Éowyn

Több
21 éve 2 hónapja #139704 Írta: Carnimirie
Carnimirie válaszolt a következő témában: Éowyn
Szerintem nagyon jól jáccott Miranda és én teljesen igy ias képzeltem el....de mondjuk nekem minden szereplő olyan,hogy más nem is jácchatta volna,tkp.mindenkit igy képzeltem el:)

"everybody’s changing and I don’t feel the same"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hónapja #139703 Írta: Carnimirie
Carnimirie válaszolt a következő témában: Éowyn
Szerintem nagyon jól jáccott Miranda és én teljesen igy ias képzeltem el....de mondjuk nekem minden szereplő olyan,hogy más nem is jácchatta volna,tkp.mindenkit igy képzeltem el:)

"everybody’s changing and I don’t feel the same"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hónapja #139681 Írta: Lalaith Scarlett
Lalaith Scarlett válaszolt a következő témában: Éowyn
Nekem a könyvben ő a kedvenc női karakterem, és a filmben is. Miranda szerintem csodálatosan játszott, így maximálisan meg vagyok elégedve a filmbéli Éowynnal is.

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Több
21 éve 2 hónapja #139678 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Éowyn

Nimrodel Melian írta: Szerintem Éowyn a Filmben nagyon jól sikerült, hű maradt a Könyvbeli karakterhez. De én nem ragaszkodom annyira Mirandához. Bár, ha azt mondja valaki, hogy Éowyn, az ő arca ugrik be, de a fanartok esetén sose belőle indulok ki, inkább a Könyvben megírt alapvető vonásaiból.

Én amikor megtudtam h Miranda fogja Éowyn-t játszani nem örültem neki mert nem teljesen igy képzeltem el... de miután megláttam a filmben, teljesen megbarátkoztam vele. Sztem fantasztikusan játszotta a szerepét és tényleg hű maradt a karakteréhez! bár féltem hogy elrontják az egyik kedvenc szereplőmet de szerencsére ez nem következett be :)

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
21 éve 2 hónapja #139675 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Éowyn

Nilraen írta:

Sil írta:

Nimrodel Melian írta: Itt mi előtt áll, mi van mögötte?

Egy cseppkő. A barlangokban van, a Helm-szurdoknál.

az igaz ,hogy a bővített részben lesz egy olyan jelenet ,hogy egy ork betéved a barlangokba és Éowyn megtámadja?Mert én hallottam erről,és ez a kép szvsz ezt ábrázolja.

a hivatalos jelentések szerint ez igaz... mintegy előrevetíti Dernhelm-et! hogy én mennyire félek a bővítettben a főzős jelenettől... :cry:

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 2 hónapja #139570 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Éowyn
Szegényről ez egy elég előnytelen kép

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
21 éve 2 hónapja #139511 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Éowyn

Sil írta:

az igaz ,hogy a bővített részben lesz egy olyan jelenet ,hogy egy ork betéved a barlangokba és Éowyn megtámadja?Mert én hallottam erről,és ez a kép szvsz ezt ábrázolja.

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 2 hónapja #139486 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Éowyn

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 2 hónapja #139482 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Éowyn

Elza Fischer írta: www.much-ado.net/eowyn/pics/eowyncaves2.jpg

Itt mi előtt áll, mi van mögötte?

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
Több
21 éve 2 hónapja #139290 Írta: Nilraen
Hát én a könyvben is nagyon szerettem Éowynt,de tökéletesen meg vagyok elégedve Miranda Ottoval is!
Sajnos én nagyon hamar láttam a filmet,szinte rögtön azután h. kiolvastam a könyvet,igy már szinte teljesen azonosult a filmbeli Éowynnal a képzeletbelim... :?

Több
21 éve 2 hónapja #139150 Írta: Arden Borough

Fiona írta: Én nekem semmi bajom Eowynnal, sőt a könyvben kiérdemelte a kedvenc
Karakteremet. De a filmben sztem nem lett annyira jó. Mármit karakter. De ha nekem azt mondják, hogy Éowyn, akkor nekem nem Miranda Otto jut eszembe. Sztem ő ehez a szerephez tul "angyali." Ezt ne vegyétek ugy, hogy leszólom. Jól játszik MirO csak tul szelid. Én egy másik nőt, Hudson Leicket képzeltem el mindig is Eowyn szerepére. Akinek ismerős a név, az biztos nézte a enat, mert ő volt Callisto. :) Nagy kedvenc. Itt egy honlap, az én képzeletbeli "Eowynomról".

www.geocities.com/Hollywood/Chateau/2565/hudson.html

www2.tgd-inc.com/tartan/index.html

Nem rossz... Mindenesetre ébn örülök hogy Miranda lett Eowyn.. Bár már nem tudnánk mást csinálni...

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 2 hónapja #139147 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Éowyn
Én nekem semmi bajom Eowynnal, sőt a könyvben kiérdemelte a kedvenc
Karakteremet. De a filmben sztem nem lett annyira jó. Mármit karakter. De ha nekem azt mondják, hogy Éowyn, akkor nekem nem Miranda Otto jut eszembe. Sztem ő ehez a szerephez tul "angyali." Ezt ne vegyétek ugy, hogy leszólom. Jól játszik MirO csak tul szelid. Én egy másik nőt, Hudson Leicket képzeltem el mindig is Eowyn szerepére. Akinek ismerős a név, az biztos nézte a enat, mert ő volt Callisto. :) Nagy kedvenc. Itt egy honlap, az én képzeletbeli "Eowynomról".

www.geocities.com/Hollywood/Chateau/2565/hudson.html

www2.tgd-inc.com/tartan/index.html

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 2 hónapja #139146 Írta: Coralie
Szerintem Éowyn a Filmben nagyon jól sikerült, hű maradt a Könyvbeli karakterhez. De én nem ragaszkodom annyira Mirandához. Bár, ha azt mondja valaki, hogy Éowyn, az ő arca ugrik be, de a fanartok esetén sose belőle indulok ki, inkább a Könyvben megírt alapvető vonásaiból.

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #139145 Írta: Arden Borough

Nimrodel Melian írta: Azt hiszem, megtaláltam a kedvenc Éowyn-fanartomat:
www.epilogue.net/cgi/database/ar ... l?id=24698
A többi Meredith Dillman kép is tetszik. (Galadriel, Trufa és Pippin, és Arwen is van, utóbbi szintén az egyik kedvencem.)
Ez is szép, csak kicsit furcsa nekem:
Teljes fegyverzetben

az első kép ténylegf szép! nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem nagyon tetszik a filmbéli Eowyn! nektek is vagy inkább a könyvbeli? az ilyen fanartokkal is az a bajom hogy nekem alap Miranda Otto arca! és mások ugye a nemfilmes fanartok! de végülis azok se rosszak! na ezt most jól megaszondtam!

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 2 hónapja #139137 Írta: Coralie
Azt hiszem, megtaláltam a kedvenc Éowyn-fanartomat:
www.epilogue.net/cgi/database/ar ... l?id=24698
A többi Meredith Dillman kép is tetszik. (Galadriel, Trufa és Pippin, és Arwen is van, utóbbi szintén az egyik kedvencem.)
Ez is szép, csak kicsit furcsa nekem:
Teljes fegyverzetben

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #138853 Írta: Lalaith Scarlett
Lalaith Scarlett válaszolt a következő témában: Éowyn
Anyira azért nem vészes :wink: , de azok a babák... :evil: ... az elsőn mintha most készülne aludni... :roll: Egyetértek, a figurák közül némelyiknek egész jó a ruhája, de olyan nyomottfejűek... :x :evil:

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Több
21 éve 2 hónapja #138815 Írta: Coralie
Igazából, ha az ember háborúba megy, kisebb baja is nagyobb annál, minhogy jól néz-e ki a köpenye. (Mellesleg szerintem is jól néz ki.)

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #138814 Írta: Nilraen
Nekem semmi bajom a köpennyel.A többi rohaninak is hasonló van,nem?

Több
21 éve 2 hónapja #138716 Írta: Barahir
Barahir válaszolt a következő témában: Éowyn
Hát túl sok minden nem látszik, az biztos. A haját sztem teljesen elrejtette, a köpönyege sem tetszik (a lórieni köpeny bazári feslett másolata lehetne). :?
A sisak viszont tényleg szép.

Több
21 éve 2 hónapja #138519 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Éowyn

Nilraen írta:

Nefadar írta: Szerintem jó lett ez a kép, a figura nem, de az a nagy kép nekem tetszik

hát öszintén szólva én a babából nem látok semmit... :roll:

Nem ezen a képen, láttam egy másik oldalon ugyanezt a képet és akkor ott előtte volt egy harci díszbe beöltöztetett Éowynos figura... :roll:

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Több
21 éve 2 hónapja #138078 Írta: Nilraen
Örülök hogy egyetértünk... :) :wink:

Több
21 éve 2 hónapja #138072 Írta: Arden Borough

Nimrodel Melian írta: Ott én sem látok semmit, mivel azt roppant furfangos módon lehagyták a képről, de ez például egy olyan akciófiguraféle:
img-nex.theonering.net/images/sc ... 7_orig.jpg
És ez is, csak nem a harcos kiszerelés:
www.theonering.net/scrapbook/view/7532

:dead: :dead: :dead:

hát mit ne mondak...végülis nem olyan csúnyák a babák!az arcuk nekem nem igazán tetszik de a ruhájuk szerintem szép!az elsőn a kardok is elég jók! :)
viszont Nilraen-nek is igaza van,mert ezek a babák tényleg csak azért készülnek hogy az alkotok pénzt nyerjenek belőlük!és ez nem szimpatikus nekem...

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 2 hónapja #138058 Írta: Nilraen
hú,hát nekem egy életre elegem van ezekből a babákból!!!
Utállom őket,és a készítőiket is,mert csak a pénz miatt csinálják és ráadásul tök undorítoan néznek ki!Ha egyszer már megcsinálják,miért nem ugy hogy hasonlitson,vagy legalább nézzen ki valahogy!!!!! :evil: :mad2: :rmad2: :down:

Több
21 éve 2 hónapja #138056 Írta: Coralie
Ott én sem látok semmit, mivel azt roppant furfangos módon lehagyták a képről, de ez például egy olyan akciófiguraféle:
img-nex.theonering.net/images/sc ... 7_orig.jpg
És ez is, csak nem a harcos kiszerelés:
www.theonering.net/scrapbook/view/7532

:dead: :dead: :dead:

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #138042 Írta: Nilraen

Nefadar írta: Szerintem jó lett ez a kép, a figura nem, de az a nagy kép nekem tetszik

hát öszintén szólva én a babából nem látok semmit... :roll:

Több
21 éve 2 hónapja #137969 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Éowyn
Szerintem jó lett ez a kép, a figura nem, de az a nagy kép nekem tetszik

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Több
21 éve 3 hónapja #137540 Írta: Coralie

Sil írta: Éowyn teljes fegyverzetben egy akciófigura dobozáról:
www.theonering.net/scrapbook/view/7912

Az egész kép (a figurával együtt) nincs meg valahol? Na nem, mintha abban reménykednék, hogy jól néz ki... :?

Nimrodel

Több
21 éve 3 hónapja #137539 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Éowyn
Éowyn teljes fegyverzetben egy akciófigura dobozáról:
www.theonering.net/scrapbook/view/7912

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.659 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére