Éowyn
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
BOLDOG SZÜLINAPOT,MIRANDA!!!!
:hello: 36. Hogy repül az idő!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nilraen
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
Sil: a második képen már igazán olyan, mint egy meggyötört, mindenre elszánt harcos. Azért hihetelen, hogy át tud alakulni. Gondolom ez a kép van a filmzene borítójában (a nevéből ítélve).
Hátterek:
blitzgalpapers.angelofmiseri.com ... ic013.html
blitzgalpapers.angelofmiseri.com ... ic042.html
blitzgalpapers.angelofmiseri.com ... ic043.html
blitzgalpapers.angelofmiseri.com ... ic043.html
blitzgalpapers.angelofmiseri.com ... ic023.html Éomerrel
blitzgalpapers.angelofmiseri.com ... ic020.html Gornival
blitzgalpapers.angelofmiseri.com ... ic019.html szintén
I've seen the moon
And the first sunrise
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Nimrodel Melian írta:
www.theonering.net/scrapbook/group/716?g=1Ancalima Anarórë írta: Vki be tudja tenni azt a képet, ahol Théodennel egymás mellet állnak, mert az a kedvencem!!! Egy poszter.Szép ruhában vannak...
Erre gondoltál? Nekem is nagyon tetszenek a ruhák, Éowyn ruhái közül ez a kedvencem.
Ez aaaz!!! Ugye milyen szép?
- Sil
- Nem elérhető
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Látható rajta egy nazgúl is a hátasával, talán a Boszorkánykirály az. Nem vagyok benne biztos. Erősítsen meg valaki.
- Coralie
- Nem elérhető
www.theonering.net/scrapbook/group/716?g=1Ancalima Anarórë írta: Vki be tudja tenni azt a képet, ahol Théodennel egymás mellet állnak, mert az a kedvencem!!! Egy poszter.Szép ruhában vannak...
Erre gondoltál? Nekem is nagyon tetszenek a ruhák, Éowyn ruhái közül ez a kedvencem.
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Hiába, még mindig ő a kedvencem... Most láttam a bővítettet, és bepisiltem az éneklős jeleneten a röhögéstől. Nem különben a főzőstől!!! Olyan jó színésznő! És... Azon az utsó képen olyan... Az orra... Vki be tudja tenni azt a képet, ahol Théodennel egymás mellet állnak, mert az a kedvencem!!! Egy poszter.Szép ruhában vannak...
[size=9:1mv74rmx]Remélhetőleg abból lesz az avatárom..[/size]
- Enna Silme
- Nem elérhető
Öhm..... 8O Ez az eredeti hajszíne?Nimrodel Melian írta: story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/.../482/canh12412040639
www.theonering.net/scrapbook/gro ... view/10770
www.theonering.net/scrapbook/gro ... view/10786
www.theonering.net/scrapbook/gro ... view/10787
www.theonering.net/scrapbook/gro ... view/10800
www.theonering.net/scrapbook/gro ... view/10803
www.theonering.net/scrapbook/gro ... view/10804
Los Angeles
(Nagyon tetszik a ruhája, csak ne lenne rózsaszín.)
"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"
- Coralie
- Nem elérhető
www.theonering.net/scrapbook/gro ... view/10770
www.theonering.net/scrapbook/gro ... view/10786
www.theonering.net/scrapbook/gro ... view/10787
www.theonering.net/scrapbook/gro ... view/10800
www.theonering.net/scrapbook/gro ... view/10803
www.theonering.net/scrapbook/gro ... view/10804
Los Angeles
(Nagyon tetszik a ruhája, csak ne lenne rózsaszín.)
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Arden Borough
- Nem elérhető
Örökké nem eshet...
- Enna Silme
- Nem elérhető
Jaj, nagyon szééééépek!!!! Örülök, hogy legalább a kupás rész benne lesz abban a filmben..........Elza Eldanielle írta: Éowynes képek - [size=9:1gdkskog]nem valami jó minőségüek: [/size]
( 1 ) - nagyon szép kép
( 2 ) ( 3 ) ( 4 ) ( 5 )
Éowyn és Aragorn:
( 1 ) ( 2 ) ( 3 )
A rohani királyi család
"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
Nagyon várom már a kupás jenetet! Azt sem lesz könnyű megállni sírás nélkül...
I've seen the moon
And the first sunrise
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
( 1 ) - nagyon szép kép
( 2 ) ( 3 ) ( 4 ) ( 5 )
Éowyn és Aragorn:
( 1 ) ( 2 ) ( 3 )
A rohani királyi család
- Sil
- Nem elérhető
img-nex.theonering.net/images/sc ... 4_orig.jpg
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
Enna: jó kis képek
Nem tudom, én vagyok-e ennyire lemaradva, de ezt a képet még nem láttam, és itt is lélgzetelállítóan szép (a ruhája is!):
Klikk
Meg itt is
I've seen the moon
And the first sunrise
- Juraviel.Ihuan.Bedvin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Sil jóvoltából én is láthattam az Éowyn képével ékesített borítót! ))
Léleglezetelállítóan gyönyörű, árad belőle a báj, a hajdanvolt idők szépsége, olyan akár az üde és álomittas erdőkben csordogáló patakok tisztasága, oly könnyed, mint az elmúló Őszi Fák lehulló levelei és oly törékeny, mint a koraszülött őzgida...
Peter Jackson nem is találhatott volna megfelelőbb személyt Éowyn szerepére,a lány teljes átéli a szerepét, ez látszik a tekintetéből...
Óvjanak mindenkit a Téli hajnal Csillagai!
Juraviel
Elrond: Ónen i-Estel Edain.
Aragorn: Ú-chebin Estel anim.
- Enna Silme
- Nem elérhető
Teláltam pár képet....
Hát nem csini?
Itt olyan idősnek látszik....
Pont így néz ki egy ismerősöm is...
- Arden Borough
- Nem elérhető
nem azért,de most akartam szóról szóra ugyanezt beírni...hát most ugyanugy gondolkodtunk...kovacstimi írta: ESZMÉLETLENÜL GYÖNYÖRŰ A CD-BORÍTÓ!!!
Mikor először megláttam piciben, azt hittem, Galadriel és tökre csodálkoztam, hogy miért... Aztán megláttam hogy ez ÉOWYN!!!!
Még sosem volt ilyen szép....
Örökké nem eshet...
- Ilweran
- Nem elérhető
Mikor először megláttam piciben, azt hittem, Galadriel és tökre csodálkoztam, hogy miért... Aztán megláttam hogy ez ÉOWYN!!!!
Még sosem volt ilyen szép....
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
- Coralie
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
De tényleg, hogy lehet pont Faramirt&Éowynt kihagyni??? :bawling:
Nem tudom elképzelni, hogy oldják majd meg. Éowyn legyőzi a nazgúlt, aztán hipp-hopp, eltűnik? Ez lehetetlen! Éowyn szála egy olyan rész, amit egyszerűen nem lehet kihagyni a filmből! Eddig semmiért nem haragudtam igazán PJ-re (TTT-Banyapók, Megye megtisztítása, Szarumán), de ezen nem teszem túl magam egyhamar! Egyszerűen logikátlan a történet szempontjából, hogy pont ez a rész kimaradjon! Persze gondolom, Aragorn&Arwen-esküvő lesz... :rmad2: Pedig az egy sokkal jelentéktelenebb szál (legalább is a könyvben az volt :bawling: ). Annyi szenvedés után még ez sem adatik meg Rohan Úrnőjének... Legalább is novemberig, ami rettenetesen hosszú idő!
sherry: bocs, nem akartam ám leharapni a fejed!
I've seen the moon
And the first sunrise
- Enna Silme
- Nem elérhető
Gwaleriol írta:
Enna írta:
Mi??? Mi??? MICSODA????!!!! Ez valami új! Erről még nem hallottam. Nem mondjátok, hogy PJ kihagyta az Éowyn&Faramiros dolgot?! 8O Ez gyilkosság!!!!!!sherry írta: Jol van-na!! Azért nem kell leharapni a fejem!!
Végülis Miranda Otto minden szerepben jól játsza Éowyn-t, csak az kár, hogy ezt mi nem láthatjuk a Faramir&Éowyn részben!!
Sajnos kihagyta. Én is nagyon sajnálom, mert ez az egyik legszebb rész a könyvben. De legalább a bővítettben benne lesz.
Új kép:
www.theonering.net/scrapbook/view/10035
Na, kész.
Most vagyok kész!!! Ez már kicsit.... sok(k)!!!! Amikor anyukámnak meséltem Éowyn sorsát, megjegyezte, hogy szerinte ez benne se lesz a filmben. Én meg beleröhögtem a képébe, hogy "ugyan már, ilyet nem hagyhatnak ki!" És most...... vííííí! :bawling: Álmomban sem hittem volna, hogy ilyen részt kihagyhat PJ. Asszem, írni fogok neki egy durva hangú levelet... :deal:
- Gwaleriol
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Enna írta:
Mi??? Mi??? MICSODA????!!!! Ez valami új! Erről még nem hallottam. Nem mondjátok, hogy PJ kihagyta az Éowyn&Faramiros dolgot?! 8O Ez gyilkosság!!!!!!sherry írta: Jol van-na!! Azért nem kell leharapni a fejem!!
Végülis Miranda Otto minden szerepben jól játsza Éowyn-t, csak az kár, hogy ezt mi nem láthatjuk a Faramir&Éowyn részben!!
Sajnos kihagyta. Én is nagyon sajnálom, mert ez az egyik legszebb rész a könyvben. De legalább a bővítettben benne lesz.
Új kép:
www.theonering.net/scrapbook/view/10035
A közeledő vihar elől a bátorság a legjobb menedék, meg a remény.