Csavardi Samu

Több
21 éve 10 hónapja #90967 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Iowa: A hugom - aki nem Sean rajongó - vad csápolásba kezdett mellettem, és ragaszkodott hozzá, hogy most ezt ide írjam.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #90753 Írta: Orlando
Orlando válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
A képek naon yók Iowa!
Nekem az ebes naon teccik.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #89796 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Köszi. A tieid is.
Itt van mág egy pár.
www.bagendinn.com/images/seanblack.jpg
www.bagendinn.com/images/suavesexysean.jpg
aki Sean rajongó, az biztos imádja ezt a képet. :arrow:
www.bagendinn.com/images/sean_new.jpg
Szerintem tök jó ez a kép :arrow:
www.bagendinn.com/images/seancardog.jpg

Lij, you are my life!

Több
21 éve 10 hónapja #89699 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Iowa: juj de jók! Kíváncsi vagyok, hogy Sean lánya milyen Elanor lesz (biztos tökjó :) ).
images.tvnz.co.nz/goodtaste/styl ... astin2.jpg
www.tolkienonline.com/images/sean.jpg
www.seanastin.com :arrow: jó kis oldal!
:wink:

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 10 hónapja #89696 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Csavardi Samu

hódica írta: hát erről lemaradtam...

Ha a Rózsák háborújára gondoltál akkor nem sokat vesztettél mert Sean kb. 2 percet szerepelt a 2 órás filmben... :? :roll:

Sean olyan édi a családja körében.Nagyon tetszik az a kép... :wink: :D

Több
21 éve 10 hónapja #89648 Írta: Iowa

Lij, you are my life!

Több
21 éve 10 hónapja #89576 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Csavardi Samu

hódica írta: www.bagendinn.com/images/5237.jpg a feleségével és a 2 kislányával :wink: :) :)

A nagyobbik lány tiszta apja :)

Több
21 éve 10 hónapja #89575 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Csavardi Samu

hódica írta: új képek :arrow:
www.bagendinn.com/sean.htm www.bagendinn.com/images/5237.jpg a feleségével és a 2 kislányával :wink: :) :)

Szerintem is aranyosak... :D

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 10 hónapja #89563 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Tök arik a lányai :)

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #89552 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Bájos család!

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 10 hónapja #89538 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
hát erről lemaradtam... :cry: :cry:

új képek :arrow:
www.bagendinn.com/sean.htm www.bagendinn.com/images/5237.jpg a feleségével és a 2 kislányával :wink: :) :)

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 10 hónapja #89391 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Hali! 8)

Ma este lesz az rtlklubbon 22:00-tól a Rózsák háborúja,melyben Sean játsza Kathleen Turner és Michael Douglas fiát. :wink:

Amúgy B.Ú.É.K mindenkinek!!! :cheers:

Több
21 éve 10 hónapja #89314 Írta: zsoffija

Diamond írta: A német RTL-en is volt ez a werkfilm,csak hosszabb változatban, és pl. az is benne volt, amikor Sean lábát megsebezte egy hatalmas üvegszilánk! Egyébként ő a kedvenc szereplőm (gondolom látszik :) )

Szegény Sean... :( én ezt nem láttam... :roll:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 10 hónapja #88891 Írta: Diamond/Samu
Diamond/Samu válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
A német RTL-en is volt ez a werkfilm,csak hosszabb változatban, és pl. az is benne volt, amikor Sean lábát megsebezte egy hatalmas üvegszilánk! Egyébként ő a kedvenc szereplőm (gondolom látszik :) )

"Ha nyitott szívvel fordulunk egymás felé, semmi sem állhat közénk."

Több
21 éve 10 hónapja #88883 Írta: Niphredil/Szméagol
Jaja, Andy Serkis volt Sean Rendező Úr mindenese... PJ meg a buszsofőr... :D Egyébként nekem kezdettől fogva az volt a FotR-ben a kedvenc jelenetem, amikor Samu a csónakban mondja, hogy megígérte...(szipp-szipp). Az eredeti hangja télleg rulez. Én szerettem a magyar szinkronhangokat, de Samuét nem nagyon találták el...(off: Boromiré viszont zseniális volt)

I've seen the moon
And the first sunrise

Több
21 éve 10 hónapja #88363 Írta: Iowa
Még valami. A werkfilmen olyan aranyos volt Sean, mikor egy kis filmet rendezett. Lij meg megszólal, én vagyok a segédje, vagy valami hasonlót, de olyan édi volt ez a beszólás, meg mindenki, pld. aki Gollamot játsza, meg Jackson is.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 10 hónapja #88358 Írta: Iowa

Elanor írta:
Nem is szeretem a szinkron hangját... amúgy nincs vele semmi bajom (max annyi, hogy midnig Garfield jut róla eszembe...neki is ő volt a hangja...), csak egyszerűen az eredeti ezerszer jobb!

Az eredeti valóban jobb, de szerintem a szinkron se olyan szörnyű. Olyan aranyos a magyarhangja is.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 10 hónapja #88305 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Ezzel is egyetértek.
Amikor pl. a kukoricásban azt hiszi, hogy "elvesztette" Frodót, aztán elmagyarázza neki, hogy megígérte Gandalfnak, hogy vigyáz rá, stb, akkor annyira Samus a hangja... nemtom, nem tudok jobb szót rá, egyszerűen így képzeltem el azt, ahogyan Samu beszél :)
Meg a végén, amikor a csónakban mondja, hogy megígérte (mindig ezt mondja ;) ), akkor is olyan aranyosan mondja, tiszta Csavardi Samu :)

Nem is szeretem a szinkron hangját... amúgy nincs vele semmi bajom (max annyi, hogy midnig Garfield jut róla eszembe...neki is ő volt a hangja...), csak egyszerűen az eredeti ezerszer jobb!

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 11 hónapja #86913 Írta: Iowa
Szerintem a hangja is olyan kellemes.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 11 hónapja #86828 Írta: Niphredil/Szméagol
Sean a tökéletes választás Samu szerepére. Bár én a könyvben nem pont ilyennek képzeltem, annyira megható és hiteles volt, hogy leborulok elötte!
Dodiee: édes - ez a megfelelö szó!

I've seen the moon
And the first sunrise

Több
21 éve 11 hónapja #86647 Írta: zsoffija
Jujj,nagyon édi képek,mindenki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ez itten a kedvencem!:-)
Melléklet:

Több
21 éve 11 hónapja #86631 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Egyszerűen nem találok más szót Seanra csak hogy édes. Olyan kölykös arca van:)))nagyon aranyos:)(jójó, tudom hogy ez egy másik szó, de az édes szinonímája/legalábbis nekem:)/)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 11 hónapja #86629 Írta: naughty
naughty válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Ja, ja!!! sztem is tök helyes öccse van!!!! :smokin: :smokin:

köhömm, De persze Seannel nem veheti fel a versenyt!!! :wink: :up:

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
21 éve 11 hónapja #86627 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Csavardi Samu

Minerva írta: A mis kis Samunk... :D
www.bagendinn.com/sean.htm

Jó kis család, öcsike se egy kifejezett bányarém :D

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 11 hónapja #86617 Írta: naughty
naughty válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
sziasztok!!!!

szerintem is nagyon édi ez a családi kép!!!
a Legolasos topicban vannak belinkelve képek, és van olyan ,ahol Orli Seannal van, és szerintem látszik, hogy lefogyott (mármint Sean)!!!!

olyan édi!!!

ja, és teljesen egyetértek azzal, hogy nagyon jó választás volt!!!
mondjuk sztem mindenki jó választás volt, bár én a Fotr-t előbb láttam, mint olvastam, ezért nem tudom úgy megállapítani!!!!

A TTT-ben viszont Grimát máshogy képzeltem el!!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
21 éve 11 hónapja #86569 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Sztem is!
Ma láttam a VIVA-n egy műsort, amiben mutatták a feleségét és őt, és a felesége sokkal idősebbnek nézett ki (legalábbis sztem :roll: ).

Egyébként, ha már itt vagyok, leírom, hogy sztem Sean is azok közé a szereplők közé tartozik, akiket nagyon jól eltaláltak a szereplő válogatáson!! Annyira "Samusan" tud játszani! :)

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 11 hónapja #86532 Írta: Iowa
Én Őt is nagyon bírom, és szerintem sokkal fiatalabbnak néz ki, mint amennyi valójában, legalábbis a LOTR-ban. :D

Lij, you are my life!

Több
21 éve 11 hónapja #85127 Írta: Orlando
Orlando válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Lara:tök yó az a családi kép Seanékról!

Több
21 éve 11 hónapja #84640 Írta: Niphredil/Szméagol
Juj, ez fantasztikus! Olyan, de olyan jók! Sean 4ever!

I've seen the moon
And the first sunrise

Több
21 éve 11 hónapja #84483 Írta: A Fák Úrnője
A Fák Úrnője válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Wow! 8O

Nin o Chithaeglir, lasto beth daer,
Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.513 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére