Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Több
21 éve 10 hónapja #90568 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Lij, you are my life!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #90504 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Pancsikám, hol látod te itt a Trufás képet??? én nem látom, csak a Pippint(lementettem;))

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #90410 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Area írta: Itt a Pippin albumom, a Trufához még nem jött össze elég kép. :cry:
kep.tar.hu/galina/index.phtml?aid=27537237

Itt van trufa kép csak kicsi-((

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 10 hónapja #90403 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
DODIE IGEEEN4!!!!!
ilyen képek kellenek nekem mert ilyet akarok a polomra nyomtani a három kewdvenc hobbitomat és már csak Trufa hiányzik...

Több
21 éve 10 hónapja #90372 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Rabyn: erre gondolsz a Pippinesre, nem?Most csak a amusat találtam, meg a Boz-osat.
Samus:
kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=2753265...d=1295648&fullsize=1
Szal tutira van Trufás is, mert mindenkiről van.

Több
21 éve 10 hónapja #90345 Írta: Rabyn
Telu: van egy kép ami fekete fehér.. Ugyan ilyen kép vag Legolasról is.
Be van öltözve ül valami széken talán...

Több
21 éve 10 hónapja #90326 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Rabyn: Meikre gondolsz Pippinről? Mmint meik az a kép? :wink:

www.bagendinn.com/images/domlijahparis1.jpg

hehe :mrgreen:

www.hobbitsparadise.hpg.ig.com.br/omelete_int.html

Interyuuuuu ;)

Több
21 éve 10 hónapja #90238 Írta: Rabyn
Neem minden kép lejött!!!
És tetszettek!!!
Le is szedtem párat csak magamnak...
Arra azét kiváncsi lennék nincsen-e valakine Dominikról is olyan feketeehér képe mint amilyen Pippinről van... :?:

Több
21 éve 10 hónapja #89879 Írta: Erda niire (Area)
Késsz a Trufa album is!!! :D :D :D
kep.tar.hu/galina/index.phtml?ai ... eginnum=12

'Is there anybody out there?'

Több
21 éve 10 hónapja #89476 Írta: Erda niire (Area)
Itt a Pippin albumom, a Trufához még nem jött össze elég kép. :cry:
kep.tar.hu/galina/index.phtml?aid=27537237

Több
21 éve 10 hónapja #89457 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Na az nekem leesett hogy 1 könyvből csinálják a filmet....nést nem találtam...ez van :P

Több
21 éve 10 hónapja #89456 Írta: Dodiee
Rago: ne értem..direkt az összeset végignéztem, most megint, és nekem jobb klikkel mennek...majd megpróbálok találni valami megoldást, hogy te is élvezhesd ezeket a cuki képeket :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #89453 Írta: Erda niire (Area)
szerintem, ha minden jól megy, 2004-re tuti befutó...

Több
21 éve 10 hónapja #89438 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Kíváncsivá tettetek :o !
Amúgy nem kell túl pesszimistának lenni, lehet, hogy hamarabb jön ide :roll:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 10 hónapja #89407 Írta: Telumehtar
Area: Semmi baj...csak ideges lettem..azaz nem is...röhögtem...meg fáztam meg...nem tom...jó kedvem volt...na mind1 erről majd a többiek nyilatkoznak...
Képek RULZ!!!

:) cöcöcö

(Hm...az attól függ hogy azt a filmet mikor mutatják be Amerikában :) )

Cupp

Több
21 éve 10 hónapja #89373 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Nerwen! írta:

Ragoran írta:

Narië írta: Nem tudjátok,hogy a Master&Commander mikor jön Mo.ra 2003-on belül?

jön-e 1általán??? :?

Jaj persze h jön!Pár év múlva itt is lesz :twisted:

fő az optimizmus! :wink:
ha minden jólmegy akkor talán 2005-ben már láthatjuk is... :wink: :lol:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 10 hónapja #89294 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Nerwen! írta:

Ragoran írta:

Igaz-igaz! mindíg így kell hozzáállni! :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #89291 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Ragoran írta:

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #89289 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Több
21 éve 10 hónapja #89222 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Nem tudjátok,hogy a Master&Commander mikor jön Mo.ra 2003-on belül?

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 10 hónapja #89209 Írta: Ragoran

Penngaladiel írta: Rago, igaz, sajnos le vannak védve, ráklikkeléssel nem lehet közvetlenül elérni őket, de a jobb klikkessel nekem működik...

Nekem meg nem...ez van... :roll:
Billy filmjének mi a címe???

Több
21 éve 10 hónapja #89206 Írta: Penngaladiel
Rago, igaz, sajnos le vannak védve, ráklikkeléssel nem lehet közvetlenül elérni őket, de a jobb klikkessel nekem működik...

Több
21 éve 10 hónapja #89144 Írta: Ragoran
Dodiee:a képeid nem jönnek be! :cry: (és igen! Próbáltam a jobb egérgombossal mielött rám szóltok..)
A képek 1ébként tök yók és Billy új filmjét kiváncsian várom!!

Több
21 éve 10 hónapja #89116 Írta: Erda niire (Area)
Találtam pár képet, nem tom, voltak e már...
news.bbc.co.uk/olmedia/1800000/i ... mpire1.jpg
news.bbc.co.uk/olmedia/1700000/i ... its300.jpg
hosted.insanity-inc.org/vb/pippin.jpg
stadt.heim.at/wien/140356/images ... boyd_2.jpg
www.peoplenews.com/uk-brit/media ... /26545.jpg
www.billyboyd.net/images/billy3.jpg itt öregnek tűnik...
news.bbc.co.uk/olmedia/1905000/i ... ndo300.jpg
www.canoe.ca/JamLordOfTheRingsGa ... n2-sun.jpg Itt olyan, mint az a viasatos pasi... :lol:
www.iansmith.co.uk/lotr/images/E ... cPhoto.jpg
egy kis gif....
www.matmice.com/home/lotr/lotr_aim_merry.gif
www.matmice.com/home/lotr/lotr_aim_pippin.gif

Remélem tetszik
Telu:bocsánatodért esedezem :cry: :(

Több
21 éve 10 hónapja #89086 Írta: Telumehtar
Area: Az egysoros azaz 2 szavas hozzászólásokat nem értékelem túlzottan... :evil:
Zsóff: Az a kép cukorfalat :mrgreen:

Több
21 éve 10 hónapja #88875 Írta: Erda niire (Area)
Alig várom

Több
21 éve 10 hónapja #88773 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Hódica:jujj,azt már naon várom :!: :!: :!: szeretem az ien filmeket-és ha még Billy is ott van... :!: :D

amúgycsakeztakartamberakni...

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 10 hónapja #88700 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Billy új filmjéről infók (dec.-i VOX-ból) :arrow:

Címe: Master and Commander
Rendező: Peter Weir (Thruman Show :wink: )
Szereplők: Russel Crowe, Paul Bettany, Billy Boyd
USA bemutató: 2003. június 6.
Mo-i: 2003 (tervezett)

Sztorrri: A napóleon háborúk idején játszódó moziban Crowe egy hajóskapitányt alakít, partnere Paul Bettany, akivel már jól öszeszokott az Egy csodálatos elme forgatásán (ő volt Charles, Nash képzeletbeli jóbarátja). A páros kiegészül még a Gyűrűk ura film Pippinjével is, így együtt indulnak e vészterhes és forrongó időkben tengeri kalandra, hogy meglássák, milyen furcsaságokat és kincseket rejt az élet...

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 10 hónapja #88672 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Dodiee: Megunni.... :roll: MI??? :twisted:
Hogy miket vág ki a google, ahoz volt szerencsém... :biggrin2:

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
21 éve 10 hónapja #88591 Írta: Telumehtar
My Dear Drágaszágaim!!!!
Ha valami nem jön be akkor jobb egérgomb/mentés másként ;) Ha úgyse akkor lehet reklamálni :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.855 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére