme
Enna Silme válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Augustíne írta: Már megint hisztizik:

Jellemző.... :twisted:

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
21 éve 2 hónapja #138536 Írta: Coralie

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #137906 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Már megint hisztizik:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 2 hónapja #137443 Írta: Coralie

Sil írta: Arwenes RotK plakát ill. háttérkép:
www.lordoftherings.net/index_rot ... html?arwen

Essetek csak a torkomnak, de ezen a képen szerintem akkor is egész jól néz ki!
Na jó, kicsit azért erősnek tartom a vörös rúzst.

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #137436 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Arwenes RotK plakát ill. háttérkép:
www.lordoftherings.net/index_rot ... html?arwen

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 2 hónapja #137422 Írta: Lalaith Scarlett
Nem gázoltál :D Szerintem liv se egy szépség, a baba hozzá képest elmegy de ízlések és pofonok :wink: :D :)

Több
21 éve 2 hónapja #137379 Írta: Arwen16
Nem gázoltál a lelkünkbe!
:wink:

Több
21 éve 2 hónapja #137364 Írta: Enna Silme
Enna Silme válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Lalaith Scarlett írta: Nem hiszek a szememnek... 8O egy viszonylag normális Arwen-baba:
8O :roll: www.theonering.net/scrapbook/view/4736

Lehet, hogy a lelketekbe gázolok, de szerintem ez undorító... Micsoda száj! Jó, Livnek is nagy szája van, de ez túlzás!!! :?

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.224 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére