Arwen (Liv Tyler)

Több
21 éve 1 hónapja #145688 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Köszi!!! :D Én is akartam kérni! :lol:

"... And that was the beginning of fairies..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #145566 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Arwen (Liv Tyler) írta: Nem tudja betenni valaki Arwen gázlós "varázsigéjét"? :arwen1:

Nîn o Chithaeglir
lasto beth daer;
Rimmo nîn Bruinen
dan in Ulaer!

("Waters of the Misty Mountains
listen to the great word;
flow waters of Loudwater
against the Ringwraiths!")

www.elvish.org/gwaith/movie_fotr.htm#bruinen

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #145564 Írta: Arwen hercegnő
Arwen hercegnő válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Tök buli, Szép Gilraen! :D

Nem tudja betenni valaki Arwen gázlós "varázsigéjét"? :arwen1:

Namarie: Arwen :arwen1:

Im Arwen. Telin le thaed. Lasto beth nin, tolo dan nan galad.

Több
21 éve 1 hónapja #145453 Írta: Ancalima Anarórë

Artemisz írta:

Szép Gilraen írta: Éomer van, majdnem elhalászták az orrom elől az utsó darabot is... :roll: ÉS: Éomer tényleg meglepően jó. helyette Gandit vette. És Elrond is van.Arwen tényleg borzasztó... Kedvencem: Legolas with shildskateboard ez az a cím ahonnan az összeset meg lehet nézni:
www.marvels.com

Ezen belül hol? És mennyibe kerül és hol kapható?? Bocs az offért, de már totális Éomer-hiányom van.

Hogy jóvátegyem offocskát, ezt láttátok már?

Elessar király... írta: Arwen királynő:
www.warofthering.net/photos/rotk ... ge15.shtml

Én betettem egyszer még régen a RotK topicba, mert sztem gyönyörű. Ő is meg a korona is.. :wink: Itt többen mondogatják, hogy Liv nem szép, meg ilyen meg olyan.... hát én szívesen lennék ilyen!

Hehe... :P
Képzeljétek, odamutatom Anyukámnak Arwent a chipskártyán, mire ilyet szól: Hogy hasonlít rád ez a csaj!!!
Öhöm.... :? 8O 8O A határtalan szülői elfogultság... :roll: :lol:

A múltkor még bejött ezen a címen... :oops:
SEBAJ: subscriptions.marvel.com/
Itt katt a felső ToyBiz legördülőre, ott a... vajon hová? A drágaszágra! Aztán döntsd el, h. melyik rész figurái érdekelnek, aztán uccu, kattints rá!!! :wink: Én bécsben vettem, itt már elég rendesen nyomatják őket... :lol:

on

Én is szívesen néznék ki így... De Persze nem úgy mint a figura... 8O

Több
21 éve 1 hónapja #145376 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Szerintem is gyönyörű....
Nekem az 5-ös és a 30-as kép a kedvencem (nem tudom, hogy kell berakni :oops: )
Viszont a bővített FOTR-ban szegény tényleg elég bénán néz ki....
Ez a csaj szerintem olyan, aki tud nagyon gyönyörű és nagyon csúnya is lenni.....( mint én :lol: )
A játékfigura elég Barbie-s lett....de bármilyen bénák ezek meg a Kinder figurák , én mindet akarom a gyűjteményembe..... :D :D :D
A nagyobb játékboltokban már lehet kapni őket, az áruk változó, a tiszta műanyagok 3-5 ezer, a ruhásak(mint ez itt) 10 ezer körül vannak.... :evil: :evil: :evil: elég húzós :roll: :roll: :roll:
Lottózzunk....addig meg itt vannak nekünk ezek :arrow: :arwen2:

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
21 éve 1 hónapja #145372 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Szép Gilraen írta: Éomer van, majdnem elhalászták az orrom elől az utsó darabot is... :roll: ÉS: Éomer tényleg meglepően jó. helyette Gandit vette. És Elrond is van.Arwen tényleg borzasztó... Kedvencem: Legolas with shildskateboard ez az a cím ahonnan az összeset meg lehet nézni:
www.marvels.com

Ezen belül hol? És mennyibe kerül és hol kapható?? Bocs az offért, de már totális Éomer-hiányom van.

Hogy jóvátegyem offocskát, ezt láttátok már?

Elessar király... írta: Arwen királynő:
www.warofthering.net/photos/rotk ... ge15.shtml

Én betettem egyszer még régen a RotK topicba, mert sztem gyönyörű. Ő is meg a korona is.. :wink: Itt többen mondogatják, hogy Liv nem szép, meg ilyen meg olyan.... hát én szívesen lennék ilyen!

Hehe... :P
Képzeljétek, odamutatom Anyukámnak Arwent a chipskártyán, mire ilyet szól: Hogy hasonlít rád ez a csaj!!!
Öhöm.... :? 8O 8O A határtalan szülői elfogultság... :roll: :lol:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #145341 Írta: Ancalima Anarórë

Artemisz írta:

Nimrodel Melian írta:

Szép Gilraen írta: Ez az!

Az Éowyn fórumba már berakták az Éowynosat, itt az Arwenes:
www.marvelcomics.com/toybiz/lotr ... t_no=81190

Ez nem igazán nyerte el a tetszésemet. :? Éowyn jobb lett szerintem. Meg az igazat megvallva, nem igazán... szinte egyáltalán nem bírom az ilyen játékokat, meg a különböző giccses cuccokat (egy-két kivétellel), amiket pusztán azért készítettek, mert jó sok pénzt lehet keresni velük, ennél fogva többségük nem igazán sikerültek jól. És van pár kifejezetten undorító dolog is. :dead:

Na, ez azért meglepően jó. Tényleg! Teccik! :agree:
[size=9:x8fioips]Miér nincs Elroond????!!!!!! Meg Éomer????!!![/size]

Éomer van, majdnem elhalászták az orrom elől az utsó darabot is... :roll: ÉS: Éomer tényleg meglepően jó. helyette Gandit vette. És Elrond is van.Arwen tényleg borzasztó... Kedvencem: Legolas with shildskateboard ez az a cím ahonnan az összeset meg lehet nézni:
www.marvels.com

Több
21 éve 1 hónapja #145281 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Nimrodel Melian írta:

Ez nem igazán nyerte el a tetszésemet. :? Éowyn jobb lett szerintem. Meg az igazat megvallva, nem igazán... szinte egyáltalán nem bírom az ilyen játékokat, meg a különböző giccses cuccokat (egy-két kivétellel), amiket pusztán azért készítettek, mert jó sok pénzt lehet keresni velük, ennél fogva többségük nem igazán sikerültek jól. És van pár kifejezetten undorító dolog is. :dead:

Na, ez azért meglepően jó. Tényleg! Teccik! :agree:
[size=9:19v7od8w]Miér nincs Elroond????!!!!!! Meg Éomer????!!![/size]

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #145279 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 1 hónapja - 21 éve 1 hónapja #145276 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Több
21 éve 1 hónapja #145087 Írta: Ancalima Anarórë
Ez az!

Több
21 éve 1 hónapja #145061 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Több, mint egy órámba került rendet rakni ebbe a topikban... nincs túl jó kedvem miatta.

Ezentúl kéretik mellőzni a csetelést, a flamelést, a trágár szavak használatát. Ezeken kívül kéretik még a közölt véleményeket megindokolni, ellenkező esetben csöndben maradni (azaz nem írni). Kéretik megadni Liv Tylernek is a minden embernek kijáró tiszteletet.

A moderátorok fokozottan figyelni fogják az itt zajló beszélgetéseket, és a nem megfelelő stílusú bejegyzéseket figyelmeztetés nélkül törölni fogják.

További kellemes beszélgetéseket!

Brisa

Több
21 éve 1 hónapja #145056 Írta: Ilweran
HŰŰŰŰŰ!
Ne kezdjünk egy Arwen fórumon arról vitatkozni, hogy S.B. tehetséges-e. Mindenesetre egy mai színésznő nem lehet természetes tündeként.....

Több
21 éve 1 hónapja #145052 Írta: Ilweran
ÁMEN :arwen2:
Tudja valaki hogy benne lesz-e a filmben az a jelenet, amiből eddig csak képeket láttam....Szóval Arwen csücsül, lila ruhában, Galadriel meg mellette áll fehérben. Klassz lenne látni a két nőt együtt a vásznon.....

Több
21 éve 1 hónapja #145007 Írta: Ilweran
Az a jelenet tényleg nagyon szép, meg amikor Theodenék belovagolnak Kürtvárba és Éowyn megtudja, hogy Aragorn elesett....
Szvsz az ilyen lírai betétek emelik a filmet Tolkien színvonalára
Érdekes amit írsz, hogy nem engedi játszani őket....van benne valami. Tán mert nagyon sok a fontos szereplő, egyik sem "játszhatja le" a többit, mert az a film rovására menne.... Meg a sztori is nagyon pergő, összetett, nincs igazán idejük kibontakozni. :hein:

Több
21 éve 1 hónapja #145004 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Namarie írta: Mondjuk nekem a film egésszéel az volt a bajom, hogy mintha nem engednék játszani a színészeket. Valahogy érzi az ember, több van bennük, és a történetben, de azt elnyomja az akció.

Na igen. Az akció.. Arról meg nem tehet...

Our knees do not bend easily

Több
21 éve 1 hónapja #145002 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Mondjuk nekem a film egésszéel az volt a bajom, hogy mintha nem engednék játszani a színészeket. Valahogy érzi az ember, több van bennük, és a történetben, de azt elnyomja az akció. Szerintem sajnos ez leginkább a főszereplőknél figyelhető meg, mert a mellékszereplőknél, pl. Legolas, Bilbo, Theoden- kiváló, vagy legalábbbis nekem nagyon tetsző játék figyelhető meg, csakúgy, mint Arwen egyes jeleneteinél. (Offtopic lesz, de szvsz már úgyis mindegy: a második részben Aragorn temetése mellet a m leggyönyörűbb jelenet, amikor Theodenre ráadják a páncélt, hullik rá a fény, és ő azt a verset mondja. Sajnos hogy nem rakott bele PJ több verset a filmbe, pedig érdemes lett volna, hiszen akad jócskán drámai színész is a stábban)

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 1 hónapja #144890 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Berakom kedvenc Arwen-fanartomat:
www.epilogue.net/cgi/database/ar ... l?id=40427

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 1 hónapja #144808 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Miért mindig Liv-ről van szó? Miért nem beszélünk egy kicsit Arwenről, a könyvbéli Arwenről? Bár most nekem hirtelen nem sok minden jutt az eszembe vele kapcsolatban, ha igen akkor majd írok! :oops: :wink:

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 1 hónapja #144709 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Arwen egyszerűen csodálatos... az is amit tett - lemondott az örökéletről Aragorn kedvéért - és szvsz nagyon jól eltalálták karakterét liv-vel.

Több
21 éve 1 hónapja #144705 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Vilya írta: Üdv! :hello:

Egyre többször láttom a FOTR és a TTT egyre jobban szeretem Arwent, azaz Liv-t. Ez már ragályos? :oops: :wink: :wink:
Kezdek rájönni, hogy nagyon jól alakít és szép is, kivéve a bövitetben, mikor bucsúzkodnak, akkor nagyon elrontották a sminkjét meg a haját szerintem. [size=9:1jxcqgzk]/De azért Glorfinderért haragos vagyok!/[/size]
:wink:

Én is így vagyok vele!Kezdek megbékélni a pluszjelenetekkel is.Csak aztán nehogy a ROTK-al PJ megint magára haragítson. :roll:

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 1 hónapja #144699 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Üdv! :hello:

Egyre többször láttom a FOTR és a TTT egyre jobban szeretem Arwent, azaz Liv-t. Ez már ragályos? :oops: :wink: :wink:
Kezdek rájönni, hogy nagyon jól alakít és szép is, kivéve a bövitetben, mikor bucsúzkodnak, akkor nagyon elrontották a sminkjét meg a haját szerintem. [size=9:16122isi]/De azért Glorfinderért haragos vagyok!/[/size]
:wink:

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 1 hónapja #144138 Írta: Lilliana
Lilliana válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Oh!Koszonom az infot!Latszik hogy nem olvastam angolul... :?
Most olyan hulyenek erzem magam...
De vegulis mondhatjuk hogy eggyut oltek meg,ugy hogy Eowyn adta a vegso csapast . Plusz mar halott lett volna ha Trufa nem lep kozbe.Mindenesetre ez meginkabb Eowyn batorsagat es harciassagat
bizonyitja.

Cameron Duncan Lives!

Több
21 éve 1 hónapja #144134 Írta: Sil
Izé, elírtam, persze, hogy Trufáról van szó. :oops: De Éowyn öli meg a Boszorkányurat, és attól a csapástól törik el a karja. A magyar kiadásban ennél a résznél van egy elég jelentős fordítási hiba, mind közül a legzavaróbb: abból a mondatból, ami úgy kezdődik, hogy "Majd tántorogva, küszködve fölágaskodott...", kimaradt a "she" szócska fordítása... :roll:

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #144133 Írta: Lalaith Scarlett
Lalaith Scarlett válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Lilliana írta: Sil irta:

Lilliana írta:
4-szer amikor a fekete-szernyas-lovassal all szemben o bizony lesujt ra-na jo csak az allatra de azert igy jobb is...

Azért ez így nem igaz, hiszen a Boszorkányurat Éowyn öli meg, nem Pippin.

Hat biztos nem Pippin,mert az Trufa aki Dernhelm nyergeben megy Pelennor mezejere. Es szerintem igenis a hobbit vet veget a Boszorkany urnak mivel o szurja a tunde-tort a liderc terde inaba , Eowynnak addigra eltorott pejzsa&karja.

Az angol verzióban Éowyn öli meg, csak a magyar könyvből nem nagyon érthető.
Liv:uazt tudom mondani ami Silmalia, az a lényeg hogy tudjon vki játszani.

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Több
21 éve 1 hónapja #144131 Írta: Lilliana
Sil irta:

Lilliana írta:
4-szer amikor a fekete-szernyas-lovassal all szemben o bizony lesujt ra-na jo csak az allatra de azert igy jobb is...

Azért ez így nem igaz, hiszen a Boszorkányurat Éowyn öli meg, nem Pippin.

Hat biztos nem Pippin,mert az Trufa aki Dernhelm nyergeben megy Pelennor mezejere. Es szerintem igenis a hobbit vet veget a Boszorkany urnak mivel o szurja a tunde-tort a liderc terde inaba , Eowynnak addigra eltorott pejzsa&karja.

Cameron Duncan Lives!

Több
21 éve 1 hónapja #144130 Írta: Sil

Lilliana írta: 4-szer amikor a fekete-szernyas-lovassal all szemben o bizony lesujt ra-na jo csak az allatra de azert igy jobb is...

Azért ez így nem igaz, hiszen a Boszorkányurat Éowyn öli meg, nem Pippin. :wink:

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #144128 Írta: Lilliana
csillaglany&Arwen (Liv Tyler)!
Talan itt kisebbeseg de en is a ti velemenyeteket osztom.
Nem mondom senkinek hogy ne legyen sajat velemenye a filmadaptaciorol , de nehanyan lehetnenek szerintem egy kicsit nyitottabbak a valtozasokra :wink: !
Azt is hallom gyakran hogy noi kardozas Eowyn dolga...
Vegulis Arwen nem hasznalja a kardot a filmben hanem "mozgasra birja a Bruineni vizeit egy " varazsigevel (= spell ahogy az elvis.org hivja) a lidercek ellen. Ezzel szemben Eowyn tettei vaganyabbnak tunhettnek.Gondoljatok csak bele:1-szor megtagadva Theoden kereset elmegy csatazni. 2-szor Fiunak oltozik 3-szor elszoktet magaval egy hobbitot is 4-szer amikor a fekete-szernyas-lovassal all szemben o bizony lesujt ra-na jo csak az allatra de azert igy jobb is...
Persze az is jobb hogy Arwen nem is probalt parbajozni egy felhulla hobittal az oldalan de;summa summa summarum szvsz nem kell Eowyn szerepet ugy felteni,nem rabolta el Liv Tyler! :wink:
Csak nezzetek meg a RotK elozetes csata reszeit es szinten nem tul regi kepet Dernhelm-rol!

Cameron Duncan Lives!

Több
21 éve 1 hónapja #144061 Írta: Lalaith Scarlett
Lalaith Scarlett válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Silmalia írta:

Lalaith Scarlett írta: Sokak szerint Arwennek csak szépnek kell lennie, pedig szerintem ez egy nagyon nehéz szerep. Mint ahogy Hedge hog mondta, Arwenhez bölcsesség és az ártatlanság is kell egyaránt, és olyan elegancia, ami a filmvásznon is lejön. Szóval egy nagy kaliberű nő kellett volna a szerephez.

Teljesen igazad van.. És nem egy ilyen "kislány".. szal úgy mondom hogy mondjuk- mint már megbeszéltük- pl. Sophie Marceau tökéletes lett volna a szerepre.. Ő már nem egy "fiatal" nő de mégis gyönyörű, elegáns, stb.. és jó színésznő!

Ja, Sophie tökéletes lett volna... :roll: Egy ilyen szerepre a mai színésznők közül szvsz csak ő lett volna alkalmas... Sophie gyönyörű, intelligens és tehetséges, minden szerepét komolyan vesz.

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Több
21 éve 1 hónapja #144057 Írta: Silmalia
Silmalia válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Lalaith Scarlett írta: Sokak szerint Arwennek csak szépnek kell lennie, pedig szerintem ez egy nagyon nehéz szerep. Mint ahogy Hedge hog mondta, Arwenhez bölcsesség és az ártatlanság is kell egyaránt, és olyan elegancia, ami a filmvásznon is lejön. Szóval egy nagy kaliberű nő kellett volna a szerephez.

Teljesen igazad van.. És nem egy ilyen "kislány".. szal úgy mondom hogy mondjuk- mint már megbeszéltük- pl. Sophie Marceau tökéletes lett volna a szerepre.. Ő már nem egy "fiatal" nő de mégis gyönyörű, elegáns, stb.. és jó színésznő!

"Galadriel: There is nothing we can do for Frodo. The quest will claim his life. You have foreseen this. "

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.712 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére