Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Több
21 éve 9 hónapja #97532 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Eressz be két éhes hobbitot egy éléskamrába és kész a humor!

Nagyon jó kép!

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #97531 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
tipical..éhenkórászok...

na jó Trufa az egyik kedvencem, a tesómé meg Pippin

Gyöngycem (voltam valaha)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #97529 Írta: Niphredil/Szméagol
Óóó! Én is mennék, jaj, de mennék! Persze ez részemröl csak egy nagyon szép álom... Pedig imádom Skóciát, Billyt meg kiváltképp.
Ezt nézzétek: Pippin és Trufa kifosztja Vasudvardot! (RotK!)
www.ninecompanions.net/gallery_p ... uard_1.jpg

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 9 hónapja #97519 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

kriszana-Celandine írta: S ha már Skóciában járunk,akkor esetleg kérhetnénk Billytől egy találkozót, mit szóltok hozzá? Kinek van kedve elcsevegni az aranyos kis skóttal :?: :P

galadra mindenképpen számíccsakot!!!! :biggrin2:
Haect vki elintézi akkor galad háláya elől sose menekül! :twisted: :cheers: (galad álmodik... 8) )
Thaur és Telu yön, ha rajtunk múlik! :roll:

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
21 éve 9 hónapja #97448 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Dodiee írta: Igen-igen, Ana, már én is végiggondoltam. viszont a szállást nagyon nehéz volna megoldani, mert még mehetünk lakókocsiparkba, de nem hiszem hogy olyan hű de olcsó lenne..ennek kéne elsősorban utánnanézni... de Skóciába lehet nyáron is menni;)

Dodiee-ka, ezért mondtam, hogy gyűjtsétek a pénzt, mert valóban szükség lesz rá. Anglia nem épp a legolcsóbb helyek közé tartozik :) Ha pedig Skóciába is akarunk menni, akkor pláne! Ráadásul, még szembe kell néznünk azzal az "aprócska" problémával, hogy Telut és Thaurt vajon elengedik-e velünk íly messzi és hosszú útra?
S ha már Skóciában járunk,akkor esetleg kérhetnénk Billytől egy találkozót, mit szóltok hozzá? Kinek van kedve elcsevegni az aranyos kis skóttal :?: :P

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 9 hónapja #97388 Írta: Supersonica

Több
21 éve 9 hónapja - 21 éve 9 hónapja #97386 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Igen-igen, Ana, már én is végiggondoltam. viszont a szállást nagyon nehéz volna megoldani, mert még mehetünk lakókocsiparkba, de nem hiszem hogy olyan hű de olcsó lenne..ennek kéne elsősorban utánnanézni... de Skóciába lehet nyáron is menni;)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 9 hónapja #97355 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Dodiee írta: Én ajánlgattam a londoni permiert is, dehát nincs nagy túljelentkezés...nem is a szervezés a gond, mert felszállunk a buszra a kis sátrainkkal aztán megyünk, hanem egyrészt az anyagi keret hiányzik, gondolom nem csak nálam, meg a szállással lehetnének gondok, gondolom nem csak M.o.-n nem lehet akárhol sátrazni. De ha tényleg komolyan gondoljátok, és az anyagiakat is kikalkuláljuk, akkor én körülnézek mik a lehetőségek:))

Dodiee, az 5let remek! A probléma csak annyi a sátorozással, hogy a premier decemberben lesz, és akkor még Angliában sincs nyár... :lol:
De ha vmilyen kirándulás lesz, szóljatok

Több
21 éve 9 hónapja #97339 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Telumehtar írta: Iowa: Az a kép nagyon éééédes :)

Örülök, hogy tetszik.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 9 hónapja #97330 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Iowa: Az a kép nagyon éééédes :)

Több
21 éve 9 hónapja #97327 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Telumehtar írta: Na most mit találok 1 ujságban..ezt muszály lemondanom... ;)

Szóval..nagymamám híres arról hogy mindenféle ujságot összevesz....éppen ma nézegetem őket és valami Love & Sorry-t kezdek nézegetni... erre... az ujság közepe felé lehet szavazni hogy meik a legjobb legrosszabb film...köztük is a Gyűrűk Ura mellette egy fordós kép..elmosolyodom...tovább lapozok... 2 oldalas (!!!!) Orlandos cikk... kicsit meghökkenek maj miután elolvastam egy "Mien népszerű ez az Orlano gyerek :) " és tovább lapozom...majd egy oldalon ahol sok kisebb cikk van látok egy érdekes képet... és valami címet...nem tűnik fel..tovább lapozom...majd egyszercsak bevillan: "Pippin jótékonykodik!!!????" mint a villám visszalapozom és mit látok :) Pippin jótékonykodik :mrgreen: És egy édes Pipes kép...hát elolvadok...betegyem a cikket? :)

Nekünk is megvan ez az újság. Anyám csak a kis Lij kép miatt vette meg nekem. (tök rendi)
Ez a kép meg nektek: www.sci-fi-london.com/movies/images/3pics/Sniper1.jpg

Lij, you are my life!

Több
21 éve 9 hónapja #97239 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Köcci! És nem.... Már 34... :heu:

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
21 éve 9 hónapja - 21 éve 9 hónapja #97229 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Na akkor itt a cikk:

Pippin jótékonykodik

A Gyűrűk Urában Pippint, az egyik hobbitot alakitó szinész, Billy Boyd nemrégiben úgy nyilatkozott, tenni szeretne azért, hogy minél több hátrányos helyzetű gyerekből válhassék szinész a késöbbiekben.Boyd a skóciai Glasgow megyei Easterhouse-ban nőtt fel, mely egyike Nagy Britannia legelmaradottabb és legszegényebb vidékeinek, és innen került a glasgow-i Skót Királyi Szinház- és Zeneakadémiára. Nagyvonalú elképzeléseiről az egyik szinészszakszervezettel tárgyal. "Már önmagában is nagyon nehéz bekerülni a szinészek, közé, de ha valaki olyan helyről jön mint ahonnan én is, akkor még korlátozottabbak az esélyei" - nyilatkozta a 34 éves szinész.

Ennyi...nem 33?

Több
21 éve 9 hónapja #97226 Írta: Ithilgalad
Teluka: Ez kérdés? :mrgreen: Vájjuk!!! 8)

Több
21 éve 9 hónapja #97182 Írta: Telumehtar
Na most mit találok 1 ujságban..ezt muszály lemondanom... ;)

Szóval..nagymamám híres arról hogy mindenféle ujságot összevesz....éppen ma nézegetem őket és valami Love & Sorry-t kezdek nézegetni... erre... az ujság közepe felé lehet szavazni hogy meik a legjobb legrosszabb film...köztük is a Gyűrűk Ura mellette egy fordós kép..elmosolyodom...tovább lapozok... 2 oldalas (!!!!) Orlandos cikk... kicsit meghökkenek maj miután elolvastam egy "Mien népszerű ez az Orlano gyerek :) " és tovább lapozom...majd egy oldalon ahol sok kisebb cikk van látok egy érdekes képet... és valami címet...nem tűnik fel..tovább lapozom...majd egyszercsak bevillan: "Pippin jótékonykodik!!!????" mint a villám visszalapozom és mit látok :) Pippin jótékonykodik :mrgreen: És egy édes Pipes kép...hát elolvadok...betegyem a cikket? :)

Több
21 éve 9 hónapja #96972 Írta: Ithilgalad
galad is meggy Skócijába!!!! Ittennehagyjatokk!!! *galad odavan érte!!*
Viszem sátram megaz új kis hálózsákocskán.... Szabadtéri alvás jöhet! :P
Telu: Hayráá! :D
Tessékbetenni!! :biggrin2:
:pippin2: :arrow: Aranyjoss!! :D

Több
21 éve 9 hónapja #96884 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Telu: :lol: 8) :lol: jó fej lehet a föcitanárod :wink:

pár kép Domról :arrow:
ez...hmmmm 8) :D :D :arrow:
www.bagendinn.com/images/dom/domsneak1.jpg
édi, mikor mosolyog :roll: :P :arrow:
www.bagendinn.com/images/domcannessmile.jpg
ez a legédibb képe :arrow: www.bagendinn.com/images/mmain13.jpg
Lij tesójával 8O :roll: :arrow:
www.bagendinn.com/images/A-D/dombh.jpg
v.mi van a szájában 8O :D :arrow:
www.bagendinn.com/images/domscrewdriver.jpg

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 9 hónapja #96875 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
jah egen sztem ha nem lesz 2.esem évvégén (hmm VALAKII KÁMIÁZZON VELEM,4!!!) akkor én biztos mehetek

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 9 hónapja #96866 Írta: Telumehtar
Dodiee: Örülök hogy büszke vagy rám :mrgreen:
Jó képet válaszottam ;) majd beteszem... pénteken föci...tessék szurkolni :)
Dodiee: Én mennék természetesen..csak meg kell szervezni beszélni a szülökkel...na és jól tanulni...az utóbbi menni fog igérem...a többi Rajtatok múlik :) ;) Egyébként Skóciába én is nagyon szivesen elmennék...Imádom azt az országot :) Hm...

Több
21 éve 9 hónapja #96862 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Dodika megyek!!!!-)

Több
21 éve 9 hónapja #96829 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Én ajánlgattam a londoni permiert is, dehát nincs nagy túljelentkezés...nem is a szervezés a gond, mert felszállunk a buszra a kis sátrainkkal aztán megyünk, hanem egyrészt az anyagi keret hiányzik, gondolom nem csak nálam, meg a szállással lehetnének gondok, gondolom nem csak M.o.-n nem lehet akárhol sátrazni. De ha tényleg komolyan gondoljátok, és az anyagiakat is kikalkuláljuk, akkor én körülnézek mik a lehetőségek:))

Több
21 éve 9 hónapja #96710 Írta: kriszana

Telumehtar írta: Olyan nekem is kell csak más tipusban :mrgreen: Egxébként cukor ez a pasi mint állat...persze minda2 :)

Hehe... föci órán jól "megszívtam" :
Tanár Skóciáról tanít és Telu lelkesen figyel és néhol bekiabál olyanokat hogy ott született ez és ez (Teluról tudni kell hogy nagy skótb..i :D ) Tanár látja hogy Telu figyel...Tanár mondja:"Na kislányom mondj 3 híres skóciai embert!" Telu elkezd vigyorogni majd: "Sean Connery, David Culthard (bocsika nem tudom hogy kell írni :P ) és Billy Boyd!" Tanár mondja: "az utolsó kicsoda? Azthiszem nem ismerem" Telu elképed: "Nem teccik ismerni?" Tanár válaszol:"Nem, de elárulod hogy kicsoda ez a Willy???" (Jellemz? a tanáromra Billy helyett Willy :roll: ) Telu:"Nem Willy hanem Billy...és szereplet a Gy?r?k Urába" Tanár: "Láttam a filmet de nem tudom hogy kicsoda..Hozz róla képet hátha megismerem." Telu vigyorog... (De persze a tanár nem kérdezné meg hogy kit játszott :roll: ) Szóval most Telu megy és hoz valami elfogadható képet Billyr?l és persze megy nyomtatni is... :P Vicces egyébként nem? :)

:lol: Telu... :lol: ez nagyon édes volt hihi :-)
Én is szeretnék Skóciába menni. Ha valaki megszervezi, csatlakozom :)
Telu, aztán jó képet válassz Billir?l :P

Több
21 éve 9 hónapja #96690 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Hehe, előre sajnálom a tanárt... aki egyszer Telut arra kéri, hogy hozzon képet az egyik hobbitkáról ;) Najó, csak vicc colt!

*Elanor meg brit b***, úgyhogy Skóciát is nagyon bírja!!!*

[size=9:3to1vgdt]Egyébként Coulthard...*Elanor még Forma 1 b*** is 8) *[/size]

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 9 hónapja #96680 Írta: Iowa
Én Billy skótszoknyás képeit bírom. Domosnak meg a nyalókásat.
Amik be lettek rakva azok is tök jók.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 9 hónapja #96675 Írta: Rabyn
MENJÜNK EL SKOCIÁBA!!

Több
21 éve 9 hónapja #96671 Írta: Dodiee
De aztán kapjál érte egy ötöst!!! Telu... hüppp..OLYAN BÜSZKE VAGYOK RÁD!!!! :bawling: Egyébként perme is nagy Skótb*zi:)) főleg skótszoknya bu*zi:)) OOOlyan jó volt Skóciában, úgy visszamennék:/

Több
21 éve 9 hónapja #96661 Írta: Telumehtar
Olyan nekem is kell csak más tipusban :mrgreen: Egxébként cukor ez a pasi mint állat...persze minda2 :)

Hehe... föci órán jól "megszívtam" :
Tanár Skóciáról tanít és Telu lelkesen figyel és néhol bekiabál olyanokat hogy ott született ez és ez (Teluról tudni kell hogy nagy skótb..i :D ) Tanár látja hogy Telu figyel...Tanár mondja:"Na kislányom mondj 3 híres skóciai embert!" Telu elkezd vigyorogni majd: "Sean Connery, David Culthard (bocsika nem tudom hogy kell írni :P ) és Billy Boyd!" Tanár mondja: "az utolsó kicsoda? Azthiszem nem ismerem" Telu elképed: "Nem teccik ismerni?" Tanár válaszol:"Nem, de elárulod hogy kicsoda ez a Willy???" (Jellemző a tanáromra Billy helyett Willy :roll: ) Telu:"Nem Willy hanem Billy...és szereplet a Gyűrűk Urába" Tanár: "Láttam a filmet de nem tudom hogy kicsoda..Hozz róla képet hátha megismerem." Telu vigyorog... (De persze a tanár nem kérdezné meg hogy kit játszott :roll: ) Szóval most Telu megy és hoz valami elfogadható képet Billyről és persze megy nyomtatni is... :P Vicces egyébként nem? :)

Több
21 éve 9 hónapja #96637 Írta: Dodiee
Ha már ott tarunk, hogy kinek mi kéne, nekem egy szekrény kéne, akik ott voltak szilveszterkor, tudják mire gondolok;)

Több
21 éve 9 hónapja #96628 Írta: Erda niire (Area)
Nagyon Theoden az egész!!! Olyan bögre nekem is kéne. Főleg az a "Pippin" róla, az ő aláírásával.

'Is there anybody out there?'

Több
21 éve 9 hónapja #96578 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
lyan bögrét én is akarok, ami Ithilgalad legutolsó, Billys képén van!!! 8O :D :D

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.751 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére