Arwen (Liv Tyler)

Több
21 éve 6 hónapja #122931 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Párat már ismerünk
groups.msn.com/32334v15hs58qgi92 ... snw?Page=3
groups.msn.com/32334v15hs58qgi92 ... snw?Page=2
groups.msn.com/32334v15hs58qgi92 ... snw?Page=1

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #122839 Írta: Diamond/Samu
Diamond/Samu válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
A Bestben van egy kis kép az ("második") esküvőjéről!

"Ha nyitott szívvel fordulunk egymás felé, semmi sem állhat közénk."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #122834 Írta: Agoura
Estella :wink: :
Liv Tyler
233 Park Ave. S., 10th Floor, New York, NY 10003
USA
(asszem ez az :roll: )

Niq

Több
21 éve 6 hónapja #122715 Írta: estella
estella válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Tudja valaki Liv autogramcímét? Ha valaki tudja, kérem írja meg privátba!

Több
21 éve 6 hónapja #122711 Írta: Agoura
Szerintem voltak azok képek,de mindegy,nagggyooon jóól jártunk ezekkel a szereplőkkel :P Az Aragorn topicban Artemisz berakott egy tök cuki képet,nézzétek meg!! :wink:

Niq

Több
21 éve 6 hónapja #122511 Írta: Lalaith Scarlett
Lalaith Scarlett válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Aiya ilquen!
Nézzétek meg a www.fantasyplanet.cz/lotr/galeriefilm.asp oldalon a "szerepcserés" képeket! Csak egy kis ízelítő: Russel Crowe-Aragorn, Julia Roberts-Arwen, Sean Connery-Gandalf :lol: Ha ezekkel a szereplőkkel készült volna a film, én bőgve rohantam volna ki a moziból...

Nai tiruvantel ar varyuvantel i Valar tielyanna nu vilya!

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Több
21 éve 6 hónapja #122156 Írta: Agoura
Háát az játék elég gáz :roll:
Az eheti Storyban benne van Liv :!:

Niq

Több
21 éve 6 hónapja #122011 Írta: Enna Silme
Enna Silme válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Ringil írta: www.hobbiesandgames.net/shop/cart.asp?ac...il&pid=6458&catid=38
..még jó,hogy a szereplők után mintázzák a játékot és nem fordítva... :D

Te jóóóóóóóóó ég! 8O Ez.... na, nem is mondok semmit inkább! Hogy lehet ilyet kitalálni?!

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
21 éve 6 hónapja #121565 Írta: Ringil
Ringil válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
www.hobbiesandgames.net/shop/car ... 8&catid=38
..még jó,hogy a szereplők után mintázzák a játékot és nem fordítva... :D

"Minden ember a Holdhoz hasonló;túlsó homályos oldalát senkinek sem mutatja meg"

Több
21 éve 6 hónapja #121562 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Sil írta: Ő azt írja, Isabelle Adjani...

Tudom, de többen mondták már, hogy hasonlít Jennifer Connellyre (bár a kis képen valahogy jobban hasonlított :roll: ). De azért szép! :wink:

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 6 hónapja #121496 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 6 hónapja #121462 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Niphredil/Szméagol írta: Itt van a Jennifer Connelly-kinézetű Arwen John Howe-tól nagyobban:
www.john-howe.com/portfolio/gall ... age_id=112

Ő azt írja, Isabelle Adjani... :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 6 hónapja #121344 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Szerintem nem gáz, hogy a férje alacsonyabb nála... És ezt amúgy sem a mi dolgunk eldönteni. :wink:
Itt van a Jennifer Connelly-kinézetű Arwen John Howe-tól nagyobban:
www.john-howe.com/portfolio/gall ... age_id=112

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 6 hónapja #121194 Írta: Erendil
Erendil válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Télleg..hoppá... :oops: Amúgy az Érzéki csalódásból meg a Doktor Zsiványokból tettem be képeket...

Több
21 éve 6 hónapja #121161 Írta: Dace
Dace válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Agoura írta: Erendil,nekem csak a főoldal jön be :roll: Mindenkinek vagy csak nekem nem hozza be?

való igaz, de szerintem, az is jó, ha csak egyszrűen végignézed gyu-ás galériát; ha még nem láttad

Több
21 éve 6 hónapja #121150 Írta: Agoura
Erendil,nekem csak a főoldal jön be :roll: Mindenkinek vagy csak nekem nem hozza be?

Niq

Több
21 éve 6 hónapja #121041 Írta: Erendil
Erendil válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Több
21 éve 6 hónapja #120321 Írta: Teron
Teron válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Miért nem mutatnak jól együtt??
Dace: ja, most mit kell beszólni erre?

Teron

"Creating a paradise in a cursed world... It's meaningless."

Több
21 éve 6 hónapja #120265 Írta: Dace

Teron írta: És az baj, ha a pasi alacsonyabb nála? Szerintem Liv nagyon sok nála magasabb pasi közül választhatott volna, nemde? Ő mégis ezt választotta, talán van oka rá...

szerintem én mondtam hogy a szerelem útjai kifürkészhetetlenek, de mindegy... :wink: :evil: :?
Teron biztos alacsonyabb mint Liv és megsértődött... :D

Több
21 éve 6 hónapja #120222 Írta: Sil

Teron írta: És az baj, ha a pasi alacsonyabb nála? Szerintem Liv nagyon sok nála magasabb pasi közül választhatott volna, nemde? Ő mégis ezt választotta, talán van oka rá...

Nem baj, csak nem mutatnak jól együtt... :wink:

Tears unnumbered

Több
21 éve 6 hónapja #120212 Írta: Teron
Teron válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
És az baj, ha a pasi alacsonyabb nála? Szerintem Liv nagyon sok nála magasabb pasi közül választhatott volna, nemde? Ő mégis ezt választotta, talán van oka rá...

Teron

"Creating a paradise in a cursed world... It's meaningless."

Több
21 éve 6 hónapja #120006 Írta: Sil
Dace, igen, nekem is az volt az első, ami eszembe jutott a képeket nézve, hogy ez a pasi bizony alacsonyabb nála... :wink:

Tears unnumbered

Több
21 éve 6 hónapja #120005 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Nemrég olvastam az Armageddonnal kapcsolatban, hogy Livet elég hevesen kerülgette Billy Bob Thorton (Miss Lara Croft volt férje), s Liv hiába kosarazta mindig ki, a pasi csak nem adta fel, mire Liv az egész stáb előt megmondta neki a magáét :D :D

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 6 hónapja #119951 Írta: Dace
:D A képeken, Liven kívül mindenki, nagyon undorító. Szerintetek is alacsonyabb ez a gyerek nála? ezt már korábban is említettem, de senkit nem érdekelt, vagy már mondta valaki. :?

Több
21 éve 6 hónapja #119801 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Jújj, ez azért dúrva:

"A 25 éves színésznőt a People magazin egyszer már beválasztotta a világ 50 legszebb embere közé, és még azt is elnézi neki Hollywood, ha meghízik kissé. "

Több
21 éve 6 hónapja #119602 Írta: Sil
Liv 2. esküvője, a család kedvéért:
www.origo.hu/noilapozo/presszo/2 ... tyler.html

Tears unnumbered

Több
21 éve 6 hónapja #119417 Írta: Laurea
Laurea válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
No, gyerekek, ne mondjátok hogy senki se szereti Livet/Arwent!
Írjatok na.
Vagy itt mindig ilyen kicsi a forgalom? :?

Ithil caluva tielyanna!

Több
21 éve 6 hónapja #118963 Írta: Laurea
Laurea válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Most nagyon OFF leszek, bocs :oops:
Dace gondolj amit akarsz, akkor is úgy reagáltál a ,,furcsa ízlésed van'' mondatomra, mintha egy valóságos bűntényt követtem volna el!

(ezt az üzenetet nyugodtan letörölhetitek, végülis fölöslegesen jártatom a billentyűzetem, ennek beszélhet az ember :? )

Ithil caluva tielyanna!

Több
21 éve 6 hónapja #118874 Írta: Dace

Laurea írta: Dace: ÁÁÁÁh mindjárt sírva fakadoook! :x Nem azt mondtam, hogy hú mert ez most Arwen néven fut, ezt most imádni, isteníteni kell, csak azt mondtam, hogy nekem tetszik. (bár Livre télleg nem hasonlít :? ) Ok?

OFF
ÁÁÁÁH2. Én nem azt mondtam, hogy nem tetszhet neked, vagy hogy mindenképp hasonlítania kell Liv T.-re, hanem azt, hogy nekem nem tetszik, és hogy Arwennwk nem is kék a szeme' :evil: És sírj nyugodtan. :twisted:
OFF vége

Több
21 éve 6 hónapja #118873 Írta: Dace

Gyöngyszem írta: ezt már beirtam eccer... :?

Ez az... :roll:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.713 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére