Arwen (Liv Tyler)

Több
21 éve 8 hónapja #103361 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Hát, igen, ez igaz, de Elrond sztem nem adta volna oda csak úgy vmelyik tündének a lányát. Gorni legalább KHIRÁLY!! :D

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #103359 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
NAhát azért ha tényleg olyan csodálatosan szép volt, kellett lennie valakinek, aki elég bátor volt. Elrond úgysem ugrált örömében, hogy a lány egy halandóval....

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #103357 Írta: Augustíne
-Lehet, h volt, csak nem tudunk róla... :roll: :D
-Túl ronda volt... :roll: :D
-Olyan hülye volt mint Liv... :roll: :D
Amúgy pedig nem tudom. Talán senki sem vette a bátorságot, h pont NEKI udvaroljon(, csak Gorni!! ) :wink:

Több
21 éve 8 hónapja #103355 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Tényleg Arwennek 3000 év alatt hogyhogy nem volt egyetlen (tünde) udvarlója sem?

Több
21 éve 8 hónapja #103354 Írta: Augustíne
Hát mivel én még csak a 2. közepén tartok ( :oops: ) ezért nem nagyon tudok hozzászólni a Tmához. /Az 1. részben sincs túl sok szöveg Arwenről, nem?/
Ööö...lenne 2 kérdésem:
1. A Nin o Chitaeg lir, lasto beth daer, Rimmo nin Bruinen, Dan in Ulaer (Arwy szövege az 1. részben) mit jelent lefordítva??
2. Szintén az 1. részben, amikor Arwen átviszi a folyón Frodót, mit mond ANGOLBAN a nazguloknak?:
-If you want, come and claim him!
v.
-If you want him, come and claim him!

Több
21 éve 8 hónapja #103296 Írta: Enna Silme
Enna Silme válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Beszélgessünk a könyv-beli Arwenről! Liv olyan kiábrándító... :?

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
21 éve 8 hónapja #103239 Írta: Augustíne
8O Nem is tudtam! Na, majd +nézem... :? Hát, igen... (csak Gorni nem... :twisted: )

Több
21 éve 8 hónapja #103216 Írta: Teron
Teron válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Augustine:
Először Miranda, hogy a másik, Eowyn topicon küldött fel valaki egy képet,. ahol kvázimesztelenül van Miranda két ördögi szárny között. Hát nagyon lenge volt, és nem tetszett a dolog.
Namost ez a Liv Tyler kép meg elég gáz, szóval nem kéne lányokat szájoncsókolnia egy lánynak, de hát ki ismeri ki őket ebben a társadalomban :( .
Szóval gáz, hoyg ezek a színésznők ilyen laza erkölcsűek.

Szerencse, hogy Arwen és Eowyn képzeletünkben tiszták és csodálatosak.

Teron

"Creating a paradise in a cursed world... It's meaningless."

Több
21 éve 8 hónapja #103104 Írta: Augustíne
Teron: hogy érted azt, hogy "először Miranda"? Elég gáz az a kép. (Nem volt elég Sarah M. Gellar, és Selma Blair?) :?
Jah! Láttam 1ik nap a tv-ben 1 csajt, aki szerintem tök tündés volt, de a nevét nem tudom... :wink:

Több
21 éve 8 hónapja #103097 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Szerintem elég gáz az a rajz... :roll: olyan, mintha egy boszorkány lenne, s nem egy szelid tünde :lol: :? persze én könnyen dumálok, szeretnék én így rajzolni :? :roll:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 8 hónapja #103036 Írta: Teron
No emberek jön a kiábrándulás... először Miranda, most meg Liv. Találtam eyg képet, ahogy Liv Tyler szájoncsókolja Drew Barrymore-t. Nem filmbeli a kép, hanem valódi.

member.rpg.hu/teron/lotr/arwenkiss.jpg

Nembaj, Arwen továbbra is érintetlen és csodálatos.

Teron

Több
21 éve 8 hónapja #103008 Írta: Arnyelf
Arnyelf válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Most néztem a lenti linken leledző rajzot: ehh VÉGRE egy tündés kép :) Kimondottan jó.. mi a fenéért nem találtak egy ilyet? :)

Mellesleg Cate Blanchettel meg a karakteres arccal az a baj, hogy ujabban ha meglátom mindig ugyanaz ugrik be: alfélbevilágitott tünde meg a föld fundamentuma :)

Mamaaaa :)

Namarié :)

...az Ön kedvenc, ...

<---== ÁRNYELFJE ==--->

Több
21 éve 8 hónapja #102989 Írta: Antares
Antares válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Nornore!

A rajzon a ruhája nagyon szép! S&#337;t, a modell, akir&#337;l rajzolták, &#337; is szép lehet... Ezen kép alapján jöttem rá, hogy mi irritál Livben Arwenként: az, hogy babaarca van. "Komolyabb", karakteresebb arcú színészn&#337; kellett volna erre a szerepre. Cate Blanchett pl. ilyen.

Tégy amit akarsz, csak ne árts másoknak

Több
21 éve 8 hónapja #102208 Írta: Augustíne
Sztem hosszú hajjal sokkal jobb!
Teron: nem azt monstam, hogy úgy néz ki mint Arwen, hanem hogy tündés! Amúgy meg nem ismerem, csak láttam! :wink:
Nor: az arca nem olyan tündés, de maga a rajz gyönyör&#369;!! 8O :D

Több
21 éve 8 hónapja #102191 Írta: Nornorë
Nornorë válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
fan.theonering.net/art/gallery/large/1353 :arrow: eléggé érdekes illusztráció

" The path of excess leads to tower of wisdom. " / Blake /

Több
21 éve 8 hónapja #102004 Írta: Teron
Sziasztok !

Te jó ég de szép ez az arwen... és rövid hajjal is. Régen a lányok a szép ruháik miatt is szebbek voltak, mint ma... augustine: ha vna olyna lány aki olyan szép, mitn Arwen, akkor utald át hozzám :) .

Teron

Több
21 éve 8 hónapja #101985 Írta: Antares
Szerintem rövid hajjal jobban néz ki, mint hosszúval!

Több
21 éve 8 hónapja #101863 Írta: Augustíne
Köszi! Még nem láttam, úgyhogy most letöltöm! Húú, annyi jó képet találtam a TTT-b&#337;l (bár már mindegyiket láttuk)! :
gallery.liv-tyler.com/lotr2tttdvd?&page=1

Több
21 éve 8 hónapja #101855 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Augustíne: a Crazy klippjében szerepel Alicia Silverstone-nal együtt (a crazy az egyik örök kedvencem, és a világ második legjobb száma számomra :D )

Több
21 éve 8 hónapja #101849 Írta: Toma
Toma válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Liv olyan szép, hogy nagyon... :wink:

"Arany napsugárban, csillag fényét lesve
vár reám valaki, míg leszáll az este..."

Több
21 éve 8 hónapja #101848 Írta: Toma
Toma válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Liv olyan szép, hogy nagyon... :wink:

"Arany napsugárban, csillag fényét lesve
vár reám valaki, míg leszáll az este..."

Több
21 éve 8 hónapja #101845 Írta: Augustíne
Nem ússzátok meg! Még van néhány!!
Erre sem jöttem még rá, hogy hol van:
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... e_visitors

A premieren:

Liv nyaral (hi-hi! :twisted: ):

Rövid hajjal (elég fura volt!):

Címlapon:

Szintén premier:

Ja. lenne 1 kérdésem:
Az Aerosmith melyik klipjében szerepel Liv?

Több
21 éve 8 hónapja #101843 Írta: Augustíne
Aha! Gyönyör&#369;! Annyira mázlista, hogy ilyen szép ruhákat hordhatott (meg Cate is! :) )
Szerintem amúgy igenis van olyan lány, aki úgy néz ki a való életben (még utcai ruhában is), én már láttam! :wink:

Khömm-khömm (Arwen vagy Brego? :roll: :D ):

Ez 1 forgatási kép?:

Itt hasonlít 1 kicsit Angelina Jolie-ra:

Ki ez a gyerek?:

Ez tök jó:

Nyikk! A kis mázlista!! 8O :

:D :tongue: :

Ööö... :roll: :

Gornival:

Több
21 éve 8 hónapja #101794 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Nornorë írta: www.elfenomeno.com/peliculas/multimedia/verimag.php?id=1095 :arrow: ezt a ruháját még sehol sem láttam

Ezt biztosan az esküv&#337;jén fogja viselni... 8O és nyilván a ROTK-ban.

Mellesleg Teron, sztem is hülye vagy. Már bocs. Ne haragudj ezért.
De pontosan értem,hogy mir&#337;l beszélsz, és volt id&#337;, mikor én is így gondoltam.
Viszont, ha az ember végignéz rövidke életén, mi egyebet tehet, mint megpróbálja élvezni és ténylegesen végigélni, amennyire csak lehet. S ilyen gondolkodással olyan emberek mellett mehetsz el, akik örömöt vágyat, tudást, nevetést vihetnek az életedbe, ha hagyod, és nem engeded magad elvakítani ett&#337;l a hülye "atündékolyanszépemmintazálom,ésolyanszépsenkinemlehet - a képzeletemetnemtudjasenkifölülmúlni - akármegishalhatok" gondolkodástól...

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 8 hónapja #101755 Írta: Teron
Ez nagyon szép, amit küdltél Cassie, de már megvolt itthon.
A van-e tündéri nő topicot meg befejeztem. :( Szerintem amúgy nincs.

Teron

Több
21 éve 8 hónapja #101751 Írta: Cassie
Cassie válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Na és ez a kép hogy tetszik? :)
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... ings&text=

" The greatest thing you'll ever learn os just to love and be loved in return."

Több
21 éve 8 hónapja #101671 Írta: Augustíne

Nornorë írta: www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... _Mortensen :arrow: ennél a képnél rezeg a léc...
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... ings&text=

Az 1. képnél hangosan felröhögtem! :twisted: Ez egy olyan poén jelenet... 8O :D
A 2. képen sztem viszont iszonyat RONDA! :?

Livet nagyon jól választották ki küls&#337;re, meg hát úgy t&#369;nik, hogy egész jól el is játszotta a szerepét. Cate annyira nem tündés, de JOBB, mint Liv!
Úristen: Most néztem a Vivás werkfilmet, és annyira szar Liv német szinkronhangja, hogy az nem igaz!! :evil:
Arny: abban igazad van, hogy a való életben Orli 1általán nem tündés, s&#337;t még Craig sem, és a sminkeseknek elég sok dolguk lehetett, de a végeredmény az GORNI lett!! :D

Több
21 éve 8 hónapja #101670 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Antares írta: De ez Arwen-topic, ezért róla is szólok. Elzának mondom, hogy szerintem(!) Aragorn nem halt meg, csak elvesztette az eszméletét. Bocs, ezt már egyszer leírtam, de fontosnak tartom tisztázni a félreértéseket. Szóval Arwen nem föltámasztja, hanem az elaléló (ez milyen jó szó...) Aragorn képzeletében jelenik meg, és ez er&#337;t ad neki a folytatáshoz.

Lehet, hogy hülye kérdés, de hol volt arról szó, hogy Arwen feltámassza Aragornt???? Mert ha volt ilyen is, én már megint lemaradtam róla :? :roll: :roll: 8O

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 8 hónapja #101638 Írta: Antares
Pont az a baj, hogy az emberek sosem tudnak annak örülni, ami megadatik. Igenis vannak gyönyör&#369; n&#337;k a mi világunkban, és nem beérni kell velük, hanem megbecsülni &#337;ket. Egy kicsit elcsépelten hangzik, de igaz: álmaink asszonyát nemcsak a külseje teszi széppé számunkra, hanem az is, amit léleknek szokás nevezni, és a kett&#337; együtt tündeszéppé varázsolja &#336;t a szemünkben.

De ez Arwen-topic, ezért róla is szólok. Elzának mondom, hogy szerintem(!) Aragorn nem halt meg, csak elvesztette az eszméletét. Bocs, ezt már egyszer leírtam, de fontosnak tartom tisztázni a félreértéseket. Szóval Arwen nem föltámasztja, hanem az elaléló (ez milyen jó szó...) Aragorn képzeletében jelenik meg, és ez er&#337;t ad neki a folytatáshoz.

Több
21 éve 8 hónapja #101560 Írta: Teron
No lassan mehetünk a gondolatok topicba :roll: .
Épp ezaz, hogy az ember sosem lehet olyan gyöngyörű, mint egy tündér, legalábbis a Tolkien-i könyvekben nem gyakran. Nyilvánvaló, hogy filmben a mi világunkban egy tündét emberrel kell játszatni, mert nincsenek tünék (bezzeg shadowrunban). De Arwen szerintem annyira szépre sikerült, hogy az ember sokkal jobban el tudja képzelni, hogy milyen is lehet egy Luthien vagy egy bármilyen szép tünde lány. Ekkor jön rá, hogy nem jó ez így. Kompromisszumokban kell élnie, megalkudnia a földi nőkkel, míg tudja azt, hoyg képzeletében olyan szépség lakozik, melyet senki nem adhat vissza, mert ezek csak emberek.

Teron

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.892 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére