Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Több
21 éve 9 hónapja #98796 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Havaska:A hírek szerint(!) a Megye +tisztítása nem lesz a RoTK-ban sem!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #98792 Írta: Ragoran

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #98733 Írta: Havaska
Havaska válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Tényleg nem lehet tudni, hogy együtt halnak-e meg vagy sem.A könyvben úgy van,hogy hátrahagyják mindenüket a gyermekeiknek és együtt (mármint Pippin és Trufa ) elöször ellovagolnak Edorasba és ott is maradnak Éomer haláláig.Ezután Gondorba mennek és a hátralevő idejüket ott töltik amig meg nem halnak :cry:
A megye megtisztítása valószínüleg a bővített filmen lesz???.vagy lesz,de csak röviden?????

Előre Éorlfiak!
Ne féljétek a Sötétséget!

Több
21 éve 9 hónapja #98717 Írta: Niphredil/Szméagol
Egyszer (majdnem) minden halandó meghal... De biztos sok boldog évet töltöttek még el a Megyében, Samuval együtt.
Furcsa, de elég sok színészröl hallottam, hogy régen dadogott, dislexiás volt (mint Liv) meg hasonlók. Lehet, hogy van valami összefüggése a tehetséggel? Egyébként mindegy, én akárhogy szeretném Billyt. Rulez, és kész! :wink:

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 9 hónapja #98609 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Azt már nem fogja mutatni a film:)) a könyvben sincsen benne, hogy meghalnak. ráadsául a film nem is addig veszi majd, mint a könyv. Ál.. nem lesz benne a megye megtisztítása

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 9 hónapja #98604 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Telumehtar írta: Hát elvileg igen...vagyis a legesleges legvégén...csak a függelékben írák hogy meghalnak :) hiszen nem örökéletüek :) Csak hogy meik elöbb? :?

Ezt nem tudtam. Szegények. :cry: :cry: :cry:
Már most tudom, hogy könnyezni fogok.
De most nem gondolok erre, még élnek a második részben.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 9 hónapja #98603 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Sztem nem lehet tudni, hiszem a függelék annyit ír, hogy haláluk után Minas Tirithben temették el őket.. lehet hogy ebben is barátok voltak, és egyszerre hunytak el:))

Több
21 éve 9 hónapja #98595 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Hát elvileg igen...vagyis a legesleges legvégén...csak a függelékben írák hogy meghalnak :) hiszen nem örökéletüek :) Csak hogy meik elöbb? :?

Több
21 éve 9 hónapja #98594 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Telumehtar írta: Szegéééény :( Én szivesen megvigasztalnám :mrgreen: A kis édes... oh..hát igen a skótok :) Jajjj..a galéria naggyon jó :)

Egyébként ki halt meg elöbb Pippin vagy Trufa? (Tom picit hüle kérdés :) )

Meghalnak a filmben?Vagy a könyvben? 8O
Bocsi, de még nem olvastam.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 9 hónapja #98586 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Szegéééény :( Én szivesen megvigasztalnám :mrgreen: A kis édes... oh..hát igen a skótok :) Jajjj..a galéria naggyon jó :)

Egyébként ki halt meg elöbb Pippin vagy Trufa? (Tom picit hüle kérdés :) )

Több
21 éve 9 hónapja #98584 Írta: Iowa
Én ma olvastam az IM-ben, szegény sajnáltam, mármint amiért csúfolták. Szerintem most már nem dadog. Hallottam vele interjút, és ott nyoma sem volt ilyesminek.
Szóval Billy is tökéletes. :wink:

Lij, you are my life!

Több
21 éve 9 hónapja #98509 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Niph: A Trufásakat megnéztem, tök édesek :)

Tudtátok, hogy Billy Boyd gyerekkorában dadogott?
Vagy még most is?

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 9 hónapja #98481 Írta: Niphredil/Szméagol

Telumehtar írta: viszont van valami értelme ugyanis a bor összefügghet Trufával...

Persze, hogy összefügg! Hiszen ö Borbak!

Ti aztán jól el vagytok látva képpel! Most már én is... :D
Nesze nektek galéria:
www.ninecompanions.net/galleries ... ry_p1.html
www.ninecompanions.net/galleries ... ry_p1.html
:wink:

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 9 hónapja #98369 Írta: Iowa
Rago:baromi jó ez a két videó :!: :!: :!:
Tudsz még majd berakni, olyat amiben Lij is benne van?

Lij, you are my life!

Több
21 éve 9 hónapja #98349 Írta: Iowa
Rago, Telu: szív.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 9 hónapja #98344 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Telka:ezt vegyem felszólításnak?
Videnyók hobbitokról:
www.lordoftherings.net/media/vid ... alive.html
www.lordoftherings.net/media/vid ... bboyd.html
nem tom voltak-e... :roll:

Több
21 éve 9 hónapja #98342 Írta: Telumehtar
Jajj.. Iowa nagyon édeseeek :) 1000X köcci :)
Rago: Neked is köcci :) És Te mikor hozol képeket? :)

Több
21 éve 9 hónapja #98340 Írta: Ragoran
Iowa,Telka:Képek naon rulz!! :wink:

Több
21 éve 9 hónapja #98072 Írta: Dodiee
nos, itt szeretnék megkérni valakit, hogy küldje már el nekem Billy skótszoknyás képeit erre a mailre:dodie_took@freemail.hu ugyanis kértem Telut, de a technika ördöge őt is megakadájozta ebben :cry:
[size=9:lmeyowih]eltűnt az egész Gy.U. mappám, benne majd az összes Billys és Dom-os képpel, és nincs kedvem végigböngészni az egész topicot...[/size]

Több
21 éve 9 hónapja #97929 Írta: Iowa
Szerintem ez a két kép állati jó róluk, nekem nagyon bejön. Mondjuk a többi is.
www.bagendinn.com/images/domtreeclose.jpg
www.bagendinn.com/images/nobill.jpg
Itt a többi:

Billy, Billy www.bagendinn.com/images/billy/billyjunk3.jpg
Látom Billynek is volt haj levágatós korszaka, illetve gondolom a film miatt: www.bagendinn.com/images/ugs8.jpg
Írtó jó ez a kép: www.bagendinn.com/images/billeh.jpg
Ez nem kevésbé: www.bagendinn.com/images/billy_wow.jpg
Mit mondhatnék, egyszerűen Dom: www.bagendinn.com/images/domlondon5.jpg
Állati jó ez a kép. www.bagendinn.com/images/domwsculptor.jpg
Dom a merengő: www.bagendinn.com/images/hcomdom1.jpg
Ez aranyos: www.bagendinn.com/images/A-D/domjamshowbiz.jpg
De ez is: www.bagendinn.com/images/irritant9.jpg

Lij, you are my life!

Több
21 éve 9 hónapja #97861 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
A címhalmozás megszokott dolog.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 9 hónapja #97858 Írta: Telumehtar
Trufa nem volt főpohárnok :) Ő fegyverhordózó volt :)

Több
21 éve 9 hónapja #97844 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Nem csak így lehet érteni. Aki a bort tartja, tehát főpohárnok.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 9 hónapja #97809 Írta: Telumehtar
Hm... az Enciklopédia csak annyit ír hogy így nevezték Trufát a Rohaniak :) Holdwine tartani+bor tehát bortartó... :) hihi... viszont van valami értelme ugyanis a bor összefügghet Trufával... :) Szerintem Théoden nevezhette így elöszőr ;)

Több
21 éve 9 hónapja #97780 Írta: Dodiee
Remek a kérdés!!! Ugyanis a Piros Könyv függelékében is szerepel ez a kifejezés, mégpedig amikor azt írja, hogy Eomer szeretett volna még egyszer utoljára találkozni Holdwine úrral...

Több
21 éve 9 hónapja #97776 Írta: sorriso
sorriso válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Mi az hogy : "Lovasvég Holdwinéje"?
A VI. könyv, 6. fejezetében a 308. oldalon bukkantam rá:
Éomer és Éowyn így búcsúzik el Trufától.(Ég veled, Megyéből való Trufiádok,Lovasvég Holdwinéje!)

"Ne féljünk nagyot lépni.Ha ez tűnik szükségesnek, két kis ugrással nem jutunk át a szakadékon"

Több
21 éve 9 hónapja #97644 Írta: Iowa
Cukik a képek. :wink:

Lij, you are my life!

Több
21 éve 9 hónapja #97620 Írta: Dodiee
Teluka, nagyon szépek a képek!!!! köszeee, megalapoztad az új Billy albumot;)

Több
21 éve 9 hónapja #97533 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
WoW Niph! Köcci!!! :D
Leszottan káosz! :twisted:

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.772 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére