Éowyn

Több
20 éve 11 hónapja #154538 Írta: Enna Silme
Enna Silme válaszolt a következő témában: Éowyn

sherry írta: Jol van-na!! Azért nem kell leharapni a fejem!! :oops:
Végülis Miranda Otto minden szerepben jól játsza Éowyn-t, csak az kár, hogy ezt mi nem láthatjuk a Faramir&Éowyn részben!! :cry:

Mi??? Mi??? MICSODA????!!!! Ez valami új! Erről még nem hallottam. Nem mondjátok, hogy PJ kihagyta az Éowyn&Faramiros dolgot?! 8O Ez gyilkosság!!!!!!

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #154489 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Éowyn

sherry írta: Jol van-na!! Azért nem kell leharapni a fejem!! :oops:
Végülis Miranda Otto minden szerepben jól játsza Éowyn-t, csak az kár, hogy ezt mi nem láthatjuk a Faramir&Éowyn részben!! :cry:

Hát a románcuk már csak a bővítettben lesz benne... :cry: Az összes kihagyott jelenet közül ennek lehet majd a legjobban érezni a hiányát szerintem.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #154471 Írta: sherry
sherry válaszolt a következő témában: Éowyn
Jol van-na!! Azért nem kell leharapni a fejem!! :oops:

Vezess, és én követlek. Ne álljon közénk viszály.

Több
20 éve 11 hónapja #154443 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Éowyn
sherry: talán a Boszorkányúrral való szembesülés nem varázsol valami fotogén kifejezést az arcára, de ez, azt hiszem, érthető. 8O :)

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
20 éve 11 hónapja #154431 Írta: sherry

Niphredil/Szméagol írta: (azt hiszem) Új háttérkép!
Katt
:eowyn2: :hello:

Nem tudom, én speciel nagyon szeretem Éowyn-t, de pont ez a :roll: kép nem a legelőnyösebb!?

Több
20 éve 11 hónapja #154351 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Éowyn
Niph: ez nagyon tetszik :wink: én még nem láttam ezelőtt

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Több
20 éve 11 hónapja #154214 Írta: Niphredil/Szméagol
(azt hiszem) Új háttérkép!
Katt
:eowyn2: :hello:

I've seen the moon
And the first sunrise

Több
20 éve 11 hónapja #153950 Írta: Nyrwen
Nyrwen válaszolt a következő témában: Éowyn
Én sem hiszem, hogy meglesz a bővített ( hacsak a zsebpénzemből nem)
nekem már (mint sokaknak) megvan a sima, és nálunk is tök ugyan így van, hogy "ezek ugyanazok a filmek"!!! :evil:
Ez elég lehangoló!!! :? :?

A Elbereth Gilthoniel,
silivren penna míriel
o menel aglar elenath!

Több
20 éve 11 hónapja #153861 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Éowyn

Ancalima Anarórë írta: Nektek már megvan a bővített? Én már megkaptam a simát, és gondolom a szüleimnek eszük ágában sincs mégegyszer megvenni... :( :( Nekik ez ugyanaz... :evil:

Hát igen, nálam is ez a helyzet. :cry:

www.geocities.com/estel_tolkinart/prophecy.htm fanart
www.pineapplegirl.net/misc/wallpaper/Eowyn.jpg háttér
blitzgalpapers.angelofmiseri.com ... ic013.html
blitzgalpapers.angelofmiseri.com ... ic023.html Éowyn & Éomer háttér
blitzgalpapers.angelofmiseri.com ... ic042.html
blitzgalpapers.angelofmiseri.com ... ic043.html
blitzgalpapers.angelofmiseri.com ... ic044.html
hometown.aol.com/jillconway/eowynwp2.jpg
www.angelfire.com/weird2/eowyn19/wallpaper.html Éowyn és Gríma

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 11 hónapja #153197 Írta: Enna Silme

Artemisz (Celebthil) írta:

Enna írta: Nekem pl. kész trauma Faramir szőkesége, hisz a könyvben a kedvenc képem, amikor Éowyn & Faramir állnak a vár fokán és a szél összefújja a hajukat... a "sápadt arany és az ében", vagy mi....

"vad szél támadt, s hajuk, a hollófekete és az arany összevegyült és úgy lobogott a szélben..." Hogy pontos legyek.. :roll: :wink:

Óóóó, igen.... :up: Gyönyörű! Éljen Tolkien mester stílusa!!!!

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
20 éve 11 hónapja #153184 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Éowyn

Enna írta: Nekem pl. kész trauma Faramir szőkesége, hisz a könyvben a kedvenc képem, amikor Éowyn & Faramir állnak a vár fokán és a szél összefújja a hajukat... a "sápadt arany és az ében", vagy mi....

"vad szél támadt, s hajuk, a hollófekete és az arany összevegyült és úgy lobogott a szélben..." Hogy pontos legyek.. :roll: :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 11 hónapja #153179 Írta: Enna Silme

Niphredil/Szméagol írta: Szvsz biztos, hogy nem lesz levágva a haja, mert amikor felfedi a Boszorkányúr előtt, hogy valójában lány, akkor nagyon lényeges a haja:

JRRT professzor írta: S azzal szemtől szembe, tőle egy kicsit balra, az, akit ő Dernhelmnek ismert. De lehullot fejéről a haját elrejtő sisak, s az most kibomolva, mint sápadt arany omlott a vállára.

Remélem, ebben PJ hű lesz a könyvhöz!

Nem vagy túl optimista?.... A TTT után meg kell vallani, kissé bizonytalanul állok PJ-hez és változtatásaihoz...... :? Félek, nagyon bele fognak kontárkodni az egészbe. Nekem pl. kész trauma Faramir szőkesége, hisz a könyvben a kedvenc képem, amikor Éowyn & Faramir állnak a vár fokán és a szél összefújja a hajukat... a "sápadt arany és az ében", vagy mi.... annyira szép! Na, hát ennek kapásból lőttek. :evil:

Több
20 éve 11 hónapja #153171 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Éowyn

Niphredil/Szméagol írta: Faramir és Éowyn by Ted Nasmith :arrow: Már többször volt bent ez a kép, de most megtaláltam egy nagyon nagy változatát, és úgy imádom!

KÖSZ, NIPH, KÖSZ, KÖÖÖSZ!!!! :hello: :hello: :hello:
Ezt én is nagyon szeretem! És már olyan rég láttam, akkor is kicsiben!
Szvsz ha a sokat emlegetett hajszínt nem nézzük, Dave a filmben pont ilyen, mint itt Faramir... Főleg ahogy NÉZ... Tökéletes választás volt Dave Faramirnak! Azzal az okos szemével, meg minden.. na, ez nem ide tartozik.. :oops:

De írtam már, mennyire bírom Randyt Dernhelmként? :wink: :roll: Ezt is Khirályul megcsinálták!!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 11 hónapja #153170 Írta: Niphredil/Szméagol
Szvsz biztos, hogy nem lesz levágva a haja, mert amikor felfedi a Boszorkányúr előtt, hogy valójában lány, akkor nagyon lényeges a haja:

JRRT professzor írta: S azzal szemtől szembe, tőle egy kicsit balra, az, akit ő Dernhelmnek ismert. De lehullot fejéről a haját elrejtő sisak, s az most kibomolva, mint sápadt arany omlott a vállára.

Remélem, ebben PJ hű lesz a könyvhöz!
Faramir és Éowyn by Ted Nasmith :arrow: Már többször volt bent ez a kép, de most megtaláltam egy nagyon nagy változatát, és úgy imádom!
Éowyn és a Nazgúl

I've seen the moon
And the first sunrise

Több
20 éve 11 hónapja #153092 Írta: Coralie

Celeb Ear írta: Ezen a képen sztem nincs levágva a haja, csak egy része előre van esve, de aztán hátra van dobva a hátára. [size=9:2pgn77wd]Ez most nem tudom, mennyire volt érthető.[/size] :roll:

Igen, és én is gondolkoztam ilyesmin. De ez volt az a kép, ami úgy megtévesztett. De elől akkor is, mintha le lenne kicsit vágva...

Nimrodel

Több
20 éve 11 hónapja #153090 Írta: Celeb Ear
Celeb Ear válaszolt a következő témában: Éowyn
Ezen a képen sztem nincs levágva a haja, csak egy része előre van esve, de aztán hátra van dobva a hátára. [size=9:fb1u64y8]Ez most nem tudom, mennyire volt érthető.[/size] :roll:

"A képzelőerő az élet legnagyobb adománya."

Több
20 éve 11 hónapja #153078 Írta: Coralie

Nimrodel Melian írta: Lehet, hogy hülye kérdés, de:
Éowyn-nek le lesz vágva a haja? Mintha az egyik képről ilyesmi rémlene, de egyáltalán nem vagyok benne biztos.

Meg is van, melyik kép az:
www.theonering.net/scrapbook/gro ... tn=12&ts=0

Nimrodel

Több
20 éve 11 hónapja #152409 Írta: Niphredil/Szméagol
Egészen különös az a bővített-részlet... Szinte már a könyvet érzem, bár ilyen rész pont nem volt benne. De az, hogy Éowyn megénekli az elesett hőst, szerintem gyönyörű. Szvsz a hangja sem rossz. Illik a rohírok vad és szabad életéhez, és bár nem értem, mit énekel, valahogy tudom. :roll:
Ananórë: jó képek :itscool:

I've seen the moon
And the first sunrise

Több
20 éve 11 hónapja #152324 Írta: Telperien(Ithil)
Telperien(Ithil) válaszolt a következő témában: Éowyn
Kicsit furcsa,ahogy Éowyn énekel,de érdekes is. :roll: :? Szerintem nem temetésre való.

"Hol a ló,a lovas?Hol a kürt,mely megharsant csatajelre?...""...Nyerget a lóra,a kürt szava zengjen!Hajrá,Éorlfiak!"

Több
20 éve 11 hónapja #151932 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Éowyn
Itt meg lehet nézni azt a jelenetet a bővítettből, amikor Éowyn énekel Théodred temetésén (Real Player kell hozzá):
katt ide

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 11 hónapja #151370 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Éowyn

sherry írta: Rajz:
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... /eowyn.jpg

szép a kép nagyon csak kicsit túl élénkek a színei és túl sok dolog van rajta...
[size=9:8d8e0wqc]már ha értitek mire gondolok...[/size]

Örökké nem eshet...

Több
20 éve 11 hónapja #151327 Írta: sherry
Rajz:
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... /eowyn.jpg

Több
21 éve 1 napja #150911 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: Éowyn
Galléria:
www.council-of-elrond.com/galler ... tartFrom=0

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Több
21 éve 5 napja #149991 Írta: Coralie

Enna írta: Nekem is tetszik. Hol van az a Boromiros? meg akarom nézni!!
Ezt nézzétek... hihetetlenül ocsmány. www.amazon.com/exec/obidos/tg/de ... e-pictures
Ki veszi meg az ilyet??? :?

Ennek még a ruháját sem találták el. :dead: Pedig az azért időnként még egész tűrhető szokott lenni.

Nimrodel

Több
21 éve 5 napja #149820 Írta: Enna Silme
Nekem is tetszik. Hol van az a Boromiros? meg akarom nézni!!
Ezt nézzétek... hihetetlenül ocsmány. www.amazon.com/exec/obidos/tg/de ... e-pictures
Ki veszi meg az ilyet??? :?

Több
21 éve 6 napja #149739 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Éowyn

Fircorwen írta: Becsomagoltam és feltettem újra:
free.x3.hu/fircorwen/eowyn2.zip
Remélem, most már jó lesz...

(A Boromiroshoz a zene a Rhapsody-tól a Lamento Eroico... :wink: )

Ez is nagyon jó, Fircorwen, fogadd elismerően a gratuláciomat. Mostmár rád fogok nézni! :D Nagyon tetszik!

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 6 napja #149729 Írta: Fircorwen
Fircorwen válaszolt a következő témában: Éowyn

Sil írta:

Fircorwen írta: Egy video:
free.x3.hu/fircorwen/eowyn.zip

Szvsz hibás a zip fájl (többször is letöltöttem, nem nyitja meg). Más ki tudta csomagolni?
(Egyébként gratula a múltkori Boromir videóhoz. Tegnap végre megnéztem, és gyönyörű, nem találtam szavakat. :roll: Honnan van a zene? Nagyon tetszik...)

Becsomagoltam és feltettem újra:
free.x3.hu/fircorwen/eowyn2.zip
Remélem, most már jó lesz...

(A Boromiroshoz a zene a Rhapsody-tól a Lamento Eroico... :wink: )

"Voltam,mert lettem,
untam, hát mentem..."

Több
21 éve 1 hete #149491 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Éowyn

Fircorwen írta: Egy video:
free.x3.hu/fircorwen/eowyn.zip

Szvsz hibás a zip fájl (többször is letöltöttem, nem nyitja meg). Más ki tudta csomagolni?
(Egyébként gratula a múltkori Boromir videóhoz. Tegnap végre megnéztem, és gyönyörű, nem találtam szavakat. :roll: Honnan van a zene? Nagyon tetszik...)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 1 hete #149479 Írta: Fircorwen
Fircorwen válaszolt a következő témában: Éowyn

"Voltam,mert lettem,
untam, hát mentem..."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.673 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére