Éowyn
- Enna Silme
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Mi??? Mi??? MICSODA????!!!! Ez valami új! Erről még nem hallottam. Nem mondjátok, hogy PJ kihagyta az Éowyn&Faramiros dolgot?! 8O Ez gyilkosság!!!!!!sherry írta: Jol van-na!! Azért nem kell leharapni a fejem!!
Végülis Miranda Otto minden szerepben jól játsza Éowyn-t, csak az kár, hogy ezt mi nem láthatjuk a Faramir&Éowyn részben!!
"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Hát a románcuk már csak a bővítettben lesz benne... Az összes kihagyott jelenet közül ennek lehet majd a legjobban érezni a hiányát szerintem.sherry írta: Jol van-na!! Azért nem kell leharapni a fejem!!
Végülis Miranda Otto minden szerepben jól játsza Éowyn-t, csak az kár, hogy ezt mi nem láthatjuk a Faramir&Éowyn részben!!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- sherry
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- sherry
- Nem elérhető
- Nefadar
- Nem elérhető
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
Katt
:eowyn2: :hello:
I've seen the moon
And the first sunrise
- Nyrwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Köszönetek: 0
nekem már (mint sokaknak) megvan a sima, és nálunk is tök ugyan így van, hogy "ezek ugyanazok a filmek"!!!
Ez elég lehangoló!!!
A Elbereth Gilthoniel,
silivren penna míriel
o menel aglar elenath!
- Coralie
- Nem elérhető
Hát igen, nálam is ez a helyzet.Ancalima Anarórë írta: Nektek már megvan a bővített? Én már megkaptam a simát, és gondolom a szüleimnek eszük ágában sincs mégegyszer megvenni... Nekik ez ugyanaz...
www.geocities.com/estel_tolkinart/prophecy.htm fanart
www.pineapplegirl.net/misc/wallpaper/Eowyn.jpg háttér
blitzgalpapers.angelofmiseri.com ... ic013.html
blitzgalpapers.angelofmiseri.com ... ic023.html Éowyn & Éomer háttér
blitzgalpapers.angelofmiseri.com ... ic042.html
blitzgalpapers.angelofmiseri.com ... ic043.html
blitzgalpapers.angelofmiseri.com ... ic044.html
hometown.aol.com/jillconway/eowynwp2.jpg
www.angelfire.com/weird2/eowyn19/wallpaper.html Éowyn és Gríma
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Enna Silme
- Nem elérhető
Óóóó, igen.... :up: Gyönyörű! Éljen Tolkien mester stílusa!!!!Artemisz (Celebthil) írta:
"vad szél támadt, s hajuk, a hollófekete és az arany összevegyült és úgy lobogott a szélben..." Hogy pontos legyek..Enna írta: Nekem pl. kész trauma Faramir szőkesége, hisz a könyvben a kedvenc képem, amikor Éowyn & Faramir állnak a vár fokán és a szél összefújja a hajukat... a "sápadt arany és az ében", vagy mi....
"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"
- Artemisz
- Nem elérhető
"vad szél támadt, s hajuk, a hollófekete és az arany összevegyült és úgy lobogott a szélben..." Hogy pontos legyek..Enna írta: Nekem pl. kész trauma Faramir szőkesége, hisz a könyvben a kedvenc képem, amikor Éowyn & Faramir állnak a vár fokán és a szél összefújja a hajukat... a "sápadt arany és az ében", vagy mi....
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Enna Silme
- Nem elérhető
Niphredil/Szméagol írta: Szvsz biztos, hogy nem lesz levágva a haja, mert amikor felfedi a Boszorkányúr előtt, hogy valójában lány, akkor nagyon lényeges a haja:
Remélem, ebben PJ hű lesz a könyvhöz!JRRT professzor írta: S azzal szemtől szembe, tőle egy kicsit balra, az, akit ő Dernhelmnek ismert. De lehullot fejéről a haját elrejtő sisak, s az most kibomolva, mint sápadt arany omlott a vállára.
Nem vagy túl optimista?.... A TTT után meg kell vallani, kissé bizonytalanul állok PJ-hez és változtatásaihoz...... Félek, nagyon bele fognak kontárkodni az egészbe. Nekem pl. kész trauma Faramir szőkesége, hisz a könyvben a kedvenc képem, amikor Éowyn & Faramir állnak a vár fokán és a szél összefújja a hajukat... a "sápadt arany és az ében", vagy mi.... annyira szép! Na, hát ennek kapásból lőttek.
- Artemisz
- Nem elérhető
KÖSZ, NIPH, KÖSZ, KÖÖÖSZ!!!! :hello: :hello: :hello:Niphredil/Szméagol írta: Faramir és Éowyn by Ted Nasmith Már többször volt bent ez a kép, de most megtaláltam egy nagyon nagy változatát, és úgy imádom!
Ezt én is nagyon szeretem! És már olyan rég láttam, akkor is kicsiben!
Szvsz ha a sokat emlegetett hajszínt nem nézzük, Dave a filmben pont ilyen, mint itt Faramir... Főleg ahogy NÉZ... Tökéletes választás volt Dave Faramirnak! Azzal az okos szemével, meg minden.. na, ez nem ide tartozik..
De írtam már, mennyire bírom Randyt Dernhelmként? Ezt is Khirályul megcsinálták!!!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
Remélem, ebben PJ hű lesz a könyvhöz!JRRT professzor írta: S azzal szemtől szembe, tőle egy kicsit balra, az, akit ő Dernhelmnek ismert. De lehullot fejéről a haját elrejtő sisak, s az most kibomolva, mint sápadt arany omlott a vállára.
Faramir és Éowyn by Ted Nasmith Már többször volt bent ez a kép, de most megtaláltam egy nagyon nagy változatát, és úgy imádom!
Éowyn és a Nazgúl
I've seen the moon
And the first sunrise
- Coralie
- Nem elérhető
Igen, és én is gondolkoztam ilyesmin. De ez volt az a kép, ami úgy megtévesztett. De elől akkor is, mintha le lenne kicsit vágva...Celeb Ear írta: Ezen a képen sztem nincs levágva a haja, csak egy része előre van esve, de aztán hátra van dobva a hátára. [size=9:2pgn77wd]Ez most nem tudom, mennyire volt érthető.[/size]
Nimrodel
- Celeb Ear
- Nem elérhető
- Coralie
- Nem elérhető
Meg is van, melyik kép az:Nimrodel Melian írta: Lehet, hogy hülye kérdés, de:
Éowyn-nek le lesz vágva a haja? Mintha az egyik képről ilyesmi rémlene, de egyáltalán nem vagyok benne biztos.
www.theonering.net/scrapbook/gro ... tn=12&ts=0
Nimrodel
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
Ananórë: jó képek :itscool:
I've seen the moon
And the first sunrise
- Telperien(Ithil)
- Nem elérhető
"Hol a ló,a lovas?Hol a kürt,mely megharsant csatajelre?...""...Nyerget a lóra,a kürt szava zengjen!Hajrá,Éorlfiak!"
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... _Eowyn.jpg
És még:
www.tintalle.net/extra/graphics/ ... ers/04.jpg
www.ecthelion.net/eowyn/nadinewp11.jpg
www.much-ado.net/eowyn/wp/tarhilielwp3.jpg
www.much-ado.net/eowyn/wp/tarhilielwp2.jpg
www.much-ado.net/eowyn/wp/shanwp.gif
www.much-ado.net/wp/eowynwp.jpg
www.much-ado.net/eowyn/nadinewp22.jpg
www.much-ado.net/eowyn/wp/hobbitwp2.jpg
www.ecthelion.net/eowyn/nadinewp19.jpg
www.much-ado.net/eowyn/wp/hobbitwp4.jpg
Lesz még!!!
- Arden Borough
- Nem elérhető
szép a kép nagyon csak kicsit túl élénkek a színei és túl sok dolog van rajta...sherry írta: Rajz:
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... /eowyn.jpg
[size=9:8d8e0wqc]már ha értitek mire gondolok...[/size]
Örökké nem eshet...
- sherry
- Nem elérhető
Vezess, és én követlek. Ne álljon közénk viszály.
- .Elessar király.
- Nem elérhető
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Coralie
- Nem elérhető
Ennek még a ruháját sem találták el. :dead: Pedig az azért időnként még egész tűrhető szokott lenni.Enna írta: Nekem is tetszik. Hol van az a Boromiros? meg akarom nézni!!
Ezt nézzétek... hihetetlenül ocsmány. www.amazon.com/exec/obidos/tg/de ... e-pictures
Ki veszi meg az ilyet???
Nimrodel
- Enna Silme
- Nem elérhető
Ezt nézzétek... hihetetlenül ocsmány. www.amazon.com/exec/obidos/tg/de ... e-pictures
Ki veszi meg az ilyet???
- Fio
- Nem elérhető
Fircorwen írta: Becsomagoltam és feltettem újra:
free.x3.hu/fircorwen/eowyn2.zip
Remélem, most már jó lesz...
(A Boromiroshoz a zene a Rhapsody-tól a Lamento Eroico... )
Ez is nagyon jó, Fircorwen, fogadd elismerően a gratuláciomat. Mostmár rád fogok nézni! Nagyon tetszik!
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Fircorwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Sil írta:
Szvsz hibás a zip fájl (többször is letöltöttem, nem nyitja meg). Más ki tudta csomagolni?Fircorwen írta: Egy video:
free.x3.hu/fircorwen/eowyn.zip
(Egyébként gratula a múltkori Boromir videóhoz. Tegnap végre megnéztem, és gyönyörű, nem találtam szavakat. Honnan van a zene? Nagyon tetszik...)
Becsomagoltam és feltettem újra:
free.x3.hu/fircorwen/eowyn2.zip
Remélem, most már jó lesz...
(A Boromiroshoz a zene a Rhapsody-tól a Lamento Eroico... )
"Voltam,mert lettem,
untam, hát mentem..."
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Szvsz hibás a zip fájl (többször is letöltöttem, nem nyitja meg). Más ki tudta csomagolni?Fircorwen írta: Egy video:
free.x3.hu/fircorwen/eowyn.zip
(Egyébként gratula a múltkori Boromir videóhoz. Tegnap végre megnéztem, és gyönyörű, nem találtam szavakat. Honnan van a zene? Nagyon tetszik...)
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Fircorwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"Voltam,mert lettem,
untam, hát mentem..."