Arwen (Liv Tyler)

Több
21 éve 8 hónapja #107163 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

erwianne írta:

Saczy írta: de a ROTK-ban állítólag a dúnadánok helyett az arwen megy egy csapat tündével aragorn segítségére.....

Neee! Ezt a tündesereg-trükköt már lelotték a Helm-szurdokban! Miért kellene ennyire eltökíteni a sztorit? :evil: Mintha mindent a tündéknek kéne köszönni! Nem azért mondom, tisztelem és imádom oket, de azért nem kell mindenki más (mint pl. a dúnadánok) jelentoségét nullára redukálni! :evil:

hat nekem aztan 8,hogy jon-e,vagy sem,csak konyorgom;nehogy o vagja le a Boszorkanyurat,nehogy,jajistenem!!!! :eek2: :eek2:

'a prayer for the wild heart,kept in cage'

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #106906 Írta: erwianne
erwianne válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Saczy írta: de a ROTK-ban állítólag a dúnadánok helyett az arwen megy egy csapat tündével aragorn segítségére.....

Neee! Ezt a tündesereg-trükköt már lelőtték a Helm-szurdokban! Miért kellene ennyire eltökíteni a sztorit? :evil: Mintha mindent a tündéknek kéne köszönni! Nem azért mondom, tisztelem és imádom őket, de azért nem kell mindenki más (mint pl. a dúnadánok) jelentőségét nullára redukálni! :evil:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #106905 Írta: Nornorë
Nornorë válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
www.quintessentialwebsites.com/l ... woods1.jpg :arrow: ez az erdő jobban megnézve erősen emlékeztet arra az erdőre amiben Samutol és Frodotol elválunk a TTT végén
ttp://www.quintessentialwebsites.com/lo ... arwen2.jpg :arrow: hihetetlenül szép és jó minőségű kép

" The path of excess leads to tower of wisdom. " / Blake /

Több
21 éve 8 hónapja #106900 Írta: Nornorë
Na most cserben hagyott egy kicsit az emlékezetem ,pedig a filmet 3szor láttam .ez most csak az előzetesben volt vagy benne volt magában a filmben is:
:arrow: www.quintessentialwebsites.com/l ... 9_rlss.jpg
:arrow: www.quintessentialwebsites.com/l ... 0_rlss.jpg

Több
21 éve 8 hónapja #106700 Írta: Saczy
Saczy válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Teron írta: Én egészen bitzos vagyok benne, pár héttel ezelőtt, amikor találtunk jópár bizonyítékot, hogy benne akart lenni a Helm-i csatában Arwen. Szerintem nézd egy kicsit vissza, miket írtunk, most nem mondanám el azt a sokmindent amit mindanynian tlaáltunk, mint bizonyítékot.

igen ezt én is tudom....de aztán gondolom jobbnak látták, kivágni...(megjegyzem jól is tették :D )
de a ROTK-ban állítólag a dúnadánok helyett az arwen megy egy csapat tündével aragorn segítségére.....

Elen síla lúmenn omentilelvo!

Több
21 éve 8 hónapja #106691 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Hát, ha azt vesszük, hogy nem kell színésznőnek lenni ahhoz, hogy valaki kicsit igényes legyen... :twisted: De a hipó arc a XIX-XX században volt trendi... De attól Liv szép!!! :D
Csak mi gonoszkodunk... A túl sok smink pedig a mékápártiszt hibája... :D

Több
21 éve 8 hónapja #106666 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

hódica írta:

Nornorë írta:

Niphredil/Szméagol írta: Hát, finoman szólva is nyomott. :twisted: :twisted: :twisted:
Ezt láttuk már?
www.ninecompanions.net/gallery_p ... wen_20.jpg
Elvileg TTT-kép, de mikor?

:arrow: nem akarok rossz máju lenni ,de mintha egy kicsit sok lenne a smink meg az alapozó
de azt meg kell hagyni hogy a csatt ami a ruháján van irtó szép

tényleg eléggé látszikió :lol: :? bár a TTT-ben is elég sok van rajta, messziről virít, hogy enyhén ki van fehérítve az arca :? :roll:

Akár van smink, akár nincs, Liv tényleg gyönyörű.

Egyébként, láttatok már olyan filmet, fotót ahol a szinésznők nincsenek kifestve?

Több
21 éve 8 hónapja #106607 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Nornorë írta:

Niphredil/Szméagol írta: Hát, finoman szólva is nyomott. :twisted: :twisted: :twisted:
Ezt láttuk már?

:arrow: nem akarok rossz máju lenni ,de mintha egy kicsit sok lenne a smink meg az alapozó

tényleg eléggé látszikió :lol: :? bár a TTT-ben is elég sok van rajta, messziről virít, hogy enyhén ki van fehérítve az arca :? :roll:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 8 hónapja #106450 Írta: Teron
Teron válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Én egészen bitzos vagyok benne, pár héttel ezelőtt, amikor találtunk jópár bizonyítékot, hogy benne akart lenni a Helm-i csatában Arwen. Szerintem nézd egy kicsit vissza, miket írtunk, most nem mondanám el azt a sokmindent amit mindanynian tlaáltunk, mint bizonyítékot.

Teron

"Creating a paradise in a cursed world... It's meaningless."

Több
21 éve 8 hónapja #106445 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Nem hinném. A link címében is benne van a ROTK szó. Ott is megjelenhet harcosként.

Több
21 éve 8 hónapja #106443 Írta: Teron
Nornoré: TTT kivágott leginkább. Az a képet találtad meg, amit onnan szedtek ki, amikor a Rohani lovasok a film végén levágtatnak Gandalffal, és közöttük vna Arwen is.

shaira: nemjó link, legalábbis nekem nem jön be

Teron

Több
21 éve 8 hónapja #106420 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
itt vajon kire hasonlít:
www.lovelylivtyler.com/pictures/ ... del807.jpg
:lol: :lol:
Egy nagyon jó kép:
www.lovelylivtyler.com/pictures/ ... el1203.jpg
8)

Több
21 éve 8 hónapja #106381 Írta: Nornorë
www.ninecompanions.net/gallery_p ... rwen_3.jpg :arrow: TTT bővitett vagy Rotk? egyébként irtó jó a kép
www.ninecompanions.net/gallery_p ... rwen_2.jpg

Több
21 éve 8 hónapja #106284 Írta: Undómiel
A szeme szegényemnek szerintem születési hiba miatt karikás mindig... Nagyon fehér a bőre, a szeme alatt vékony is a bőr és átütnek az erek. De ezt azért el lehet tüntetni... :twisted:

Nerwen! Nagyon tetszettek a képek.. Főleg az utolsó.. :D

Több
21 éve 8 hónapja #106282 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
De a haja szép :wink:

Bocs, ha már vmeik volt pár ezerszer :oops:
www.aeglos.org/corner/fotr/aragorn-arwen.jpg
www.valinor.com.br/imagens/filme/arwen.jpg
Itt kicsit fura :?
www.rabones.freeserve.co.uk/grap ... arwen1.jpg
Ez mintha nem is ő lenne:
daveia.tripod.com/images/Arwen/arwen005.jpg
photic.slimemansion.com/chloropl ... /arwen.jpg

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 8 hónapja #106174 Írta: Saczy
egy kicsit fáradt lehetett.....vagy a sminkes volt ügyetlen! :D

Több
21 éve 8 hónapja #106065 Írta: Undómiel
Nor, annyira igazad van... Kicsit... nagyon sok... És Uraim, tökéletlen is, ha csak a karikákat nézzük a szeme körül... hogy a női szemeknél maradjunk... :D

Több
21 éve 8 hónapja #106026 Írta: Saczy
szerintem el a kibővített változatban lesz benne.......oszt társam azt mondta h csak a bővítés lesz 2 óra + 3 órás film...

Több
21 éve 8 hónapja #105762 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Sztem is látszik rajta egy kicsit :? :)

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 8 hónapja #105759 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Női szem többet lát! :)

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 9 hónapja #105744 Írta: Teron
Nornoré: te honnan látod, hoyg sok a smink meg az alapozó?

Teron

Több
21 éve 9 hónapja #105719 Írta: Nornorë

Ezt láttuk már?

Több
21 éve 9 hónapja #105706 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Nornorë írta: www.fantasyplanet.cz/gfx/pictures_clanky...2003226934348166.jpg :arrow: ehhez nincs mit hozzá fűznem, csak rá kell nézni ...

a rajz a maga nemében tetszik, csak kár, hogy egyáltalán nem hasonlít Arwenre :? :roll:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 9 hónapja #105595 Írta: Saczy
bakker....ezek a suli gépek nagyon szarok....
az otthonin meg tönkre ment a ventillátor és kell venni egy új alaplapot....
nem tom megnézni a képeket..... :cry:

Több
21 éve 9 hónapja #105577 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Hát ezt én sem tudom! A Layses kártyán van, de arról képről, ami a másik oldalán van sem tudom, h honnan van... :?

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 9 hónapja #105575 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Hát, finoman szólva is nyomott. :twisted: :twisted: :twisted:
Ezt láttuk már?

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 9 hónapja #105466 Írta: Nornorë
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 348166.jpg :arrow: ehhez nincs mit hozzá fűznem, csak rá kell nézni ...

Több
21 éve 9 hónapja #105458 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Ery írta: Bájos kis rajz!

Ugye? :lol:
Csak azt nem tudom, Arwennek miért van barna szeme? Vagy ez lenne az éjszürke? :roll:

Több
21 éve 9 hónapja #105292 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Bájos kis rajz!

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 9 hónapja #105216 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
ha már klippeknél tartunk: az aerosmith egy másik csodás dalának klippjében, az "I dont wanna miss a thing"-ben is szerepel Liv, merthogy ez a dal az Armageddon (remélem ez volt a címe... :roll: ) betétdala is egyben. egyébként szerintem ezek a klippek fenn vannak a mellesleg.hu-n :wink:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.716 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére