Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Több
21 éve 10 hónapja #92421 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Jahj, de arik a képek! Kifeküdtem! Mondjuk én azt bírom nagyon bennük, hogy külön 1éniségük van, mindig összetartanak, és hogy semmit sem vesznek komolyan, és tudják élvezni az életet!!! :) A posztermagazinban is annyira ari róluk a kép (és szerencsére jó nagy!) :D

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #92372 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Telu, ment privi, légyszi válaszolj!!!

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #92365 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Háj!Nagyon jók a képek :)

[size=9:10j3ihbl] Ez még mindig nem Orlis topic :roll: [/size]

Több
21 éve 10 hónapja #92357 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Nerwen! írta: Az a kardnyalós nem semmi :D
Az utolsón mien nagy bozontja van Orlinak 8O Vagy csak én vok vak? :? Na mindegy.

Nem vagy vak, tényleg elég dús haja van.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 10 hónapja #92355 Írta: Ithilgalad

Több
21 éve 10 hónapja #92353 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Az a kardnyalós nem semmi :D
Az utolsón mien nagy bozontja van Orlinak 8O Vagy csak én vok vak? :? Na mindegy.

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #92349 Írta: Iowa

Több
21 éve 10 hónapja #92244 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Area írta: ehhm :lol:
www.bagendinn.com/images/mpmisc.jpg

Itt Pip olyan mint Emet Brown (vagyki :roll: ) a Vissza a jövőbe-ben... :twisted:

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
21 éve 10 hónapja #92227 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Jaj, naon jók vagytok! :roll: :lol: :lol:

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #92078 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Több
21 éve 10 hónapja #92067 Írta: Erda niire (Area)

Több
21 éve 10 hónapja #92064 Írta: Dodiee
Nekem ez tetszett nagyon: www.bagendinn.com/images/s38.JPG
Olyan nagyon nagyon szép szeme van, hogy behalás!!!!imádom a zöld szemet:))

Több
21 éve 10 hónapja #92053 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Telumehtar írta: Iowa: Wáááá Imádlaaak :oops: :lol: :mrgreen:

Ez olyan de olyan jó kép...szentem ez a legjobb a sok közül:

www.bagendinn.com/images/s21a.jpg

Szívesen, tök jó képek.
Amiket Ti raktatok be azok is nagyon jók!!!

Lij, you are my life!

Több
21 éve 10 hónapja #92043 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Ime a fekete-fehér kép :mrgreen: :

www.bagendinn.com/images/MerrySW.jpg

Több
21 éve 10 hónapja #92042 Írta: Telumehtar
Huhhh...ezt bizti láttátok már...de ez a kép: wáájájáj...ez fáááj :oops:

www.bagendinn.com/images/domlijmanip1.jpg

Több
21 éve 10 hónapja - 21 éve 10 hónapja #92041 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Elanor: Ezakééép... :biggrin2: Mega többi!
Billy ha lehet még yobban nézett ki mint az előző részben... :itscool:
Alaposan mekkomolyottak! 8O
www.bagendinn.com/images/s44.JPG
www.bagendinn.com/images/s42.JPG

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
21 éve 10 hónapja #92040 Írta: Telumehtar
Iowa: Wáááá Imádlaaak :oops: :lol: :mrgreen:

Ez olyan de olyan jó kép...szentem ez a legjobb a sok közül:

www.bagendinn.com/images/s21a.jpg

Több
21 éve 10 hónapja #92037 Írta: Iowa
Egy kis látványosság a Billy rajongóknak.
Remélem még nem láttátok Őket.
Billy félpucéron....Tök jó. 8O :oops:
www.bagendinn.com/sniper470.htm

Lij, you are my life!

Több
21 éve 10 hónapja #92018 Írta: Telumehtar

Penngaladiel írta: Egyetértek. Végre kiderültek színészi képességeik :P Csak kár, hogy a hobbitok megkomolyodásának ellensúlyozásaként Gimliből csináltak bohócot :roll:

Igen...és észrevettétek hogy milyen jól mwgcsináltál hogy Trufa az okos idősebb világmegváltó...és amikor Szilszakáll mondja hogy nem harcolnak akkor utána milyen elkeseredett képet vág... Pippinen látszott ohgy még "gyerekes" fejjel hisz a jóban, hogy hazatérnek stb.. olyan jól megcsinálták Őket... :)
Mostmár csak a palantíros rész és a Trufa vs. Nazgul rész kell :)

Több
21 éve 10 hónapja #92014 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 10 hónapja #92009 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Igen, le is írtam a Vélemények topicabn, hogy keveset szerepelnek, de amikor szerepelnek, az nagyon jó! :)

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 10 hónapja #91988 Írta: Penngaladiel
Egyetértek. Végre kiderültek színészi képességeik :P Csak kár, hogy a hobbitok megkomolyodásának ellensúlyozásaként Gimliből csináltak bohócot :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #91982 Írta: Telumehtar
Wááá...a hobbitkák isteniek a TTTben..rulz meg minden csak kevés...Vélemény?

Több
21 éve 10 hónapja #91809 Írta: Iowa

Iowa:Mit néznek?

A pontos weboldalt, vagy programot nem tudom, de számítógépeznek, a monitort nézik.

Ja és kösz, akinek tetszik.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 10 hónapja #91739 Írta: Telumehtar

Telumehtar írta: www.hobbitsparadise.hpg.ig.com.br/omelete_int.html

Interyuuuuu ;)

Ebből :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #91644 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Telumehtar írta: Az interjúból kibogozott valaki valamit? :)

Melyikből??
(nem mintha engem érintene... :roll: )

Több
21 éve 10 hónapja #90949 Írta: Telumehtar
Az interjúból kibogozott valaki valamit? :)

Több
21 éve 10 hónapja #90904 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Iowa:Mit néznek? :? 8O :wink:

Area írta: Késsz a Trufa album is!!! :D :D :D
kep.tar.hu/galina/index.phtml?ai ... eginnum=12

Szupiiiii! Mondjuk nekem nem hozza be egy részét, de én ien szempontból külön eset vaok! :wink:

Dodiee írta: Rago: ne értem..direkt az összeset végignéztem, most megint, és nekem jobb klikkel mennek...majd megpróbálok találni valami megoldást, hogy te is élvezhesd ezeket a cuki képeket :wink:

óóóó! Hantale!! De nekem ritkán jönnek be a jobb egérgombos képek...biztos a géppel van baj...

Több
21 éve 10 hónapja #90864 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Tényleg jó. A barátnőmnek is tetszik.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 10 hónapja #90802 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Iowa az jo kis kép-)))

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.157 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére