- Köszönetek: 0
Arwen (Liv Tyler)
- Arden Borough
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Az ilyen hozzászólásokat szerintem nem ide kellene címezni!
Egy szereplőnek a topikját nem azért hozták létre hogy az adot színészt ócsárolják a topikban! Szerintem ha a topikgazda visszajön akkor ki lesznek törölve az ilyen üzenetek! Legalábbis én ezt tenném...
Tehát a lényeg: az ilyen hozzászólásokhoz keressetek fel egy másik topikot!
Örökké nem eshet...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- hedge_hog
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Lalaith Scarlett írta: A maiak közül pedig egyértelműen Sophie...
Teljesen igazad van!! :crying: Audrey sajnos kiesik úgyhogy Sophie-s újraforgatást kérnék, ha lehet!
sophiemarceau.ovh.org/images/home/img_home.jpg
www.actressarchives.com/display. ... ophie6.jpg
~ Une lumi
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
hedge_hog írta: De rég jártam erre... jó ideig tartott, mire visszaolvastam júli közepéig! 8O Szóval üdv minden Liv Tyler-ellenesnek. Semmi bajom nem volt vele a LOTR-ig, de onnantól kezdve rengeteg, amiket már mind leírtatok. Az pedig teljesen új info nekem, hogy Sophie Marceau elől halászta el a szerepet! Felháborító! Ő tényleg nagyon szupi lett volna a szerepre. Valaki írta, hogy régi színésznők közül mennyivel könnyebb lett volna választani. Ezzel is egyetértek. Számomra világos, hogy Audrey Hepburn-ből tökéletes Arwen lett volna. Ne is próbáljon senki meggyőzni az ellenkezőjéről! :nono: Olyan kisugárzása volt, ami a filmvásznon is átjött, elegáns, tiszta, méltóságteljes, gyönyörű, és iszonyú tartás mindehhez. Nem véletlen, hiszen egy nemesi származású hölgyről van ám szó. Plusz a szerephez elengedhetetlenül érezhető ártatlanság s ugyanakkor bölcsesség. Ha valaki már hallotta a hangját, az tudja, hogy már csak ez alapján is perfekt lett volna. És akkor még a nyálas, hisztis jelenetek sem kellettek volna, csak egy közeli kép a szemeiről. Tessék csak jól megnézni, a dolog egyértelműen adja önmagát:
ibelgique.ifrance.com/cinedestin ... audrey.jpg
www149.pair.com/marilynn/audrey.jpg
i.imdb.com/Photos/Mptv/1189/0033_2440.jpg
silverscreensirens.com/galleries/aud38.htm
i.imdb.com/Photos/Mptv/1182/33-2262.jpg
Na, nem akarok kampányolni csak Miss Tylertől mindig ideges leszek. Hány tehetséges fiatal nem jut szerephez a protekciósok miatt.
Mennyire igazad van! Audrey gyönyörű, tehetséges, és méltóságteljes volt, tökéletes lett volna a szerephez!!! A maiak közül pedig egyértelműen Sophie... Az utolsó két mondatoddal is egyetértek, hánynom kell az ilyen Kelly Osburn és Tylerecske-féléktől....
Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...
- hedge_hog
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
ibelgique.ifrance.com/cinedestin ... audrey.jpg
www149.pair.com/marilynn/audrey.jpg
i.imdb.com/Photos/Mptv/1189/0033_2440.jpg
silverscreensirens.com/galleries/aud38.htm
i.imdb.com/Photos/Mptv/1182/33-2262.jpg
Na, nem akarok kampányolni csak Miss Tylertől mindig ideges leszek. Hány tehetséges fiatal nem jut szerephez a protekciósok miatt.
~ Une lumi
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
ANNYIRA egyet tudok érteni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dance: :cheers: :itscool: :itscool: :biggrin2: :bounce: :hello:Szép Gilraen írta:
Artemisz írta:
IDE HALLGASSATOK!!
Liv Tyler ÓRIÁSI NAGY SZÍNÉSZNŐ!!!!!
Ahhoz képest, hogy milyen fiatal, még inkább, ahhoz képest meg pláne, hogy modellből lett színésznő...
Na, jó, lehet, hogy az elején apuci kicsit megadta neki a kezdőlökést, de ő ezt maximálisan túlteljesítette és kamatoztatta, nem pedig visszaélt vele, mint a legtöbb 2.-3. generációs színészpalánta!
Szerintem csodálatosan játszik, és CSUPA LÉLEK AZ ARCA, márpedig vajmi keveset ér a legtökéletesebb szabályos szépség is, ha üres!!! (más kérdés, hogy sztem akkor már nem is szépség..)
Arwent is nagyszerűen játssza, márpedig ez tényleg szörnyű nehéz!
Gondoljátok csak el: egy 3000 éves tünde "idő érlelte bölcsességét" és komolyságát megjeleníteni, hogy közben ne látsszék se túl elvontnak, se túl hidegnek!
Livnek ez sikerült! És mindezeken felül csak úgy sugárzik belőle az odaadás és a lágyság!!
Na, kb ez a véleményem! Lehet vitatkozni!
Még mindig csak egyet tudok érteni,hozzátéve, hogy ez:
Hogy a drága Aerosmith-kislányban az extra-méretű száját, a lópofiját, vagy a vinyogó hangját szeretitek, az még mindig rejtély előttem, de hogy a Liv-féle Arwenben mit.... Az imádott livike egyetlenegy szentimentális arckifejezéssel "játszotta" Arwent, kész röhej volt a csaj, komolyan, azonis kevésbé szakadtam volna a röhögéstől, ha pl. Whoopy Goldberg lett volna Arwen
Aztán meg nincs semmi kisugárzása se, csak az a művigyor a görény fején...
Nagyon megrázott...
Ui.: És figyeltétek, hogy a Nimrodel Melian által feltett német Lives oldalon még címben is úgy szerepel szegény lány neve, hogy Liv Taylor?! 8O
- Coralie
- Nem elérhető
Remélem nem érezted úgy, hogy én is utálom. Mert erről szó sincs.Arwen16 írta: Csak én érzem azt hogy ez a hely már csak szegény liv fikázásából áll? Kérlekszépen hagyjátok abba!
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Aeglos
- Nem elérhető
Egyetértek!Arwen16 írta: Csak én érzem azt hogy ez a hely már csak szegény liv fikázásából áll? Kérlekszépen hagyjátok abba!
Lalaith! Ez tényleg egy "kicsit" sok. Szerintem ki lehetne fejezni máshogy is ha vlmi nem tetszik. Liv Tyler modell nem pedig színész, ezért van, hogy a játéka "nem az igazi"( ) P.J. így is elég nagy bajban volt a tündéket illetőleg, és azért Liv a szebb nőkhöz tartozik.Nem lehet egyszerre minden nagyszerű egy ilyen nehéz szerep esetében. Persze az megengetheti magának az ilyen szöveget aki vörösdiplomával távozott a színművészetiről, csodálatos szép, jelentkezett a LotR forgatásra és P.J. kidobta
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Arwen16
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Coralie
- Nem elérhető
Sok szép háttérkép - sok jól ismert képből.
hometown.aol.com/jillconway/arwenwp2.jpg
Arwen-utálóknak előnyös: Minden látszik, csak ő nem.
blitzgalpapers.angelofmiseri.com ... ic012.html
Arwen négy arca. Vigyázat , egyre hisztisebb (hogy kedvelt szavatokkal éljek).
blitzgalpapers.angelofmiseri.com/acpic008.html
Ez nem is olyan rossz...
blitzgalpapers.angelofmiseri.com/acpic009.html
Na ez már az!
Nimrodel
- Coralie
- Nem elérhető
Azért ez nekem egy kicsit sok. Persze-persze, vannak hibái, de én nem látom ennyire szörnyűnek.Lalaith Scarlett írta: Hogy a drága Aerosmith-kislányban az extra-méretű száját, a lópofiját, vagy a vinyogó hangját szeretitek, az még mindig rejtély előttem, de hogy a Liv-féle Arwenben mit.... Az imádott livike egyetlenegy szentimentális arckifejezéssel "játszotta" Arwent, kész röhej volt a csaj, komolyan, azonis kevésbé szakadtam volna a röhögéstől, ha pl. Whoopy Goldberg lett volna Arwen
Nimrodel
- Nilraen
- Nem elérhető
Én is meglepődtem magamon!Lehet hogy front van!Vagy napszurást kaptam !Vagy már most elegem lett a suliból!Adelard írta: Na velem biztos nem fog megtörténni...
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Adelard
- Nem elérhető
Na velem biztos nem fog megtörténni...Nilraen írta: Hát ennyire azért talán nem borzalmas.... Nekem sem a kedvenc színészem,és szerintem is vannak olyan részek amikor lópofija van,de azon a képen tényleg szép.
Ma újra megnéztem a TTT-t,és mostmár belenyugodtam abba a nyálazós részbe.Egyáltalán nem zavart!!Nem gondoltam volna ,hogy ez is meg fog történni velem-hogy nem idegesit majd az a rész...
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Nilraen
- Nem elérhető
Ma újra megnéztem a TTT-t,és mostmár belenyugodtam abba a nyálazós részbe.Egyáltalán nem zavart!!Nem gondoltam volna ,hogy ez is meg fog történni velem-hogy nem idegesit majd az a rész...
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
- Arwen16
- Nem elérhető
- Arden Borough
- Nem elérhető
nem sok kép van amin csodálatos Arwen de ez az egyik az biztos! Fantasztikusan szép ezen a képen!Sil írta:
A ruha maga nem bíbor, hanem fekete, csak az ujja piros... (Egyébként ez Völgyzugoly, nem Lórien.)Barahir írta: Igen, itt is van. Ebben fog Arwen "elmúlni", abban az ágyban, Lórienben.
katt ide
Örökké nem eshet...
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
A ruha maga nem bíbor, hanem fekete, csak az ujja piros... (Egyébként ez Völgyzugoly, nem Lórien.)Barahir írta: Igen, itt is van. Ebben fog Arwen "elmúlni", abban az ágyban, Lórienben.
katt ide
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Barahir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
213.157.100.65/~tolkien/images/f ... /off99.jpg
Arwen nincs többé:
213.157.100.65/~tolkien/images/film/trai.../fotr2/lotrtr217.jpg
- Coralie
- Nem elérhető
És lehet, hogy nem is lesz annyira érzelgős a Filmben , majd meglátjuk.
Nimrodel
- Barahir
- Nem elérhető
Igen, itt is van. Ebben fog Arwen "elmúlni", abban az ágyban, Lórienben.Nimrodel Melian írta:
Milyen bíbor ruha? Láthattam én már azt úgy egészben? Mert most valahogy nem rémlik...Barahir írta: abban a bíbor ruhában
213.157.100.65/~tolkien/images/film/official/rotk1/rotk29.jpg
- Coralie
- Nem elérhető
Milyen bíbor ruha? Láthattam én már azt úgy egészben? Mert most valahogy nem rémlik...Barahir írta: abban a bíbor ruhában
Nimrodel
- Barahir
- Nem elérhető
Ahogy közeleg a történet a végéhez, ő egyre többet fog hisztizni...Enna írta:
Jellemző....Augustíne írta: Már megint hisztizik:
img-nex.theonering.net/images/sc ... 1_orig.jpg
Kapaszkodjatok meg:
a RoTK-ban lesz még KÉT hiszti jelenet:
egy a búcsú Elrondtól (ez is egy kis könnycsepp), :crying:
kettő Aragorn elmúlása felé (gondolom én), abban a bíbor ruhában, még a szája is lefelé vonaglik... :bawling:
- Enna Silme
- Nem elérhető
Jellemző....Augustíne írta: Már megint hisztizik:
img-nex.theonering.net/images/sc ... 1_orig.jpg
"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"
- Coralie
- Nem elérhető
www.angelfire.com/rings/the_shir ... lpaper.jpg
www.angelfire.com/rings/the_shir ... aper_5.jpg
www.angelfire.com/rings/the_shir ... aper_4.jpg
www.angelfire.com/rings/the_shir ... aper_3.jpg
www.angelfire.com/rings/the_shir ... aper_2.jpg
www.angelfire.com/rings/the_shir ... lpaper.jpg
www.angelfire.com/rings/the_shir ... en_sky.jpg
www.angelfire.com/rings/the_shir ... ntains.jpg
Nimrodel
- Augustíne
- Nem elérhető
ORLANDO 4ever!!!!
- Coralie
- Nem elérhető
Essetek csak a torkomnak, de ezen a képen szerintem akkor is egész jól néz ki!Sil írta: Arwenes RotK plakát ill. háttérkép:
www.lordoftherings.net/index_rot ... html?arwen
Na jó, kicsit azért erősnek tartom a vörös rúzst.
Nimrodel
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
- Arwen16
- Nem elérhető
- Enna Silme
- Nem elérhető
Lehet, hogy a lelketekbe gázolok, de szerintem ez undorító... Micsoda száj! Jó, Livnek is nagy szája van, de ez túlzás!!!Lalaith Scarlett írta: Nem hiszek a szememnek... 8O egy viszonylag normális Arwen-baba:
8O www.theonering.net/scrapbook/view/4736
"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"