Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Több
20 éve 6 hónapja #192310 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
VIDEO A LOST-ról!!
+ KÉPEK !

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #192241 Írta: Maxim
Maxim válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

büzsü2003 írta: Új, hatalmas képek Domról:
bagendinn.com/dom/new.asp (a felsőket nézzétek)

Ej, milyen csupasz a pofikája... :D

Hát... ha nem borotválkozna, akkor a szakálla a földet verdesné, ami nem annyira vonzó... legalábbis szerintem :D
De ez a bárgyú vigyor... verhetetlen! :lol:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #192139 Írta: Aldaron (büzsü)
Új, hatalmas képek Domról:
bagendinn.com/dom/new.asp (a felsőket nézzétek)

Ej, milyen csupasz a pofikája... :D

Több
20 éve 6 hónapja #191565 Írta: Haebrethilien

Maxim írta:

büzsü2003 írta: Na, nesztek... :wink: :lol:

Új képek (a felsők) 8)

Ez a legjobb.... :lol: :D

Mitől jó ez???
Ez a legjobb!
Ez a tekintet...

hát, sztem ez a legjobb!
bagendinn.com/billy/images/events/sweden/P4250115.jpg

"Elveszett, örökre - mondta -, s most minden sötét és üres."

Több
20 éve 6 hónapja #191458 Írta: Aldaron (büzsü)

Fircorwen írta: Sokáig gondolkodtam, hogy ezt betegyem-e... de végül is... asszem, hogy elfér itt... :wink:
free.x3.hu/fircorwen/bb.zip

Csajok, ez nektek szól :D

Billy, a király rockopera!

Több
20 éve 6 hónapja #191098 Írta: Maxim
Maxim válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Holnap mindenki tapadjon a képernyőre 19:30kor, mert jön Hetty Wainthropp és imádnivaló segítője Geoffrey!! :D
Ennek örömére itt ez a rendkívül jó háttérkép!

Íme!

Több
20 éve 6 hónapja #190988 Írta: Fircorwen
Fircorwen válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Sokáig gondolkodtam, hogy ezt betegyem-e... de végül is... asszem, hogy elfér itt... :wink:
free.x3.hu/fircorwen/bb.zip

"Voltam,mert lettem,
untam, hát mentem..."

Több
20 éve 6 hónapja #190975 Írta: Maxim

büzsü2003 írta: Na, nesztek... :wink: :lol:

Új képek (a felsők) 8)

Ez a legjobb.... :lol: :D

Mitől jó ez???
Ez a legjobb!
Ez a tekintet...

Több
20 éve 6 hónapja #190944 Írta: Aldaron (büzsü)

Több
Több
20 éve 6 hónapja #190222 Írta: Maxim

büzsü2003 írta: Hiába reménykedsz, Maxim, mert Billy Dom-hoz megy majd frjül, úgyhogy szerintem ne is áhitozz :) :) :) :) :) :wink: De azért persze jó lenne velük egyszer találkozni, és résztvenni a köv. ökörségükben... :D Vagány lenne... :o :wink:

Ha-ha-ha... kedves büzsü, ragaszkodjunk a tényekhez: Dom venné el Billy-t, ha az NŐ lenne, de Billy erre a megszólalásra kiakadva üvöltötte, hogy ő szereti a nőket! Szóval azt hiszem van még remény... mert ugye az hal meg legutoljára. :wink:
Ha más nem, egyszer én is szívesen elbeszélgetnék velük, egész biztos rendkívül szórakoztató lenne! :D

Több
20 éve 6 hónapja #190154 Írta: Aldaron (büzsü)
Hiába reménykedsz, Maxim, mert Billy Dom-hoz megy majd frjül, úgyhogy szerintem ne is áhitozz :) :) :) :) :) :wink: De azért persze jó lenne velük egyszer találkozni, és résztvenni a köv. ökörségükben... :D Vagány lenne... :o :wink:

Több
20 éve 6 hónapja #190019 Írta: Maxim

büzsü2003 írta:

Fircorwen írta: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
www.great-scot.net/appearances/sweden1.jpg
www.great-scot.net/appearances/sweden2.jpg

Na ezeken halálra röhögtem magam, olyan szupik.... Köszi Fircorwen az esti vidám hangulatot, amit ezek a képek okoztak nekem....húúú a hasam fogom.... :lol: :D

Ezek a képek nagyon aranyosak elismerem, csak bennem már eluralkodott az irigység (tudom csúnya dolog) és amikor ezeket a képeket nézem már csak arra tudok gondolni, hogy aki ezeket készítette, az milyen mázlista, mert találkozhatott Billy-vel... :?

Több
20 éve 6 hónapja #189652 Írta: Aldaron (büzsü)

Fircorwen írta: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
www.great-scot.net/appearances/sweden1.jpg
www.great-scot.net/appearances/sweden2.jpg

Na ezeken halálra röhögtem magam, olyan szupik.... Köszi Fircorwen az esti vidám hangulatot, amit ezek a képek okoztak nekem....húúú a hasam fogom.... :lol: :D

Több
20 éve 6 hónapja #189617 Írta: Fircorwen

Több
20 éve 6 hónapja #189533 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Ha nem csak a saját beírásaitokat olvasnátok el akkor láthatátok volna, hogy én a múlthéten vasárnap beírtam, hogy mikor megy a sorozat a BCC Prime-on....
Más: Kérnélek titeket, hogy ne idézgessétek folyton a másikat, és ne chateljetek!!!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 6 hónapja #189419 Írta: Barahir
Barahir válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

büzsü2003 írta:

Barahir írta: Az ONE magazinban Billy elárulta, hogy közös filmtervei vannak Dommal!
Csak annyit mondott, hogy a forgatókönyv már kész, és talán le is forgatnák közösen. A sztori röviden két srácról szól, akik Miamiban egy búváriskolát vezetnek. Azt mondta, ez még így nem ígér sokat, de a történet tényleg nagyon vicces!

húúúúúú, ez engem is érdekel, nem tudod esetleg, hogy mi lenne a film címe, vagy mikorra tervezik? :? :)

Sajnos nem, amit tudtam, leírtam. A címét biztos, hogy ők sem tudják, csak a forgatókönyv van meg, de az is vázlatos.

Több
20 éve 6 hónapja #189388 Írta: Aldaron (büzsü)
Az a baj, hogy a tar.hu nem mindig megy, és sokszor nagyon lassan, legalábbis nálam, de már soktól hallottam, ha esetleg tudod, akkor rakd fel máshova, pl. a photobucket.com/ -ra.... az általában gyors, és sok képet tudsz ingyen feltenni, egyszerűen, gyorsan...

Több
20 éve 6 hónapja #189384 Írta: Maxim

büzsü2003 írta:

Maxim írta: 800x600-as méret (remélem műxik)

Nekem sehogy sem akar bejönni, nem megy a jobb egérgombos módszer sem... :( :cry: :? :?: :?:

Fene érti ezt... nekem bejön... :?

Több
20 éve 6 hónapja #189383 Írta: Aldaron (büzsü)

Maxim írta: 800x600-as méret (remélem műxik)

Nekem sehogy sem akar bejönni, nem megy a jobb egérgombos módszer sem... :( :cry: :? :?: :?:

Több
20 éve 6 hónapja #189379 Írta: Maxim

büzsü2003 írta: Ja, és itt egy régi kép, milyen ártatlan: :wink: :) :D
Pikcsőr :D

Ártatlan??? Hol??? :D
Na lehet, hogy ez inkább kreatív szekció, de inkább ide... annyira tetszett az az úton iszogatós kép, hogy készítettem egy háttérképet belőle...
800x600-as méret (remélem műxik)

Több
20 éve 6 hónapja #189373 Írta: Aldaron (büzsü)
Ja, és itt egy régi kép, milyen ártatlan: :wink: :) :D
Pikcsőr :D

Több
20 éve 6 hónapja #189360 Írta: Aldaron (büzsü)
Új képek Dom-ikáról: :D 8)

Bambul :)
Vigyorog
Talál hozzá :lol:

[size=9:16lcyj98]{ 4/23 Woot! Big thanks to Chanda, Feliz and Victoria for these shots of Dom they got today! }[/size]

Több
20 éve 6 hónapja #189344 Írta: Maxim

Ranamarth írta: Hééé Maxim,hol és mikor van ez a sorozat??? :?: :?:
Amúgy Pippinnel kapcsolatban,az elsőben azt bírom a legjobban,amikor Völgyzugolyban megkérdi,hogy "...hová is megyünk?..."Ez szerintem a legjobb!!!!! :wink:

BBC Prime, Vasárnap 19:30, Hetty Wainthropp nyomoz :!: :!: :D
Kötelező nézemény! :D
UI.: Összegezve, Pippin úgy jó ahogy van! :cool2:

Több
20 éve 6 hónapja #189337 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Hééé Maxim,hol és mikor van ez a sorozat??? :?: :?:
Amúgy Pippinnel kapcsolatban,az elsőben azt bírom a legjobban,amikor Völgyzugolyban megkérdi,hogy "...hová is megyünk?..."Ez szerintem a legjobb!!!!! :wink:

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."

Több
20 éve 6 hónapja #189335 Írta: Maxim

büzsü2003 írta:

Maxim írta: Ez a kép meg... *sóhaj* hát azt hiszem igaza volt a honlap tulajdonosának mikor azt írta, hogy 'a chocolate milk never looked so nice!' :oops: :D
www.boydism.net/multimedia/images3/chocolatemilk.jpg

Szóval .... még "piálás" közben sem hagyják nyugton :) vagy ez vpózolás :? :?: :D

Az egy dolog, hogy kicsit lökött, de azér annyira nem, hogy az út közepén iszogasson, szóval én inkább a beállított képre szavazok! :D
Más...
Nézi valaki a BBC Prime-on a Dominic-os sorozatot??? Én ma láttam az előző heti részt, mert nekünk nincs, és az ismerősöm csak most tudta eljuttatni, de megérte várni, mert elképesztően aranyos!!! :bounce: :mrgreen:

Több
20 éve 6 hónapja #189289 Írta: Aldaron (büzsü)

Maxim írta: Ez a kép meg... *sóhaj* hát azt hiszem igaza volt a honlap tulajdonosának mikor azt írta, hogy 'a chocolate milk never looked so nice!' :oops: :D

Szóval .... még "piálás" közben sem hagyják nyugton :) vagy ez vpózolás :? :?: :D

Több
20 éve 6 hónapja #188937 Írta: Maxim

büzsü2003 írta: www.great-scot.net/fotr/f_stills_pippineyeshut.jpg
Uuuuupssssz..... Ez az egyik kedvenc jelenetem az első részből. Kis bajkeverő Billy!!! :lol: :D :D :D

Jajj ez tényleg nagyon jó jelenet, bár szerintem a 2. reggelis megszólalást nehéz túlszárnyalni... :D
Ez a kép meg... *sóhaj* hát azt hiszem igaza volt a honlap tulajdonosának mikor azt írta, hogy 'a chocolate milk never looked so nice!' :oops: :D

Láttátok az Esti Showder-t??? Volt benne ormányos maci aminek a hivatalos nevét nem igazán jegyeztem meg, és az egyiket Pippin-nek hívták!!! Nagyon édes volt!!

Több
20 éve 6 hónapja #188923 Írta: Aldaron (büzsü)
www.great-scot.net/fotr/f_stills_pippineyeshut.jpg
Uuuuupssssz..... Ez az egyik kedvenc jelenetem az első részből. Kis bajkeverő Billy!!! :lol: :D :D :D

Több
20 éve 6 hónapja #188881 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Előszőr is minden Gyűrűk Ura kiadásban benne van ha joltudom, hogy miért lett Merryből Trufa.
A Trufa szó magyaurl jeletni a tréfásar tehát ez beszélő név. Szal ezé lette (me az angolba meg a Merry jelent hasonlot)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.794 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére