Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Több
20 éve 7 hónapja #182032 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Tud ám ő mozogni is a zuhany alatt... :twisted:

+ "happiness.."

*wow*

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #182017 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Hú...ezekkel a képekkel telhetetlenné tesztek! :oops: Még Domiiiiiiiiii...-t! :merry6: :merry4: :pippin4:

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #181772 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
A kis aranyos...... ahogy Artemisz mondja..jó a s...samponos haja... :P

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 7 hónapja #181765 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Artemisz (Celebthil) írta:

Sil írta: Dom cica a zuhany alatt... (18)
img18.photobucket.com/albums/v55 ... p_-_05.jpg

Jó a s...

Izé...

Télleg csini... :P :oops: :oops:

ja, izé.... jól néz ki :)

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
20 éve 7 hónapja #181685 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Még egy zuhanyozós, ez nem durva...
jaymun.homestead.com/files/domin17.jpg

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 7 hónapja #181603 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Sil írta: Dom cica a zuhany alatt... (18)

Jó a s...

Izé...

Télleg csini... :P :oops: :oops:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 7 hónapja #181593 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Dom cica a zuhany alatt... (18)

Tears unnumbered

Több
20 éve 7 hónapja #181012 Írta: Fircorwen

Több
20 éve 7 hónapja #180693 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Itten meg a sztorija a dolognak:

www.geocities.com/cheeky_hobbit/cheekyhobbit.html

Több
20 éve 7 hónapja #180594 Írta: Arelenwen

Több
20 éve 7 hónapja #180586 Írta: ainawethien

Saint írta: Tudom, hogy tilos a slash, de itt a jelenet kedveert muszaj betennem. Ha serto, toroljetek!

Már lementettem, felőlem lehet törölni. 8O :twisted: :lol: 8)

Több
20 éve 7 hónapja #180421 Írta: Saint
Saint válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
ezen a 3 kovetkezo kepen lathatjatok milyen kepet vagott Dom, mikor megmutattak neki egy slash kepet, ami Trufat es Pippint abrazolja! Tudom, hogy tilos a slash, de itt a jelenet kedveert muszaj betennem. Ha serto, toroljetek!

www.lotrkuso.com/images/Wellingt ... AG0180.JPG
www.lotrkuso.com/images/Wellingt ... AG0159.JPG
www.lotrkuso.com/images/Wellingt ... AG0161.JPG

Fear from the best and hope for the worst

Több
20 éve 7 hónapja #180292 Írta: Fircorwen
Fircorwen válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

"Voltam,mert lettem,
untam, hát mentem..."

Több
20 éve 7 hónapja #180244 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Háááááát,szerintem ezek ketten mindig ropppppantul aranyosak! :twisted: :merrypippin: :pippin4: :P

S kíméli kérges lábait,

Több
20 éve 7 hónapja #180242 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Az a videó, amikor Dom átöleli olyan huncutul Billyt az nagyon aranyos :twisted: A másik is, bár nem tom min röhögnek...annyira még nem vagyok jó angolos! :cry:

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 7 hónapja #180172 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Nagyon rendik vagytok,köszönöm az infókat,meg a képeket!Én megpróbálom és írok nekik,mert amióta volt egy sikerélményem bizakodó vagyok! :D

S kíméli kérges lábait,

Több
20 éve 7 hónapja #180019 Írta: Sil
Dominic Monaghan c/o PFD
Drury House
34-43 Russell Street
London WC2B 5HA
ENGLAND

Billy Boyd
Brunskill Management
Suite 8a
169 Queensgate
London
England
SW7 5HE

(Bár ezeket lassan két éve lesz, hogy megkerestem...)

Tears unnumbered

Több
20 éve 7 hónapja #179995 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
nem nincsen, legalábbis nekem, de emilben tudok küldeni aláírást tőle! ha kell! :wink:

Több
20 éve 7 hónapja #179991 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Helló!Én nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-................................................................................imádom Domi-t,persze tudom,hogy ti is,épp ezért kérdem,hogy meg van valamelyikőtöknek az autogramm címe? :lol:

S kíméli kérges lábait,

Több
20 éve 7 hónapja #179903 Írta: Mian
Mian válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
úh Sil...örök hálám!!!!!!!
Köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A legnagyszerűbb dolog amit valaha tanulhatsz,egyszerűen Szeretni!

Több
20 éve 7 hónapja #179901 Írta: Sil
Mian: Ainawethien oldalán van:
www.biatv.hu/~slash/video/18thin ... tBilly.WMV

Tears unnumbered

Több
20 éve 7 hónapja #179895 Írta: Mian
Mian válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
llllééééécccciii segítsetek!!!!!
valaki betudná újra rakni, azt mikor Dom 18 dolgot mond Billyről?????szükségem lenne rá, de nem találom... kérlek segítsetek!!!!!!!!!!
előre is köszi!!!!!!!!!!!!!!

Több
20 éve 7 hónapja #179891 Írta: Mian
Billy énekelte a Némó nyomábannak az egyik betétdalát???? nagyon hasonlít a hangja arra aki énekelte..

Több
20 éve 7 hónapja #179888 Írta: ainawethien
Sil: ahhh.. köszönöm szépen! mennyivel jobb így vízjel nélkül, és jó minőségben!!! :P :twisted: 8)

Több
20 éve 7 hónapja #179829 Írta: Aldarion
Aldarion válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Sil írta: Yeah, végre vízjel nélkül... :P
img2.photobucket.com/albums/v11/ ... domvig.jpg

8O 8O 8O Te jó ég... Mi ez :? :D 8O :D
Penngaladiel: Ez a legjobb :D
www.ringlaugh.net/domin55.jpg

Más lett a világ

Több
20 éve 7 hónapja #179799 Írta: Sil
Yeah, végre vízjel nélkül... :P
img2.photobucket.com/albums/v11/ ... domvig.jpg

Tears unnumbered

Több
20 éve 7 hónapja #179643 Írta: Penngaladiel
Hoztam nektek valami aranyosat :lol:

www.ringlaugh.net/avoidfan.html

Több
20 éve 7 hónapja #179626 Írta: Aldarion
Aldarion válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Prisca írta: [size=9:300lxdea]off: Tudom, hogy ezért Dodiee meg fog ölni, de meg kell kérdeznem...
Két torony bövitetten a Dvd extra szerint van egy rejtett bővítés! A jelenetválasztás menüben az első film-lemezen közvetlenül a 29-30 jelenet után "elméletileg" !!! kell lennie egy gyűrűnek, amire rákattintva az MTV Movie Awards díjátadó azon jelenete jön be, amikor Gollam+Andy Serkis átveszi a díjat!
De ez az én lemezemen NINCS!!!
Nézzétek meg, hogy a tiéteken (akinek megvan) rajta van-e!
Drága Dodiee! Ezer bocs és anyamedve ezért a pofátlan offért, de muszáj volt megkérdeznem titeket!
[/size]

A 30-as után menj még egyet lefelé... ott kell lennie. :roll:

Más lett a világ

Több
20 éve 7 hónapja #179619 Írta: Prisca
Prisca válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
[size=9:olccj7qx]off: Tudom, hogy ezért Dodiee meg fog ölni, de meg kell kérdeznem...
Két torony bövitetten a Dvd extra szerint van egy rejtett bővítés! A jelenetválasztás menüben az első film-lemezen közvetlenül a 29-30 jelenet után "elméletileg" !!! kell lennie egy gyűrűnek, amire rákattintva az MTV Movie Awards díjátadó azon jelenete jön be, amikor Gollam+Andy Serkis átveszi a díjat!
De ez az én lemezemen NINCS!!!
Nézzétek meg, hogy a tiéteken (akinek megvan) rajta van-e!
Drága Dodiee! Ezer bocs és anyamedve ezért a pofátlan offért, de muszáj volt megkérdeznem titeket!
[/size]

"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.782 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére