Arwen (Liv Tyler)

Több
21 éve 5 hónapja #129577 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Hmm, ezt a képet még nem láttam:
katt ide

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #129558 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Üdv!! :hello:

Ez nagyon aranyos!! :D

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #129485 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
JÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Neeee!!! 8O :evil: Már megint!!! Kezd elegem lenni PJ-ből is, de nagyon...
Thaur: lehet, h igazad van, de nem értem, h hogy lehet egy ilyen gyönyörű nyelvet Lfelejteni (nekem még nem sikerült Lfelejteni azt, amit idáig tudok.)! :)

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 5 hónapja #129479 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Ezeket Lara irta a "3.rész a Király visszatér topicban":

Narsil újrakovácsolása

A harmadik film a kettétört kard újrakovácsolásával fog kezdődni.Arwen fogja a kardot Aragornnak vinni.
Megerősített:90 %

Aragorn koronázása

Ellentétben a regénnyel,Arwen már Aragorn koronázásán is jelen lesz,és nem csak két hónappal később találkoznak. Megerősített:40 %

Aragorn és Arwen halála

Mind Aragorn halála Gondorban,mind Arwen halála Lothlórienben bemutatásra kerülnek,mialatt az epilógust látjuk.Galadriel ezalatt beszélni fog. Megerősített:90 %

Ezek szerint Arwen a harmadik részben is többet fog szerepelni a keleténél... :evil: :rmad2: :down: :nono: :crazy: :mad2:

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 5 hónapja #129465 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Niphredil/Szméagol írta:

lázadó írta: Sokat töprengtem azon, hogy miért is szerepel annyit Arwen. Azt hiszem, azért, mert Aragornak fontos volt, mondjuk nagyon fontos. A néző ezt nem tudja leszűrni a gondolataiból, be is kellett mutatni.

Szerintem azért is szerepelt sokat, mert kevés a filmben a női karakter. Bár akkor nem értem, miért nem lehetett volna Éowynnek több szerepet adni. Persze az is lényeges, amit te írtál, szerintem igazad van.
Én sem hinném, hogy mindent megtanult, legfeljebb kiejteni azokat, amiket el kellett mondania. Egyébként szerintem jó volt a szerepében, azt meg nem tudom, hogy civilben milyen (bár néha tényleg nem tűnik valami értelmesnek :twisted: )

Sztem csak odadták nekik a szöveget amit el kell mondaniuk, nem? és már tuti h elfelejtették sztem a nagy részét. Női karakter meg az egész könyvben kevés van.. sztem legalábbis a második részbe abszolút nem hiányzott hogy többet szerepeljen.

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
21 éve 5 hónapja #129455 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Hát Liv ügyben végképp nem vok képben,ne haragudjatok :cry: :oops:

Több
21 éve 5 hónapja #129442 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Rago: nem annyira ősrégik, csak a 4. (Az volt az egyik első ismert képünk róla... :roll: ) A középső kettő május végi, az első meg a RotK naptárból van, ha jól emlékszem, valamikor idén év elején került fel.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 5 hónapja #129392 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
OO(?)Bocs a zavarásért,csask találtam pár jó képet és gondoltam megosztom Veletek,ha ősrégik akkor boccs és v én v a topik-gazda kitörli.De remélem még nem voltak:ON(?) RoTK Arwen I
II
III
Liv

Több
21 éve 5 hónapja #129304 Írta: Nilraen

Lalaith írta: Aranymagot énis megnéztem volna. Érdekel, hogy Ioreth benne lesz-e a Rotk-ban. :roll:

Igen,arra én is kiváncsi vagyok....
ha pedig ugy gondolják hogy kevés a női szerep,szerintem (is) Éowyn szerepét kéne növelni...

Több
21 éve 5 hónapja #129239 Írta: Lalaith Scarlett
Lalaith Scarlett válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Aranymagot énis megnéztem volna. Érdekel, hogy Ioreth benne lesz-e a Rotk-ban. :roll:

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Több
21 éve 5 hónapja #129235 Írta: lázadó
lázadó válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Ha mindenáron a nőknek akartak volna hangsúlyt adni, beletehették volna Aranymagot . De nem vitatom ezt a verziót, maga P. J. is ezt mondta.

Több
21 éve 5 hónapja #129225 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Lázadó magyarázata nagyon jól hangzik, nekem is tetszik. De ha azt vesszük, az ő love story-jukat a Függelékből ismerte meg 100%-an az olvasó, tehát nem volt igazán szerves része a könyvnek. Én kicsi vagyok ahhoz, hogy megmondjam, hogyan kellett volna csinálni, de elképzelhető, hogy lett volna más út is. Bár valószínűleg jóval több Arwen-jelenet volt, mint amit meghagytak a mozi-, ill. DVD-változatokban.

Több
21 éve 5 hónapja #128874 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

lázadó írta: Sokat töprengtem azon, hogy miért is szerepel annyit Arwen. Azt hiszem, azért, mert Aragornak fontos volt, mondjuk nagyon fontos. A néző ezt nem tudja leszűrni a gondolataiból, be is kellett mutatni.

Szerintem azért is szerepelt sokat, mert kevés a filmben a női karakter. Bár akkor nem értem, miért nem lehetett volna Éowynnek több szerepet adni. Persze az is lényeges, amit te írtál, szerintem igazad van.
Én sem hinném, hogy mindent megtanult, legfeljebb kiejteni azokat, amiket el kellett mondania. Egyébként szerintem jó volt a szerepében, azt meg nem tudom, hogy civilben milyen (bár néha tényleg nem tűnik valami értelmesnek :twisted: )

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 5 hónapja #128873 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Augustíne írta: Én nem a tünde szövegekre, hanem az angol szövegekre gondolok (mondjuk nem volt vm sok)! Tündéül pedig én is hallottam, h tanult, de sztem csak annyira, amennyi a filmben kellett, és válaszolni 100, h nem tudott volna! Amúgy amilyen gyorsan megtanult, olyan gyoran el is felejtett tündéül!!!

Üdv mindenkinek!

Eszembe sincsen védeni Livet, sokan ismerik az álláspontomat vele kapcsolatban, nekem annyira nem szimpi, hogy nagyon nem.
De....azt hiszem, hogy itt muszáj a védelmére kelnem, valamilyen szinten.

Ti, innen bárki, megtanul tündéül, utána sok ideig nem használja, akkor elfelejti, nagyon könnyedén. Túl könnyen...vagy bármit, amit nem használunk, elég könnyen kimegy a fejünkből.

[size=9:2ic3pqc9](Craig is elfelejtett)[/size]

Pl: tavaly én is nekiálltam megtanulni quenyául, de mivel van az embernek ezer más dolga is s nem használja lévén kitalált nyelv. Szal most már sokkal kevesebbet tudok, mint régebben. Úgy azért elég nehéz elmondani magadról több év múlva, hogy tudsz tündéül. szal ezért legalább ne bántsátok, tényleg butuska, de erről nem teljesen ő tehet, inkább az, hogy egyszerűen nem használja, mert gondolom nem állt neki keresni fordítanivalót, vagy pluszban nyelvtant.
Lusta a drága rettenetesen és még hülye és idegesítő is, de tény, hogy gyönyörű.

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 5 hónapja #128870 Írta: Augustíne
Én nem a tünde szövegekre, hanem az angol szövegekre gondolok (mondjuk nem volt vm sok)! Tündéül pedig én is hallottam, h tanult, de sztem csak annyira, amennyi a filmben kellett, és válaszolni 100, h nem tudott volna! Amúgy amilyen gyorsan megtanult, olyan gyoran el is felejtett tündéül!!!

Több
21 éve 5 hónapja #128457 Írta: lázadó
Sokat töprengtem azon, hogy miért is szerepel annyit Arwen. Azt hiszem, azért, mert Aragornak fontos volt, mondjuk nagyon fontos. A néző ezt nem tudja leszűrni a gondolataiból, be is kellett mutatni.

Már mondtam, nem értek hozzá, de szerintem jól játszott. Úgy beszéltek róla, mintha valami hatalmas szerepe lenne, amit elrontott. Nem igazán volt mit elrontani. Én is olvastam, hogy megtanult tündéül, de azért a pár mondatért igazán felesleges volt...

Több
21 éve 5 hónapja #128418 Írta: Nilraen

Augustíne írta: Azért 1 karakter megformálásához több is kéne, mint mereszteni a nagy kék szemeit, és elrebegni azt a néhány szót, amit előtte a rendező 20x elmondott neki!!

az hogy jól formálta-e meg Arwent,nézőpont kérdése,ugyanis lehet hogy PJ azt akarta ,hogy igy csinálja,a baj csak az hogy ez sokaknak nem tetszik....

egyébként arról,hogy "és elrebegni azt a néhány szót amit előtte a rendező 20x elmondott neki":ha itt a tüde szövegeire céloztál ,nem biztos hogy igazad van,én azt olvastam egy interjuban hogy megtanult tündéül,és ha van egy kis esze föl tudja találni magát és tud válaszolni valamit tündéül Aragornnak ha kérdez tőle valamit...
(a kérdés csak az van-e annyi esze :twisted: )

Több
21 éve 5 hónapja #128368 Írta: Augustíne

Undómiel írta:
Hát, ebben lehet valami. Nem állt az első sorban, amikor az észt osztogatták, de biztos állati szorgalmas, ha leül és belegyömöszöli abba a szamár fejébe a szövegkönyveket... Csak idő kérdése. Egyébként kíváncsi vagyok, miről tudnék vele elbeszélgetni... Mármint amiben ő is partner lenne... :?:

Hehe! ez jó volt! :twisted: :D Mondjuk sztem pár mondathoz nem kell sokat tanulnia, főleg nem úgy, h minden jelenetetet/mondatot külön vesznek fel. Hát beszélgetni vele sztem a sminkről, meg a legtrendibb rucikról lehetne! ( :twisted: ) :wink:

Nim: egyetértek! én is azokra a jelenetekre értettem, h még egész jók voltak!

Több
21 éve 5 hónapja #128341 Írta: Laivinë
Laivinë válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Nagyon köszi. :)

Akkor csak én nem hallottam róluk...
de a lényegen nem változtat. ;)

Laivinë Laurelassë

Több
21 éve 5 hónapja #128306 Írta: Undómiel
Hát, azért Mr Tyler elpottyintott még pár gyereket a nagyvilágban...
www.lovelylivtyler.com - itt vannak adatok a családjáról is.

Több
21 éve 5 hónapja #128268 Írta: Laivinë
Egyetértek, de nagyon. :)
Szerintem tényleg jók a jelenetek. Komolyan nem értem, mi nem tetszik benne, mert lehet, hogy Liv elkényeztetett, vagy síkhülye, de szerintem akkoris képes volt eljátszani azokat a jeleneteket. Egy szinésznő akkor jó, ha a filmben nem látod a valódi énjét, hanem csak a karaktert, amit eljátszik. És szerintem egyik olyan tulajdonság sem látszódott meg a filmben, amit ti itt mondogattok.
És azt mondjátok, "kényes". Nos, ha nekem Steve Tyler lenne az apám, nem hiszem, hogy egy picit ne lennék elkényeztetve. Akkor meg pláne, ha egyke lennék, bár nem tudom, Livnek van-e testvére, én nem tudok róla.

Laivinë Laurelassë

Több
21 éve 5 hónapja #128264 Írta: Nimashilin
Nimashilin válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Laurea Silme írta: Az egyik kedvenc filmem az Armageddon. Annak a végén volt az a jelenet, amikor a lány apja, akit szintén Liv Tyler játszott, elbúcsúzott tőle, mert tudta, hogy meg fog halni. Akkor figyeltem a lányt, szerintem külsőre biztos, hogy tökéletes Arwen, mert alapból jó hozzá az arca.

Egyetértek! Annál a jelenetnél, mikor legutóbb láttam, rájöttem, hogy mennyi lélek van ebben a lányban. Igen, sok szerepet adtak neki. De már bocsi: ha megkapjátok a lehetőséget, hogy eljátszhattok egy tündehercegnőt, valószínűleg nem zavarna titeket sem az tény, hogy lehet, h kicsit összetettebb és közelibb lesz, mint az eredeti.
Nem mondom, hogy szép lány, de van a vonásaiban valami hűvös, valami kecses... És pl. a TTT-ben, mikor Elrond elmondja neki, h az erdőben fog bolyongani egyedül és sír... ott csodaszép és megkapó. És sztem akkor teljesen át tudja adni a bánat érzését. Földöntúli. Viszont abban a jelenetben, mikor Ary sírja előtt áll, /nekem az az egyetlen jelenet, amiért érdemes volt leforgatni a TTT-t... :? / ott már látszik rajta, hogy halandóvá, emberré vált. Ott már vhogy leszállt a földre, felfogta, mi történt. Szerintem nagyon jól el tudja játszani, amit... khmm... érez. Akár a karaktere, akár ő maga.
Igen, néha lópofi, az Armageddonban békaszájú és herpeszes benyomást is kelt, de ezek mellett is szép szerintem.
[size=9:3jnantkm]Mellesleg a szőke nők elég jó színészek. Elég sok emberrel el tudják hitetni, hogy nekik bizony van eszük... :wink: [/size]

My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.

Több
21 éve 5 hónapja #128249 Írta: Undómiel

Augustíne írta: Én nagyon utálom Arwy-t, és egyben irigylem is, mert sztem oltári szép!!! :rmad2: Maga Liv sztem 1 nagyon buta csaj, és enyhén sz*r színésznő, de külsőre tökéletes volt!

Hát, ebben lehet valami. Nem állt az első sorban, amikor az észt osztogatták, de biztos állati szorgalmas, ha leül és belegyömöszöli abba a szamár fejébe a szövegkönyveket... Csak idő kérdése. Egyébként kíváncsi vagyok, miről tudnék vele elbeszélgetni... Mármint amiben ő is partner lenne... :?:

Több
21 éve 5 hónapja #128241 Írta: lázadó
Ne morgolódjatok annyit Liv-en. Még a végén én is megutálom. Nekem eddig semleges volt.

Több
21 éve 5 hónapja #128222 Írta: Nilraen
Sziasztok!!

Hú de utálják itt náhényan Liv-et :twisted: !!!
Én nem láttam a werkfilmet( :cry: )de legalább 1 olyan dolog volt benne amit nem baj hogy kihagytam...

Több
21 éve 5 hónapja #128212 Írta: Lalaith Scarlett
A werkfilmben tényleg elég "szőkenős" volt liv...

Több
21 éve 5 hónapja #128098 Írta: Augustíne
Meleth: ok, én teljesen boldog vagyok! :) Mellesleg a csajoknak a fórumon (akikkel 1ütt néztük a werkfilmet) 1behangzóan az volt a véleményük, h Liv 1 nyafogós p****. Mind1! ezen most inkább ne vitatkozzunk tovább, mert kezd elegem lenni! :?

Több
21 éve 5 hónapja #128090 Írta: Lalaith Scarlett
Egy többszázéves tünde bölcsességét nem lehet szempillarebegtetéssel és nagy mellbőséggel visszaadni. Ez a bölcsesség és tapasztaltság nálam Galadriel esetében például tökéletesen visszajött, mert arra a szerepre egy valóban tehetséges színésznőt kértek fel.

Több
21 éve 5 hónapja #128053 Írta: Laivinë
Az Armageddonban is kifejezetten jó volt szerintem.
Bár lehet, hogy apuci picit besegít neki a szerepeknél, de tuti elküldték volna, ha annyira tehetségtelen, amennyire mondjátok. :P
És akkoris jó volt szerintem, én nem láttam rajta, mit játszott volna rosszul.

Laivinë Laurelassë

Több
21 éve 5 hónapja #128015 Írta: Meleth_lin
Meleth_lin válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Mae govannen!

Augustíne: Igen, én is láttam azt a werkfilmet, és szintem egyáltalán nem voltak szőke beszólásai és nem is affektált. De ha te így láttad, akkor légy vele boldog...

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.753 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére