- Köszönetek: 0
Arwen (Liv Tyler)
- Undómiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
És Vig kifejezetten a friss húsra bukik, de ez egy másik topic... Amit én egyáltalán nem bánok!!! :dance:
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Augustíne
- Nem elérhető
Jah! Ant'le'!Viggo 45, mint anyám.
Örülök, h 1etértetek!!!
ORLANDO 4ever!!!!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nilraen
- Nem elérhető
Teljesen 1et értek.......Viggo örülhet hogy Liv,nem szállt rá!!!És mi is ....Augustíne írta: Zsoffija: először én is ezt akartam kérdezni, aztán láttam, h már te +kérdezted.
Undómiel: sztem Liv a 26 évével nem nagyon illik egy 42-43 (nem tudom, h pontosan mennyi Vig ) pasihoz. Maradjon csak Roystonnál! Amúgy Vig úgysem viselte volna el Livet, az 100!! Egyszerűen NEM ILLENEK! Vig egy visszahúzódó, szerény, kreatív típus, Liv pedig egy nyafogós liba, aki imádja a reflektorfényt!
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Viggo 45, mint anyám. De a kornak ehhez semmi köze. (De igen, maradjon csak Roystonnál, és hagyja meg Viget nekünk... )Augustíne írta: Undómiel: sztem Liv a 26 évével nem nagyon illik egy 42-43 (nem tudom, h pontosan mennyi Vig ) pasihoz. Maradjon csak Roystonnál!
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Augustíne
- Nem elérhető
Undómiel: sztem Liv a 26 évével nem nagyon illik egy 42-43 (nem tudom, h pontosan mennyi Vig ) pasihoz. Maradjon csak Roystonnál! Amúgy Vig úgysem viselte volna el Livet, az 100!! Egyszerűen NEM ILLENEK! Vig egy visszahúzódó, szerény, kreatív típus, Liv pedig egy nyafogós liba, aki imádja a reflektorfényt!
ORLANDO 4ever!!!!
- zsoffija
- Nem elérhető
De vajon Vig is jól járt volna?Undómiel írta: De Vignek Liv nem lett volna túl fiatal, sőt!!! De ezerszer jobban járt volna vele Liv, mint Roy-jal. Én nem tudom megérteni. Van valaki, akinek első ránézésre tetszik Royston?
Nojó,néken nincs is bajom Livvel!( )(tényleg! )(nem láttam az Armageddont ) és a túlszerepeltetésével sem
Csak a szerepe megváltoztatásával Arwen,mint karakter is megváltozott és ezt sérelmezni én
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Undómiel
- Nem elérhető
De Vignek Liv nem lett volna túl fiatal, sőt!!! De ezerszer jobban járt volna vele Liv, mint Roy-jal. BÁr Vignek nem feltétlenül Liv az esete, csak a korabeliek. Én nem tudom megérteni. Van valaki, akinek első ránézésre tetszik Royston?Augustíne írta: jaja!!! Az utolsó 2 mondoatoddal nagyon 1etértek! Bár sztem Liv túl fiatal lett volna vighez.
- Lyana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Az elő részben én jobban örültem volna, ha nem Arwen, hanem Glorfindel menti meg Frodót, ahogyan azt Tolkien megírta. Szerintem jobb lett volna.
"A tűzből parázs lesz - majd az is kialszik,
De, ha lehunyod a szemed, a fényét újra látni fogod..."
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
A Fotr-ben annyit szerepelt, amennyit kell??? Én azért fújtam rá akkor, mert egy érzelmileg gyenge, hülye libát láthattunk egy jó tünde csákó helyetElza Fischer írta: Nekem igazából semmi bajom nincs Livvel mint Arwennel.
A LOTR annyit szerepelt amennyit kellett, és nagyon szép volt, mint tündehercegnő.
A TTT már kicsit sok volt, de Aragorn halálakor szép és megható volt, meg mikor elhagyja a többi tündével Völgyzugolyt, de a többi kicsit fölösleges volt - legalábbis azoknak akik velünk együtt olvasták a könyvet.
De azoknak a szemszögéből akik csak a filmet látták kellettek a jelenetek, hogy megértsék Aragorn és Arwen szerelmét.
Még hozzá teszem, hogy édesanyám és az unokaugom - ők csak a filmeket látták - elégedettek voltak Arwennel és megértették a történetet már ami őt és Aragornt illeti.
Ja és még továbbá azért volt szerintem szükség a sok TTT-s Arwen jelentnek, hogy a nézők megértésék Aragorn mért nem Eowyn választotta aki mint ember jobban illik hozzá - mint ahogyan az unokahúgom mondta Arwen és Aragorn szerelme tökéletes.
Tényleg meg kell érteni a nézőknek a kapcsolatukat, de az már túlzás, ami a gázlónál volt...
A TTT-s nyáladzás még érthetőbb, mint már mondta vki...A TTT könyvben van egy rész, ha jól emlékszem Éowynnal beszél Aragorn "de gondolatai Völgyzugolyban jártak", vagy vmi ilyesmi volt. Ezt akarhatták vhogy ábrázolni a TTT-s nyáljelenetekkel, de elég rosszul sikerült...
Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
A LOTR annyit szerepelt amennyit kellett, és nagyon szép volt, mint tündehercegnő.
A TTT már kicsit sok volt, de Aragorn halálakor szép és megható volt, meg mikor elhagyja a többi tündével Völgyzugolyt, de a többi kicsit fölösleges volt - legalábbis azoknak akik velünk együtt olvasták a könyvet.
De azoknak a szemszögéből akik csak a filmet látták kellettek a jelenetek, hogy megértsék Aragorn és Arwen szerelmét.
Még hozzá teszem, hogy édesanyám és az unokaugom - ők csak a filmeket látták - elégedettek voltak Arwennel és megértették a történetet már ami őt és Aragornt illeti.
Ja és még továbbá azért volt szerintem szükség a sok TTT-s Arwen jelentnek, hogy a nézők megértésék Aragorn mért nem Eowyn választotta aki mint ember jobban illik hozzá - mint ahogyan az unokahúgom mondta Arwen és Aragorn szerelme tökéletes.
- Augustíne
- Nem elérhető
ORLANDO 4ever!!!!
- Undómiel
- Nem elérhető
Augustíne írta: Nuin: hát, az biztos. Bár annyira sztem nincs jó alakja Livnek (jó, h pont én mondom... ), de az arca nagyon különleges.
Ehhez nem tudok sok mindent hozzátenni. Valamelyik magazinban volt most valami... Egy rocksztár és más semmi,biztos láttátok. Arról volt benne szó, hogy mindenki rockerrel jár. És ott volt Liv és Roy. Hát nekem ez a pasi nem igazán jön be. Mondhatni nagyon nem tetszik. Én nem tudom, ti hogy vagytok vele. Választhatott volna jobbat (külsőre) is. Bár én a helyében tuti rámásztam volna Vigre, de ő lehet, hogy a csúnya alternatív nőket szereti (az eddig látottak alapján).
- Agoura
- Nem elérhető
Tündehercegnőnk ma ünnepli 26. szülinapját :dance: Szerencsére Finarfiel emlékezett rá!
Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq
- Augustíne
- Nem elérhető
Dejó! Úgy örülök, ha megértetek!
ORLANDO 4ever!!!!
- Nuinladien(Tünde-l.)
- Nem elérhető
De azért -visszatérve az alaptémára- be kell, hogy valljuk: a pasik többsége nem Liv színészi teljesítményére kíváncsi...
"To be the sailor of the world, bound for all parts"
W.Whitman
- zsoffija
- Nem elérhető
[size=9:svhlw5ik]no ez ám a béna,offos hozzászólás...kérem,moderáljanak!bocsesztovics... [/size]
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Augustíne
- Nem elérhető
ORLANDO 4ever!!!!
- Nuinladien(Tünde-l.)
- Nem elérhető
"To be the sailor of the world, bound for all parts"
W.Whitman
- Augustíne
- Nem elérhető
Lalaith írta: Ma én újranéztem az Armageddont és igazad van Artemisz, tényleg csupa lélek a csaj (ilyet én ritkán mondok). Nagyon átérezhette a szomorúságot, amikor a filmben elbúcsúzott az apjától... Ettől függetlenül nem tartom nagy színésznek.
Hát sztem az egy ritka szar jelenet volt, és én egyáltalán nem hatódtam meg a nyáladzásán!! Az egész filmben annyit csinált, h kikezdett Bennie Bubussal ( ), és bőgött az apja után, meg szenvedett!! Ehhez nem kell sok színészi képesség...
Lyana: :itscool:
ORLANDO 4ever!!!!
- Nilraen
- Nem elérhető
lázadó írta: Vagy ha kihagyják a romantikát.
Folyton összenyálazza a videót, a múltkor is úszott tőle a nappali.
És ha másik van, most azt kritizáljuk. Így kerek a világ.
Hát igen!Lehet hogy az még jobb lenne...
- lázadó
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Folyton összenyálazza a videót, a múltkor is úszott tőle a nappali.
És ha másik van, most azt kritizáljuk. Így kerek a világ.
- Nilraen
- Nem elérhető
Szerintem sem tartozik a legnagyobbak közé,de azért annyira nem is rossz....lehet hogy nem igazán megy neki a romantikus jelenetek eljátszása,lehet hogy jó lett volna az a jelenet ha mondjuk egy másik szinész csinálja....Lalaith írta: Ma én újranéztem az Armageddont és igazad van Artemisz, tényleg csupa lélek a csaj (ilyet én ritkán mondok). Nagyon átérezhette a szomorúságot, amikor a filmben elbúcsúzott az apjától... Ettől függetlenül nem tartom nagy színésznek.
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
- Undómiel
- Nem elérhető
- Lyana
- Nem elérhető
Nem tudom kinek mi a véleménye, de nekem már az Armegeddonban is elegem volt Liv Tyler-ből. És most a Gyűrűk urában is egy csomó szerepet kapott.
Az odáig rendben van, hogy PJ. egy kicsit megváltoztatja a dolgokat a film kedvéért, de azért ez már túlzás!
"A tűzből parázs lesz - majd az is kialszik,
De, ha lehunyod a szemed, a fényét újra látni fogod..."
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Ugyanaz, csak kicsit világosabb változat:Niphredil/Szméagol írta: Klikk
katt ide
Itt meg gyászol:
katt ide
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
Katt ide
Meg ide
Klikk
Ez gyönyörű!
Itt az egész galéria
De tényleg, miért bírja annyira PJ Arwent?
Szerinem sem kell több női karakter a 2. részbe, de az átlag mozinézőkre is gondolni kell, meg valahogy el kell érni, hogy ne felejtsék el a 3. részig a szerelmi szálat.
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- Augustíne
- Nem elérhető
Laurea Silme írta: Van eg olyan érzésem, hogy Arwen PJ kedvence, azért szerepel ennyit....
De vajon miért is???
ORLANDO 4ever!!!!
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
- Laivinë
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Laivinë Laurelassë