Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Több
21 éve 10 hónapja #87329 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Háj evribádi...
a kép annyiból érdekes hogy az uccán öltözködik és hogy nincs rajta cipő...hm... ez valami hobbit rituálé? :oops: Hogy mit csinálhatott??? Jó kérdés.. :?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #87323 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
ez a pasi hihetetlenül jóóóóóó
Imádom Dom Dom Dom
Egyébként én nem lettem se Borbak, se Took..... :cry:

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #87289 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Khm...érdekes, de nem rossz :)
Hm...valyon mit csinált? :? :)

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #87272 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Hmmm látom nincs Tma.. :roll: Hm... :cry: Na jó mit szóltok ehhez a képhez?

Eheh... :?

Több
21 éve 10 hónapja #87230 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Ha vmi német film megy tőlem lehet akármilyen drámai meg komoly én röhögőgörcsöt kapok :lol: , élő példa rá a német tancim akinek folyton fröcsög a nyála - külön élmény vele szemben állni...főleg mikor ideges :lol:

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #87227 Írta: Telumehtar
Ja egyébként Min képeit láttam a TVben csak ott mozognak is... a jelenet elég érdekes... (izéé...nem értettem...bár németül volt...de olyan akcentusa volt a szinkron szinésznek :dead: ) Mindenesetre nagyon jó a jelenet.. :oops: Már csak 17 nap :?

Több
21 éve 10 hónapja #87211 Írta: [Nerwen]
Pedig létezem...ugye? :?
Lehet h rosszul írtad be a nevem v csak a gépem szivat engem :x :evil: ...

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #87209 Írta: Telumehtar
Bocsi, tom én vaok a főfőfőfő PFFos de ezt nem tom máshova írni...utólagosan természetesen lehet törölni ;)

OFF:
Losttűrwen: Nagyon teccik az új neved csak nem took neked privit írni mert azt irja ki hogy nincs ilyen user :P :(

Több
21 éve 10 hónapja #87207 Írta: Erda niire (Area)
joóK!!

'Is there anybody out there?'

Több
21 éve 10 hónapja #87203 Írta: Telumehtar
primula: :mrgreen: Tessék feltenni a képeket a netre ;) Egyébként szerencsések vagytok...
Min: Állati képek ;)
[size=9:2sxlyfgc]De azért láccik hogy nem nagyon figyeltek rám ugyanis ezeket már néhányszor betettem :roll: [/size]

Több
21 éve 10 hónapja #87197 Írta: primula
primula válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Hello mindenki!Voltam a londoni premieren es Dominik meg Billy istenek voltak!Dominik meg integetett i8s nekem meg a baratnomnek a kocsijabol.Csinaltam kepeket is ,jok lettek.

Több
21 éve 10 hónapja #87177 Írta: [Nerwen]
Juuuuuujjjjjjjjjjj de ariiii! :D :D
Ez a teszt-izé nekem be se jön :( :)

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #87175 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Nem tudom, láttátok-e már, de tündéri ez a kép Domról! :D
www.bagendinn.com/images/mmain13.jpg
Awwwwwwwwwwwwwwww... 8O ;) *puppy eyes*
Meg ez is... 8O
www.bagendinn.com/images/studlydommie.jpg
Amúgy én is Borbak lettem, pedig a névgenerátornál Tuk vagyok... :roll: Ki érti ezt? :hein:
Interjú a drágákkal, plusz sok kép :itscool:
www.comingsoon.net/cgi-bin/archi ... 0338,93684 ,
www.bagendinn.com/images/mpxmas.jpg
www.bagendinn.com/images/listenmerry.jpg
www.bagendinn.com/images/mpescape1.jpg
www.bagendinn.com/images/mpescape2.jpg
www.bagendinn.com/images/pippinescape1.jpg
www.bagendinn.com/images/woundedmerry1.jpg

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 10 hónapja #87108 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Akárhogy csinálom nekem Borbak jön ki.. bár van ahol nem értem a válaszokat, ott tippelek hogy mi lehetek én...

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 10 hónapja #87048 Írta: Telumehtar
Area Drága: Ha észre vetted volna a videon minda2en szerepelnek..a Teszt is Borbak&Tuk-os :P Ja és meg egyébként az előző oldalakon végig Billy volt...és most jó lett volna 1 kis Dom is :P Ja és van olyan kép ahol többen vannak rajta...és valjuk be ez a topic kettöjükről szól ;)

(Ime lehet látni hogy foggal,körömmel védem Dom-ot :oops: )

Több
21 éve 10 hónapja #87024 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Nahhát.... Tuk lettem... :hello:
(Esztmár máshol is monták nekemm... Akkor csak van benne vmi... :roll: )
Telu: Képek RULZ!

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
21 éve 10 hónapja #87019 Írta: Erda niire (Area)
Telu: jók, de az özzses Dominic. :bawling: :sleepy: :rmad2: :shake:

'Is there anybody out there?'

Több
21 éve 10 hónapja #87017 Írta: Telumehtar
Bennvót az is...de azért jó hogy még 1X betetted... észrevettem hogy eléggé pangunk...nem szép dolog... pedig hozok én dolgokat ám rendesen... :P

Több
21 éve 10 hónapja #86968 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Telka:huuhhh!! Megint egyszer +előztél!
Tök jók!!
Ezt nem tom beszurtad-e, ha igen sorry!
Szeretem a fát:
delicious-blue.org/dominic/media ... 09-800.jpg

Több
21 éve 10 hónapja #86939 Írta: Telumehtar

Több
21 éve 10 hónapja #86938 Írta: Telumehtar
A végén még kinyirtok... :roll:

Ime egy Teszt: érdemes megcsinálni...azt deriti ki hogy Tukok vagy Borbakok vagyunk-e...vagy esetleg egyik sem :)
(Én például Borbak lettem 8) )

perabo.virtualave.net/pepper/brandytook.html

Több
21 éve 10 hónapja #86923 Írta: Telumehtar
Hoztam videot..nézzétek meg...én végig röhögtem az egészet...olyan aranyosak :)

www.bbc.co.uk/films/film_2002/lord_of_the_rings_video.shtml

A legalsó Billy és Dom ;) Ja és RealPlayer kell hozzá ;)

Több
21 éve 10 hónapja #86922 Írta: Niphredil/Szméagol
Bocsi az OFFért. :oops:
Ezeken milyen édesek drága hobbitjaink (mint mindig :) ):
news.bbc.co.uk/olmedia/1800000/i ... mpire1.jpg
i.imdb.com/Photos/Events/1384/BillyBoyd,_Mazur_384414_400.jpg
:wink:

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 11 hónapja #86842 Írta: [Nerwen]
Habár kicsit furának tűnik ez az egész névgenerátor :? ...na mindegy.

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 11 hónapja #86840 Írta: [Nerwen]
Niphredil:köszi!A Losttűrwent dobta ki tünde névnek...hmm...végülis teccik :D :D

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 11 hónapja #86832 Írta: Niphredil/Szméagol
Rago: tippre lehet, hogy a felirat Whack me (kb.: Verj el), de a me előtt van még valami, úgyhogy nem tudom.

Aynenn: www.barrowdowns.com/middleearthname.asp?Size=
Ez egy névgenerátor, megmutatja a tünde, hobbit, törp és ork nevedet, csak írd be a teljes saját neved.

:wink:

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 11 hónapja #86798 Írta: [Nerwen]
Nem tok új nevet magamnak (a Nerwenről már lemondtam :cry: ), néztem a 3. kötetben is...de...nem tom :? Na jó nem untatlak titeket :) ...

(De aki tud egy jó nevet szóljon azért! :lol: )

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 11 hónapja #86757 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Hát sztem a felső szöveg vége ACK
Az alsó meg biztos Me... :roll: Nincs másik hátsó kép róla???

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.795 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére