Arwen (Liv Tyler)

Több
21 éve 1 hónapja #144053 Írta: Lalaith Scarlett
Lalaith Scarlett válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Sokak szerint Arwennek csak szépnek kell lennie, pedig szerintem ez egy nagyon nehéz szerep. Mint ahogy Hedge hog mondta, Arwenhez bölcsesség és az ártatlanság is kell egyaránt, és olyan elegancia, ami a filmvásznon is lejön. Szóval egy nagy kaliberű nő kellett volna a szerephez.

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #144051 Írta: Silmalia
Silmalia válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Aldarion írta: Én nem is utálom, de nem is szeretem annyira Liv-et. Szerintem alkalmas volt erre a szerepre, de kár volt kihagyni miatta Glorfindelt. Bár lehet, hogy azért hagyták ki , mert nem találtak rá alkalmas szinészt, s akkor még jó is hogy Arwen jött Frodóékért. Nem bírtam volna egy undorító Glorfindelt. :?

Ez nem mentség.. Nem találtak jó Glorfindelt :roll: ... pfff... és ezért Liv több szerepet kapott.. és így sem volt vmi sok, de azt a keveset is sikerült totálisan elszúrnia. :x
Lalaith: igazad van.. Cate megtudta menteni a karakterét.. nah mind1, ez csak az én véleményem.. :roll: :wink:

"Galadriel: There is nothing we can do for Frodo. The quest will claim his life. You have foreseen this. "

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #144049 Írta: Aldarion
Aldarion válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Én nem is utálom, de nem is szeretem annyira Liv-et. Szerintem alkalmas volt erre a szerepre, de kár volt kihagyni miatta Glorfindelt. Bár lehet, hogy azért hagyták ki , mert nem találtak rá alkalmas szinészt, s akkor még jó is hogy Arwen jött Frodóékért. Nem bírtam volna egy undorító Glorfindelt. :?

Más lett a világ

Több
21 éve 1 hónapja #144041 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Na igen, erre céloztam, csak kicsit diplomatikusabb kifejezésekkel élve.

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 1 hónapja #143906 Írta: Silmalia
Silmalia válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Hi... Lalaith... Szal, szntem is sokkolóak a képek.. mind1.. Arwen egy finom úrihölgy, jól mondod.. Én nagyon szeretem a könyvben de.. öhöm.. sírva fakadtam hogy milyen csajt választottak a szerepre... pfffffff.... nem is lett volna igazán ezzel baj ha jól jácca el.. de nem jól jáccotta el.. mind1.. bár tudom mér kapta meg a szerepet.. egyértelmű :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Lalaith, neked nem mondom úgyis tudod :twisted:

"Galadriel: There is nothing we can do for Frodo. The quest will claim his life. You have foreseen this. "

Több
21 éve 1 hónapja #143889 Írta: Coralie
A legtöbben azért utálják, mert mint Arwen túl sokat szerepelt a Filmben, és mert sokak szerint nem elég tehetséges ehhez a szerephez. (Ez nem én vagyok.)

Nimrodel

Több
21 éve 1 hónapja #143888 Írta: Arwen hercegnő
Arwen hercegnő válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Inkább: ez lenne ugye Galadriel. Nem?! :lol: 8)

Bár én már nem tudom... :roll:

Namarie: Arwen :arwen1:

Im Arwen. Telin le thaed. Lasto beth nin, tolo dan nan galad.

Több
21 éve 1 hónapja #143633 Írta: Coralie
Természetesen tud harcolni, és én is nagyon bírom a filmekben a harcias női karaktereket. Csupán azt mondtam, hogy Arwen eredetileg nem ilyen jellemű volt. Ez Éowyn szerepe, és szerintem szükség is van egy ezzel ellentétes, "hagyományos" nőre is - és ez lenne ugye Arwen.

Nimrodel

Több
21 éve 1 hónapja #143603 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Hmm...
Szerintem a gázlós jelenetet leszámítva jól megoldották Arwent a filmben.
Ami azt illeti, ott sem az a bajom, hogy "mit keres kard Arwen kezében", hanem, hogy hiányolom Glorfindelt. :roll:

Miért ne tudna harcolni egy tünde hölgy? Hiszen a férfiak és nők között a tündéknél erőben nincs igazán különbség... Ha a szükség úgy hozta, szerintem tudtak harcolni. Az már más kérdés, hogy nem volt rá szükség, mert a sok bátor, szép szál (és hadd ne mondjam még milyen :twisted: ) férfi tünde magukra vállalták e feladatot.
És egy könyvben sem feltétlenül lehet leírni mindent.
Pl. Elrondot is csak az Utolsó Szövetség csatájában látjuk harcolni, a "jelenben" nem, mégsem gondolja senki, hogy ne ragadna kardot, ha kell.

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
21 éve 1 hónapja #143281 Írta: Enna Silme
Enna Silme válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Lalaith Scarlett írta: Mi a szép ebben a nőben??? 8O
www.lovelylivtyler.com/pictures/misc/misc304.jpg
Sokkoló képek :twisted:

Nem mind! Azon a képen ott lenn, középen, ahol két copfban van a haja, kifejezetten aranyos. :roll:

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
21 éve 1 hónapja #143086 Írta: Coralie

Lalaith Scarlett írta: Mi a szép ebben a nőben??? 8O
www.lovelylivtyler.com/pictures/misc/misc512.jpg
www.lovelylivtyler.com/pictures/misc/misc304.jpg
www.lovelylivtyler.com/pictures/misc/misc108.jpg
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... annes_1998

Sokkoló képek :twisted:

Azért nem minden képen ilyen szörnyű! És a képek egyébként sem mindig a realitást tükrözik. (Ez mondjuk a szép és a kevésbé szép képekre egyaránt igaz.)

Nimrodel

Több
21 éve 1 hónapja #143085 Írta: Lalaith Scarlett

Több
21 éve 1 hónapja #143009 Írta: Coralie

Saczy írta: ez a kép benne van a második részben. akkor amikor éowyn megkérdezi aragorntól, hogy honnan van a nyaklánca. és aragorn vissza emlékezik. ez akkor van amikor elmennek völgyzugolyból és gorni vissza akarja adni a nyakéket arwennek, mert elrond azt mondta neki, hogy hagyja elmenni arwent.

Tényleg... hát igen, még csak egyszer tudtam megnézni a DVD-met, valahogy nem volt rá időm meg nem engedték - meglátszik.

Nimrodel

Több
21 éve 1 hónapja #143003 Írta: Saczy
Saczy válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
ez a kép benne van a második részben. akkor amikor éowyn megkérdezi aragorntól, hogy honnan van a nyaklánca. és aragorn vissza emlékezik. ez akkor van amikor elmennek völgyzugolyból és gorni vissza akarja adni a nyakéket arwennek, mert elrond azt mondta neki, hogy hagyja elmenni arwent.

Elen síla lúmenn omentilelvo!

Több
21 éve 1 hónapja #142988 Írta: Coralie

Enna írta: www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... _Mortensen :arrow: ez szerintem nagyon szép...

Szerintem is az! De ez benne van a Filmben, vagy csak bővített jelenet? Mikor készült ez a kép?

Nimrodel

Több
21 éve 1 hónapja #142849 Írta: Arwen16
Arwen16 válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
yook a képek és én is egyetértek a nővéremmel

Több
21 éve 1 hónapja #142744 Írta: Enna Silme

Lalaith Scarlett írta: Nimrodel: egyetértek. A sok nyáladzás ide vagy oda, de legalább nem tért el Arwen eredeti jellemétől, az a Gázlós jelenet viszont nagyon nem illett oda...tényleg egy egész más Arwent mutatott be. Arwen a könyvben inkább egy finom úrihölgy, akit meg kell védeni. Pl. mikor Aragorn helyett elmegy a gázlóhoz, mert ő a gyorsabb lovas :? Meg a TTT-ben is, úgy tapad rá mint egy kis pióca...

Igen, igen, igggen!!!!!!! Tök igazad van... de a filmben nem igazán úgy jön ki, hogy azért megy Aragorn helyett, mert gyorsabb lovas! Aragorn akkor egyezik bele, amikor Arwen azt mondja, hogy "Én nem félek tőlük." Mert tünde! És ha nem fél, az máris előny. De ezt leszámítva tényleg nincs helye a jelenetnek a filmben! Ezzel a harciassággal elveszik Éowyn jellemének az élét.
Néhány kép (remélem, még nem voltak... és remélem, jól tettem be őket!):
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... _Mortensen
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... dition_DVD :arrow: egész jól néz ki így a haja....
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... _Mortensen :arrow: ez szerintem nagyon szép...

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
21 éve 1 hónapja #142482 Írta: Lalaith Scarlett
Nimrodel: egyetértek. A sok nyáladzás ide vagy oda, de legalább nem tért el Arwen eredeti jellemétől, az a Gázlós jelenet viszont nagyon nem illett oda...tényleg egy egész más Arwent mutatott be. Arwen a könyvben inkább egy finom úrihölgy, akit meg kell védeni. Pl. mikor Aragorn helyett elmegy a gázlóhoz, mert ő a gyorsabb lovas :? Meg a TTT-ben is, úgy tapad rá mint egy kis pióca...

Több
21 éve 1 hónapja #142473 Írta: Coralie
Szóval:
Szerintem a Könyvben Arwen és Éowyn kicsit egymás ellentétei voltak, és közöttük Aragorn képezett egyfajta átmenetet. Ő mindkettőjükre hasonlított egy kicsit, mindkettőjükhöz illett volna. De míg Éowyn a harcias "amazon" karakter volt, akit férfiak között férfiként neveltek, teljesen emberi volt, jelleme megfoghatóbb, addig Arwen kifejezetten nőies volt, magában hordozta egy igazi úrnő fennségét és szépségét, egy tünde báját és magasabbrendűségét, különlegességet, nyugalmat, megfontoltságot sugárzott. Éowyn életteli, mozgalmas jövőt "kínált", Arwen pedig sokkal inkább lassabb, lecsillapodottabb életet, amilyen a tündéké már egy ideje.
Éppen ezért, mivel egy filmben nem lehet ennyire részletesen megjeleníteni egy tünde jellemét (főleg, ha abból indulunk ki, hogy lényegesen kevesebb szerepe van), szerintem hiba volt az ő kezébe is kardot adni. Ezzel az új Arwen-képpel kicsit megváltozott a viszony közte és Aragorn között is, abból a szempontból, hogy így összehasonlíthatóvá válik Éowynnal, és ha valaki csak a Filmet ismeri (mert azért még ilyen is van), annak úgy tűnhet, mintha némi versengésről is lenne szó. Azért kellett A Két Toronyba is belerakni Arwent, hogy lássuk, Aragorn nem igazán ingott meg.
Persze, ezek csak az én gondolataim, így nem biztos, hogy minden igaz is, amit leírtam.

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #142351 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Arwen16, Nimrodel! Kifejtenétek egy kicsit bővebben?

Több
21 éve 2 hónapja #142219 Írta: Arwen16
Arwen16 válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
1et értek

Több
21 éve 2 hónapja #141997 Írta: Coralie

Nilraen írta: Sziasztok,
remélem még nem volt téma.Ti mit gondoltok van-e valamilyen különbség a könyvbéli és a filmbéli Arwen között?Szerintem igen,a könyvben Arwen inkább hasonlít egy tündehercegnőre mint a filmben.Szerintem túl harciasra vették a szerepét.Még jó,hogy a Helm szurdokból kivették,mert azzal tényleg egy teljesen másik Arwent csináltak volna...

100% egyetértés!

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #141797 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Sziasztok,
remélem még nem volt téma.Ti mit gondoltok van-e valamilyen különbség a könyvbéli és a filmbéli Arwen között?Szerintem igen,a könyvben Arwen inkább hasonlít egy tündehercegnőre mint a filmben.Szerintem túl harciasra vették a szerepét.Még jó,hogy a Helm szurdokból kivették,mert azzal tényleg egy teljesen másik Arwent csináltak volna...

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 2 hónapja #141761 Írta: Coralie
Amikor az egyik osztálytársam jött ki a moziból A Két Torony megnézése után, egy kislány azt hitte, hogy ő Arwen. Azóta növeszti a haját, hogy méginkább úgy nézzen ki. :lol: Pontosabban, nekem ezt mondja, hogy örömet szerezzen.

[size=9:3u2mgq88](500!)[/size]

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #141759 Írta: Lilliana
Lilliana válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Undomiel! Teljesen egyetertek!!! Te irtad:És láttam a moziban egy IGAZI Arwent, de ezt majd később.
Mikor lesz kesobb? :?: Erre tenyleg kivancsi vagyok! :!:

Cameron Duncan Lives!

Több
21 éve 2 hónapja #141748 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Nem volt időm teljesen visszaolvasni, mi történt itt az elmúlt 2 hétben, de a látottak alapján lenne pár észrevételem.
1. Változatlanul törölni fogom az egyszavas, nem odaillő és unintelligens szóhasználatú hozzászólásokat.
2. Ez az antiLivtopic szerintem hihetetlen nagy butaság. A Liv Tyler topicban MINDENKI kifejtheti a véleményét, hozzáállástól és meggyőződéstől függetlenül. És ezt nem én mondom, hanem a nálam sokkal okosabbak, akik létrehozták ezt a fórumot.
És nagyon kérek mindenkit, próbálja ehhez tartani magát. Köszönöm.
3. Én nagyon örülök neki, hogy pezseg a topic. És láttam a moziban egy IGAZI Arwent, de ezt majd később.
Pusszantás mindnekinek!

Több
21 éve 2 hónapja #141669 Írta: Coralie
Nekem sem jönnek be, pedig egyszer már sikerült megnéznem őket. :o h: De most maga a Decipher oldal sem jön be. Úgyhogy talán nem nálad van a hiba. :roll:

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #141645 Írta: Enna Silme

Sil írta: Hoztam pár kártyalapot :wink: :

Arwen + 1db halott Aragorn *nyüssz*
Arwen + a sír
álomjelenet
meg ez is
végre elmegy, yeah!

Ezeket nem tudom letölteni, pedig érdekelne!!! :( Szóljatok, ha az én gépembe van a hiba!
Ami az apucit illeti..... úúúúúh!! 8O Nem mondok semmit.....

Több
21 éve 2 hónapja #141296 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Nimrodel Melian írta: Ezekhez a kártyákhoz nem nagyon értek. A különböző színek, számok és jelek mit jelentenek? (És hol lehet ilyen kártyákat beszerezni?)

Ez a Decipher-féle Gy.U. gyűjtögetős kártyajáték, vagy szerepjáték-kártya. Szerepjáték boltokban lehet kapni, akár laponként is. Egy kezdőpakli 3600 Ft volt, mikor utoljára néztem, 63 lap, és a fele ork. A gyakori lapok 50 Ft körül vannak, a kevésbé gyakoriak 150-200 Ft, a ritkák 1500-tól határ a csillagos ég.
A számokba most mélyebben nem mennék bele (bal felső sarokban a lapok kijátszásának "költsége", a többi meg támadó- ill. védekezőerő főleg), de a színek (meg az egyes lapok design-ja) a kultúrákat jelölik, pl. a világoskék a csillagos jellel tünde lap. A lapok jobb alsó sarkában található a kártya száma, ebben a betű a gyakoriságát jelöli (C gyakori, U nem gyakori, R ritka).

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 2 hónapja #141286 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Sil írta: Láttad már az apját? :wink: Szegényke rá ütött...

Na ja! Le se tagadhatná!! Amíg normálisan tartja a száját, gyönyörű, de mihelyt teli szájjal nevetni kezd....
8O tyűha!! :lol:
Az a rémisztően széles vigyor!!!!
Mikor először láttam ilyen képet róla, valami csillivillis nagyestélyiben, gondolatban felkiáltottam: Aztazállat!!! Mennyi foga van!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.870 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére