- Köszönetek: 0
Arwen (Liv Tyler)
- Augustíne
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
ORLANDO 4ever!!!!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Evenstar
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Liv Tyler férjhez ment rockzenész barátjához.
www.origo.hu/szorakozas/mozi/200 ... tyler.html
Gratulálunk!
"The light of the Evenstar does not wax and wane."
giftoftheevenstar.gportal.hu
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
A Profilnál módosítod az aláírásodat, és így kell képet betenni:Saczy írta: off: bocsi, de nem tom, hogy hogyan lehet a képeket berakni alulra....valaki megmondanánekem :
[img]kép%20url%20címe[/img]
De mivel csak 120 karakter lehet az aláírás, nekem elég jól össze kellett nyomorgatnom a szöveget, mire a kép is befért.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Saczy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Elen síla lúmenn omentilelvo!
- Augustíne
- Nem elérhető
Enna írta:
Augustíne írta: Én imádom a tünde szövegeket, viszont Liv pl. az 1. részben nagyon hülyén mondja azt a szöveget, h:
"Nín o Chitaeglir
Lasto Beth daer!"
Szerintem jól mondja. Bár az angol eredetit csak egyszer hallottam.....
Nem azt mondtam, h hibásan mondja, hanem hogy olyan hülyén hangzik!! Mindta be lenne szívva!
Itt:
www.elvish.org/gwaith/sounds/bruinen_spell.wav
+ itt, de itt nem annyira tűnt föl:
www.elvish.org/gwaith/sounds/bruinen.wav
Saczy: Igazad van!
ORLANDO 4ever!!!!
- ÉSzAH
- Nem elérhető
Hoztam nektek egy-két nagyon szép desktop tapétát:
angelasedai.homestead.com/Main.html
Ne ijedjetek meg, hogy HP-val és Patriottal kezdődik. Lapozzatok lejjebb, ott vannak az Arwen és tünde tapéták.
És egy-két nagyon nagyon szép bannert, amit használhattok a fórumozáshoz, szerkesztett aláírásban e-mailben, és ahol szeretnétek.
Nem csak Arwen-rajongóknak!
angelasedai.homestead.com/GrayAjah.html
Üdv
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
- Enna Silme
- Nem elérhető
Augustíne írta: Én imádom a tünde szövegeket, viszont Liv pl. az 1. részben nagyon hülyén mondja azt a szöveget, h:
"Nín o Chitaeglir
Lasto Beth daer!"
Szerintem jól mondja. Bár az angol eredetit csak egyszer hallottam.....
"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"
- Saczy
- Nem elérhető
- Augustíne
- Nem elérhető
I veleth U!
ORLANDO 4ever!!!!
- Cat
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Augustíne
- Nem elérhető
"Nín o Chitaeglir
Lasto Beth daer..."
AQmúgy tényleg igaz, h a forgatás után teljesen elfelejtett tündéül?
ORLANDO 4ever!!!!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Igen, Elrond is ugyanezt ismétli meg: Lasto beth nín... Tolo dan nan galad...Saczy írta: valami ilyesmit mond elrond is nem?mikor aren telepatikusan beszél vele...
A tünde szövegek elemzése:
www.elvish.org/gwaith/movie_fotr.htm
ill. www.elvish.org/gwaith/movie_ttt.htm
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Saczy
- Nem elérhető
- shaira
- Nem elérhető
Ryana írta: Hello, lenne egy kérdésem...
A FOTR-ban mikor Arwen jön segíteni Frodón, mondja, hogy "Arwen a nevem. Azért jöttem, hogy segítsek. Halld a hangom, és gyere vissza a fényre!" (vagy nem egészen így, nem tudom) - akkor eredetiben mit mond? Mármint ezt mondja tündéül. És hogy tündéül ezt hogy mondja? : [size=9:1zzvuczg](Ezt szépen és egyszerűen fogalmaztam meg. )[/size]
arwen: Frodo, im Arwen. Telin le thaed.
Lasto beth nîn, tolo dan nan galad.
angolul: I am Arwen - I've come to help you. Hear my voice... Come back to the light.
magyarul: Arwen vagyok-segíteni jöttem. Halld a hangom...térj vissza a fényre.
- Ryana
- Nem elérhető
A FOTR-ban mikor Arwen jön segíteni Frodón, mondja, hogy "Arwen a nevem. Azért jöttem, hogy segítsek. Halld a hangom, és gyere vissza a fényre!" (vagy nem egészen így, nem tudom) - akkor eredetiben mit mond? Mármint ezt mondja tündéül. És hogy tündéül ezt hogy mondja? : [size=9:c3syo6wm](Ezt szépen és egyszerűen fogalmaztam meg. )[/size]
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Nornorë
- Nem elérhető
" The path of excess leads to tower of wisdom. " / Blake /
- Agoura
- Nem elérhető
Rotk-ben
www.angelfire.com/wizard/arwen_u ... ROTK_2.jpg
www.angelfire.com/wizard/arwen_u ... n_ROTK.jpg
TTT-ben
www.angelfire.com/wizard/arwen_u ... TT__2_.jpg
www.angelfire.com/wizard/arwen_u ... en_TTT.jpg
www.angelfire.com/wizard/arwen_u ... g_down.jpg
www.angelfire.com/wizard/arwen_u ... rwen_6.jpg
Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
us.imdb.com/EGallery?source=ss&g ... ey=0203755
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- Nornorë
- Nem elérhető
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... ol;s&text= a vörös démon...
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... l;s_Poster
" The path of excess leads to tower of wisdom. " / Blake /
- Teron
- Nem elérhető
Teron
"Creating a paradise in a cursed world... It's meaningless."
- Augustíne
- Nem elérhető
shaira írta: Ebbe nem hiszem:
gallery.liv-tyler.com/albums/bla ... te/abs.jpg
Na, ez nagyon jó lett!!!! 8O :itscool:
bir: jah! Én is-itthon... Durva a csaj!
ORLANDO 4ever!!!!
- birefi
- Nem elérhető
A kedvenc filmem (tőle) jut eszembe róla. Tudjátok amikor olyan végzet asszonyát játszott. Vígjáték volt, ő a vörös hajú démon mindenkit megbolondított, még a bérgyilkost is akit ellene béreltek fel.
Fergeteges volt.
Amikor a film elején beszélgetett a sráccal...
srác (most találkoztak 10 perce, és a lány rögtön feljött hozzá, nem kissé zavarban ): - Szeretem a zenét.
Liv (vörös hajú, tüzes bombázó): A zenét én is nagyon szeretem. A zenénél csak egy dolgot szeretek jobban.
Srác: -Mit?
Liv: - A szexet.
Ez volt a pillanat mikor a srác kiköpte az italát a filmben, én meg kiköhögtem a popcornt a néző téren.
Tök mázli, hogy én épp nem ittam.
Úgy látszik az egész stílus kérdése, mert amúgy a képen is látszik, hogy túl sok takargatni valója nincs.
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- shaira
- Nem elérhető
- shaira
- Nem elérhető
gallery.liv-tyler.com/albums/modelin/afh.jpg
Ebbe tuti belenyúltak számítógéppel:
gallery.liv-tyler.com/albums/modelin/acl.jpg
Ebbe nem hiszem:
gallery.liv-tyler.com/albums/bla ... te/abs.jpg
- shaira
- Nem elérhető
- shaira
- Nem elérhető
- Teron
- Nem elérhető
Habár van egy film, a lopott szépség, ahol hogy is mondjam, szóval elég korrektül "lefektetik"... Nem láttam a filmet, de néhány ismerős rögtön beasszociálta Liv-et arra filmre. Utánanéztem neten és töredelmesen bevallom, hogy bizony Liv-nek elég sok része látszik, sőt... Szóval ő sem maradt "veretlen" színésznő a vásznon. Sajnos. De hát ez már cak így van a színésznőkkel.
Undómiel: Jó a fordításod... főleg a végén az eufemizmusok.... De szerintem ha Liv is ilyen szintre alacsonyodna, akkor engem elvesztene a ranjongótáborából. SZerintem sokan nem szeretnék utána, bár szerezne új rajongókat, akik az ilyen "díva" lányokat szeretik. De nem szeretném, ha ilyenné válna.
Teron
"Creating a paradise in a cursed world... It's meaningless."
- Augustíne
- Nem elérhető
ORLANDO 4ever!!!!
- Undómiel
- Nem elérhető
Parfums Givenchy has selected actress Liv Tyler as the new face the for the company's new women's scent, due out in September. This appears to be a logical follow-up to previous Givenchy star turns that have included similarly fresh-faced and innocent-looking actresses Audrey Hepburn and Lou Dillon. Meanwhile, Tom Ford keeps YSL perfumes naughty by casting sizzling diva Emmanuelle Seigner (who has a reputation in Paris for frequenting upscale sex clubs) in the ads for Nu Eau de Toilette, which is set to break in late March. And yes, of course she's naked and passionately entwined with a similarly declothed young man. So far, we've had naked rump, breasts, pubic hair and penis in YSL's various perfume ads. The only way for Tom to shock us now is to show the models fully clothed.
Egy sztár illata
A Parfums Givenchy (ez a G-cég parfümrészlege lesz?) Liv Tyler színésznőt választotta a cég legújabb női illatának arcául, mely szeptembertől lesz kapható. Ez az előző Givenchy-sztárok felbukkanásának, mint a tiszta és ártatlan arcú Audrey Hepburn vagy Lou Dillon, ésszerű folytatása. Mindeközben Tom Ford úgy tartja kikapósnak (attól marad keresett) az YSL illatokat, hogy a Nu Eau de Toilette (március végén jön) reklámkampányára Emmanuelle Seigner dívát (a jellemzés nem kislányoknak való ) szerződtette le. A nőci pucér egy csomó pőre ipsével körülvéve (talán hagyjuk, mert a végén még magamat kell kitiltanom). De az YSL reklámkampányokban már eddig is elégszer láttunk ,,penis"-t, stb-t (pirul ). Ezek után Tom számára az egyetlen lehetőség, hogy megdöbbentsen minket az, ha felöltözteti modelljeit.