Éowyn

Több
21 éve 9 hónapja #104371 Írta: Cassie
Cassie válaszolt a következő témában: Éowyn
Szerintem Éowyn a csodálatos fehér ruhájában néz ki a legjobban. 8)
Mintha már mondták volna ezt,UGYE? :wink:
Ja, és még valami:
Amikor Aragornnal beszélget a Helm-szurdokhoz igyekezvén(ezt jól megmondtam :? )
először fel van kétoldalt tűzve a haja,de mikor Háma-t lemészárolják és mutatják őket,akkor már kibontva. :roll:
Agustíne:teljesen igazad van!(csakis Gorni kedvéért vehette föl :wink: )

" The greatest thing you'll ever learn os just to love and be loved in return."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #104360 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Éowyn
Nekem akkor tetszett a legjobban amikor a Helm szurdokba menet leesik Gimli a lováról és akkor visszanéz nevetve Eowyn Aragornra!Akkor szerintem eszméletlen elbűvölő!

Örökké nem eshet...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #104350 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Éowyn
Szvsz akkor nézett ki a legjobban, amikor a gyerekeket etette. A haja és a ruhája maga volt a tökély. 8)

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 9 hónapja #104338 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Éowyn
Aha! Ezeket mi is észrevettük Teluval. Meg amikor Gandalfék megérkeznek Edorasba, és föntről nézi őket, akkor még fehér ruhában van, utána amikor odaszalad Theodenhez, akkor megint más ruhája van :arrow: átöltözött Gorni kedvéért!! :wink:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 9 hónapja #104324 Írta: Saczy
Saczy válaszolt a következő témában: Éowyn
Azt néztük mi is.....
egyszer mikor kirohan theodred szobájából ki van bontva a haja és fehér ruhában van.....utánna mikor a gyerkőcöket eteti, valamien kékes ruciban és összefogott hajjal....
meg amikor mennek a helm szurdokba...mikor még messziről látják a szurdokot kibontott haja van..utánna mikor bemegy a kapun két oldalt fel van fogva a haja....

Elen síla lúmenn omentilelvo!

Több
21 éve 9 hónapja #104241 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Éowyn

Niphredil/Szméagol írta: Nekem az volt rajta egy kicsit furcsa a finlben, hogy mintha mindig más lett volna a haja. Színe, hossza, mennyisége... Ezt csak én látom így :?:

Ez nelkem is feltűnt 8O :roll: valamikor egyenes, valamikor hullámos(jó, ez meg megmagyarázható :wink: ), de már nem is tudom, hogy hol tűnt fel, de egyszer jobban szőke, mint általában :arrow: már ha így ez értelmes :oops: :roll:

meg ugye van az a baki, mikor Éowyn a nőkkel megérkezik Kürtvárba, nincsen a hátán batyu, mikor viszont kinyitják előtte a vár kapuját már van :? :roll:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 9 hónapja #104230 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Éowyn
Huh, akkor jó :D
/ONozok

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #104229 Írta: Teron
Teron válaszolt a következő témában: Éowyn
No ! mielőtt pletyka terjedne.
Craig Parkernek fogalmam nicns, hoyg van-e családja (őszintén szólva nem is érdekel)
de ha jól emlékszem, Haldírnak a tündének van családja.
de most befejeztem az offot a drágaságom Eowyn topicon.

Teron

"Creating a paradise in a cursed world... It's meaningless."

Több
21 éve 9 hónapja #104227 Írta: Augustíne
Ja, én is észrevettem! Egyszer hoszabb, egyszer meg olyan, mint Galadrielé! :? (MOndjuk Arwennek is mindig másmilyen a haja, úgyhogy én ezen már nem is csodálkotam...)

Több
21 éve 9 hónapja - 21 éve 9 hónapja #104194 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Éowyn
Niph: ezt nem is figyeltem :?

Craignek van családja??? Na ezt én se tudtam.

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #104193 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Éowyn
Ajjaj, eléggé elrugaszkodtatok a témától... Ez a topic Rohan Fehér Úrnőjéről szól, nem? Nekem az volt rajta egy kicsit furcsa a finlben, hogy mintha mindig más lett volna a haja. Színe, hossza, mennyisége... Ezt csak én látom így :?:

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 9 hónapja #104192 Írta: Cassie
Cassie válaszolt a következő témában: Éowyn
Nekem már megven 1 hónapja feliratosan is és szinkronizálva is.
Ha vkinek kell,megbeszélhetjük.

" The greatest thing you'll ever learn os just to love and be loved in return."

Több
21 éve 9 hónapja #104170 Írta: Augustíne
Nekem is pont ez jutott legelőször eszembe... :roll: (PONT NEKEM! :evil: ) Úgy látszik túl sokat olvasom a Humor topicot... :wink:

Teron: komolyan van családja Haldírnak??!! Nem is tudtam... :oops: (Ki a szerencsés/mázlista választott? :D )

Több
21 éve 9 hónapja #104168 Írta: Teron
kriszana: Ha minden jól megy, nekem jövő héten meglesz a szinkronizált változat a TTT-ből magyarul.

Teron

Több
21 éve 9 hónapja #104128 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: Éowyn

...arról már ne is beszéljünk, hogy a "gyönyörű" Legolasnak sem lesz párja a film végére.

Dehogynem! Ott van neki Gimli! :D :D (na, jó, ez rossz poén volt :D )

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
21 éve 9 hónapja #104114 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Éowyn

Teron írta: Minek neki Haldír, annak van felesége (nem a film szerint), sőt gyerekei is.
Elmene Elronddal Valinorban aztán ott találna magának megfelelő tünde-hercegeket...
Aragorn meg Eowynnal jól járna :) . Úgy lenne igazi happy end :) . Faramir meg.. Hát ő lenne a tragikus hős.

Hát asszem egy tragikus hős(BOZ) bőven elég a fimben...arról már ne is beszéljünk, hogy a "gyönyörű" Legolasnak sem lesz párja a film végére.
Arden: a TTT-t biztosan nem találod meg magyarul a neten, ne is erölködj.
De a TTT-s topicban biztosn segítenek.

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 9 hónapja #104095 Írta: Teron
Minek neki Haldír, annak van felesége (nem a film szerint), sőt gyerekei is.
Elmene Elronddal Valinorban aztán ott találna magának megfelelő tünde-hercegeket...
Aragorn meg Eowynnal jól járna :) . Úgy lenne igazi happy end :) . Faramir meg.. Hát ő lenne a tragikus hős.

Teron

Több
21 éve 9 hónapja #104068 Írta: Augustíne

Saczy írta: arwenka meg bizti öngyilkos lenne....futna vissza haldírhoz :D :D

MIVAAN??! Akkor már inkább Figwithez v. vk máshoz (csak ne Haldírhoz!!!)... :wink: :roll: :D

Több
21 éve 9 hónapja #104056 Írta: Saczy
arwenka meg bizti öngyilkos lenne....futna vissza haldírhoz :D :D

Több
21 éve 9 hónapja #104051 Írta: Arden Borough
Köszi :D

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 9 hónapja #104050 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Éowyn
Saczy: :D
Arden: talán A két torony topicban kérdezd meg, ott valaki biztosan tud segíteni... Ám én inkább eredetiben ajánlanám felirattal, mert a magyar szinkron nem a legjobb!!!

Több
21 éve 9 hónapja #104047 Írta: Saczy
nem tudom...én angolul próbálkoztam...egy hétig töltöttem folyamatosan és mi jött le?? a pókember....ennyit erről
undo:hát igen :D
hiába vartad nekem azt a bazi nagy zászlót, te nem jöttél el a csatába nem akartál meghalni, nem ölted meg a főnazgúlt....stb

Több
21 éve 9 hónapja #104045 Írta: Arden Borough
Bocs!ez nem fog ide illeni,de nem tudja vki hogy honnan lehet a netről magyarul letölteni a TTT-t?Fontos lenne... :hein:

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 9 hónapja #104043 Írta: Undómiel
Mert ő szőke, tud vívni, hímezgetésből pedig nem lehet megélni!!! :D :D :D

Több
21 éve 9 hónapja #104037 Írta: Saczy
jah...
aragorn arwennek: bocs édesem tudom, hogy apád épp most engedett el örökre, meg minden de én helyeted inkább egy halandó csajt veszek feleségül....talán faramirnak még kellesz.. :D

Több
21 éve 9 hónapja #104028 Írta: Undómiel
Én meg nagyon reméltem, hogy így maradnak párban... Máshogy kicsit ciki lett volna!

Több
21 éve 9 hónapja #104021 Írta: Saczy
hát igen, mikor együtt gyógyulgattak akkor már én is sejtettem, hogy összejönnek...azt az elejétől gondoltam, hogy aragorn arwené marad... :D

Több
21 éve 9 hónapja #104015 Írta: Arden Borough
Bocs a 2szeres elküldésért! :(

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 9 hónapja #104014 Írta: Arden Borough
Eddig csak szemlélője voltam a fórumnak,de most már majd én is hozzá fogok szólni.Addig is üdv minden LotR-rajongónak! :)
Frodó <--(becenevem) Eddig csak szemlél&#337;je voltam a fórumnak,de most már majd én is hozzá fogok szólni.Addig is üdv minden LotR-rajongónak! :)
Frodó <--(becenevem)

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 9 hónapja #103877 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Éowyn
Én már gondoltam, hogy találának neki v.kit, s sejtettem, hogy az nem egy parasztlegény lesz :wink: mikor meg együtt gyógyulgattak, már tudtam, hogy szép pár lesznek :wink: :D

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.649 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére