Arwen (Liv Tyler)

Több
21 éve 4 hónapja #132044 Írta: elf
elf válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Húúú!!!
megnéztem őket és állati yook!! nagyon teccenek:) bár már elég sokat láttam, azt a gatyásat pl nem..:ĐĐ

Elen síla lúmenn' omentielvo!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 4 hónapja #132035 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Na, addig eljutottam, hogy Stella McCartney az egyik legjobb barátnője. Állítólag. Ha valaki megtud bármit, ossza meg velünk, légyszi!!!
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... _Mccartney

Még képek.
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... on_Langdon
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... nuary_2001

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 4 hónapja #132012 Írta: Lalaith Scarlett
Lalaith Scarlett válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

elf írta:

Lalaith írta:

Undómiel írta: Én sem láttam még az Anyegint, de már csak Ralph Fiennes miatt is érdemes lesz megnézni.
Ami számomra Livvel totális csalódás volt, az a Három a kislány. Akkora gáz! Senkinek nem ajánlom!!! A DRT sem tartozik a legjobb alkotások közé. Őszintén megmondom, én nagy filmmániás vagyok, életemben 2 filmen aludtam el összesen. Kitaláljátok melyiken? :wink: Valszeg nem Liv miatt, de akkor is.. :D

Hát nemhinném, hogy Liv dúskálna a szerepajánlatokban, aki ennyire tehetségtelen,az nem válogat, örül ha van olyan film amibe beválasztják/beszervezi az apja... :twisted: (de szemét itt valaki :twisted: )

:rmad2: :rmad2: :rmad2: :nono: :bawling: te télleg nagyon goni vagy!!

Hát igen, az Im fórumban már kiérdemeltem a "lovasparaszt" jelzőt (lovászként dolgozom)...
Különben senkit/semmit sem szerethet mindenki... Én pl. tisztelem/becsülöm Viggo Mortensent és Cate Blanchettet (sokan másokat is a GYUból de főleg őket), de van aki meg őket utálja (bár Viggo-ellenes még szerencséjére nem került a kezeim közé :twisted: )....

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Több
21 éve 4 hónapja #132011 Írta: Undómiel
Na jó, inkább hozok képeket!!! :wink:

www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... annes_1996 -ezen nagyon aranyos
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... eous&text= - a királyné???
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... eous&text= - itt nagyon jól néz ki
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... eous&text= -itt viszont nem
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... s_Premiere - nekem kell egy ilyen gatya

Most ennyit. Nem tudja valaki, kiöltözteti Livet? Nem a stylistra, hanem a tervezőre gondolok.

Több
21 éve 4 hónapja #132010 Írta: elf

Lalaith írta:

Undómiel írta: Én sem láttam még az Anyegint, de már csak Ralph Fiennes miatt is érdemes lesz megnézni.
Ami számomra Livvel totális csalódás volt, az a Három a kislány. Akkora gáz! Senkinek nem ajánlom!!! A DRT sem tartozik a legjobb alkotások közé. Őszintén megmondom, én nagy filmmániás vagyok, életemben 2 filmen aludtam el összesen. Kitaláljátok melyiken? :wink: Valszeg nem Liv miatt, de akkor is.. :D

Hát nemhinném, hogy Liv dúskálna a szerepajánlatokban, aki ennyire tehetségtelen,az nem válogat, örül ha van olyan film amibe beválasztják/beszervezi az apja... :twisted: (de szemét itt valaki :twisted: )

:rmad2: :rmad2: :rmad2: :nono: :bawling: te télleg nagyon goni vagy!!

Több
21 éve 4 hónapja #132009 Írta: Lalaith Scarlett

Undómiel írta:

Lalaith írta: Hát nemhinném, hogy Liv dúskálna a szerepajánlatokban, aki ennyire tehetségtelen,az nem válogat, örül ha van olyan film amibe beválasztják/beszervezi az apja... :twisted: (de szemét itt valaki :twisted: )

Szerintem annyira nem tragikus a helyzet!!! Bár nem tudom, mit higgyek. Azért ST akkor is valaki... Azt nem tudjátok, hogy kapta meg Arwent?

Nemtudom, csak nem csendül majd fel a Rotk-ban Steve Tyler hangja??? :twisted: :P

Több
21 éve 4 hónapja - 21 éve 4 hónapja #132008 Írta: Undómiel

Lalaith írta: Hát nemhinném, hogy Liv dúskálna a szerepajánlatokban, aki ennyire tehetségtelen,az nem válogat, örül ha van olyan film amibe beválasztják/beszervezi az apja... :twisted: (de szemét itt valaki :twisted: )

Szerintem annyira nem tragikus a helyzet!!! Bár nem tudom, mit higgyek. Azért ST akkor is valaki... Azt nem tudjátok, hogy kapta meg Arwent?

Több
21 éve 4 hónapja #132004 Írta: Lalaith Scarlett

Több
21 éve 4 hónapja #132003 Írta: elf

miért, melyiken :wink: :D ?

Több
21 éve 4 hónapja #132000 Írta: Undómiel
Én sem láttam még az Anyegint, de már csak Ralph Fiennes miatt is érdemes lesz megnézni.

Több
21 éve 4 hónapja #131987 Írta: elf

Augustíne írta: Ez tényleg egész jó! Amúgy most jut eszembe: 1etlen film volt, amiben sztem még egész jól alakított. ez pedig az Anyegin volt. Látátok? Ha nem, akkor nézzétek meg! - És nem csak Liv miatt, mert amúgy is gyönyörű film! :D

Én még nem láttam. De az Aramgeddont igen, és hát elég nyálasnak találtam... Viszont sztem a GYUban is nagyon hozza a formáját, és a Silent Fallban, az a kedvenc filmem tőle.

Több
21 éve 4 hónapja #131939 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Ez tényleg egész jó! Amúgy most jut eszembe: 1etlen film volt, amiben sztem még egész jól alakított. ez pedig az Anyegin volt. Látátok? Ha nem, akkor nézzétek meg! - És nem csak Liv miatt, mert amúgy is gyönyörű film! :D

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 4 hónapja #131938 Írta: Lalaith Scarlett
Ezek a mondatok nagyon tetszenek :twisted:

"Steve Tyler-nek, az Aerosmith frontembere lányának lenni hálás dolog."

"Sokak szerint mindent apja befolyásának köszönhet, mások szerint a szépségében rejlik sikerének titka. Érdekes módon a legkevésbé a tehetségét említik karrierje zálogának, és valóban: több filmjében csak hümmöghettek a nézők színészi játékát nem látva"

"Hogy nem ő lesz a következő Katherine Hepburn az valószínű." -valószínű?BIZTOS!!!

"És lőn: ismét feltűnik apuci, aki szépséges slágert énekel az Armageddon-hoz, melyben lánya - micsoda meglepetés - főszerepet kapott. "

Több
21 éve 4 hónapja #131933 Írta: Lalaith Scarlett
Jajj, láttam egy olyan jó kritikát Livről :twisted: , a negatív részével egyetértek :P

Steve Tyler-nek, az Aerosmith frontembere lányának lenni hálás dolog. Főleg, ha az ember a show business-ben akar boldogulni. Valljuk be őszintén: hasonló esetben simán kihasználnánk egy ilyen lehetőségnek akár a csíráját is. S hogy végül mennyit segített lánya karrierjében a papa, máig nem tisztázott, de az mindenképpen megfelelő indítás, illetve lökés lehetett, hogy szerepelt a banda Crazy című számának videoklipjében (1994-ben). S utána rögtön kapott egy filmszerepet...

Pedig a kezdet nem volt zökkenőmentes. Mert - az egyébként diszlexiás - Liv Tyler nem sokat várhatott egy olyan anyától, aki azért nevezte el őt Liv Ullmanról, mert születésének hetében ő volt a tévéműsor címlapján... Ezek után az sem volt meglepő, hogy Bebe Buell egykori modell és playboy nyuszi 12 évig csendesen hallgatott lánya előtt arról, ki is az apja. A kis Liv így abban a hiszemben cseperedett fel, hogy apja Todd Rundgren rock sztár. Gyanút csak azután fogott, hogy Steve Tyler elkezdett hozzájuk járkálni, és a férfi lánya, Mia úgy hasonlított rá, mintha ikrek lennének. Nos ikrek ugyan nem voltak, de mint kiderült, féltestvérek mindenképpen. 12 éves korától fogva aztán felvette apja nevét, és mindjárt kitágult számára a horizont.

14 éves korában kezdő modellként anyjával elhagyta Portland-et és New Yorkba költöztek. Itt azonban nem modellkarrierjét kezdte tovább építgetni, hanem elhatározta, hogy színész lesz. A papa pedig dobta a mentőövet s máris fergeteges új albumuk egyik száma, a Crazy igényes videoklipjében tűnt fel a képernyőn. Utóbb ezt a klipet minden idők 23. legjobbjának választotta a VH1 zenecsatorna.

Első filmszerepét a Csend fogságában (1994) című krimiben kapta Richard Dreyfuss és Linda Hamilton oldalán. Kedvéért James Mangold rendező elhalasztotta Heavy (1995) című filmjének forgatását, csak hogy a lány a rendelkezésére állhasson. Ezt a két szerepet, illetve a videoklippt egy vidám tinifilm követte (A zenebirodalom visszavág szintén 1995-ben), majd gondolt egy merészet, és Olaszországba utazott, hogy a legendás Oscar-díjas Bernardo Bertolucci új mozijának címszerepét játssza el. A lopott szépség (1996) nem volt kitörő siker, és a rendező életművében sem került a maradandó alkotások közé, de Tyler annyit elért szereplésével, hogy nem skatulyázták be a tinifilmek agyatlan bombázói közé.

A további sikerek nem jöttek maguktól, sőt! Előbb szerepelt Tom Hanks első rendezésében, a csekély sikert elérő Nyomul a bandában (1996) - amely egy zenekar mindennapjairól, sikeréről és bukásáról szól -, majd Woody Allen kivágta jeleneteit a Varázsige című mozijából - bár akkora hatással volt rá a lány, hogy személyes levélben írta meg számára az okokat.

1997-ben Oliver Stone mozijában, a Halálkanyarban ugyan igazi nagyágyúk mellett (Sean Penn, Claire Danes, Jennifer Lopez, Nick Nolte, Jon Voight, Billy Bob Thornton) játszott, de mindössze egy buszmegállóban álló lányt „alakított” néhány másodperc erejéig, s tán ezért sem bánta, hogy a mozi hatalmasat bukott. Rá egy évre Disney Herkulesének sorozatverziójában (1998) vállalt szinkronszerepet, és ekkor úgy tűnt, eltűnik a süllyesztőben.

És lőn: ismét feltűnik apuci, aki szépséges slágert énekel az Armageddon-hoz, melyben lánya - micsoda meglepetés - főszerepet kapott. Bruce Willis lányát játssza a meteoros moziban, és románcba bonyolódik Ben Affleck-kel. A kasszasiker meghozza az eredményt: 1999-ben egyszerre három filmben is szerepel - s végre nem is akármilyenekben! A Cuki hagyatéka Robert Altman remek szatírája volt egy álmos kisváros bolondériáiról, a Doktor Zsiványok pedig egy történelmi film techno zenével fűszerezve. Emellett feltűnik Puskin Anyeginjének legújabb feldolgozásában, majd rá egy évre ismét Altman keze alatt a Dr. T és a nők című moziban Richard Gere oldalán.

Ekkor már hallhatók voltak olyan hírek, miszerint a készülő A gyűrűk ura trilógiában szerepet kap. És valóban: még bevállalt egy remek vígjátékot a szenzációs Michael Douglas és Matt Dillon oldalán az Érzéki csalódásban (2001) - melyben önmagát, azaz bombázó és csábító lányt alakít -, aztán visszavonult Új-Zélandra, hogy részt vegyen a többéves forgatáson, melynek során elkészült a csodálatos mese - vele.

A vegetáriánus lány, aki utálja a tetoválásokat és piercingeket, megosztja a szakmát. Sokak szerint mindent apja befolyásának köszönhet, mások szerint a szépségében rejlik sikerének titka. Érdekes módon a legkevésbé a tehetségét említik karrierje zálogának, és valóban: több filmjében csak hümmöghettek a nézők a színészi játékát (nem)látva. A Gyűrűk ura és előtte az Érzéki csalódás azonban sejtetni engedi, hogy ebben a lányban jóval több van, mint amit eddig mutatott. Hogy nem ő lesz a következő Katherine Hepburn az valószínű. De az is sejthető, hogy még sokat fogunk hallani róla. És nem csak A gyűrűk ura trilógia kapcsán...

Több
21 éve 4 hónapja #131905 Írta: Augustíne
Ear: Az az idézet tőlem van, és épp ahhoz a témához írtam, hogy "Liv miért nem Viggot választotta a pasijának a ronda Roy helyett (már ha Viggo is Livet választotta volna, amiben nem vagyunk biztosak :wink: )?"

Én nem bírom Livet, mégis szoktam járni ebbe a tpicba is írogatni (főleg szidni Livet.... Hihihi! :twisted: *Aug, a kis gonosz*), és nem csak Viggoról!!!

Több
21 éve 4 hónapja #131889 Írta: elf
Undomiel, az ne történjem meg, hogy Viggo elhatalmasodjon a topicon :lol: ezt persze csak poénnak szántam, mielőtt még valaki komolyan venné...

Több
21 éve 4 hónapja - 21 éve 4 hónapja #131884 Írta: Undómiel

elf írta:

Ear írta: Sziasztok, még nem nagyon jártam itt, de nekem elsőre nagyon úgy tűnt, hogy ez egy Viggo, és nem Liv topic. ,,Vig egy visszahúzódó, szerény, kreatív típus, Liv pedig egy nyafogós liba, aki imádja a reflektorfényt!,,
Na mind1.

Ear, mi ketten tehetnénk róla, hogy ez ne történjen meg ;)

Mi ne történjen meg? :?: :?: :?:

Több
21 éve 4 hónapja #131880 Írta: elf

Ear írta: Sziasztok, még nem nagyon jártam itt, de nekem elsőre nagyon úgy tűnt, hogy ez egy Viggo, és nem Liv topic. ,,Vig egy visszahúzódó, szerény, kreatív típus, Liv pedig egy nyafogós liba, aki imádja a reflektorfényt!,,
Na mind1.
Liv esküvőjéről kép: www.freewebs.com/bebebuell/ Melyik rajta Roy?

Ear, mi ketten tehetnénk róla, hogy ez ne történjen meg ;)

Több
21 éve 4 hónapja - 21 éve 4 hónapja #131876 Írta: Undómiel

Lalaith írta: Undi:az azért nyilvánvaló, hogy több itt a Viggo-szimpatizáns (nemcsak magamból indulok ki :) ) :wink:

Hohó, jónak tetszik mondani!!! :D :D :D
Én annyit mondtam, hogy ez Liv-topic, Viggónak van sajátja. És ha Vig felülkerekedni látszana itt, akkor lépek... MERT EZ A TOPIC LIVRŐL SZÓL!!! De akaratlanul is fel-felbukkan Mortensen, mert aki nem tudná :itscool: (ez nem komoly, hehe), Tyler partnere a LOTR-trilógiában!!! :D :D :D

Több
21 éve 4 hónapja #131873 Írta: Lalaith Scarlett
Undi:az azért nyilvánvaló, hogy több itt a Viggo-szimpatizáns (nemcsak magamból indulok ki :) ) :wink:

Több
21 éve 4 hónapja #131872 Írta: Undómiel

Na mind1.

Én, mint topic gazda, nagyon köszönöm a kritikát. Ha úgy látom, kizárólag Viggóról kezd szólni a topic, megteszem a szükséges lépéseket.

Egyébként Isten hozott!!! :D Idézetet a hozzászólás mellett található idézet gombbal tudsz beszúrni. :wink:
Hát, az első Steven Tyler, mellette Liv, utána Roy, és Bebe.

Több
21 éve 4 hónapja #131853 Írta: elf
nah várj, megpróbizom...
reméljük sikerül...
gépről is lehet vagy csak netről?

Több
21 éve 4 hónapja #131839 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

elf írta: Sza all!

Most regisztráltam ebbe fórumba, very cool :lol:

Liv a kedvencem, nagyon szép nő és rendkívül tehetséges!!
Szeretném megkérdezni, hogy itt lehet-e képeket beszúrni, és ha igen, akkor hogy?

Üdv a fórumon! :D
Képeket úgy lehet beszúrni hogy,amikor hozzászólsz,a fehér ablak fölött az Img gombra kattintasz,beirod az url cimét a képnek ,aztán megint az Img gombra kattintasz.Vagy ugyenezt megcsinállod az Url gombal... :wink:

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 4 hónapja #131834 Írta: elf
Sza all!
Most regisztráltam ebbe fórumba, very cool :lol:
Liv a kedvencem, nagyon szép nő és rendkívül tehetséges!!
Szeretném megkérdezni, hogy itt lehet-e képeket beszúrni, és ha igen, akkor hogy?

Több
21 éve 4 hónapja #131697 Írta: Ear
Ear válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Sziasztok, még nem nagyon jártam itt, de nekem elsőre nagyon úgy tűnt, hogy ez egy Viggo, és nem Liv topic. ,,Vig egy visszahúzódó, szerény, kreatív típus, Liv pedig egy nyafogós liba, aki imádja a reflektorfényt!,,
Na mind1.

Ai!Laurié lantar lassi súrinnen

Több
21 éve 4 hónapja #131357 Írta: Augustíne
MIIIIIIIIIIII????!!!! 8O :eek2: :eek4: 50? Hát elég jól tartja magát az öreglány! (Hány plasztikai műtétje volt idáig? *Aug megint gonoszkodik...* :twisted: )

Több
21 éve 4 hónapja #131354 Írta: Undómiel
Itt egy kis összeállítás a kedves mamáról.
www.lovelylivtyler.com/family/bebe.html

Aki 50 lesz!!! Mához 1 hétre! 8O

Több
21 éve 4 hónapja #131351 Írta: Augustíne
Hát, ien nincs! Ez a csaj +int felhízott!!! Ehhez is tehetség kell! 8O Amúgy az anyja elég fiatalosan néz ki. (Nem is hasonlít Livere...) Hány éves?

Több
21 éve 4 hónapja #131347 Írta: Undómiel
Liv esküvőjéről kép: www.freewebs.com/bebebuell/
Liv Párizsban: www.lovelylivtyler.com/pictures/ ... s&mode=AND

Több
21 éve 4 hónapja #131202 Írta: Augustíne
Ja, igen! Én sem értem, h hogy tudott egy ien szép csaj leállni azzal a bányarém Roy-jal! 8O
Amúgy a bnőmmel régen midig azon röhögtünk, h a párokban (akiket ismerünk) az 1ik fél mindig ronda, és a másik meg tök szép/helyes. :wink: (Úgyhogy megállapodtunk abban is, h helyes pasink lesz!! :D )

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.699 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére