Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Több
21 éve 10 hónapja #87883 Írta: Erda niire (Area)
Szerintem a felhők fölött repül egy hőlégballon, és arra kapaszkodik.. alatta a felhő,és azok as izék...mintha golyók lennének. Biztos nem volt jegye a járatra. :D

'Is there anybody out there?'

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #87882 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Mögötte mintha egy vízesés lenne, meg egy csomó golyó v fadarabkák v hajók :? :? Úú, lehet h ez a film Indiana Jones a'la Billy? 8O :)

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #87881 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Galad: az az "ürge" kifejezetten Billy ;)

Több
21 éve 10 hónapja #87878 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Egy ürge lóg le vmi kötélről.... Azott mellette vagy egy fal, vagyegy hayó... :oops: A háttérben csodás napsütéses idő... :mrgreen:

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
21 éve 10 hónapja #87867 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
:oops: fogalmam sincs...majd utánanézek...csak ez a kép tullajdonképpen mit ábrázol? :? ?

Több
21 éve 10 hónapja #87865 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Telumehtar írta: Ööö.. ez Billy új filmjéből 1 kép :oops:
www.bagendinn.com/images/bonden1.jpg
;)

ez az a film, amiben Russel Crowe-val együtt szerepel? :roll: :? :)

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 10 hónapja #87864 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
:eek4: Háát...
:P

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
21 éve 10 hónapja #87859 Írta: Telumehtar
Rago: Ganz gut... ;)

Ööö.. ez Billy új filmjéből 1 kép :oops:

www.bagendinn.com/images/bonden1.jpg

;)

Több
21 éve 10 hónapja #87852 Írta: Erda niire (Area)
Joók

Több
21 éve 10 hónapja #87849 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Rago!
Örök hálám ezekért a képekért!!!! :D

SZILSZAKÁLL RULZ!!!!!!!!!!! 8) :D :D :D :D

Több
21 éve 10 hónapja #87844 Írta: Ragoran

Több
21 éve 10 hónapja #87772 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Telka:Magadat nehogy! Az sose vezet jóra! :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #87769 Írta: Telumehtar
(Kellett nekem megszólalni :D )

Jólvanna...nem kell már mindjárt leharapni a fülem...nem akarok Van Gogh lenni :) ;) Csak kicsit beöccentem...nem okolok senkit...legfeljebb majd magamat :P ;)

Több
21 éve 10 hónapja #87710 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Minerva írta:

Telumehtar írta: [size=9:34kto4vh]De azért láccik hogy nem nagyon figyeltek rám ugyanis ezeket már néhányszor betettem :roll: [/size]

Bocsánat, én ugyanis nem nagyon olvasom ezt a topicot.

1:Telka: Ennek csak az az oka, hogy az általad beszurt rengeteg képet lehetetlen számon tartani!!
2:Mi általában azt mondjuk, hogy jók a képek! ez csak egy kijelentés! Ha 1000x láttam, még akkor is jó! :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #87661 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Telumehtar írta: [size=9:od8ivqn8]De azért láccik hogy nem nagyon figyeltek rám ugyanis ezeket már néhányszor betettem :roll: [/size]

Bocsánat, én ugyanis nem nagyon olvasom ezt a topicot.

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 10 hónapja #87641 Írta: hódica

Telumehtar írta: Ime egy Teszt: érdekes megcsinálni...azt deriti ki hogy Tukok vagy Borbakok vagyunk-e...vagy esetleg egyik sem :)
(Én például Borbak lettem 8) )

perabo.virtualave.net/pepper/brandytook.html

Én is Borbak vagyok :D 8)

Az a kép Domról....hmmmm.... :wink: :D :D

Több
21 éve 10 hónapja #87602 Írta: Ragoran

Telumehtar írta: Rago: Ha akarod segithetek a tesztben...csak mond meg hogy meiket nem érted és megpróbálom leforditani ;)

Semelyiket... :roll: De nem fontos..ne fáradj miattam!

Több
21 éve 10 hónapja #87562 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Rabyyyyyyn!!!!
Szia Cicám, hátte itt????Ugye megmondtam kiri kis fórum ez, és hát ki is a legédesebb rajta ha nem ez a két pasas :D :oops:
Puszi neked:Dodie(e)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 10 hónapja #87538 Írta: Telumehtar
Rago: Ha akarod segithetek a tesztben...csak mond meg hogy meiket nem érted és megpróbálom leforditani ;)

Több
21 éve 10 hónapja - 21 éve 10 hónapja #87536 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Rago:az is egy megoldás :)
Végülis jó h 4 éve tanulok angot és értettem h mit jelent az h eat, letters, read, smoke, child meg ilyeneket :oops: , a többiről meg szinte fogalmam sincs :( Pedig 4-es vagyok! :( A tanci hibája! :evil: Na majd kap...vérfürdő lesz :twisted: :twisted: ...

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #87531 Írta: Ragoran
Lost: Én Tuk lettem, de gőzöm sincs, hogy meik kérdés, mit jelent, csak a megérzésekre hagyatkoztam... :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #87529 Írta: Telumehtar
Nos íme itt vagyok az egyik kedvenc topicomban :)

Nagyon Boldog Karácsonyt!!! ;)

Több
21 éve 10 hónapja #87514 Írta: [Nerwen]

Telumehtar írta: Ime egy Teszt: érdekes megcsinálni...azt deriti ki hogy Tukok vagy Borbakok vagyunk-e...vagy esetleg egyik sem :)
(Én például Borbak lettem 8) )

perabo.virtualave.net/pepper/brandytook.html

Sok harc és küzdelem árán bejött nekem is!Háhá! :D
Nem naon értettem miket kérdez, de Tuk lettem :D ...

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #87499 Írta: Ragoran

Rabyn írta: azt hiszem megatláltam az én témámat-))))
Nagyon szeretem én is ezeket a népeket-)))))

Népek alatt mit értesz??? Hobbitok/Trufa/Pippin??

Több
21 éve 10 hónapja #87498 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
ÉS MINDENKINEK BOLDOOOG KARÁCSNYT!!!!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 10 hónapja #87496 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
azt hiszem megatláltam az én témámat-))))
Nagyon szeretem én is ezeket a népeket-)))))

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 10 hónapja #87463 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Telu: a kép csúcsszuper, igaz karácsonyi ajándék:)))
Ja,
BOLDOG KARÁCSONY!!!!!

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 10 hónapja #87362 Írta: Ragoran
Telu:Csúcs a kép! De nem égeti a lábát az aszfalt??
primula:Jajj, de jó 1eseknek!! Képeket kérünk!!!
Area:csatlakozom!

Több
21 éve 10 hónapja #87357 Írta: Telumehtar
Hoztam nektek valamit...remélem örültök majd ;)

www.greencine.com/article?action=view&articleID=62&pageID=107&

(Interjúúú)

Több
21 éve 10 hónapja #87333 Írta: Erda niire (Area)
Szerintem elkésett a munkából, és a kocsiban öltözött. :P A zoknit elfelejtette.

és Niph példájára, Trufa karácsonyt [size=9:y1a2ajko]merry chrismas[/size]
* * * * * * * * * *
* * * * * * * * *

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.795 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére