Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Több
21 éve 10 hónapja #94428 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Én is elég hasonlóan képezelem el Teluhoz, de mivel most van időm, leírom:

Természetesen egy nagy réten van, sok sátor midenütt, középen egy nyitott sátor(vagy mi, amolyan pavilonféle), ahol középen egy nagy fatönk van. Mindenütt hobbitok, a "fél Megye", a leguolsó nagynéni-nagybácsi is ott van. Eszem iszom zajlik, tánc mulatság evés ivás, aztán még nalplemente el&#337;tt padokat hordanak a pavilon köré, mindenki leül. Megjelenik a menyasszony, zöld ruhában, virágkoszorú a hajában egy mer&#337; mosoly az arca. v&#337;legéyn barna-zöldben, szintén virágokkal a hajában. Telutól lopva az ötletet, egy öreg hobbit vezeti a szertartást, hosszú beszéd(itt ott már horkolnak), szóvirágok, felsorolják a felmen&#337;ket, az öreg hobbit mindenféle unalmas emlékekr&#337;l mesél, régi esküv&#337;kr&#337;l, ilyesmikr&#337;l. aztán tapsol(hogy az alvók felébredjenek), és a párocska a tönkhöz lép. Elmondanak egy szép esküt(lány:"ígérem hogy minden nap finomat f&#337;zök mind a 24 étkezésre" fiú:"ígérem hogy nem minden nap jök haza részegen"<--csak vicc :wink: ), majd virágkoszorút akasztanak egymás nyakába, csók, üdvrivalgás, majd jön az eszem iszom, dínom dánom tánc hajnalig. Én valami ilyesmit képzelek el :wink: Én is elég hasonlóan képezelem el Teluhoz, de mivel most van id&#337;m, leírom:

Természetesen egy nagy réten van, sok sátor midenütt, középen egy nyitott sátor(vagy mi, amolyan pavilonféle), ahol középen egy nagy fatönk van. Mindenütt hobbitok, a "fél Megye", a leguolsó nagynéni-nagybácsi is ott van. Eszem iszom zajlik, tánc mulatság evés ivás, aztán még nalplemente el&#337;tt padokat hordanak a pavilon köré, mindenki leül. Megjelenik a menyasszony, zöld ruhában, virágkoszorú a hajában egy mer&#337; mosoly az arca. v&#337;legéyn barna-zöldben, szintén virágokkal a hajában. Telutól lopva az ötletet, egy öreg hobbit vezeti a szertartást, hosszú beszéd(itt ott már horkolnak), szóvirágok, felsorolják a felmen&#337;ket, az öreg hobbit mindenféle unalmas emlékekr&#337;l mesél, régi esküv&#337;kr&#337;l, ilyesmikr&#337;l. aztán tapsol(hogy az alvók felébredjenek), és a párocska a tönkhöz lép. Elmondanak egy szép esküt(lány:"ígérem hogy minden nap finomat f&#337;zök mind a 24 étkezésre" fiú:"ígérem hogy nem minden nap jök haza részegen"<--csak vicc :wink: ), majd virágkoszorút akasztanak egymás nyakába, csók, üdvrivalgás, majd jön az eszem iszom, dínom dánom tánc hajnalig. Én valami ilyesmit képzelek el :wink:

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #94401 Írta: Erda niire (Area)
Jah... aztán, mikor felhúzzák a gy&#369;r&#369;t, elt&#369;nnek

'Is there anybody out there?'

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #94380 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Teluka: nagyon szépen megfogalmaztad! Szinte látom magam el&#337;tt az egészet 8) Szeretnék részt venni egy ilyen esküv&#337;n.
Ugye szóltok, ha lesz?

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 10 hónapja #94170 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Azért kiváncsi vagyok a Te véleményedre is ;) Rago Drága :mrgreen:

Több
21 éve 10 hónapja #94163 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Telka:Szupimód +fogalmaztad! Én már meg sem szólalok! :wink:
Rabyn:De nem hosszú beszédet,mert azt nem bírják!
Prisca:szjupi oldal!

Több
21 éve 10 hónapja #94098 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
szerintem széépen felöltöznek és esznek iszank ameddig birják.. aztán az vöféj mond egy szép beszédet-)))

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 10 hónapja #94095 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Na tegnap este leírtam egy papiira hogy hagyani képzelem el a szertartást:

Egy hobbit esküv&#337;je

A szertartás a szabadban történik...egy nagyobb sátor van felállítva ahol az összes rokon, ismer&#337;s össze-vissza fecseg a székeken... el&#337;l egy kisebb oltárféleség 1 nagy fa alatt.. egy feny&#337;b&#337;l készült asztalon két fa-kupa és egy gyertya... a székek közt van 1 út...a jobb oldalon lév&#337; székeken ülnek a mennyasszony vendégei a baloldalon a völegény meghívottai..kinnt nagy asztalok vannak készítve (jó hosszúak), körülöttük gyerekek szaladgálnak, és az asszonyok már kikészítik a fatányérokat és a poharakat.. Hátrébb sorakoznak fel a sörös-boros hordók..mögöttük a konyhák ahonnan hol édeskés hol füszeres illatok áradnak...bennt lehet hallani az asszonyok vidám éneklését... a mez&#337; közepén ahol az egész lagzi lesz majd egy üres tér áll és az egyil oldalán afféle szinpadszerüség van..ez a zenekar részére ami 5-6 tagú lehet..az üres tér a táncolóknak lesz majd.. a nagy szell&#337;s sátor mellett 2 kisebb áll az egyik a mennyassziny részére a másik a völegényé.. a menyasszony göndör fürtjei a vállára omlanak a fején nyári virágokból készült koszorú virágzik..a hajába illatos olajat fésültek..a ruhája fehér-zölszín&#369;, kezében frissen szedett virágok vannak...a völegény is fehét-barnában van állandóan feszengve vigyorog és akár nyolcszor is ellen&#337;rizi hogy minden rendben van-e ...végül bemennek... egyszerre a völegény és a mennyasszony mind két mellékbejáraton... (a f&#337;bejárat azért kell hogy a megkésett vendégek betudjanak jönni ;) ) a faasztalnál egy vendég áll... a legid&#337;sebb és egyben a legbölcsebb is... mindenki helyetfoglal, elcsitulnak... a "pap" (az öreg hobbit) egy nagyon hosszú és igen udvarias beszédet mond, amit mindenki nagyon un...és amikor egyszer vége lesz akkor bejön egy másik hobbit a legrégebbi borukkal és mind a 2 pohárba tölt egy kevéske bort (addig a "pap" meggyújtja a gyertyát) és a pár felveszi a poharat és mondanak valami nagyon szép esküt majd felhajtják a bort...az egyik tanú el&#337;szedi a gy&#369;r&#369;ket felhúzzák egymás ujjára a leend&#337; házasok és megcsókolják egymást... utána üdvrivalgás..mindenki tapsol... (a gyertyát eloltják) és kéz a kézben kivonul a pár és utána a nép :)

Több
21 éve 10 hónapja #94076 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Szerintem a hobbit-asszonyok egyáltalán nem sírdogálnak az esküv&#337;n, hanem épp ellenkez&#337;leg, örülnek, kacagnak

A lagzin pedig d&#337;lnek le a kaják az asztalról, a nagy táncparketten húzza a talpalávalót egy hobbit-banda, minimum öt-tagú, és ott cifrázzák párban, vagy körben a táncot a vendégek :)

Ja, és biztos hosszú tósztokat mondanak az ifjú pár egészségére :D

Több
21 éve 10 hónapja #94054 Írta: Prisca
Prisca válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Gondolom, mint nagy rajongók ismeritek a nem-hivatalos Dom Monaghan oldalt:
unofficialdom.fateback.com/home.html
Voltam az ottani Chatan, hátha valami kis beszélgetés kezdeményezhet&#337;... de olyan egyedül leltem magam, mint Frodó leharapott ujja Gollamnál :bawling:

"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."

Több
21 éve 10 hónapja #93887 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Nerwen: ezt nagyon jól megfogalmaztad! Szinte látom magam el&#337;tt ;)
Telu: kíváncsian várom! ;)

Egyébként lehet, hogy nem is lenne olyan egyszer&#369; a szertartás, mert van egy olyan rész a könyvben, ahol Tolkien utal arra, hogy a Megyében divat volt a túlzott udvariaskodás..jaj, ez hülye szó... szóval vmi olyasmi, hogy vminek kapcsán Tolkein ezt írta: "Egy ilyen ügy megtárgyalása a Megyében sokkal több szóvírágot igénylet volna" (vagy vmi ilyesmi... :roll: ).
Szóval szerették szépen kifejezni magukat, sokat udvariaskodni, stb, szóval lehet, hogy egy esküv&#337;i szertartás is ilyen... :)

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 10 hónapja #93842 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Aha, én is vhogy úgy mint Elanor :roll: Elképzelem a kis hobbit v&#337;legényt amint tökre izgul, izeg-mozog, jön az menyasszony szerény mosoly az arcán, fején virágkoszorú...a háttérben az öregek pipázgatnak, az asszonyok sírdogálnak, a többiek várják a bulit... :)

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #93841 Írta: Telumehtar
Aha :D Én a szertartást tudnám nagyon részletesen leírni :) Na majd holnap..egyébként utána jönne a nagy mulatság.. ja és a köszönt&#337; a párra :D

Több
21 éve 10 hónapja #93838 Írta: Erda niire (Area)
Olyan mint Bilbó szülinapja

"Zabálnak &#337;k délt&#337;l délig,
ezzel is a békét védik.....
.... Hobbitok fel sose n&#337;nek,
jót hánynak, azt szerted&#337;lnek."

Több
21 éve 10 hónapja #93821 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Hehe... én a következ&#337;képpen: egyszer&#369;, de szép szertartás, ami viszonylag rövid, utána pedig a mulatság: jó sok kaja, jó sok sör, jó sok tánc ;)

De ez jó kérdés, még gondolkozom rajta... :roll:

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 10 hónapja #93819 Írta: Telumehtar
Area: Semmi baj...
Közbe eszembe jutott 1 érdekes kérdés.. Ti hogyan képzelnétek el egy hobbit mennyegz&#337;t? :) Várom a válaszokat ;)

Több
21 éve 10 hónapja #93813 Írta: Erda niire (Area)
Bocs Telu, már javítottam a nevet.

Több
21 éve 10 hónapja #93758 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 10 hónapja #93714 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
megnézeggetm a képeket!!!
Ezek valami atomszeniáliszak!!!

Több
21 éve 10 hónapja #93711 Írta: Rabyn
ooooké-))))

Több
21 éve 10 hónapja #93529 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Rabynkám, köszi a felajánlást, de már "mindnek" van gazdija, vagyis aki megcsinálja;) Én ma kész lettem Pippinnel, Telu Trufával. Samu Nodlee-é. a színészekkel még szenvedünk...

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 10 hónapja #93500 Írta: Ragoran

Több
21 éve 10 hónapja #93493 Írta: Telumehtar
Err&#337;l az 1ik interjúban olvastam: a Trees az annyit jelent hogy fák... asszem a Fangorn erd&#337; miatt van a kezén jelképesen de nem tuti..el&#337;kéne szedni az interjút :)

Több
21 éve 10 hónapja #93492 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Sztem 'trees' :roll:

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #93488 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Telka Drága!
Szuperek!!! :wink:
A hát-matrica után:mi van a kezére írva??
www.bagendinn.com/images/lattt/patsla2.jpg

Több
21 éve 10 hónapja - 21 éve 10 hónapja #93454 Írta: Erda niire (Area)
Rabyn: ez bazi jo!!!!!!! 8O

Több
21 éve 10 hónapja #93444 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Telu: Ezek vmi meccsen készülhettek. Anyám! Még most is vigyorgok...mintha a fülemig húzták volna a számat :lol:

Amúgy minek csináltok ilyen "életrajzokat"? Weblapot készítettek?

Nektek bejön ez az oldal? tolkienmovies.com <---nekem eddig bejött, de mostanában nem mutatja a képeket. De érdemes szétnézni ezen az oldalon. Telu: Ezek vmi meccsen készülhettek. Anyám! Még most is vigyorgok...mintha a fülemig húzták volna a számat :lol:

Amúgy minek csináltok ilyen "életrajzokat"? Weblapot készítettek?

Nektek bejön ez az oldal? tolkienmovies.com <---nekem eddig bejött, de mostanában nem mutatja a képeket. De érdemes szétnézni ezen az oldalon.

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 10 hónapja #93376 Írta: Rabyn
nemtom ezt hová rakjam be de remélem segit nektek!!

pozo.rtlmail.hu/naplo1.htm

Több
21 éve 10 hónapja #93373 Írta: Rabyn
Dodie rákeserexek!!
Én is megcsináljak valakit??
bárkit válallok..
De a szinészléetrazjokban nem tudok segiteni mert tudnom kéne hozzá angolul...
szal segitsek? :wink:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.035 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére